2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Karnımın gerildiğini hissettim şimdi, elimi koydum pıt pıt pıt yapıyor elimle de hissettim gerginliği, pıt pıt pıt elime minik darbeler alıyorum acaba bebeğimden midir :)

Ben burdayım mı diyor benim meleğim

Ayy olabilirr ilk ya anlamiyoruz canim ama normalden farkli bir durum iste kesin bebisinnn:))

Kizlqr el koymayla hossedilmez o pitnpitlar.icinizde balik var gibi minnacik bir vurus olur .az kaldi tam hissetmenize ozaman tamam oncekiler değil diyeceksiniz

arkadaşlar bu forumda birisi elevitin içindeki E vitamininin kaynağının domuz olduğunu yazmıştıya benim de içime kurt düştü ihtmal vermesemde Bayer firmasını ardım elevitten sorumlu kişiyi bağladılar ben de böyle bir söylenti duydum doğru mu dedim
teldeki adama bana direk hiç kıvırmadan
evet E vit. kaynağı domuzdur demez mi şok oldum hiç birşey demeden telefonu kapattım
nasıl olur prospektüse yazmadan nasıl böyle bi şey yaparlar
bunun üzerine decaviti araştırdım koçak ilaçı aradım
oradaki sorumlu bayana anlattım siz de de var mı diye bilmiyorum ama araştırayım sze dönerim dedi
sonra aradı ve bizimkinde yokmuş dedi

Ya ciddimisin ya bu nasil bisey ya esimle panik olduk simdi prospektusune yazmadan bize bunu iciriyolarsa allah belalarini..

inanmıyorm yaa iyiki anlattın canım bende elevit kullanıyorum doktorumla konuşup değiştirmek istediğimi soylerim eleviti bi daha kullanmam heralde

Son düzenleme:
Kızlar bu dogrumu ya adam dalga fln geçmiş olmasın sonucta burası turkiye ve işin sonunda musteri kaybı olacağını biliyodur bende Decavit kullaniyorum elevit açılmamış bi kutumda duruo bu nasıl gercek olur ya doğruysa haberlere vermek lazım milyonlarca hamile kullanıo bunu cok kotu ya

ben eleviti kızımda da 3 kutu filan kullanmıştım bunda 1 kutu içtim yazık değil mi E vitamin denen şey bütün yağlarda var ne gerek böyle bir şeyden yapmalarına
hani başka hiç bir kaynakta olmasa ve hayati alınması gerekse belki sakıncası olmayabilir ama bütün yağlarda olan ve normalde eksikliği fazla görülmeyen bir vitaminin böyle bir kaynaktan alınması gerçekten gereksiz

sağlık bakanlığı alo 184 ü arayıp konuyu haber verdim
1 saat sonra bana döndüler konuyu eczacılar birliğine iletmişler araştırılıp mail adresime cevap gönderecekler
bence sizde 184 ü arayıp aynı şeyi dile getirin daha fazla ses getirsin

bak ya geçen biri de bana "bu aralar biraz kilomu aldın" dedi. bendeki cevap " evet ama senden önce doğuracağım" dedim.
Allah'ım ya insan önce bir kendine bakar sonra karşısındakine söyler.

ne , o da mı hamileymişşşşşş şaka şaka

benim eşim de asla normal istemiyor, deformeden korkuyor ona noluyorsaa iştee

bana doktorum cips, kola, kahve,çay, sigara alkol hepsini yasakladı canım yaa , diğerlerini anlıyorum da çay neyin nesi
çayydan çok tiksindim ben ama kızıma hamileyken de kesmedim, azalttım, günde 2 bardak ve çok açık içiyordum, demir eksikliğine nedne olduğu düşünlüdüğü için yasaktır muhtemelen, deee arada çok nadir de olsa cips kola yapıyorum ben

ben hiiiiiiiiç uğraşmayacağım şekerim, internetten vercem siparişi, bir iki parça yeter zaten.

kızz ben şimdi sirkenin kokusunda tiksiniyorum onu içme çekmeye kalkarsam vay halime..

bende sarımsaklı cacık falan tabii sonra tansiyonum düşüyor

he heee benim plan tutmadı desene

niye dalga geçsin hiç tanımadığı birisi ciddi ciddi soru soruyo
adam direk cevapladı sonuçta müşteriye doğru bilgi vermek zorunda

elevit kullanmasanız da oluyor hanımlar, kızımda hiç öyle şeyler vermedi doktorum, çok şükür gayet de sağlıklıyız ikimiz de, bu hamileliğimde gittiğim doktor yazdı ama kilo alırım korkusuyla hiç kullanmıyorum

Kızlar bugün biri bana göbeğin hiç çıkmamış bir tanıdığım var 3 aylık kocaman göbeği car dedi zaten endişeliyim takıldı kafama sşzde nasıl göbek durumu

bence o kişini eskiden de göbeği vardır canım , insanların yanında içine çekiyordur, hamile olduğunu öğrendiğinde salıvermiştir tıpkı benim gibi

kızlar herkesin hamileliği farklıdır,kimseyle kıyas ypmayın,iç karın dış karın olayı ilk hamilelik ikinci hamileilk bunlar karnın büyümesini değiştiren etkenler, beni şimdi gören hamile misin diye sormaya başladı bile, bu arada doğumdan sonra bir daha konuşalım bu göbek meselesini

hamile insanların sayfasında makarna reklamı mı verilir yaaaaa, inadıma almayacağım işte o markayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…