2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

gerçekten zaman sanki geçmek bilmiyor.1 hafta önceki kontrolde CD verdi de doktor sürekli onu izliyorum iyiki tıp ve teknoloji bukadar ilerlemiş.çok büyük bi nimet.

çok haklısın canım yaa türk halkı hakkaten birçoğu çok olumsuz her konuda böyleler, Allah nasip ederse bebişimizin ismini de bulduk burak koyacağız, kime söylesem ay o nasıl isim öyle isim mi olurmuş başka isim mi bulamadın diyorlar size ne yaa çocuk benim değil mi gerçekten çok büyük terbiyesizlik , sanki isim kötü dediklerinde onlar için hemen değiştirecem bana biri çocuğumun ismi şu olacak dese beğenmesem bile çok güzel isim adıyla yaşayın Allah bağışlasın diyorum . ben çevre konusunda çok doluyum yaa ne kadar yazsam da bitmez. ama dediğin gibi hiçbirşey söylememek lazım çevreye eşimle beni bağlar sonuçta bu konular

canım bende aynı arkadaşın gibi çok az gördüm bebişimi...
bugün 16+0 dayım bebişimin kesesini gördüm, kalp atışı için gittiğimde bide 2 li test için gittiğimde gördüm o kadar...
bu 4. görüşüm olacak
bende iyi dayandığımı düşünüyorum
dediğin gibi her gittiğimde büyük bi şok yaşatıyor miniğim
senin nasıl geçiyor hamilelik canım umarım herşey yolundadır

Bende onceden cok fazla onemserdim cevredeki sozleri canim umursamamayi kendim icin yasamayi ogrendim okadar rahat ettimki artik kime ne ya ne soylenirlerse cokta civciv

günaydın güzel anneler:)
benimde pazartesi dktr randevum çok heycanlıyım vakit geçmiyor sanki

canım benimde pazartesi günü kontrolümmmmm son 2 gün heyecan dorukta

gerçekten zaman sanki geçmek bilmiyor.1 hafta önceki kontrolde CD verdi de doktor sürekli onu izliyorum iyiki tıp ve teknoloji bukadar ilerlemiş.çok büyük bi nimet.

canım negüzel bakar bakar hasret giderirsin artık
bizde bu gidişimizde kameraya alıcaz...
önceki gidişimizde unutmuştuk ama bebişimde hiç hareket etmemişti inş şimdi görürüz hareketlerini

herkese slm.bebeğimin cinsiyetini öğrenmiş bulunmaktayım.kız olucakmış.çok mutluyum ilki erkekti bu da kız olucak Allahıma çok şükür ikisinide tattırıcak inşallah sağlıklak ucağıma da alayım da

Ben de bu ilacı kullanıyorum bir aydır müslüman bir ülkede yaşıyoruz her şeyin içeriğini okuyoruz sırf bilerek tüketmiş olmayalım diye. ben bir çok markanın ürününü acaba karıştırmışlar mıdır diye alıp kullanmıyorum! çok sinirlendim şimdi ggerçekten de ... Acaba decavit'e güvenebilir miyiz ki? Ben doktorumu arayıp soracağım alternatif ne öneriyorsa değiştireceğim bunu. Bizibilgilendirdiğin için ayrıca teşekkür ederim canım ...

selam kızlar, 12+2 de kıza benziyor denmişti 16 haftalıkte kesin erkek dedi ve bana da gösterdi. ilk haftalarda yapılan tahminler yanıltıcı olabiliyor.herkese hayırlı hamilelikler..

sonunda randevu saatim geldi ve bebeğimi gördüm 5 haftanin sonunda. Çok değişik bir duyguydu.ense kalınlığına baktı iyi olduğunu söyledi bundan dolayi ikili teste gerek gormedi ve 1 ay sonra dortlu test için cagirdi.bebegimi erkege benzetti ama kesin degil diye de ekledi bilmiyorum erkek denilince yanilma payi olur mu..sizce? bayramdan sonra ogrenicez.

Benim bebegim yine gostermedi cinsiyetini kizlar cumaya kaldi isimiz :) hem üçlü teste hem cinsiyete inş gosterirse kuzumm:)

selam kızlar, 12+2 de kıza benziyor denmişti 16 haftalıkte kesin erkek dedi ve bana da gösterdi. ilk haftalarda yapılan tahminler yanıltıcı olabiliyor.herkese hayırlı hamilelikler..

Aynen bana da 12+4 te kiza benziyo dedi dr.ama 14+4 te erkek dedi ve bana da gosterdi iste bamya burda die.sok oldum.erken haftalarda yaniltabiliyo.simdi tekrar ya degisirse die tedirgin oluyorum.bi kizim var.2.de kiz derken erkek deyince sok oldum.degismez insallah.

kızlaaar su anda sok yasıyorum elevit hakkında yazılanları okudumm inanamıyorum böyle bir şey nasıl olur ben bir aydan fazladır kullanıyorum peki elevit yerine ne kullanabiliriz nasıl güvenicezz :18::18::18:

Decavit var muadili ve decavitte yok zararli bisey cnm.ben dr.umun tavsiyesiyle decavit kullaniyorum basindan beri.

gözün aydın canm, herşey yolundaymış ne güzel. benim doktor da öyle dedi erkeğe benziyor ama kesin değil dedi:) o yüzden değişir mi değişmez mi bilemiyorum canm..hayırlısı ne ise o olsun. ama çevremdekiler erkeğe benziyor dediyse erkektir o diyorlar, bilemiyorum:) beni de pazartesi için çağırmıştı ama yine belli olmazsa diye 1 hafta daha bekleyeyim diyorum..bekleyebilirsem tabii:)

Benim bebegim yine gostermedi cinsiyetini kizlar cumaya kaldi isimiz :) hem üçlü teste hem cinsiyete inş gosterirse kuzumm:)

1 hafta daha bekleyeceksin desene..hayırlısı canm..az kalmş

hayırlı olsun gözün aydın..kızlar çoğalıyor hadi bakalım
sağlıklı sıhhatli hayırlı gelisn yavrularımız inşallah

Günaydın kızlaaarrrr:)))Mutlu haftasonları:))

Günaydın güzel anneler.Bugün tam 5 hafta aradan sonra bebişimi görücem saat 1 de randevum var ve ikili taramam da var vakit geçmek bilmiyor....

günaydın güzel anneler:)
benimde pazartesi dktr randevum çok heycanlıyım vakit geçmiyor sanki

günaydın güzel annişlerrr nasılsnız bugün herkese hayırlı hafta sonlarıııı

günaydın kızlar iyi hafta sonları

hepinize merhababiraz geç oldu ama bugün evde değildim..yazılanları okuyorum, herkes kendinden bişeyler paylaşıyor, günaydınlar merhabalar ama kimse de birbirine cevap yazmıyor niye öyle oluyo kızlar:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…