2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kraft twist çok güzel bende çok beğendim cidden ama 900 tl okadara değermi şuan düşünmekteyim kraft cozy travel bunada bak derim buda güzel

arkadaşlar bu aralar ben de bakıyorum bunlara, ama online alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem yakından gidip almaları. çünkü bakıyorum da çoğu üründe sünger kısmına bastırdığında iskelet elinize batıyor. Siz de bu ayrıntıyı gözden kaçırmayın.
benimde aklıma yatan kraftın ürünleri, bakalım karar vermedim daha.

doğru diyorsun canım yaa kim ne derse desin ben sağlıklı beslendiğime inanıyorum, yeteri kadar meyvemi kuruyemişimi yiyorum, yakında köye gittiğimizde pekmez de alacam her sabah süt içecem, zaten günlük bir kase yoğurt yiyorum, iki güne bir yumurta haşlayıp yiyorum yeterince kendime de bebişime de baktığıma inanıyorum kiloyu da bünyem yapmıyor ne yapayım

aynen kilo önemli değil zaten zayıf birinin kilo alması çok zor ben vaktinde neler denedim olmuyor bebişler sağlıklı olsun bende dün rahatladım doktorlarla konuşunca çok aç kalma herşeyden özellikle vitamin yapıcı şeyler balık,süt,yumurta, tavuk aksatma sevmesende bbeğin için farklı pişirmeyi dene dedi ,kiloyuda takma sen herşeyden yedikçe oda beslenicek dedi bu arada aramızda 1 gün var sanırım aynı zamanda doğumlarımız cinsiyet bellimi senin

Son düzenleme:

Bence çevrendekilerin yaklaşımı moralini bozmasın.Bebek zaten kendisi için gereken herşeyi vücudumuzdan çekiyor.Gebelikte ekstra 300 kalori lazım.Bence seni kıskanıyorlar konuşanlar.Benim bir arkadaşım vardı.Hamile olduğunu öğrendikten sonra bebeğim sağlıklı olsun diye sürekli fındık, fıstık vs. yiyip süt içiyordu.Tabiki bunlar faydalı şeyler ama fazlası zarar.Sonuçta kendisi 100 kiloyu geçti ve yüksek tansiyon sorunu çıktı.Bebeği 2-3 hafta erken aldılar sezeryanla.Kendisi bu kadar kilo almasına rağmen bebek sadece 2,5 kilo doğdu.Tabi ki bebeğin kilosunda annenin beslenmesi önemli ama bence bebeğin bünyeside çok önemli.Önemli olan herşeyden gerektiği kadar yemek.

senin doktorun ne güzel demiş canım yaa benim doktorum bile bana kızdı niye hiç kilo almadın diye herkez zayıflığıma karşı doktorum bile evet canım aramızda bir gün varmış cinsiyeti belli oldu erkek seninki belli miydi

ayy kızlarr çok güzel ve yarayışlı bi sebze yemeği yapıyorum gelin beraber yiyelim

ciddi misin canım yaaa o arkadaşın durumu çok kötü olmuş dediğin gibi dikkat etmek lazım herşeyin fazlası zarar

bende keşke senin yerinde olsam banada dktrum dikkatli ye fazla kilo alma diye telkinde bulunuyor sürekli bende su içsem yarıyor cinsindenim

benimde zayıfım diye söylenmeler var öncedende böyleydi, doktor 90-100 kilo olunca bebeğe hiçbir faydası yokki dedi 1kilo dahi almadım sana niye kızdıki yaa sağlık daha önemli benim cinsiyet erkek gibi ama kesinlik için sonraki kontrol deyip sallıyo iki hafta arayla çağırıyor bende sinir oldum başka doktordan randevu aldım ama oda dolu onun içinde beklicem artık

ciddi misin canım yaaa o arkadaşın durumu çok kötü olmuş dediğin gibi dikkat etmek lazım herşeyin fazlası zarar

Evet canım gerçekten ciddiyim.Arkadaşla işyerinde beraberdik.Ağzı hiç boş durmazdı.Tabiki çok heyecanlı idi ilk bebeği olduğu için.Ama ne yazık ki hem bebeği kilo almadı.Hemde kendisinin sağlığı bozuldu.

Son düzenleme:
bende keşke senin yerinde olsam banada dktrum dikkatli ye fazla kilo alma diye telkinde bulunuyor sürekli bende su içsem yarıyor cinsindenim

zayıflar kilolunun , kilolular zayıfın yerinde olmak istiyor ne almak ne vermek kolay canım yaa Allah yardımcımız olsun

dediğin gibi canım sağlık daha önemli , senin doktor çok erken çağırıyormuş ya 15 günde bir ultrason bile zararlı

Bari bizim sayfamızda yan taraflara yemek reklamı almasınlar yaaa. Gördüğüm makarnaları canım çekiyoo

yeşil olan makarnaları gördüğümde midem bulanıyor rengi çok ititce ama diğer kırmızı soslusu çok güzel, dün yan sayfada gördüm canım çekti kalktım yaptım kendime dayanamadım

benim eşim de elinden gelse tıka basa yedirtir bana da Allahtan gündüzleeri göremiyorum , ilk çocukda heyecanla işte böyle hatalar oluyor sanırım dikkat etmek lazım

Kızlar bugün biri bana göbeğin hiç çıkmamış bir tanıdığım var 3 aylık kocaman göbeği car dedi zaten endişeliyim takıldı kafama sşzde nasıl göbek durumu

Kızlar bugün biri bana göbeğin hiç çıkmamış bir tanıdığım var 3 aylık kocaman göbeği car dedi zaten endişeliyim takıldı kafama sşzde nasıl göbek durumu

bence o kişini eskiden de göbeği vardır canım , insanların yanında içine çekiyordur, hamile olduğunu öğrendiğinde salıvermiştir tıpkı benim gibi

bence o kişini eskiden de göbeği vardır canım , insanların yanında içine çekiyordur, hamile olduğunu öğrendiğinde salıvermiştir tıpkı benim gibi

İlahi baloncuk güldürdün beni
Bi sürü sey okudum o laftan beri hamişlerin göbeği hakkında başkaları yorum yapmamalı karşılaştırmamalı hassas anne adaylarını endişeye sürükler falan yazıyodu. Beni de sürükledi hakkaten 10 gün var daha kontrole Allahım sana emanet hepimizin bebekleri

ama cidden canım yaa ben zaten zayıf ama göbüşlüydüm sadece birazcık daha şişti yani hiç göbekli olmasaydım çok dikkat edilince belki biraz belli olurdu dışarıdan yani öyle kocaman göbek olacağını zannetmiyorum yaa 3 aylıkta , aynı o kişi için dediklerini bana da diyorlar maşallah baya büyümüş göbeğin diye ama işin aslını bilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…