- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Karnımın gerildiğini hissettim şimdi, elimi koydum pıt pıt pıt yapıyor elimle de hissettim gerginliği, pıt pıt pıt elime minik darbeler alıyorum acaba bebeğimden midir :)
Ben burdayım mı diyor benim meleğim
Ayy olabilirr ilk ya anlamiyoruz canim ama normalden farkli bir durum iste kesin bebisinnn:))
İhtimali bile güzel :) Neyse 20 haftada garanti zaten4 hafta daha bekleriz o tepikleri nolcak :)
Guzel olmazmi ben surekli dinliyorum yok henuz sabrederiz napalin analik bole biseymis:)) daha sonra dur bebegim vurmada bir rahat uyku uyuyayim dicezz
En rahat günlerimiz bunlarTadını çıkarmak lazım...
Ayy olabilirr ilk ya anlamiyoruz canim ama normalden farkli bir durum iste kesin bebisinnn:))
Karnımın gerildiğini hissettim şimdi, elimi koydum pıt pıt pıt yapıyor elimle de hissettim gerginliği, pıt pıt pıt elime minik darbeler alıyorum acaba bebeğimden midir :)
Ben burdayım mı diyor benim meleğim
arkadaşlar bu forumda birisi elevitin içindeki E vitamininin kaynağının domuz olduğunu yazmıştıya benim de içime kurt düştü ihtmal vermesemde Bayer firmasını ardım elevitten sorumlu kişiyi bağladılar ben de böyle bir söylenti duydum doğru mu dedim
teldeki adama bana direk hiç kıvırmadan
evet E vit. kaynağı domuzdur demez mi şok oldum hiç birşey demeden telefonu kapattım
nasıl olur prospektüse yazmadan nasıl böyle bi şey yaparlar
bunun üzerine decaviti araştırdım koçak ilaçı aradım
oradaki sorumlu bayana anlattım siz de de var mı diye bilmiyorum ama araştırayım sze dönerim dedi
sonra aradı ve bizimkinde yokmuş dedi
inanmıyorm yaa iyiki anlattın canım bende elevit kullanıyorum doktorumla konuşup değiştirmek istediğimi soylerim eleviti bi daha kullanmam heraldearkadaşlar bu forumda birisi elevitin içindeki E vitamininin kaynağının domuz olduğunu yazmıştıya benim de içime kurt düştü ihtmal vermesemde Bayer firmasını ardım elevitten sorumlu kişiyi bağladılar ben de böyle bir söylenti duydum doğru mu dedim
teldeki adama bana direk hiç kıvırmadan
evet E vit. kaynağı domuzdur demez mi şok oldum hiç birşey demeden telefonu kapattım
nasıl olur prospektüse yazmadan nasıl böyle bi şey yaparlar
bunun üzerine decaviti araştırdım koçak ilaçı aradım
oradaki sorumlu bayana anlattım siz de de var mı diye bilmiyorum ama araştırayım sze dönerim dedi
sonra aradı ve bizimkinde yokmuş dedi
inanmıyorm yaa iyiki anlattın canım bende elevit kullanıyorum doktorumla konuşup değiştirmek istediğimi soylerim eleviti bi daha kullanmam heralde
bak ya geçen biri de bana "bu aralar biraz kilomu aldın" dedi. bendeki cevap " evet ama senden önce doğuracağım" dedim.
Allah'ım ya insan önce bir kendine bakar sonra karşısındakine söyler.
ya kızlar normal ve sezaryen doğum konusunda baskı yapanlar var hatta 5 haflıkken öğrendim ilk söyledim aman mutlaka normal yap diye hikayelere başladılar bilmiyorum henüz diyorum sevincimi bile gölgelemişlerdi yahu bize bıraksalar şu tercihi hele o erkeklerde karışmıyormu sinir oluyorum sen ne biliyosunda konuşuyosunki
çayydan çok tiksindim benbana doktorum cips, kola, kahve,çay, sigara alkol hepsini yasakladı canım yaa , diğerlerini anlıyorum da çay neyin nesi
kızlar birşey sorabilir miyim sizlere?
hamilelik için özellikle kış sezonu da geliyor nereden alışveriş yapacaksınız kendinize kıyafet için. çalışanlar için çok zor ya.
hadi şimdilik hala pantolonlarımı falan giyebiliyorum sorun yok. üstüne dar badilerimi değil de bol kesim bluzlarımı giyiyorum ama kış gelince ne yapacağız? Ben mağazalardakileri de beğenemiyorum. ufff puffff
kızz ben şimdi sirkenin kokusunda tiksiniyorum onu içme çekmeye kalkarsam vay halime..
bende sarımsaklı cacık falan tabii sonra tansiyonum düşüyor
niye dalga geçsin hiç tanımadığı birisi ciddi ciddi soru soruyoKızlar bu dogrumu ya adam dalga fln geçmiş olmasın sonucta burası turkiye ve işin sonunda musteri kaybı olacağını biliyodur bende Decavit kullaniyorum elevit açılmamış bi kutumda duruo bu nasıl gercek olur ya doğruysa haberlere vermek lazım milyonlarca hamile kullanıo bunu cok kotu ya
Kızlar bugün biri bana göbeğin hiç çıkmamış bir tanıdığım var 3 aylık kocaman göbeği car dedi zaten endişeliyim takıldı kafamasşzde nasıl göbek durumu
bence o kişini eskiden de göbeği vardır canım , insanların yanında içine çekiyordur, hamile olduğunu öğrendiğinde salıvermiştir tıpkı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?