İlahi baloncukgüldürdün beni
Bi sürü sey okudum o laftan beri hamişlerin göbeği hakkında başkaları yorum yapmamalı karşılaştırmamalı hassas anne adaylarını endişeye sürükler falan yazıyodu. Beni de sürükledi hakkaten 10 gün var daha kontrole Allahım sana emanet hepimizin bebekleri
Bole seylere hiccc takilma arkadasim banada kucuk gobegin diyolarr benim hosuma gidiyor neguzel cok sismicez demekki kim ne derse desin sagliklimi saglikli dedi doktor bitti.benimde 10 gun sonra kontrolum 16+1 olucam kismetse ogun bide cinsiyeti gorursekk balli kaymak
Kızlar bugün biri bana göbeğin hiç çıkmamış bir tanıdığım var 3 aylık kocaman göbeği car dedi zaten endişeliyim takıldı kafamasşzde nasıl göbek durumu
Bazi gorenlerde aa cok sismis diyo ( o esnada bilmiyolarki savas var icerde gazz:) bende hamileyim tabi sisicem keyfini cikariyorum diyorum
O gaz yok mu o gaz bulantıdan çok gazdan çekiyorum
Hakkaten benim de göbeği çok çabuk çıkan bi arkadasım vardı şeker çıkmıştı onda da Allah korusunBenim de göbeğim eskisine oranla çok az belli normalde karnım düz zayıfım şimdi ayva göbeğim var diyebilirim bunlara takılmayın ilk 3 ayda kilo almamak lazımmış fazla. benim görümcemin 3 aylık hamileyken 6 aylık gibiydi göbeği şeker testinde şekeri çok fazla çıktı diyetisyene gönderdi doktoru bebeği 10 gün önce sezeryanla aldılar ve bebek doğduğunda şişti.
Gaz evlere senlik artik bizim evde siradan bi durumm :))))
Hakkaten benim de göbeği çok çabuk çıkan bi arkadasım vardı şeker çıkmıştı onda da Allah korusun
Kocam benden soğuyacak diye korkuyorumm:))))))
Kızlar bugün biri bana göbeğin hiç çıkmamış bir tanıdığım var 3 aylık kocaman göbeği car dedi zaten endişeliyim takıldı kafamasşzde nasıl göbek durumu
Yaşasın..... Bebişimi hissettim az önce kızlar. Kelebekler uçtu resmen içimde. Çok mutluyum
Ayyyyy ne guzelll gozun aydinn kac haftaliksinn
13+6 oldum bu gün. Darısı başına canım.
dün bana dilenci bi teyze "para ver tombul kızım "dedi.. verirmiyim vermedim tabii. daha gidip sensin tombul ben hamileyim diye teyzeye çatcaktım ama eşimin gülme krizinden fırsat bulamadım
13+6 oldum bu gün. Darısı başına canım.
Aminn bende 14+5 ultr.kipir kipir ama ben hissetmiyorum yada gaz saniyorum butun hayatim gaz oldugu icinn cakmak caksalar bomm:)
Bence de takma herkesin vucut yapisi farkli benimde kilo gibi duruyor daha zaten vardı gobisim şimdi daha arttı benim de uc aylık kimse anlamiyor aman anlamasinlar ben is yernde soylemiycem daha sen endise etme benim annemde 6 aykikken bile belli olmamis.Kızlar bugün biri bana göbeğin hiç çıkmamış bir tanıdığım var 3 aylık kocaman göbeği car dedi zaten endişeliyim takıldı kafamasşzde nasıl göbek durumu
bence o kişini eskiden de göbeği vardır canım , insanların yanında içine çekiyordur, hamile olduğunu öğrendiğinde salıvermiştir tıpkı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?