2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben de merakla o arkadaştan gelecek haberi bekliyordum. demek adamlar hiiç çekinmeden utanmadan evet dediler.
bunu gerçekten şikayet etmek lazım
doktor bana epey önce verdi eleviti ama ben midem bulandığı için içemedim o hapı. 1-2 tane zorlayarak içtim. kontrole gidince söyleyim o zaman decaviti yazsın doktorum..ama onda gerçekten yok mu? yoksa yalan mı söylüyorlar?

bence sağlık bakanlığına daha çok tepki gitmeli onlar arştırsın
koçağın sitesinde kullandıkları jelatinin helal olduğuna dair birşeyler var belki de onlar daha hassastır

Ilk 3 ay hic midem bulanmadi benim inanilmaz yorgunlugum vardi nezamam 3 ay bitti bende bir enerji surekli geziyorum dedigin gibi en rahat donemmis hamileligin balayi ayi 2. 3 ay:))
Benim inanılmaz bulantılarım oldu, şimdi de midem yanıyor... Yine de bulanmasından iyidir :)
Kizlqr el koymayla hossedilmez o pitnpitlar.icinizde balik var gibi minnacik bir vurus olur .az kaldi tam hissetmenize ozaman tamam oncekiler değil diyeceksiniz
İnşallah ya :)

Günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, şimdi fırsat buldum. 2 li test sonuçlarımı aldım dün. Çok şükür hiç bir sıkıntı yok.Kan ve idrar tahlilleri de yaptırmıştım.İdrar yollarımda iltihap varmış, ilaç verdi doktor , fitil falan ( çok iğrenç bişey ) onun dışında iyiyiz çok şükür

Gebeliğe dombili başlayan bendeniz 17. Haftaya gelindiğinde ve 80 kilo olduğumu görünce ufak çaplı depresyona girdim. Herbişeylere ağlıyorum. Rahim ağzına dikiş atıldığından ve yüksek gebelik riski ile 2.80 yatıyor olduğumdan bacaklarım merdiven cıkamayacak kadar zayıfladı. Selülitler dizlerime kadar indi. Veeee ben de bir karar aldı. Az yemek mi? Hayıır. Bir doğsun o üçkağıtçı...
Köfte patates yapmayacağım. Ona kereviz brokoli falan yedireceğim. Hergün ekmek almaya göndereceğim. Arkadaşlarının Yanında ona kuzucuuuuk diye hitap edeceğim. Ergenliğe girdiğinde kızların yanında onu sulu sulu öpeceğim. Büyüyünce eve tanıştırmak için getirdiği kızı hafif aksıyor, yok bu dişlek vs gibi sebeplerle beğenmeyeceğim.
Aklına bişey gelen varsa eklesin. Şmdi kahvaltı. Sonrasında görüşürüz.

Günaydın taze anneler,
Bugün 12 de kontrolüm vardı az önce aradılar dr un hasta olması nedeniyle pazartesiye ertelediler. Zaten 5 haftadır görmedim bebişimi😪 14. Haftaya giriyorum yarın ve ben ikili test olcam daha. Neyse iki gün daha bekleyeceğim artık belki büyür de cinsiyetini de görürüz😍 herkese güzel 1 gün diliyorum☺️

canım Allah kolaylık versibn.. ben de 16 haftalıgım ve dikişliyim bi de kan pıhtılasması var ... ama cok sukur simdilik calişabiliyorum, eve gelir gelmez hicbir iş yapmiyorum , wc ve yemek dısında yatiyorum sadece...

Ben de aynıyım. Haftanın üç yarım günü kadın geliyor. İşleri o yapıyor. Bu arada bir arkadaşımın gebeliğinde de kan pıhtılaşması vardı. O kan sulandırıcı kullandı. Sorunsuz kolayca bebişe kavuştu. Darısı senin başına...

günaydın arkadaşlarrrrrrrr
bugün çok şükür 16+0 olduk pazartesi kontrolüm var...
inş bende sizler gibi öğrenirim bebişim cinsiyetini
offf 1 ayda bir olan kontroller gerçekten çok uzun bebişimi çok özledimmmmmm

Günaydın güzel anneler.Bugün tam 5 hafta aradan sonra bebişimi görücem saat 1 de randevum var ve ikili taramam da var vakit geçmek bilmiyor....

inanamıyorum yaa bu nasıl bişey aklım almıyor...
onca zamandır kullanıyoruz bunca hamile bilmeden vitamin diye bunu mu kullanmışız

Kizlqr el koymayla hossedilmez o pitnpitlar.icinizde balik var gibi minnacik bir vurus olur .az kaldi tam hissetmenize ozaman tamam oncekiler değil diyeceksiniz

canımmmmmmm nezaman hissedebiliriz hareketlerini çok merak ediyorum bennn
ultrasonda da bebişimi hareket ederken göremedim, hareketlerinide hissedemedim acayip özeniyorum sizlere
inş pazartesi bizim mnikte kıpır kıpır olur en kısa zamanda da hissederim pıt pıtları

Ssegili bahar, insan ne hissediyor biliyorum. İnsan sürekli onu görmek istiyor. Hatta eşime keşke evde bir ultrason cihazı olsa diye söylendim. O da espri yaptığımı zannetti. Benle bir hafta fark olan gebe arkadaşım doktora ilk test için gitti. 7. Haftada kalp atışları için yine gitti. Bir de iki hafta önce gitti, o da ikili test içindi. Ben de ona özendim. Normal ve sağlıklı bir gebelik olduğu için ayda bir gidiyor. Ben ise aynı süre zarfında yani son 3 ayda bazen iki haftada bir ama çoğunlukla haftada bir gidiyorum. Senin yerinde olmayı çok isterdim. Boş ver, sen yine de ayda bir gör. Böylece herbir seferinde boyu ve kilosu artar. Bebiş her gittiğinde sana sürpriz yapar...

ya varya bende sinir oluyorum öyle insanlara sanki pazarlık yapıyorum üstüme üstüme geliyorlar beni ikna etmeye çalışıyorlar, sen anlat doğum hikayeni çekil kenara kararı bana bırak demi ama ben bide sağlıkçı olduğum için daha da üstüme geliyorlar sözde sağlıkçısın nasıl istersin sezeryanı diye ama bende aşırı korku var normal doğuma karşı ne yapayıım :26: milleti dinlemem aslında yine de, doktorum da hiç sezeryan yanlısı değil keyfi yere sezeryan yaptıracaksan başka doktora git diyor, henüz konuşmadım bu konuda ama başka tanıdıklarıma demiş, 9 aylıkken doktorumu değiştirmek zorunda kalabilirim

kızlaaar su anda sok yasıyorum elevit hakkında yazılanları okudumm inanamıyorum böyle bir şey nasıl olur ben bir aydan fazladır kullanıyorum peki elevit yerine ne kullanabiliriz nasıl güvenicezz :18::18::18:

günaydın güzel anneler:)
benimde pazartesi dktr randevum çok heycanlıyım vakit geçmiyor sanki

günaydın güzel annişlerrr nasılsnız bugün herkese hayırlı hafta sonlarıııı

Hiç endişelenme, ister normal yap ister szeryan. Önemli olan senin kendi güvende hissetmen. O zaman metabolizman da rahatlar ve doğum tatlı tatlı geçer gider. Ben türk halkının mutsuz veolumsuz olduğuna inanıyorum. Gebelik haftamı sorana 4,5 ay diyorum. Bir akrabasının kanlar içinde nasıl düşük yaptığını anlatıyor. Tamamen terbiyesizlik. Amaç karşısındaki gerçekten üzmek. Sen normal doğum yapmak istesen yine dehşet hikayeleri anlatacaklar, sezeryan istesen yine aynı. Birşey değişmiyor. En iyisi mi ne istediğini kimseye söyleme çünkü çevre ahkam kesicilerle dolu. Doğumla ilgili planların seni ve eşini bağlar. Anneler babalar dahil kimseye açıklama yapmak zorunda hissetme. Kendini iyi hisset yeterli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…