2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim oglumda durmadan kucak kucak diyor sabah kalkinca ne yapacağımı sasiyorum.sancim benim oluyor ara ara.benim plasanta asagida cok dikkat etmem gerek.hep uzanmaya calisiyorum.oglum firsat verdikce 3 yasinda benimki

Benimkisi 15 aylık daha Plesanta ile ilgili şükür sorunum yok.Çok geçmiş olsun...

aynen öyle canım bünyem böyle benim normal hayatımda da çok yerdim ama bu yaşıma kadar en fazla 48 kiloyu gördüm alamıyorum bi türlü yani çok gittim doktorlara iştah açıcılar almıştım vitaminler almıştım ama nafile alamıyorum kiloyu benim bi tanıdığım var ilk hamileliğinde 30 kilo ikincisinde 9 kilo aldı, her ikisinde de çocuk tam 3 kiilo doğdu

Günaydın arkadaşlar. Ya bir şey soracaktım size benim karnım acıktığı anda midem bulanıyo çok fena, hatta midem bulanınca Allah Allah karnım mı acıktı acaba diyorum. kahvaltı hazırlayana kadar midem bulandığı için çok zorlanıyorum gece yatarken yine çok bulanıyo ama o saatte bir şey yiyemiyorum tabi. Bide karnım 3 saatte bir acıkıyo gibi çok mu fazla sizce zaten kilolu insanım da korkuyorum iyice kötü olacam diye:2::2:

arkadaşlar ikili de alttan ultrasonla bakıldığını söyledi bi arkadaşım acaba sizde de alttan mı bakıldı

cnm o bebeğin pozisyonu ile ilgili.. ben ikili testte 3 kere girdim ultrasona inat etti bebeğim... amuda kalkmıs oyun oynuyodu... çikolata ye dedi doktor yedim yine aynıydı... git yürü gel dedi yürüdüm geldim yine değiştirmedi... en sonunda alttan bakıcam dedi. o şekilde bakabildi ancak... yani bebişin problem cıkartmazsa normal bakabiliyor

Benim o dönemim geçti.Ama 24 saat bulanıyordu benimde artık ağlıyordum dursun diye. Ben şu Pın. Beyaz varya ekmeye sürülebilen sabah kalkınca bir dilimin üzerine onu sürüyordum kahvaltı hazırlayana kadar hem tutuyordu hem de peynir faydalı ne de olsa. Gündüz de bulanıca iş yerinde olduğum için pek fazla şey yiyemiyorum. bir adet elma öğle yemeğine kadar tutuyordu. diğer meyveleri denedim ama midem elma ve armut dışındakileri tutmuyordu kusuyordum. kraker bisküvi yemek istemedim fuzuli kilo gibi geldi bana. bir de leblebi önerebilirim. o da iyi geliyor.

canım benim bende kiloluyum aynı şekilde meyve yiyorum arada acıkınca şuan 14 haftalığım çok şükür kilo almadım sende almassın umarım

İşte bakalım daha ne kadar devam edecek böyle :44: sık sık acıkmalar daha şimdiden başladı neyse o iyi beslensin dee

İşte bakalım daha ne kadar devam edecek böyle :44: sık sık acıkmalar daha şimdiden başladı neyse o iyi beslensin dee

Merak etme 3 saatte bir açıkman normal ama 3 öğün dışında acıktığında da yemek yersen çok kilo alabilirsin. ara öğünlerinde bir adet meyve bir kase kuru meyveli yoğurt ya da bir kase karışık salata ye ekmeksiz. yani kalorisi az ama faydası çok şeylere yönelmeye çalış. Evde ve çalışmıyorsan bence bunları yapabilirsin...

ayyyyy ne güzel bi erkek daha çok sevindim canım allah hayırlı evlat etsin canımmmmm

Benim hamileliğimin başından beri karnım birden acıkıyor kazınıyomuş gibi kendini uzun süre aç bırakma. Ben gece yatmadan önce 1 kase yoğurt yiyorum 1 dilim tam buğday ekmeğiyle sabah o kadar aç kalkmıyorum o zaman dene istersen. Sabah kalkınca kazınır gibiyse 1-2 zeytin yiyorum kahvaltıyı hazırlayana kadar. 3 öğünden fazla yemiyorum aralarda meyve ceviz kuru üzüm incir falan yiyorum baya ii geliyor. 3. ayım bitti 1.5 kilo falan aldım.

ikidir erkeğe benziyor dedi sanırım oğluşum geliyor:) 4lüden bahsetmedi henüz ama 2li temiz çıktı ozaman yapmayız demişti3lüyü bu sefer yapalım dedi artık para için diye düşünmeye başladım birde uzak virajlı yollar dayanamıyorum artık biliyorda ilçeden geldiğimi o kadar kalabalıkki iki hafta sonraya bile sıramız 30 vaktinde gidiyorum illa en az 1saat bekliyoruz karışık alıyor falan iyice sinir olmaya başladım ilçemde başka doktor bakıcam hiçbir rahatsızlığım yok kanama ağrı yada testlerde olsun şükür herşey yolunda

bende hiç kilo almadım ama zaten zayıf biriyim bebiş beslenmiyo diye endişelenmiştim doktorda diyetisyenle konuşturdu 12-15 alırsın en fazla çünkü hayatın boyunca böyleydin o aşırı kilo alanlar daha öncesindede kilo sorunu yaşayanlar dedi bana çevremdede nasıl hamilesin diyolar vaktinde 30ki almışlar banada baskı yapıyolar benide etkiliyorlar artık kıskandıklarını bile açık ifade edenler var sen böyle doğurursan ben çatlarım diyo ya neyse bebişler sağlıklı olsun gerisi mühim değil

Kizlar bebek arabasi bakmaya basladinizmi 2 tane buldum kraft twist rlx ile pierre cardin ps805 ikisinede bayildim fikri olan varmi?

sanırım doktorumu buldum ümraniyede ayşe nurcan ünlüer 2 arkadaşım tavsiye etmişti doğum yapmışlardı şimdi aradım konuştuk ve beni en çok cezbeden renkli yadi 4d ultrasonla bakıyormuş herseferinde bu süper heryerde bulunmuyor çünkü erdemde bile 1 kere ücretli giriyorasun

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-03-2014

Hamileliğimin 16. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 169 gün kaldı.

Bebeğinizin başı artık dik duruyor ve çenesi göğsünde dinleniyormuş gibi durmayı bıraktı. Bu sıralar yani 2. trimesterda kendinizi daha rahat hissediyor olmalısınız. Å�anslıysanız sabah bulantıları geçmişte kalmış ve enerji saviyeniz yükselmiştir. Anneler normal kıyafetlerine sığamadıkları için kendilerini kötü hissedebilirler.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 110 gr. - Yaklaşık boyu : 10.1 cm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

arkadaşlar kontrolüm vardı her şey normal dedi çok şükür cinsiyetine baktı kıza benziyor dedi bana gösterdi pipi göremiyorum dedi. bende kız olacakmış gibi hissediyorum

Selam 2014 mart anneleri
ben 2012 mart annelerinden limonlu kek 19 mart dogumlu 18 aylik yaramaz bir oglum var
yurt disinda yasiyorum
simdi allah nasip ederse 2014 mart annesi olacam .kuzularimin arasinda 2 yas olacak insallah. Cinsiyetimz belli degil iki hafta sonra tekrar randevumuz var o zaman b3lli olmasini dusunuyoruz
ilk hamileligim gibi heycanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…