bu sene erkek senesi galiba pek kızda yok
cumartesi kısmetse 1 ay sonra bebeğimi göreceğim hatta cinsiyetinide ögreneceğim.ama o akdar uzun zamandan beri görmiyorum ki endişe ediyorum bir şey olduysa kalbi durmuşsa offf :18::18:
bir de kayınvalidem benim anne ve babamla gideceğiz ya hayal kırıklıgı yasarsam çıldırıcam cumartesiye kadar
aynen öyle şekerim o yüzden yazdım ya ben sana cinsiyeti kız deyince hemen, kıymetli kız anası diye:)
damat adayı çokbaksana şimdiden ortalık kızıştı
Asla Pisman olmayacagin bir dr tavsiye edeyim uskudar baglarbasi muayenesi var dr.dilek yagmur. Mayene 120 ama duzenli takipli hastalarda 100 liraymis.dogumu medicanada yaptiriyor yada senin istedigin bir hastanede
hehehee..çok güldüm yaa, kutumdan ne çıkacak demek, Allah iyiliğini versin..
büyük hissediyosan erkek, küçük hissediyosan kızdır:))
merhaba kızlar p.tesi doktora gittim afp mom testini yaptırdım 3gün sonra çıkar dediler bugün sonucumu gösterdim çok şükür temzi çıktı iyi sonuç.bidaha bi ay sonra gelicen dedi 4boyutlu renkli dopplere giricen dedi hayırlısı bidaha bi ay sonra görücem insallah bebişi:)yarında saglık ocagında randevum var aç karnına gel dedi tahlil yapıcak heralde onlar aradı beni ve gel tetanoz aşısı için gün vericem dedi bakalım onu devlet mecburi tutuyormuş yapılsın sorun degil.
acaba haziran ayı gebe kalıpta cinsiyet ögrenen varmı... kısmetse haftaya ögreneceğim :))
evet göbişim bayağı belli ediyo özellikle yemeklerden sonra bayağı çıkıyor..ben zaten biraz fazlalıklarla hamile kaldım çünkü 1yıldır bebiş için tedavi gördüm ilaçlardan bayağı aldım.. 67 kiloyla hamile kaldım şuana kadar 1kilo almışım ama göbüşe bakılırsa daha çok gibi..canım hayırlısıyla doğuralım bir hızlıca veririz inşallah..bende 27 marttayım.. cinsiyeti bilemiyorum.. ikisinden de istiyorum siz de göbişlerei hissetmeye başladınız mı? bebeişleri değil ama göbişleri. gerçi ben çok kilo aldım ondan bayaa etliyim
bende hem çin takvimi hem rus takvimi tuttu ikiside erkek gösteriyordu doktorda tasdikledi..çin takvimi genelde tutuyor, tutmayan varmı acep yazsa
canım yaa çok iyi anlıyorum seni her kontrole neredeyse kalbim duracak şekilde gidiyorum aynı şeyleri hep bende düşünüyorum..sanırım kucağımıza alana kadarda bitmicek bu kaygılar..Allahın izniyle hiçbişeycik olmamıştır bebişine içini ferah tut..cumartesi kısmetse 1 ay sonra bebeğimi göreceğim hatta cinsiyetinide ögreneceğim.ama o akdar uzun zamandan beri görmiyorum ki endişe ediyorum bir şey olduysa kalbi durmuşsa offf :18::18:
bir de kayınvalidem benim anne ve babamla gideceğiz ya hayal kırıklıgı yasarsam çıldırıcam cumartesiye kadar
acaba haziran ayı gebe kalıpta cinsiyet ögrenen varmı... kısmetse haftaya ögreneceğim :))
kızlar benim bazen su gibi bazen koyu kıvamlı beyaz kokusuz akıntım oluyor.. normalmi bu doktorada soramadım..bugüne kadar enfeksiyon filanda hiç geçirmedim sizlerdede oluyormu..inşallah bi sorun yoktur yaa:18::18:
kızlar benim bazen su gibi bazen koyu kıvamlı beyaz kokusuz akıntım oluyor.. normalmi bu doktorada soramadım..bugüne kadar enfeksiyon filanda hiç geçirmedim sizlerdede oluyormu..inşallah bi sorun yoktur yaa:18::18:
arkadaşlar ikili de alttan ultrasonla bakıldığını söyledi bi arkadaşım acaba sizde de alttan mı bakıldı
bu sene erkek senesi galiba pek kızda yok
Öğrenemeyenlerden biri de benim :) ama çok az kaldı hissediyorumm :))
Bende bugün gittim ultrasonda baktı herşey yolunda dedi cinsiyeti öğrenemedik erkek gibi ama kesin diyemem dedi 15 gün sonra yeniden kontrol var o zaman bakacak 3lü testide yapalım dedi sizin kontroller nasıl beni 2 haftada 1 çağırıyor doktor yakınlarım ayda 1 giderdi bana sık çağırıyor gibi geldi başka ilçede yoruluyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?