2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kacinci haftadaydin canim ben de 13te gitmistim daha ogrenemedim simdi15 oldum :/ yarin gitmek istiyorum ama gene gorulmez diye vazgeciyorum

canım biraz da doktorun ultrasonundan da kaynaklanıyo kimisininki daha mı eskidir nedir daha karıncalı gösteriyo kimininki de çok net gösteriyo. (5 farklı doktora gitmek zorunda kaldım ondan iyice kıyasladım artık:) fotoğrafları yan yana koyunca aradaki afrk çok bariz oluyo. cinsiyet için 14. haftada gitmiştim doktor belli değil demişti ki gerçekten ultrasonu çok eskiydi geçen gün 15+2 de başla doktora gittim ultrason çok netti değil doktor ben bile gördüm oğlum pipisini bi de özellikle fotografını çekti babasına göstermemiz için :) yani ultrason çok kötü olmadığı sürece ve bebeğin müsade ettiği sürece kesin görürsün canım.

Merhaba mart anneleri.Bende bugün doktora gittim.Bebeğimi ilk kez 4D ultrasonda gördüm.Doktor tek tek gösterdi.İç organlarını, kemiklerini, yüzünü çok güzeldi.Kiloso 150 gram olmuş.4 lü test, vitamin değerleri, tiroid vs. için kan verdim.Doktor üçlü test yapalım dedi ama ben 4 lü test istedim. 4 lü testte hem üçlü testte bakılan değerlere bakılıyor ayrıca 1 değer daha kontol ediliyor.Sonuçları üçlü teste göre daha belirleyici oluyormuş.Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kesin erkek.Bende geleneği bozmadım.

Ben pek markaları ve ayrıntıları bilmiyorum ama bende o baston tipi denilenlerden düşünüyorum.Çok büyük olanlar bayağı hantal oluyorlar.Mesela kuzenimde bebek arabasıda baston tipi olanda vardı.o baston tipi olandan kullanıyordu.Hem hafif, kullanımı kolay ve evde fazla yer kaplamıyor.Diğerleri çok hantal oluyor.Ama o baston tipi olanlarıda sanırım belirli bir aydan sonra kullanabiliyormuşsun.Çocuk oturabildiği zaman.

Canım benim yaş 36 olunca bu testleri yaptırma gereği duyuyorum.Yaşla birlikte anomali riski de artıyor.Bu nedenle ne gerekiyorsa yaptıracağım.

ikili test 3lü ve 4lüye göre daha güvenilirmiş o yüzden doktorum 2li temiz çıkınca 3lü ve 4lüye gerek görmedi

inanamıyorum ne kadar şanslısın sana bunu söyleyenler eminim hamileliklerinde benim gibi 30 kilo alanlardır sende kilo almayınca kıskanmışlardır süper hiç kilo almaman sonuçta özellikle aç kalmıyorsun bünyen böyle sanırım.lütfen takılma kendini zorlama almak için senin yediklerinle bebeğin kilolu olmasının bir alakası yok bünye yapıyor bebeğin kilosunu ne yersen ye değişmez ve emin ol yerinde olmak isteyen çok kişi var

günaydın herkese gördüğüm kadarıyla kilo konuşuluyor topikte bende hiç kilo alamadım o kadar zayıfımki insanlar 4 aylık hamile olduğuma inanmıyor
süper bence sevinmelisin hiç kilo almadığın için ben açıkçası ilk hamileliğimde 30 kilo almış ve suanda 4 ayda 4 kilo almış biri olarak çok endişeliyim spor yaparak azda olsa frenlemeyi düşünüyorum en sağlıklı hamilelik 10kg ile biten ve benim bu gidişle çok zor

cnm benim senin kilonla bebeğin kilosunun alakası yok 30 kilo aldım bebek 3.400 dogdu kiloyu bebek değil ben aldım ve 2 yılda verdim bizim bebeklerimiz suan sadece 100 gram bunun kesesi suyu ne kadar olacak hadi 500gram diyelim toplamda biz kendimize alıyoruz kiloları farkında değiliz ve yapmamız gereken bol su içmek

ben kraftın travelini kullandım, kızım 5 yaşında hala yürüyüşe bebek arabası ile çıkıyoruz,sürüş dahil hiç bir şekilde sıkıntımız yok, hatta 4 yaşındaki kuzeni ile birlikte toplam 35 kilooluyorlar, onla birlikte bile çok rahat taşıyor ve zorlanmadan sürülebiliyor, ittirme kkatırma ıkınma derdin yok tek sıkıntısı arabada çok yer kaplıyor ve biraz hantal, ama biz seyehatlerde ayrıca baston aldık, baston kullandık.

Gunaydin ve hayirli cumalar.
Ben hic hayirli baslamadim ama olsun.aksam csnim cekti diye bissuru yemek yaptim esim geldi oturduk sofraya kizima kizdim bi sonra esim az gerildi tabi biri selam soylemis bana nerden cikti dedim vay efendim bu nebicim tepki insan once selami alir falan filan bana bissuru saydi yemekte yiyemedim kalktim yattim erkenden saat anca altidir sonra namaza kalktim uyuyordu oda kanepede kizi uyuttum yanina yattim gece ucte uyandim baktim hala kanepede az mutfagi toplayip yine yattim ama isik acik yattim yalniz korkarim basim cok feci agriyor sabahta yarim saat onceden direk cikti gitti.cok moralim bozuk sacma sapan bisi icin bana kizdi olanlara bak ((( bide bugun nobetciyim iki kat yorulucam

Dogrudur ben netten duydugum rakami yazdim eskidir belki.bende dogumu onunla yapmak istiyorum sezeryanliyim normal icin insallh ama son ayimda gidebilecegim avrp yakasindayim uzaktayim.

Günaydın arkadaşlar
Sabah okul hazırlıkları , kahvaltı beni bekler
Karnım sabah kalkınca iniyor, ayağa kalkınca hamile moduna geçiyorum anlamadım
Güzel günler herkese

Günaydın arkadaşlar
Sabah okul hazırlıkları , kahvaltı beni bekler
Karnım sabah kalkınca iniyor, ayağa kalkınca hamile moduna geçiyorum anlamadım
Güzel günler herkese
günaydın...uyandığımda benimde karnım inik,yedikçe şişiyo

canım güne iyi başlamamışsın ama inşallah güzel bitirirsin...
bende son zamanlarda çekilmez bir insan oldum ama eşimde peygamber sabrı varmış walla. bir kez daha saygı duydum ona...ama çok sıkılıyorum,gece uyuycak pozisyon bulamıyorum,hep gerginim...anneme götür beni diyorum onuda kabul etmiyor çünkü başka bir ilde annem. hep ağlak ve alınganım...hormonlarım düzelsin artık

Günaydın güzel hamişler :) umarım hepiniz iyisinizdir. Dün çok kötü bir gün geçirdim arkasından öğleden beri ne yediysem çıkardım gece patates haşlamıştı bana eşim, onu da çıkardım. Çok kötü bir akşamdı En son kusarken artık midemde bir şey kalmamıştı ama kırmızımsı bir şey geldi kana benzer. çok korktum :2: Eşim çok zorlanmışsın kılcal damarlar yapmıştır, korkma dedi ama uyuyamadım sık sık uyanıp bir şeyim var mı diye kendi mi yokladım. Şu an iyiyim çok şükür yeni bir güne başladım... Dünden eser yok gibi :44:

geçmiş olsun canım maşallah bugün iyi uyanmışsın ben gece öyle olunca ertesi günüm iptal oluyor ne yazık ki ((

Canım bu konuda hiç öyle çok paralar harcamaya gerek yok. Benim kızım 16 aylık şuan. İkinci arabasını bir kaç ay önce almak zorunda kaldık. Chicco'nun baston tipini kullanıyoruz şuan. Kesinlikle hafif, kullanımı kolay ve çok pahalı olmayan bir şeyler almanı tavsiye ederim. Biz ilkine bayağı bir para vermiştik. 5-6 ayda kırıldı.

Normal canim çok zorlandiysan kusarken.benim bogazim yirtilirdi resmen .kac haftaliksin cepten gorunmuyor hamilelik takvimi benim 13.hafta bitti kusmam.mide bulantim var ama eskisi gibi degil.umarim gecer
Ben cocuk arabasini kullanamadim cok hantaldi.zaten her yere arabyla giderdik o yüzden oturmaya baslayinca baston aldik cok kullanisli suan 3 yasinda hala kullaniyoruz

Le havle cek canim.olur bunlat.sen hamilesin alttan almasi gerek ama iste erkek

Öğrenemeyenlerden biri de benim :) ama çok az kaldı hissediyorumm :))

Günaydın cinsiyeti öğrenemeyen bir anne de benim. Dün kontrole gittik ama bebişim bacak bacak üstüne attığı için göremedik.. Bayram öncesi diğer kontrol bakalım bebiş uygun pozisyonda olucakmı :))

1,5 kilo aldım..Öncesinden azcık göbeğim olduğu için sanki daha ilerki aylardayım sanıyor insanlar :)) ama ayaktayken pek belli değil :) oturunca daha fazla belli bebeğim...

Kasık ağrısı aralıklarla olduğunu doktoruma söyleyince ilaç yazdı..Biraz daha dikkat etmemi istedi ağır şeyler kaldırmamam gerektiğini minik prensesi kucaklamaktan ziyade oturarak sevmemi istedi. Off çok zor

acaba haziran ayı gebe kalıpta cinsiyet ögrenen varmı... kısmetse haftaya ögreneceğim :))

Bazen gostermiyor cok umutlanio gitme canim.ben hala ogrenemedim 16.haftadayim haftaya randevum var bakalim insallah gosterir diyecem ama benimki hep iki buklum yatiyor kafa asagida .bu kez uayndirtacam baksin iyice dimi ama

Benim oglumda durmadan kucak kucak diyor sabah kalkinca ne yapacağımı sasiyorum.sancim benim oluyor ara ara.benim plasanta asagida cok dikkat etmem gerek.hep uzanmaya calisiyorum.oglum firsat verdikce 3 yasinda benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…