2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bana doktorum cips, kola, kahve,çay, sigara alkol hepsini yasakladı canım yaa , diğerlerini anlıyorum da çay neyin nesi

bana doktorum cips, kola, kahve,çay, sigara alkol hepsini yasakladı canım yaa , diğerlerini anlıyorum da çay neyin nesi

Evet cayi bende anlamadin canimda digerleri icinde canin cok cekti diyelim az ye dedi cig sarkuteri bakteri barindirdigi icin ondan canin cekti diyelim iice pisir az ye dedi aslinda normal hayatimizda saglikli olmayan seyleri yasakliyo doktorlarda:))

kızlar birşey sorabilir miyim sizlere?

hamilelik için özellikle kış sezonu da geliyor nereden alışveriş yapacaksınız kendinize kıyafet için. çalışanlar için çok zor ya.
hadi şimdilik hala pantolonlarımı falan giyebiliyorum sorun yok. üstüne dar badilerimi değil de bol kesim bluzlarımı giyiyorum ama kış gelince ne yapacağız? Ben mağazalardakileri de beğenemiyorum. ufff puffff

4 ayın sonunda bugün ilk kez sarımsak yedim yiyebildim ama halaa çay içemiyorum, midem almıyor

kızz ben şimdi sirkenin kokusunda tiksiniyorum onu içme çekmeye kalkarsam vay halime..

bende sarımsaklı cacık falan tabii sonra tansiyonum düşüyor

Yaşasın..... Bebişimi hissettim az önce kızlar. Kelebekler uçtu resmen içimde. Çok mutluyum

bende hissediyorum tabii gece yatağa yattığımda ancak kendimi dinleyebiliyorum o saatte. çok güzel bir duygu

Bazi gorenlerde aa cok sismis diyo ( o esnada bilmiyolarki savas var icerde gazz:) bende hamileyim tabi sisicem keyfini cikariyorum diyorum

Gaz evlere senlik artik bizim evde siradan bi durumm :))))

hani burada sizlerden bilmesem durumu bende bir acayiplik var zannedeceğim ama yalnız olmadığıma seviniyorum

dün bana dilenci bi teyze "para ver tombul kızım "dedi. . verirmiyim vermedim tabii. daha gidip sensin tombul ben hamileyim diye teyzeye çatcaktım ama eşimin gülme krizinden fırsat bulamadım

bak ya geçen biri de bana "bu aralar biraz kilomu aldın" dedi. bendeki cevap " evet ama senden önce doğuracağım" dedim.
Allah'ım ya insan önce bir kendine bakar sonra karşısındakine söyler.

hayır 15+5 haftamdayım ve sadece 1,6 kg aldım bu sürede o kadar. en fazla 10 kg ile tamamlamak niyetim ama gel de anlat.

Son düzenleme:

cnm bilindik bir buyuk magaza zinciri var. renklam olmasin ama h&m...
ben zayifim 34 beden ama gobegim cok cikti daha gecen hafta ordan hamile reyonundan kot fln aldim... her beden icin uygun seyler var... lwc fln baktim ama onlarin Small bedenleri bile buyuk bana ... yani ben tavsiye edebilirim.

hahhaaaa cevabın süpermiş kendini bilmezler varya böyle haketmiş gerçekten:)

ya kızlar normal ve sezaryen doğum konusunda baskı yapanlar var hatta 5 haflıkken öğrendim ilk söyledim aman mutlaka normal yap diye hikayelere başladılar bilmiyorum henüz diyorum sevincimi bile gölgelemişlerdi yahu bize bıraksalar şu tercihi hele o erkeklerde karışmıyormu sinir oluyorum sen ne biliyosunda konuşuyosunki

Bekara kari bosamak kolay canim asla anlayamazlar ne hissettigimizi.gerci bende esimde sezeryan istiyoruz benim canim cok tatli kocamda cok pipirik bizden istesekte normal cikmaz :)) sen ne istiyosun peki

Bekara kari bosamak kolay canim asla anlayamazlar ne hissettigimizi.gerci bende esimde sezeryan istiyoruz benim canim cok tatli kocamda cok pipirik bizden istesekte normal cikmaz :)) sen ne istiyosun peki

eşim bana bırakıyor bende sezaryan istiyorum tansiyonum hep düşük heyecan yaparım o zamanda ayrıca çatalda ordan ameliyat olmuştum dikişlerle lavaboya gitmek öyle zorki orda 10 dikiş yerine karnımda 10 tane olsun mutlaka iyileşicem dimi saatlerce ağrı çekmek istemiyorum ben herkesin bünyesi farklı tabi kimi kolay doğurur kimi zor ama bazıları anlamıyor ay ben 5 dk da doğurdum dikişim olmadı filen diye örnekler geliyorda bendede öyle olcakmı acaba bazen normalede sıcak bakıyorum ama kararıma karışmalarına kızmaya başladım artık sen kafana koymuşsun ne desem değişmez diye üsteliyolar doktorla konuşmadım belki normal yapıcam ne diye baskı yapıyolarsa

benim annem ve ısrarlı kayınvalidem normal doğum istiyordu ben onlar istediği için değil kendim istediğim için çok şükür normal doğum yapabildim ikinciyide bir pürüz çıkmazsa normal düşünüyorum ama doğumdan ne zaman konu açılsa sanki çok kolaymış gibi normal yap normal diye ısrar etmeleri çok sinir bozucu gerçekten.vee kayınvalidemler hala hamile olduğumu bilmiyor

inş. istediğin gibi olur bende bunu savunuyorum bebeği doğuracak olan beden bizim ister normal ister sezeryan bu bizim kararımız tabiki doktorla beraber olmalı bazıları bilmeden konuşuyor erkekler bile ben ona kızıyorum

Ya bu aralar tanidigim 4 kisi normal yapti hepsinin ayri sikintisi oldu birinin hem siddetli bir basur ve dikisleri yuzunden bir ay poposunun ustune oturamadi digerinin zorlamaktan rahimde siddetli kanama birinin solunum yetmemis kiza hava vermislerr ayy dedimm bende senin gibi hemen tansiyonum duser galiba en iyisi temiz is sezeryann

Bencede en temizi sezeyan benim içinde öyle hem arkadaşımın annesi ebe kendi kızına bile normal yaptırtmadı kadın gördüğü için malum normali muhteşem gibi anlatılıyor evet o an her türlü güzeldir bence sonradan o dikişlerle oturamıysn ,lavaboyu gidemiyosun , hemoraid oluyosun ayrıca ebe tanıdığım normalde mikrop kapma olasığının çok daha fazla olduğunu ve doktorların kendilerinde sezaryen olduğunu söyledi herkesin kendi tercihi bu konuda bence kimse kimseye baskı yapmamalı normal isteyen normal yapsın ama benim tercihim değil valla

kraft twist çok güzel bende çok beğendim cidden ama 900 tl okadara değermi şuan düşünmekteyim kraft cozy travel bunada bak derim buda güzel

biz de kraft ın twist modelini beğenmiştik karar vermiştik bigün aynısını kullanan bi anne gördük muhabbet ederken sordum memnun musunuz diye kesinlikle hayır dedi :S ilk 6 ay içinde dönen yeri bozulmuş servise göndermek istemiş servis baya uğraştırmış ilgilenmemiş. bu parayı keşke buna vermeseydim falan dedi. belki o kadına kötü denk gelmiştir bilmiyorum ama beni baya soğuttu açıkcası. iyi araştırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…