- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
bana doktorum cips, kola, kahve,çay, sigara alkol hepsini yasakladı canım yaa , diğerlerini anlıyorum da çay neyin nesiHamile kaldigim ilk gun doktorum gel biraz sohbet edelim dedi yapacaklarin yapmayacaklarin diye bir sinir koymucaz hayatinda bu keyifli doneminikisitlamadan geciricez dedi herseyin fazlasi zarar dedi tek yasaklilar sigara ve alkol dedi veee en onemlisi kimseyle kiyaslama kendini hicc bir kadinin hamileliligi digerine benzemez dedi ben o gundur rahatim
nasıl bir his nasıl emin oldun bende 13+4 üm ama sanki anlayamam gibi geliyor tarif etsene
bana doktorum cips, kola, kahve,çay, sigara alkol hepsini yasakladı canım yaa , diğerlerini anlıyorum da çay neyin nesi
bana doktorum cips, kola, kahve,çay, sigara alkol hepsini yasakladı canım yaa , diğerlerini anlıyorum da çay neyin nesi
Cayda da kafein var. 2 bardak çay 1 bardak kahveye eşit kafein içeriyor.
dün bana dilenci bi teyze "para ver tombul kızım "dedi.. verirmiyim vermedim tabii. daha gidip sensin tombul ben hamileyim diye teyzeye çatcaktım ama eşimin gülme krizinden fırsat bulamadım
bak şimdi bir de benden de bir tavsiye sana, sirke ile suyu tencereye dök, kaynat, kaynadıktan sonra tebecerete bir tülbetnt gibi birşey kapat, tenecereye eğil, o buharı önce burun deliğinin birini kapatıyorsun diğeri ile 5 kez derin derin çekiyorsun,sonra diğer burun deliğini kapatım 5 kez derin derin içine çekiyorsun, başa ağrısı maş arısı kalmıyormuş, ben de lu bitki uzmanı şems in yalancısıyım, tv de açklamıştı.
tebrikler, iki kız annesi olmak ta güzel bir duygu
4 ayın sonunda bugün ilk kez sarımsak yedimyiyebildim ama halaa çay içemiyorum, midem almıyor
Yaşasın..... Bebişimi hissettim az önce kızlar. Kelebekler uçtu resmen içimde. Çok mutluyum
Bazi gorenlerde aa cok sismis diyo ( o esnada bilmiyolarki savas var icerde gazz:) bende hamileyim tabi sisicem keyfini cikariyorum diyorum
Gaz evlere senlik artik bizim evde siradan bi durumm :))))
dün bana dilenci bi teyze "para ver tombul kızım "dedi.. verirmiyim vermedim tabii. daha gidip sensin tombul ben hamileyim diye teyzeye çatcaktım ama eşimin gülme krizinden fırsat bulamadım
kızlar birşey sorabilir miyim sizlere?
hamilelik için özellikle kış sezonu da geliyor nereden alışveriş yapacaksınız kendinize kıyafet için. çalışanlar için çok zor ya.
hadi şimdilik hala pantolonlarımı falan giyebiliyorum sorun yok. üstüne dar badilerimi değil de bol kesim bluzlarımı giyiyorum ama kış gelince ne yapacağız? Ben mağazalardakileri de beğenemiyorum. ufff puffff
bende hissediyorum tabii gece yatağa yattığımda ancak kendimi dinleyebiliyorum o saatte. çok güzel bir duygu
hani burada sizlerden bilmesem durumu bende bir acayiplik var zannedeceğim ama yalnız olmadığıma seviniyorum
bak ya geçen biri de bana "bu aralar biraz kilomu aldın" dedi. bendeki cevap " evet ama senden önce doğuracağım" dedim.
Allah'ım ya insan önce bir kendine bakar sonra karşısındakine söyler.
hayır 15+5 haftamdayım ve sadece 1,6 kg aldım bu sürede o kadar. en fazla 10 kg ile tamamlamak niyetim ama gel de anlat.
ya kızlar normal ve sezaryen doğum konusunda baskı yapanlar var hatta 5 haflıkken öğrendim ilk söyledim aman mutlaka normal yap diye hikayelere başladılar bilmiyorum henüz diyorum sevincimi bile gölgelemişlerdi yahu bize bıraksalar şu tercihi hele o erkeklerde karışmıyormu sinir oluyorum sen ne biliyosunda konuşuyosunki
Bekara kari bosamak kolay canim asla anlayamazlar ne hissettigimizi.gerci bende esimde sezeryan istiyoruz benim canim cok tatli kocamda cok pipirik bizden istesekte normal cikmaz :)) sen ne istiyosun peki
ya kızlar normal ve sezaryen doğum konusunda baskı yapanlar var hatta 5 haflıkken öğrendim ilk söyledim aman mutlaka normal yap diye hikayelere başladılar bilmiyorum henüz diyorum sevincimi bile gölgelemişlerdi yahu bize bıraksalar şu tercihi hele o erkeklerde karışmıyormu sinir oluyorum sen ne biliyosunda konuşuyosunki
benim annem ve ısrarlı kayınvalidem normal doğum istiyordu ben onlar istediği için değil kendim istediğim için çok şükür normal doğum yapabildim ikinciyide bir pürüz çıkmazsa normal düşünüyorum ama doğumdan ne zaman konu açılsa sanki çok kolaymış gibi normal yap normal diye ısrar etmeleri çok sinir bozucu gerçekten.vee kayınvalidemler hala hamile olduğumu bilmiyor
eşim bana bırakıyor bende sezaryan istiyorum tansiyonum hep düşük heyecan yaparım o zamanda ayrıca çatalda ordan ameliyat olmuştum dikişlerle lavaboya gitmek öyle zorki orda 10 dikiş yerine karnımda 10 tane olsun mutlaka iyileşicem dimi saatlerce ağrı çekmek istemiyorum ben herkesin bünyesi farklı tabi kimi kolay doğurur kimi zor ama bazıları anlamıyor ay ben 5 dk da doğurdum dikişim olmadı filen diye örnekler geliyorda bendede öyle olcakmı acaba bazen normalede sıcak bakıyorum ama kararıma karışmalarına kızmaya başladım artık sen kafana koymuşsun ne desem değişmez diye üsteliyolar doktorla konuşmadım belki normal yapıcam ne diye baskı yapıyolarsa
Ya bu aralar tanidigim 4 kisi normal yapti hepsinin ayri sikintisi oldu birinin hem siddetli bir basur ve dikisleri yuzunden bir ay poposunun ustune oturamadi digerinin zorlamaktan rahimde siddetli kanama birinin solunum yetmemis kiza hava vermislerr ayy dedimm bende senin gibi hemen tansiyonum duser galiba en iyisi temiz is sezeryann
kraft twist çok güzel bende çok beğendim cidden ama 900 tl okadara değermi şuan düşünmekteyim kraft cozy travel bunada bak derim buda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?