2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar kilo almaktan bahsetmişsiniz ben 54 kilo ile başladım hala aynıyım bi kilo bile almamışım iştahım hiç yok eşimde kızıyo bana çocuğa birşey olacak kendini zorla diyo üzülüyorum haliyle

offf ya kızlar bir benmi kararsız detaycıyım ya ist. anadolu yakasındayım biturlu hastaneye karar veremedim 3 bin 2 bin büççemi aşıyor ama hastanelere bakıyorum karar veremıyorum hangi doktora gitsem karar veremiyorum bebek arabası bakıyorum karar veremiyorum hep bi düşünce halindeyim delirdim galiba

Asla Pisman olmayacagin bir dr tavsiye edeyim uskudar baglarbasi muayenesi var dr.dilek yagmur. Mayene 120 ama duzenli takipli hastalarda 100 liraymis.dogumu medicanada yaptiriyor yada senin istedigin bir hastanede

arkadaşlar ikili de alttan ultrasonla bakıldığını söyledi bi arkadaşım acaba sizde de alttan mı bakıldı

hayır sadece normal muaynede ense kalınlığı ölçümünü yaptı daha sonra kan verdim sadece .bana da ikili testte karnından su alcaklar demişti biri ve korkarak gitmiştim.halbuki öyle değilmiş

Mrb anadolu yakasının neresinde oturuyosun eğer kartal rahmanlara yakınsan sana kendi dr ve hastanemi önerebilirim cnm

canım merhaba ıcını ferah tut ılk 3 ay zaten bebeklerımız bızım yedıklerımızden beslenmıyor depo dan beslenıolarmıs cok yesende cok bı etkısı olmıcak zaten .ben cok guzel bı ılk uc ay gecırdım ne bulanı ne kusma ne ıstahsızlık oldu 5 kılo aldım hatta.ama sen ıcını ferah tut esas sımdıden sonrası onemlı bundan sonra vıtamınlı seyler yemeye gayret goster.

YA şu idarar yolu enfeksiyonunda intihabın bolca sökmesi ii mı kızlar biri bişe desin ya çok sinirlerim bozuluyor bebeime bişe olucak diye

Allahın izniyle olmaz karamsar düşünme sanırım enfeksiyon tekrarlıyo ilaç kullanılsada .bendede var enfeksiyon dr. un verdiği ilaçları kullandım 1 ay rahattım şimdi tekrar belirtileri var tekrar tahlil yaptırcam o şekilde durmak tabi sakıncalı tedavi olmamız şart.benim tanıdğım hamilelerde vardı aynı sorun 9 ay boyunca. kimi fitil kimi ilaç kullandı.bebeklerinde bi sorun olmadı.inş. bizde atlatırız .

slm canım nezamandır gıremıodum ben sende mı hamılesın canımm cok sevındımm:)))allah tamamına erdırsın

:) Mrb cnm nasılsın evet hamileyim bende 12 haftalık olduk bakalım hayırlısı telden giridiğim için göremiyorum sende hamilesin

:) Mrb cnm nasılsın evet hamileyim bende 12 haftalık olduk bakalım hayırlısı telden giridiğim için göremiyorum sende hamilesin

evet canımm:)benımkıde 16 17 olcaz ıns.bakalımm bende gıremıorum nezamandır hıc vakıt olmuo gorunce sasırdım cokta sevındımm cınsıyet falan bellı mı

Büyük geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun bol bol uzan dinlen ani hareketler yapma.bence de rapor almışsınnn ya ailenin yanına gt istersen hem moralinde düzelir.

Bu konu çok çok önemli. Benim ilk bebeğime doğuma gidene kadar hiç bir sorun yoktu. Sezeryan ile doğum yaptım. Maalesef bebeğim solunum apnesi dedikleri sorunu yaşadı. Doğduktan sonraki ilk bir kaç saat içerisinde 5-6 kez nefesi durmuş ve yavrum morarmış resmen. Haydarpaşa numune hastanesinde doğum yapmıştım. Kontrollerime de oraya gittiğimden randevulu planlı bir doğum olmuştu. Her ihtimale karşı o gün benim için yoğun bakım da bebeğim için küvezde yer ayrılmıştı. Bebeğim 8 gün küvezde kaldı. Hamdolsun hiç bir sorun olmadı ama, bazen düşünmeden edemiyorum eğer bizim bütçemizin elverdiği özel bir hastanede doğum yapsaydım muhtemelen küvez vs. olmayan bir hastanede doğum yapacaktım. O durumda bebeğime ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. Tabiki her şey rabbimin elinde ama bu konuda kesinlikle seçici olmak lazım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun.

evet canımm:)benımkıde 16 17 olcaz ıns.bakalımm bende gıremıorum nezamandır hıc vakıt olmuo gorunce sasırdım cokta sevındımm cınsıyet falan bellı mı

Oooo maşallahh size kocaman olmuşsunuz allahım tamamına erdirsin inş canım çok sevindim :)) bizim cinsiyet belli değil daha erkek olabilir ama erken 10 gün snr kontrol var bakarız ozaman dedi hayırlısı artık beklicez merakda ediyorum ama çare yok ) sizin cinsiyetiniz ne peki :)

çoook teşekkür ederim canım benim senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada göknilciselin kızına ben de talibim bakalım hangimizin oğlunu beğenecek bak bende oğlumla geldim:
canım teşekkürler
rakibiz yani iyi olan kazansın

eheheheh aramıza hoşgeldin biz ev hanımları hep öyleyiz bu arada çümçük ne demek :44::44::44:

saol canım çok şükür iyiyim bu ara ev arıyorum bu sene taşınmam lazım artık benim ev birinci kat kuzum burda çok üşür .......hahahah tabi kayseriliyik o kadar olur rakibimiz çok zaten senin kız olsunda oğluşuma alıyım kız ama şimdiden söylim yanımda oturcaklar taaammı şakası bi tarafa allahım hayırlı evlat versin inşallah

canım alıntıyla cevaplanın yanında bi artı butonu var araya basıyosun sonrada konuya cevap ver diyosun tamamdır....

Cok sukurki nasip olmus sag saglim alalin kucagimiza kucuklerimizi bende 10 ayda anca hamile kalabildim cevremde bakiyorum ya gec kaliniyo ya sebeb yokken olmuyo olanda dusuyo analarimizin masallahi varmis
sen yine iyiymişsin 10 ayda kavuşmuşsun biz 4 yıl bekledik .....
öyleymiş canım tabi kv dem anlatır eşime hamileyken 9 ay tarlada çalışmış bi gün dinleniyim demiş ondada doğum yapmış

arkadaşlar ikili de alttan ultrasonla bakıldığını söyledi bi arkadaşım acaba sizde de alttan mı bakıldı
yok öyle bişey ya nerden çıktı ben hiç duymadım .......

hayırlı olsun gözün aydın

biz bikaç gün önce kan verdik üçlü test için 15 gün sonra sonucumuz ankaradan gelecekmiş bekliyoruz ...sonuç gelince bide tekrar ultrasonla bakılacakmış.....

tşk ederim cnm çok sevinçliyim ben hep bir ablam olsun isterdim tek kız büyümek kötü oyüzden kızım için
çok sevinçliyim
iki kız kardeş gibisi yok canım ya benim ablam var aynı şehirdeyiz çok şanslıyım çooooook ........

kilo yada karın büyüklüğü kişiden kişiye değişiyo canım ya takılma görümcem 6 aylık hamileydi hiç karnı yoktu kimse anlamıyodu hamile olduğunu bendeyse hemen belli oldu bariz ortada yani .....

yazınızda biraz alınma hissettim, sen kimlerde tuttu acaba diye yazınca "ben de tutmadığını" yazdım sadece, tabi ki bu eğlence, neden tutmadı diye eleştirmedim, sadece merakını gidermek istemiştim.

yoo hyr alınıcak bi durum yok ki bunda . . tabikide 100 de 100 tutan bişi deil ama yinede cok yüksek tutma payı olan bişi ve işin sonunda da Allah bilir sonuçta ve de hayırlı sağlıklı evlat olsun diye yineliyorum . . .Benm kızımda da oğlumda da bi cok arkadaşımda da tuttu . . Merakımı giderdiniz tşk ederim böylece kaç kişide tutmadığını görmüş oluyoruz veya tuttuğunu . . hayırlısıı!!!

Rus takviminide senden öğrendim hemen baktım tabiki çin takvimindeki gibi erkek çıktı yine ama ben kız hissediyorum nedense ya kızım olacakmış gibi hissediyorum

genelde anneler ne hissederse o çıkıyor canım yaa ben daha 1 aylık bile değildi hep oğlum olacak diye hissediyordum ve oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…