günaydın arkadaşlarrrrrrrr
bugün çok şükür 16+0 olduk pazartesi kontrolüm var...
inş bende sizler gibi öğrenirim bebişim cinsiyetini
offf 1 ayda bir olan kontroller gerçekten çok uzun bebişimi çok özledimmmmmm
Hiç endişelenme, ister normal yap ister szeryan. Önemli olan senin kendi güvende hissetmen. O zaman metabolizman da rahatlar ve doğum tatlı tatlı geçer gider. Ben türk halkının mutsuz veolumsuz olduğuna inanıyorum. Gebelik haftamı sorana 4,5 ay diyorum. Bir akrabasının kanlar içinde nasıl düşük yaptığını anlatıyor. Tamamen terbiyesizlik. Amaç karşısındaki gerçekten üzmek. Sen normal doğum yapmak istesen yine dehşet hikayeleri anlatacaklar, sezeryan istesen yine aynı. Birşey değişmiyor. En iyisi mi ne istediğini kimseye söyleme çünkü çevre ahkam kesicilerle dolu. Doğumla ilgili planların seni ve eşini bağlar. Anneler babalar dahil kimseye açıklama yapmak zorunda hissetme. Kendini iyi hisset yeterli...
Ssegili bahar, insan ne hissediyor biliyorum. İnsan sürekli onu görmek istiyor. Hatta eşime keşke evde bir ultrason cihazı olsa diye söylendim. O da espri yaptığımı zannetti. Benle bir hafta fark olan gebe arkadaşım doktora ilk test için gitti. 7. Haftada kalp atışları için yine gitti. Bir de iki hafta önce gitti, o da ikili test içindi. Ben de ona özendim. Normal ve sağlıklı bir gebelik olduğu için ayda bir gidiyor. Ben ise aynı süre zarfında yani son 3 ayda bazen iki haftada bir ama çoğunlukla haftada bir gidiyorum. Senin yerinde olmayı çok isterdim. Boş ver, sen yine de ayda bir gör. Böylece herbir seferinde boyu ve kilosu artar. Bebiş her gittiğinde sana sürpriz yapar...
çok haklısın canım yaa türk halkı hakkaten birçoğu çok olumsuz her konuda böyleler, Allah nasip ederse bebişimizin ismini de bulduk burak koyacağız, kime söylesem ay o nasıl isim öyle isim mi olurmuş başka isim mi bulamadın diyorlar size ne yaa çocuk benim değil mi gerçekten çok büyük terbiyesizlik , sanki isim kötü dediklerinde onlar için hemen değiştirecembana biri çocuğumun ismi şu olacak dese beğenmesem bile çok güzel isim adıyla yaşayın Allah bağışlasın diyorum . ben çevre konusunda çok doluyum yaa ne kadar yazsam da bitmez. ama dediğin gibi hiçbirşey söylememek lazım çevreye eşimle beni bağlar sonuçta bu konular
günaydın güzel anneler:)
benimde pazartesi dktr randevum çok heycanlıyım vakit geçmiyor sanki
gerçekten zaman sanki geçmek bilmiyor.1 hafta önceki kontrolde CD verdi de doktor sürekli onu izliyorum iyiki tıp ve teknoloji bukadar ilerlemiş.çok büyük bi nimet.
Ben de bu ilacı kullanıyorum bir aydırarkadaşlar bu forumda birisi elevitin içindeki E vitamininin kaynağının domuz olduğunu yazmıştıya benim de içime kurt düştü ihtmal vermesemde Bayer firmasını ardım elevitten sorumlu kişiyi bağladılar ben de böyle bir söylenti duydum doğru mu dedim
teldeki adama bana direk hiç kıvırmadan
evet E vit. kaynağı domuzdur demez mi şok oldum hiç birşey demeden telefonu kapattım
nasıl olur prospektüse yazmadan nasıl böyle bi şey yaparlar
bunun üzerine decaviti araştırdım koçak ilaçı aradım
oradaki sorumlu bayana anlattım siz de de var mı diye bilmiyorum ama araştırayım sze dönerim dedi
sonra aradı ve bizimkinde yokmuş dedi
selam kızlar, 12+2 de kıza benziyor denmişti 16 haftalıkte kesin erkek dedi ve bana da gösterdi. ilk haftalarda yapılan tahminler yanıltıcı olabiliyor.herkese hayırlı hamilelikler..
selam kızlar, 12+2 de kıza benziyor denmişti 16 haftalıkte kesin erkek dedi ve bana da gösterdi. ilk haftalarda yapılan tahminler yanıltıcı olabiliyor.herkese hayırlı hamilelikler..
kızlaaar su anda sok yasıyorum elevit hakkında yazılanları okudumm inanamıyorum böyle bir şey nasıl olurben bir aydan fazladır kullanıyorum peki elevit yerine ne kullanabiliriz nasıl güvenicezz :18::18::18:
sonunda randevu saatim geldi ve bebeğimi gördüm 5 haftanin sonunda. Çok değişik bir duyguydu.ense kalınlığına baktı iyi olduğunu söyledi bundan dolayi ikili teste gerek gormedi ve 1 ay sonra dortlu test için cagirdi.bebegimi erkege benzetti ama kesin degil diye de ekledi bilmiyorum erkek denilince yanilma payi olur mu..sizce? bayramdan sonra ogrenicez.
Benim bebegim yine gostermedi cinsiyetini kizlar cumaya kaldi isimiz :) hem üçlü teste hem cinsiyete inş gosterirse kuzumm:)
herkese slm.bebeğimin cinsiyetini öğrenmiş bulunmaktayım.kız olucakmış.çok mutluyum ilki erkekti bu da kız olucak Allahıma çok şükür ikisinide tattırıcak inşallah sağlıklak ucağıma da alayım da
Günaydın kızlaaarrrr:)))Mutlu haftasonları:))
günaydın arkadaşlarrrrrrrr
bugün çok şükür 16+0 olduk pazartesi kontrolüm var...
inş bende sizler gibi öğrenirim bebişim cinsiyetini
offf 1 ayda bir olan kontroller gerçekten çok uzun bebişimi çok özledimmmmmm
Günaydın güzel anneler.Bugün tam 5 hafta aradan sonra bebişimi görücem saat 1 de randevum var ve ikili taramam da var vakit geçmek bilmiyor....
günaydın güzel anneler:)
benimde pazartesi dktr randevum çok heycanlıyım vakit geçmiyor sanki
günaydın güzel annişlerrr nasılsnız bugün herkese hayırlı hafta sonlarıııı
günaydın kızlar iyi hafta sonları
benim de carsamba.ayda bir goruyorum zaten cok merak ediyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?