2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

içini ferah tut canm bişeycik olmamıştır Allaha emanet yavrularımız. 1 aydır görmüyosan epey büyümüş göreceksin yavrunu ne güzell iyi düşün iyi olsun, aklına kötü şeyler getirme..hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

aynen öyle şekerim o yüzden yazdım ya ben sana cinsiyeti kız deyince hemen, kıymetli kız anası diye:)
damat adayı çok baksana şimdiden ortalık kızıştı

tşk ederim cnm benim ilk kızım çok uysaldı akşam yatar sabah kalkardı hiç yormadı beni
üstelik çalışıyorum inş. bu kızımda öyle olur kız çocuğunu biliyorumya korkuyodum biraz
erkek olursa ne olur diye şimdi içim rahat hayırlısı sağlıklı olsunlar bakacaz kim kazanacak

merhaba kızlar p.tesi doktora gittim afp mom testini yaptırdım 3gün sonra çıkar dediler bugün sonucumu gösterdim çok şükür temzi çıktı iyi sonuç.bidaha bi ay sonra gelicen dedi 4boyutlu renkli dopplere giricen dedi hayırlısı bidaha bi ay sonra görücem insallah bebişi:)yarında saglık ocagında randevum var aç karnına gel dedi tahlil yapıcak heralde onlar aradı beni ve gel tetanoz aşısı için gün vericem dedi bakalım onu devlet mecburi tutuyormuş yapılsın sorun degil.

Asla Pisman olmayacagin bir dr tavsiye edeyim uskudar baglarbasi muayenesi var dr.dilek yagmur. Mayene 120 ama duzenli takipli hastalarda 100 liraymis.dogumu medicanada yaptiriyor yada senin istedigin bir hastanede

Ben de Dilek Yağmur'a gidiyorum. Ama fiyatta bir yanlışın var sanırım. Düzenli hastalarda 120 tl, normal bir muayenede 140 diye biliyorum. Ben en başından beri onunlayım. 120 ödüyorum..

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Medicana ile anlaşmalı ama istediğin hastanede yaptırıyor doğumu. Medicana ile anlaşmalı tabi normal doğum 2300 lira sanırım, sezeryanda 2600 gibi birşey yanlış hatırlamıyorsam..

Dr. Normal doğumcu. Hatta sezeryan sonrası normal doğum ile ünlü. Ben normal doğumdan yana olduğu için tercih ettim. Çok güleryüzlü çok seviyorum kendisini. Cumartesi randevum var iple çekiyorum:)

ayy o 4 boyutlu çok güzel oluyo, 2 gün önce benim doktorum da gösterdi elini başının altına almış düşünüyo gibiydi :) 1 ay sonra senin daha belirgin çıkar daha güzel görünür. Aşıyı iyi hatırlattın valla ben de gideyim de bi sorayım bari bana ne zaman yapılcaksa yapsınlar.

acaba haziran ayı gebe kalıpta cinsiyet ögrenen varmı... kısmetse haftaya ögreneceğim :))

Var canım topicte çoğu kişi haziran ayında gebe kaldı zaten ve hemen hemen herkes bir bir öğreniyo. benim Sat 2 haziran 2 gün önce öğrendim oğlumu :) darısı başına inşallah gerçekten çok güzel oluyo öğrenince :))

bende 27 marttayım.. cinsiyeti bilemiyorum.. ikisinden de istiyorum siz de göbişlerei hissetmeye başladınız mı? bebeişleri değil ama göbişleri. gerçi ben çok kilo aldım ondan bayaa etliyim
evet göbişim bayağı belli ediyo özellikle yemeklerden sonra bayağı çıkıyor..ben zaten biraz fazlalıklarla hamile kaldım çünkü 1yıldır bebiş için tedavi gördüm ilaçlardan bayağı aldım.. 67 kiloyla hamile kaldım şuana kadar 1kilo almışım ama göbüşe bakılırsa daha çok gibi..canım hayırlısıyla doğuralım bir hızlıca veririz inşallah..
çin takvimi genelde tutuyor, tutmayan varmı acep yazsa
bende hem çin takvimi hem rus takvimi tuttu ikiside erkek gösteriyordu doktorda tasdikledi..
canım yaa çok iyi anlıyorum seni her kontrole neredeyse kalbim duracak şekilde gidiyorum aynı şeyleri hep bende düşünüyorum..sanırım kucağımıza alana kadarda bitmicek bu kaygılar..Allahın izniyle hiçbişeycik olmamıştır bebişine içini ferah tut..
acaba haziran ayı gebe kalıpta cinsiyet ögrenen varmı... kısmetse haftaya ögreneceğim :))

benim sat 19haziran son kontrolde 12+5te oğlum olucacağını öğrendim..burdaki biçok arkadaşta öğrendi sanırım..

kızlar benim bazen su gibi bazen koyu kıvamlı beyaz kokusuz akıntım oluyor.. normalmi bu doktorada soramadım..bugüne kadar enfeksiyon filanda hiç geçirmedim sizlerdede oluyormu..inşallah bi sorun yoktur yaa:18::18:

Öğrenemeyenlerden biri de benim :) ama çok az kaldı hissediyorumm :))

kızlar benim bazen su gibi bazen koyu kıvamlı beyaz kokusuz akıntım oluyor.. normalmi bu doktorada soramadım..bugüne kadar enfeksiyon filanda hiç geçirmedim sizlerdede oluyormu..inşallah bi sorun yoktur yaa:18::18:

bende de oluyor canım o bahsettiğin akıntıdan. doktora sormadım ama hamilelikte akıntının normal olduğunu okumuştum. enfeksiyon olsa koku, kaşıntı veya kasıklarında çok ağrı olur diye düşünüyorum..inşallah bi sıkıntı olmaz

Benimde oluyor doktora sordum canim olucak hamilelik boyunca normal dedi koyu renkli kokulu olmadigi surece problem yok dedi

arkadaşlar ikili de alttan ultrasonla bakıldığını söyledi bi arkadaşım acaba sizde de alttan mı bakıldı

Evet ikili teste dün gittim. Alttan baktı ozellikle daha iyi görünüyor dedi, ama benimki bas aşağı duruyodu o yuzden bide karında n baktı. Yarın da sonucu ogrenicem insallah :)

Bende bugün gittim ultrasonda baktı herşey yolunda dedi cinsiyeti öğrenemedik erkek gibi ama kesin diyemem dedi 15 gün sonra yeniden kontrol var o zaman bakacak 3lü testide yapalım dedi sizin kontroller nasıl beni 2 haftada 1 çağırıyor doktor yakınlarım ayda 1 giderdi bana sık çağırıyor gibi geldi başka ilçede yoruluyorumda

erkek gibi dediyse erkektir o canım hayırlı olsun, bana ayda bi gel diyodu doktor ama ben dayanamıyordum bazen 3 hafta sonra falan gidiyodum. şimdi ben de ilçedeyim ayda bi gitcem artık. 2 haftada bir çok sık gibi geldi bana. para için yapıyor olabilir mi sorusu geliyo benim aklıma :S eğer önemli bi rahatsızlığın yoksa ayda bi gitmek yeterli bence. buarada ben 3lü ve 4lü testleri yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da gerek yok istersen yaparız dedi.

Topik biraz sonuk gibi ama ben gene de tecrubeli annelere sorayim :)) cocuk arabalari icin aklimda olan 3 marka var travel sistem ama kac yasina kadar kullanilabildigi hakkinda bi bilgi yazmiyor icerikte bi dunya para verip 1-2 yil kullanilmiyodur insallah? Yani ne bileyim 3-4 yasinda olup gezince yorulan cocuklar icin baston araba alanlar oluyor :/ aklim karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…