Kacinci haftadaydin canim ben de 13te gitmistim daha ogrenemedim simdi15 oldum :/ yarin gitmek istiyorum ama gene gorulmez diye vazgeciyorum
Topik biraz sonuk gibi ama ben gene de tecrubeli annelere sorayim :)) cocuk arabalari icin aklimda olan 3 marka var travel sistem ama kac yasina kadar kullanilabildigi hakkinda bi bilgi yazmiyor icerikte bi dunya para verip 1-2 yil kullanilmiyodur insallah? Yani ne bileyim 3-4 yasinda olup gezince yorulan cocuklar icin baston araba alanlar oluyor :/ aklim karisti
erkek gibi dediyse erkektir o canım hayırlı olsun, bana ayda bi gel diyodu doktor ama ben dayanamıyordum bazen 3 hafta sonra falan gidiyodum. şimdi ben de ilçedeyim ayda bi gitcem artık. 2 haftada bir çok sık gibi geldi bana. para için yapıyor olabilir mi sorusu geliyo benim aklıma :S eğer önemli bi rahatsızlığın yoksa ayda bi gitmek yeterli bence. buarada ben 3lü ve 4lü testleri yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da gerek yok istersen yaparız dedi.
ikili test 3lü ve 4lüye göre daha güvenilirmiş o yüzden doktorum 2li temiz çıkınca 3lü ve 4lüye gerek görmediKızlar benim doktorum 3'lü ya da 4'lü testten bahsetmedi bana. Benim 2'li testim temizdi yalnız. Şuan 16. haftanın içindeyim 3'lü test olan arkadaşlar var mı? Hangi haftaya kadar olunması gerekiyor bu testin? Bu testte ne yapılıyor?
yaa millet psikolojimi bozdu daha 2 aylıkken sen nasıl hamilesin çocuk 2 kilo anca doğacak ye biraz rüzgar çıksa uçacaksın gibi şeyler söylüyor 4. aya yaklaştım hala 1 kilo bile almadımama çok şükür bulantılarım geçti artık alırım sanırım
süper bence sevinmelisin hiç kilo almadığın için ben açıkçası ilk hamileliğimde 30 kilo almış ve suanda 4 ayda 4 kilo almış biri olarak çok endişeliyim spor yaparak azda olsa frenlemeyi düşünüyorum en sağlıklı hamilelik 10kg ile biten ve benim bu gidişle çok zorgünaydın herkese gördüğüm kadarıyla kilo konuşuluyor topikte bende hiç kilo alamadım o kadar zayıfımki insanlar 4 aylık hamile olduğuma inanmıyor
kızlar kilo almaktan bahsetmişsiniz ben 54 kilo ile başladım hala aynıyım bi kilo bile almamışım iştahım hiç yok eşimde kızıyo bana çocuğa birşey olacak kendini zorla diyo üzülüyorum haliyle
Topik biraz sonuk gibi ama ben gene de tecrubeli annelere sorayim :)) cocuk arabalari icin aklimda olan 3 marka var travel sistem ama kac yasina kadar kullanilabildigi hakkinda bi bilgi yazmiyor icerikte bi dunya para verip 1-2 yil kullanilmiyodur insallah? Yani ne bileyim 3-4 yasinda olup gezince yorulan cocuklar icin baston araba alanlar oluyor :/ aklim karisti
Dogrudur ben netten duydugum rakami yazdim eskidir belki.bende dogumu onunla yapmak istiyorum sezeryanliyim normal icin insallh ama son ayimda gidebilecegim avrp yakasindayim uzaktayim.Ben de Dilek Yağmur'a gidiyorum. Ama fiyatta bir yanlışın var sanırım. Düzenli hastalarda 120 tl, normal bir muayenede 140 diye biliyorum. Ben en başından beri onunlayım. 120 ödüyorum..
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Medicana ile anlaşmalı ama istediğin hastanede yaptırıyor doğumu. Medicana ile anlaşmalı tabi normal doğum 2300 lira sanırım, sezeryanda 2600 gibi birşey yanlış hatırlamıyorsam..
Dr. Normal doğumcu. Hatta sezeryan sonrası normal doğum ile ünlü. Ben normal doğumdan yana olduğu için tercih ettim. Çok güleryüzlü çok seviyorum kendisini. Cumartesi randevum var iple çekiyorum:)
günaydın...uyandığımda benimde karnım inik,yedikçe şişiyoGünaydın arkadaşlar
Sabah okul hazırlıkları , kahvaltı beni bekler
Karnım sabah kalkınca iniyor, ayağa kalkınca hamile moduna geçiyorum anlamadım
Güzel günler herkese
Gunaydin ve hayirli cumalar.
Ben hic hayirli baslamadim ama olsun.aksam csnim cekti diye bissuru yemek yaptim esim geldi oturduk sofraya kizima kizdim bi sonra esim az gerildi tabi biri selam soylemis bana nerden cikti dedim vay efendim bu nebicim tepki insan once selami alir falan filan bana bissuru saydi yemekte yiyemedim kalktim yattim erkenden saat anca altidir sonra namaza kalktim uyuyordu oda kanepede kizi uyuttum yanina yattim gece ucte uyandim baktim hala kanepede az mutfagi toplayip yine yattim ama isik acik yattim yalniz korkarim basim cok feci agriyorsabahta yarim saat onceden direk cikti gitti.cok moralim bozuk sacma sapan bisi icin bana kizdi olanlara bak ((( bide bugun nobetciyim iki kat yorulucam
günaydın güzel hamişler :) umarım hepiniz iyisinizdir. Dün çok kötü bir gün geçirdim arkasından öğleden beri ne yediysem çıkardım gece patates haşlamıştı bana eşim, onu da çıkardım. çok kötü bir akşamdıen son kusarken artık midemde bir şey kalmamıştı ama kırmızımsı bir şey geldi kana benzer. çok korktum :2: Eşim çok zorlanmışsın kılcal damarlar yapmıştır, korkma dedi ama uyuyamadım sık sık uyanıp bir şeyim var mı diye kendi mi yokladım. şu an iyiyim çok şükür yeni bir güne başladım... Dünden eser yok gibi :44:
Normal canim çok zorlandiysan kusarken.benim bogazim yirtilirdi resmen .kac haftaliksin cepten gorunmuyor hamilelik takvimi benim 13.hafta bitti kusmam.mide bulantim var ama eskisi gibi degil.umarim gecerGünaydın güzel hamişler :) umarım hepiniz iyisinizdir. Dün çok kötü bir gün geçirdim arkasından öğleden beri ne yediysem çıkardım gece patates haşlamıştı bana eşim, onu da çıkardım. Çok kötü bir akşamdıEn son kusarken artık midemde bir şey kalmamıştı ama kırmızımsı bir şey geldi kana benzer. çok korktum :2: Eşim çok zorlanmışsın kılcal damarlar yapmıştır, korkma dedi ama uyuyamadım sık sık uyanıp bir şeyim var mı diye kendi mi yokladım. Şu an iyiyim çok şükür yeni bir güne başladım... Dünden eser yok gibi :44:
Ben cocuk arabasini kullanamadim cok hantaldi.zaten her yere arabyla giderdik o yüzden oturmaya baslayinca baston aldik cok kullanisli suan 3 yasinda hala kullaniyoruzTopik biraz sonuk gibi ama ben gene de tecrubeli annelere sorayim :)) cocuk arabalari icin aklimda olan 3 marka var travel sistem ama kac yasina kadar kullanilabildigi hakkinda bi bilgi yazmiyor icerikte bi dunya para verip 1-2 yil kullanilmiyodur insallah? Yani ne bileyim 3-4 yasinda olup gezince yorulan cocuklar icin baston araba alanlar oluyor :/ aklim karisti
Gunaydin ve hayirli cumalar.
Ben hic hayirli baslamadim ama olsun.aksam csnim cekti diye bissuru yemek yaptim esim geldi oturduk sofraya kizima kizdim bi sonra esim az gerildi tabi biri selam soylemis bana nerden cikti dedim vay efendim bu nebicim tepki insan once selami alir falan filan bana bissuru saydi yemekte yiyemedim kalktim yattim erkenden saat anca altidir sonra namaza kalktim uyuyordu oda kanepede kizi uyuttum yanina yattim gece ucte uyandim baktim hala kanepede az mutfagi toplayip yine yattim ama isik acik yattim yalniz korkarim basim cok feci agriyorsabahta yarim saat onceden direk cikti gitti.cok moralim bozuk sacma sapan bisi icin bana kizdi olanlara bak ((( bide bugun nobetciyim iki kat yorulucam
Öğrenemeyenlerden biri de benim :) ama çok az kaldı hissediyorumm :))
acaba haziran ayı gebe kalıpta cinsiyet ögrenen varmı... kısmetse haftaya ögreneceğim :))
Günaydın cinsiyeti öğrenemeyen bir anne de benim. Dün kontrole gittik ama bebişim bacak bacak üstüne attığı için göremedik.. Bayram öncesi diğer kontrol bakalım bebiş uygun pozisyonda olucakmı :))
1,5 kilo aldım..Öncesinden azcık göbeğim olduğu için sanki daha ilerki aylardayım sanıyor insanlar :)) ama ayaktayken pek belli değil :) oturunca daha fazla belli bebeğim...
Kasık ağrısı aralıklarla olduğunu doktoruma söyleyince ilaç yazdı..Biraz daha dikkat etmemi istedi ağır şeyler kaldırmamam gerektiğini minik prensesi kucaklamaktan ziyade oturarak sevmemi istedi. Off çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?