- 24 Haziran 2012
- 156
- 6
- 116
- 39
offf ya kızlar bir benmi kararsız detaycıyım ya ist. anadolu yakasındayım biturlu hastaneye karar veremedim 3 bin 2 bin büççemi aşıyor ama hastanelere bakıyorum karar veremıyorum hangi doktora gitsem karar veremiyorum bebek arabası bakıyorum karar veremiyorum hep bi düşünce halindeyim delirdim galiba
arkadaşlar ikili de alttan ultrasonla bakıldığını söyledi bi arkadaşım acaba sizde de alttan mı bakıldı
offf ya kızlar bir benmi kararsız detaycıyım ya ist. anadolu yakasındayım biturlu hastaneye karar veremedim 3 bin 2 bin büççemi aşıyor ama hastanelere bakıyorum karar veremıyorum hangi doktora gitsem karar veremiyorum bebek arabası bakıyorum karar veremiyorum hep bi düşünce halindeyim delirdim galiba
decavit alıyorum
vitaminler iştah açıyor evet dayanamıyor insan
Mrb anadolu yakasının neresinde oturuyosun eğer kartal rahmanlara yakınsan sana kendi dr ve hastanemi önerebilirim cnm
kızlar kilo almaktan bahsetmişsiniz ben 54 kilo ile başladım hala aynıyım bi kilo bile almamışım iştahım hiç yok eşimde kızıyo bana çocuğa birşey olacak kendini zorla diyo üzülüyorum haliyle
YA şu idarar yolu enfeksiyonunda intihabın bolca sökmesi ii mı kızlar biri bişe desin ya çok sinirlerim bozuluyorbebeime bişe olucak diye
slm canım nezamandır gıremıodum ben sende mı hamılesın canımm cok sevındımm:)))allah tamamına erdırsın
:) Mrb cnm nasılsın evet hamileyim bende 12 haftalık olduk bakalım hayırlısı telden giridiğim için göremiyorum sende hamilesin
Mrb anadolu yakasının neresinde oturuyosun eğer kartal rahmanlara yakınsan sana kendi dr ve hastanemi önerebilirim cnm
selam anneler;
ben çok kötü bir gün geçirdim. bugün okulun ikinci günü ve ben rapor almak zorunda kaldım. tansiyonum çok düştü. doktora gittim. ultrasonla baktı alttan muayene edeceğim rahimde açıklık var gibi dedi. ne olur öyle olursa dedim doğum gerçekleşir dedi yani bu ayda bebek yaşayamayacağına göre düşük olacaktı tabi çok korktum ömrümden ömür gitti. alttan muayene olmak istemedim ama çaresiz kaldım. baktı yokmuş öyle birşey dedi. ama içim hiç rahat değil. 3tane serum yedim bugün.
evde yalnızım eşim yanımda değil görevde ve uzun bir süre gelemeyecek sanırım hamileliğim boyunca. gurbet ellerde tek başıma büyütmeye çalışıyorum bebeğimi. şimdi evdeyim belim çok şiddetli ağrıyor.stresten olabilirmiş. ama yine de korkuyorum acaba alttan muayenede bebeğe bişey oldu mu diye.
eşi yanında olan kızlar kıymetini bilin eşlerinizin. o kadar zor bir durum ki... psikolojim altüst. şu an çok kötüyüm ama sizlerle paylaşmak istedim.
canınızı sıktıysam özür dilerim kendinize iyi bakın
günaydın arkadaşlar
gittiginiz hastanenin yenidogan ünitesinin ve kuveyz uygulamasının orada solunum ve ve acil müdahale cihazlarının oldugunu ögrenin
inşallah hiiiiiiiç gerek kalmaz Rabbim saglıklı bir şekilde kucagımıza verir de
dün eşimin arkadaşı aradı dua için özel hastanede dogum yapmış ancak bebek nefes alamamış dogum çıkışıo hastanede de yeni dogan ünitesi yokmuş başka bi hastaneye gidene kadar bebiş çok etkileenmiş aman ha diyo sorun siz de diyo çekmiş ya adam..
bebiş ankara ya gidip geliyo baba çalışıyo diye ayrııı onlara Allah acil şifa ve kolaylık versin amin
bende decavit kullanıyorum .çok acıkıyorum ve benim midem acıkınca fena bulanıyo.sürekli bişeyler yemem gerekiyo.
maalesef beykozdayım canım uzak kartal bana
evet canımm:)benımkıde 16 17 olcaz ıns.bakalımm bende gıremıorum nezamandır hıc vakıt olmuo gorunce sasırdım cokta sevındımm cınsıyet falan bellı mı
canım teşekkürlerçoook teşekkür ederim canım benim senin de geçmiş doğum günün kutlu olsunbu arada göknilciselin kızına ben de talibim bakalım hangimizin oğlunu beğenecek bak bende oğlumla geldim:
eheheheh aramıza hoşgeldin biz ev hanımları hep öyleyizBenim de gülesim yok ama kendi kendime gülüyorum...yoksa sıkıntıdan patlarım hele çümçüklerimi okul yolunda görünce
ne yapayım aglayım da gözümden mi olayım...
iyiyce eve alıştım şimdiden bir yıl nasıl etki yapar bilmiyom artıkın..
komşular.. çaylar pastalarrr...
konserveler turşular kışlıklarrr...
eşim şok geçiriyoo..
saol canım çok şükür iyiyim bu ara ev arıyorum bu sene taşınmam lazım artık benim ev birinci kat kuzum burda çok üşür .......hahahah tabi kayseriliyik o kadar olurdestinacım nasılsın canım? kızların sayısı az diye şimdiden talip mi oldun kızz:) seni gidi Kayserili seni:)) bizim cinsiyet belli olaydı talip mi olacaz talibe mi ona göre hareket ederdik:) canım ya konuyla alakası yok ama şu herkesin yorumunu alıntılayıp yazmayı nasıl yapıyosun? bana bi anlatsanben tek tek alıntılayıp yazıyorum, hepsini birden beceremedim
sen yine iyiymişsin 10 ayda kavuşmuşsun biz 4 yıl bekledik .....Cok sukurki nasip olmus sag saglim alalin kucagimiza kucuklerimizi bende 10 ayda anca hamile kalabildim cevremde bakiyorum ya gec kaliniyo ya sebeb yokken olmuyo olanda dusuyo analarimizin masallahi varmis
yok öyle bişey ya nerden çıktı ben hiç duymadım .......arkadaşlar ikili de alttan ultrasonla bakıldığını söyledi bi arkadaşım acaba sizde de alttan mı bakıldı
hayırlı olsun gözün aydınevet canım öğrendim ben de erkek annesi olucam inşallah :)
buarada benim doktorum iki hafta sonraki kontrolde üçlü testin bir kısmını yapıcaz dedi. hiç de araştırmadım üçlü test nedir nasıl yapılır diye. yaptıran arkadaşlar var mı acaba?
iki kız kardeş gibisi yok canım ya benim ablam var aynı şehirdeyiz çok şanslıyım çooooook ........tşk ederim cnm çok sevinçliyim ben hep bir ablam olsun isterdim tek kız büyümek kötü oyüzden kızım için
çok sevinçliyim
kilo yada karın büyüklüğü kişiden kişiye değişiyo canım ya takılma görümcem 6 aylık hamileydi hiç karnı yoktu kimse anlamıyodu hamile olduğunu bendeyse hemen belli oldu bariz ortada yani .....yaa millet psikolojimi bozdu daha 2 aylıkken sen nasıl hamilesin çocuk 2 kilo anca doğacak ye biraz rüzgar çıksa uçacaksın gibi şeyler söylüyor 4. aya yaklaştım hala 1 kilo bile almadımama çok şükür bulantılarım geçti artık alırım sanırım
yazınızda biraz alınma hissettim, sen kimlerde tuttu acaba diye yazınca "ben de tutmadığını" yazdım sadece, tabi ki bu eğlence, neden tutmadı diye eleştirmedim, sadece merakını gidermek istemiştim.
Rus takviminide senden öğrendim hemen baktım tabiki çin takvimindeki gibi erkek çıktı yine ama ben kız hissediyorum nedense ya kızım olacakmış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?