2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
aynen canım iyi olan kazansın, kaybeden önemli olan yarışmaktı der aradan çekilir benim göbüş var ama zayıfım canım yaa değişik bi tip oldum çıktım

iki gündür kalçamdan bacaklarıma doğru bir ağrı var aksayarak yürüyorum çok pimpirikli birşey oldum sürekli evham yapıyorum

cumartesi kısmetse 1 ay sonra bebeğimi göreceğim hatta cinsiyetinide ögreneceğim.ama o akdar uzun zamandan beri görmiyorum ki endişe ediyorum bir şey olduysa kalbi durmuşsa offf :18::18:
bir de kayınvalidem benim anne ve babamla gideceğiz ya hayal kırıklıgı yasarsam çıldırıcam cumartesiye kadar

niye canım bi sorun mu vardı ki öyle diyorsun Allah korusun kalbi falan dursa belli ederdi canım kendini yaa endişe etme

seni o kadar iyi anlıyorum kii bu gebelik benim ikinci gebeliğim ilk bebeğimin kalp atışı 7.5 haftalıkken durmuş 1.5 hafta taşımıştım öylesine gittiğim muayenede öğrendim 9. haftada alınmıştı bu gebeliğim de her gün dr a gidip onu görmek istiyorum hattaa eve ultrason cihazı verseler sabah akşam izliycem... :)
ben dün doktora gittim kalp atışını geç dinletti ödüm koptu ama çok şükür bebeğim yaşıyor :) hem cinsiyeti belli olur diyodum ama 1ay daha bekliycez ..

Son düzenleme:

benim dolu dolu 4 ay oldu işte en son 3 aylıkken gittim o zaman bir şey olsaydı olurdu diye de düşünmeye çalşyrm:18::18:

banada 1 ay yetmiyor aynı hatta doktora gitcem araştırıyorum muayane fiyatı öyle uçuk bakmıcam çünkü doktora söylicem 15 günde 1 gelmek istiyorum ben diye öyle yapıcam sende öyle diyebilirsiniz

kendin söyledin 4 aylık oldu diyee dr lar 12 haftalığa kadar fiziksel bir sorunu varsa kaybetme ihtimalin var diyor yoksa zaten yaşamaya devam ediyor allahtan bişey gelmediği sürece
hep diyorlar ya içini ferah tut diye dua et ve allahtan sadece hayırlısını dile ben öyle yapıyorum

aynı şeyleri bende düşünüyorum hep, Allah korusun..bende haftaya doktora gidiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz ve cinsiyetini de öğreniriz

Ben de senin gibiyim kilo almadım ama doktorum özellikle söyledi. 4. aya kadar bir kiloyu uygun görüyorum dedi. İyi besleneceksin ama herşeyi yiyerek değil. 3 ana öğün zaten var, buna fındık, fıstık, süt meyveli üç de ara öğün ekleyeceksin.
Bu arada ben de seninle aşağı yukarı aynı kilodayım. bu yüzden endişelenme.
Ayrıca iştahın açılacak merak etme, bir anda açgözlü birşey olacaksın.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…