çoook teşekkür ederim canım benim senin de geçmiş doğum günün kutlu olsunbu arada göknilciselin kızına ben de talibim bakalım hangimizin oğlunu beğenecek bak bende oğlumla geldim:
eh ne demişler kız evi naz evibir kızı 100 kişi ister bir kişi alır dimibakcaz
bir kızı 100 kişi ister bir kişi alır dimibakcaz
genelde anneler ne hissederse o çıkıyor canım yaa ben daha 1 aylık bile değildi hep oğlum olacak diye hissediyordum ve oldu
aynen canım iyi olan kazansın, kaybeden önemli olan yarışmaktı der aradan çekilircanım teşekkürler
rakibiz yani iyi olan kazansın
eheheheh aramıza hoşgeldin biz ev hanımları hep öyleyizbu arada çümçük ne demek :44::44::44:
saol canım çok şükür iyiyim bu ara ev arıyorum bu sene taşınmam lazım artık benim ev birinci kat kuzum burda çok üşür .......hahahah tabi kayseriliyik o kadar olurrakibimiz çok zaten senin kız olsunda oğluşuma alıyım kız ama şimdiden söylim yanımda oturcaklar taaammı şakası bi tarafa allahım hayırlı evlat versin inşallah
canım alıntıyla cevaplanın yanında bi artı butonu var araya basıyosun sonrada konuya cevap ver diyosun tamamdır....
sen yine iyiymişsin 10 ayda kavuşmuşsun biz 4 yıl bekledik .....
öyleymiş canım tabi kv dem anlatır eşime hamileyken 9 ay tarlada çalışmış bi gün dinleniyim demiş ondada doğum yapmış
yok öyle bişey ya nerden çıktı ben hiç duymadım .......
hayırlı olsun gözün aydın
biz bikaç gün önce kan verdik üçlü test için 15 gün sonra sonucumuz ankaradan gelecekmiş bekliyoruz ...sonuç gelince bide tekrar ultrasonla bakılacakmış.....
iki kız kardeş gibisi yok canım ya benim ablam var aynı şehirdeyiz çok şanslıyım çooooook ........
kilo yada karın büyüklüğü kişiden kişiye değişiyo canım ya takılma görümcem 6 aylık hamileydi hiç karnı yoktu kimse anlamıyodu hamile olduğunu bendeyse hemen belli oldu bariz ortada yani .....
Benim cin takv.erkek rus takviminde kiz ben erkek hissediyorum bakalim kutumda ne cikacak:)
cumartesi kısmetse 1 ay sonra bebeğimi göreceğim hatta cinsiyetinide ögreneceğim.ama o akdar uzun zamandan beri görmiyorum ki endişe ediyorum bir şey olduysa kalbi durmuşsa offf :18::18:
bir de kayınvalidem benim anne ve babamla gideceğiz ya hayal kırıklıgı yasarsam çıldırıcam cumartesiye kadar
cumartesi kısmetse 1 ay sonra bebeğimi göreceğim hatta cinsiyetinide ögreneceğim.ama o akdar uzun zamandan beri görmiyorum ki endişe ediyorum bir şey olduysa kalbi durmuşsa offf :18::18:
bir de kayınvalidem benim anne ve babamla gideceğiz ya hayal kırıklıgı yasarsam çıldırıcam cumartesiye kadar
seni o kadar iyi anlıyorum kii bu gebelik benim ikinci gebeliğim ilk bebeğimin kalp atışı 7.5 haftalıkken durmuş 1.5 hafta taşımıştım öylesine gittiğim muayenede öğrendim 9. haftada alınmıştı bu gebeliğim de her gün dr a gidip onu görmek istiyorum hattaa eve ultrason cihazı verseler sabah akşam izliycem... :)
ben dün doktora gittim kalp atışını geç dinletti ödüm koptu ama çok şükür bebeğim yaşıyor :) hem cinsiyeti belli olur diyodum ama 1ay daha bekliycez ..
eh ne demişler kız evi naz evi
kız evi naz evi diyorsun yanibırak elindeki arabayı oğluşum gidiyoruz ben sana başka kız bulurum kaynana hiç gönüllü değil
kızlar kilo almaktan bahsetmişsiniz ben 54 kilo ile başladım hala aynıyım bi kilo bile almamışım iştahım hiç yok eşimde kızıyo bana çocuğa birşey olacak kendini zorla diyo üzülüyorum haliyle
bir kızı 100 kişi ister bir kişi alır dimibakcaz
eh ne demişler kız evi naz evi
kız evi naz evi diyorsun yanibırak elindeki arabayı oğluşum gidiyoruz ben sana başka kız bulurum kaynana hiç gönüllü değil
Benim cin takv.erkek rus takviminde kiz ben erkek hissediyorum bakalim kutumda ne cikacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?