Benim oglumda durmadan kucak kucak diyor sabah kalkinca ne yapacağımı sasiyorum.sancim benim oluyor ara ara.benim plasanta asagida cok dikkat etmem gerek.hep uzanmaya calisiyorum.oglum firsat verdikce 3 yasinda benimki
ikili test 3lü ve 4lüye göre daha güvenilirmiş o yüzden doktorum 2li temiz çıkınca 3lü ve 4lüye gerek görmedi
inanamıyorum ne kadar şanslısın sana bunu söyleyenler eminim hamileliklerinde benim gibi 30 kilo alanlardır sende kilo almayınca kıskanmışlardır süper hiç kilo almaman sonuçta özellikle aç kalmıyorsun bünyen böyle sanırım.lütfen takılma kendini zorlama almak için senin yediklerinle bebeğin kilolu olmasının bir alakası yok bünye yapıyor bebeğin kilosunu ne yersen ye değişmez ve emin ol yerinde olmak isteyen çok kişi var
Normal canim çok zorlandiysan kusarken.benim bogazim yirtilirdi resmen .kac haftaliksin cepten gorunmuyor hamilelik takvimi benim 13.hafta bitti kusmam.mide bulantim var ama eskisi gibi degil.umarim gecer
16. Hafta içindeyim. Normalde kusmak bu kadar zorlamaz beni ama şiddetli baş zonklaması eşliğinde olan (mide kökenli yediklerimi beğenmezse böyle yapıyor) mide bulantısı ve kusma beni mahvediyor sanki başım patlayacak gibi oluyo. Eşimde öyle dedi. çok zorlandın ondan oldu korkma dedi. Daha önce bu kadar kötü olmamıştım. Bu arada aslında hamilelik kaynaklı bulantılarım neredeyse bitti. haftada ya bir ya iki bulanıyor onda da kusmuyordum.
arkadaşlar ikili de alttan ultrasonla bakıldığını söyledi bi arkadaşım acaba sizde de alttan mı bakıldı
Günaydın arkadaşlar. Ya bir şey soracaktım size benim karnım acıktığı anda midem bulanıyo çok fena, hatta midem bulanınca Allah Allah karnım mı acıktı acaba diyorum. kahvaltı hazırlayana kadar midem bulandığı için çok zorlanıyorum gece yatarken yine çok bulanıyo ama o saatte bir şey yiyemiyorum tabi. Bide karnım 3 saatte bir acıkıyo gibi çok mu fazla sizce zaten kilolu insanım da korkuyorum iyice kötü olacam diye:2::2:
Günaydın arkadaşlar. Ya bir şey soracaktım size benim karnım acıktığı anda midem bulanıyo çok fena, hatta midem bulanınca Allah Allah karnım mı acıktı acaba diyorum. kahvaltı hazırlayana kadar midem bulandığı için çok zorlanıyorum gece yatarken yine çok bulanıyo ama o saatte bir şey yiyemiyorum tabi. Bide karnım 3 saatte bir acıkıyo gibi çok mu fazla sizce zaten kilolu insanım da korkuyorum iyice kötü olacam diye:2::2:
İşte bakalım daha ne kadar devam edecek böyle :44: sık sık acıkmalar daha şimdiden başladı neyse o iyi beslensin dee
Normal canim çok zorlandiysan kusarken.benim bogazim yirtilirdi resmen .kac haftaliksin cepten gorunmuyor hamilelik takvimi benim 13.hafta bitti kusmam.mide bulantim var ama eskisi gibi degil.umarim gecer
16. Hafta içindeyim. Normalde kusmak bu kadar zorlamaz beni ama şiddetli baş zonklaması eşliğinde olan (mide kökenli yediklerimi beğenmezse böyle yapıyor) mide bulantısı ve kusma beni mahvediyor sanki başım patlayacak gibi oluyo. Eşimde öyle dedi. çok zorlandın ondan oldu korkma dedi. Daha önce bu kadar kötü olmamıştım. Bu arada aslında hamilelik kaynaklı bulantılarım neredeyse bitti. haftada ya bir ya iki bulanıyor onda da kusmuyordum.
Benimde midem aynen yemegi begenmediginde kusacak gibi oluyorum ozelliklede tavuk yedigimde , birde yagli yemek agir geliyor hala ama cikarmamak icin tutuyorym .umarim bu tiksinmeler gecerde rahat gecirriz hamisligi.
ayyyyy ne güzel bi erkek daha çok sevindim canım allah hayırlı evlat etsin canımmmmmMerhaba mart anneleri.Bende bugün doktora gittim.Bebeğimi ilk kez 4D ultrasonda gördüm.Doktor tek tek gösterdi.İç organlarını, kemiklerini, yüzünü çok güzeldi.Kiloso 150 gram olmuş.4 lü test, vitamin değerleri, tiroid vs. için kan verdim.Doktor üçlü test yapalım dedi ama ben 4 lü test istedim. 4 lü testte hem üçlü testte bakılan değerlere bakılıyor ayrıca 1 değer daha kontol ediliyor.Sonuçları üçlü teste göre daha belirleyici oluyormuş.Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kesin erkek.Bende geleneği bozmadım.
erkek gibi dediyse erkektir o canım hayırlı olsun, bana ayda bi gel diyodu doktor ama ben dayanamıyordum bazen 3 hafta sonra falan gidiyodum. şimdi ben de ilçedeyim ayda bi gitcem artık. 2 haftada bir çok sık gibi geldi bana. para için yapıyor olabilir mi sorusu geliyo benim aklıma :S eğer önemli bi rahatsızlığın yoksa ayda bi gitmek yeterli bence. buarada ben 3lü ve 4lü testleri yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da gerek yok istersen yaparız dedi.
aynen öyle canım bünyem böyle benim normal hayatımda da çok yerdim ama bu yaşıma kadar en fazla 48 kiloyu gördüm alamıyorum bi türlü yaniçok gittim doktorlara iştah açıcılar almıştım vitaminler almıştım ama nafile alamıyorum kiloyu benim bi tanıdığım var ilk hamileliğinde 30 kilo ikincisinde 9 kilo aldı, her ikisinde de çocuk tam 3 kiilo doğdu
Kizlar bebek arabasi bakmaya basladinizmi 2 tane buldum kraft twist rlx ile pierre cardin ps805 ikisinede bayildim fikri olan varmi?
ayyyyy ne güzel bi erkek daha çok sevindim canım allah hayırlı evlat etsin canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?