2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bole seylere hiccc takilma arkadasim banada kucuk gobegin diyolarr benim hosuma gidiyor neguzel cok sismicez demekki kim ne derse desin sagliklimi saglikli dedi doktor bitti.benimde 10 gun sonra kontrolum 16+1 olucam kismetse ogun bide cinsiyeti gorursekk balli kaymak

Bazi gorenlerde aa cok sismis diyo ( o esnada bilmiyolarki savas var icerde gazz:) bende hamileyim tabi sisicem keyfini cikariyorum diyorum

Ay canım sağol inşallah biz de öğreniriz cinsiyetini önce sağlık haberlerini alalım tabi de cinsiyet de bonus olsun

Kızlar bugün biri bana göbeğin hiç çıkmamış bir tanıdığım var 3 aylık kocaman göbeği car dedi zaten endişeliyim takıldı kafama sşzde nasıl göbek durumu

Canım benimde göbeğim çok çıkmadı.Hiç problem etmiyorum.Önemli olan bebeğin sağlığı.Dün kontrolüm vardı.Bebeğin kilosu vs. iyiydi.Önemli olan bebek.

Benim de göbeğim eskisine oranla çok az belli normalde karnım düz zayıfım şimdi ayva göbeğim var diyebilirim bunlara takılmayın ilk 3 ayda kilo almamak lazımmış fazla. benim görümcemin 3 aylık hamileyken 6 aylık gibiydi göbeği şeker testinde şekeri çok fazla çıktı diyetisyene gönderdi doktoru bebeği 10 gün önce sezeryanla aldılar ve bebek doğduğunda şişti.

dün bana dilenci bi teyze "para ver tombul kızım "dedi. . verirmiyim vermedim tabii. daha gidip sensin tombul ben hamileyim diye teyzeye çatcaktım ama eşimin gülme krizinden fırsat bulamadım

Hakkaten benim de göbeği çok çabuk çıkan bi arkadasım vardı şeker çıkmıştı onda da Allah korusun

Gaz evlere senlik artik bizim evde siradan bi durumm :))))

Kocam benden soğuyacak diye korkuyorumm:))))))

Hamile kaldigim ilk gun doktorum gel biraz sohbet edelim dedi yapacaklarin yapmayacaklarin diye bir sinir koymucaz hayatinda bu keyifli doneminikisitlamadan geciricez dedi herseyin fazlasi zarar dedi tek yasaklilar sigara ve alkol dedi veee en onemlisi kimseyle kiyaslama kendini hicc bir kadinin hamileliligi digerine benzemez dedi ben o gundur rahatim

Kızlar bugün biri bana göbeğin hiç çıkmamış bir tanıdığım var 3 aylık kocaman göbeği car dedi zaten endişeliyim takıldı kafama sşzde nasıl göbek durumu

Bencede onun önceden göbeği vardır bendede daha bişey yok kilo bile almadım takma kafana bende birsüredir endişeliydim doktorla konuşunca rahatladım o hemen kilo alıp göbeklenenler öncedende öylelerdir doktorun dediği bu valla artık biri bana bu konuda bişey desin artık şişkoluğunu yüzüne vurucam napayım kaç haftadır benimde psikolojim bozuldu bende sorunmu var çocukmu beslenmiyor diye düşündüm durdum sağlıklı hamilelik geçirelim bebişler iyi olsun çevredekilerin dediklerini takmayalım

Bence de takma herkesin vucut yapisi farkli benimde kilo gibi duruyor daha zaten vardı gobisim şimdi daha arttı benim de uc aylık kimse anlamiyor aman anlamasinlar ben is yernde soylemiycem daha sen endise etme benim annemde 6 aykikken bile belli olmamis.
bence o kişini eskiden de göbeği vardır canım , insanların yanında içine çekiyordur, hamile olduğunu öğrendiğinde salıvermiştir tıpkı benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…