2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar ben hala bebegımın cınsıyetını ogrenemedım on gun once kordonu bacak arasına almıstı doktor gorememıstı 15+6 da kontrolumuzde de bagdas kurmus oturuyordu mınıgım :) doktor kafasının uzerınde bacak arasını net gormeye calısınca ayagı seyının uzerıne denk gelıyordu ugrastık ama cekmedı hıc ayagını oradan kıza benzettı doktorumuz ama erkekde cıkabılır dedı bı adım kıza daha yakınız anlayacagınız:))

esım ultrasonda bebegın zıplamalarını el bacak hareketlerını gorunce cok heyecnlandı hele doktor bebısın yuz kemıklerını gosterırken bebegın bıze bakıp agzını acıp kapatmasına bıttık resmen:))))

bu arada cınsıyetımız tam bellı olmasa da ve pek fazla orgu ormus bı ınsan olmasamda bebegıme sueter basladım ebrulı ıple hem kız hem erkege gıden renkler var ıcınde:)) ıkı satır orup sonra ordugume bakıp sevıyorum bebegımı :))))

hepinize merhababiraz geç oldu ama bugün evde değildim..yazılanları okuyorum, herkes kendinden bişeyler paylaşıyor, günaydınlar merhabalar ama kimse de birbirine cevap yazmıyor niye öyle oluyo kızlar:44::44::44:
canımcım bende tam bu sebepten yazmaktan çok okumayı tercih eder oldum
iyi haaberler almışsın gözün aydın cinsiyet net olarak 16. haftada belli oluyor sanırım.

gözün aydın canım.o duygular tarifsiz gerçekten...minişin güle güle giysin süveterini

canım ya ne bileyim ben, bakıyorum ne güzel bişeyler paylaşılıyor ama cevap yazılmayınca insan üzülüyo
herkes kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyo hayırlısı bakalım belki zamanla alışırız birbirimize cevap yazmaya

Baharcımm tüp bebek forumundan hatırlarsın beni heralde..mesajlarını görünce çok sevindim, demek senin de mucizen daha fazla bekletmedi seni.. Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah.. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Allah gönlünüze göre versin ama içimden bir ses kız olacak diyor :)

Ben de yakında doğum yapacağım. 10 günüm kaldı. Allah sana da bu güzel günleri tattırsın, rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim. Sormak istediğin birşey olursa elimden geldiğince yardım ederim. Mesaj atman yeter,.

korkuyorsan zaten yapamazsın, üsteleyerek olacak bir şey değil ki bu, konsantre lazım, hırs lazım vs.. benim de canımı sıkan şey sezeryanla doğum yapmış kadınları normal doğum yapmış kadınların küçümsemesi, işi az daha sen de anne misine getirecekler, bak ben normal doğurdum ben iyi anneyim havasında olmaları, hatta normal doğum yapanların bebekleri daha zeki oluyormuş diye yanımızda bastıra bastıra söylemeleri, hoşşş ben buna asla katılmıyorum, sezeryanla doğan, hatta anne sütü alamayan ama çok zeki öğrencilerimiz olduğu için. İnsanlara laf anlatması zoor, normal doğum da zor, sezeryan da zor kardeşim, ama mecbur çıkacak bu bebek, ister o yolla ister bu yolla..

hepinize merhababiraz geç oldu ama bugün evde değildim..yazılanları okuyorum, herkes kendinden bişeyler paylaşıyor, günaydınlar merhabalar ama kimse de birbirine cevap yazmıyor niye öyle oluyo kızlar:44::44::44:

evet aynen katılıyorum, kimse kimseye cevap yazmıyor, ama sohbet ilerliyor, bir kopukluk var sayfada inşallah toparlanır. böyle hiç zevkli olmuyor bak ben bugün konserve yaptım, onu bile yazamadım kimse cevap yazmaz nasılsa diye

arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar, nasıl gidiyor bakalım sıkıntılı, bulantılı günleri geride bıraktık sanırım :)

aranızdan 12. haftalarda kız olduğu söylenip sonradan erkek çıkanlar olmuş, dua edin benimde öyle olsun istiyorum. geçen kontrolümde kız büyük ihtimalle demişti doktor ama erkek çıkarsa daha çok mutlu olcam gibi bir his var içimde. 4 yaşında bir kızım var. allahım hayırlısını versin sağlıklı olsunda öncelikli olarak, ama erkek olursada biraz daha fazla mutlu olcak giibiyim

nasılsın bakalım pembe tavsan doğumun çok kolay olsun bı çırpıda kurtulursun kavusursun yavruna

hatır hutur kaşınıyorum yaaaaa, zeytinyağı sürüyorum, acilen krem siparişi vermem lazım, arşatırıyorum, bakalım en uygun hangi sitede, bildiğiniz güvenilir bir site varsa özelden mesaj atabilir misiniz arkadaşlar ?

bugün kendime ilk hamile pantolonumu aldım defactodan. aslında çok ara bi dönemdeyiz eskiler olmuyo hamilelikler büyük geliyor çalışınca da zor. evde olsak eşofmanla idare ederiz:) biraz bununla takılalım bakalım olmadı elbise takviyesi gelir

Günaydın Mart anneleri . Hepinize güzel pazarlar.doktorum erkek bebek tahmininde bulunmuştu.bakalım bu hafta sonuç ne olacak?ben 2li test yaptırmıştım.3lü test için 1 ay sonra gel demişti.bazı arkadaşlar 4lü testten bahsediyor.3lü yapılmadan mı 4lü test yapılacak?bana doktor hiç 4lü testten bahsetmedi.2linin 3lüden daha doğru bir test olduğunu duymuştum.kontrollere gittiğinizde başka hangi tahlilleri yaptırıyorsunuz? Benim doktorum biraz hızlı bakıyor.en son bebeğim sırt üstü yatıyordu.bacak bacak üstüne:) çoğu arkadaş hareketlerini görmüş.bende çikolata yiyeyim bari:) doktorun odasında kalmam 5-10 dk.çok hastası var.bazen endişeleniyorum doğru doktor mu diye?mesela tansiyon,kilo kontrolü yapmıyor.bazı arkadaşlardan duymuştum,randevularda tansiyon ölçülüyor diye.yine de içimi ferah tutuyorum,onlara güvenmeliyiz.Allaha emanetiz.İnşallah herkesin sorunsuz geçer.
Bu arada ben sadece kan şurubu kullanıyorum.hap yutmakta zorlandığım için şurup aldım.vitamin hapı alamıyorum ama beslenmeme dikkat ediyorum.sizler neler kullanıyorsunuz?

evet aynen öyleoluyor arkadasim ozellikle bi kaç gündür yazılarıma kimse cevap vermiyor .duzenli olarak her gun giriyorum okuyorum ama bisey yazasim gelmiyor. .dun artık dayanamadim kontrole gitmistim uzun bi aradan sonra. .heyecanimi paylaştım bir tek sen ve fluem cevap vermis sağolun. insan en çok böyle zamanlarda paylaşım içersinde olmak istiyor. yoksa neden burdayiz ki...

Günaydın canım. ben dun doktora gittigimde ense ölçümü ve ikili test yapar diye tahmin ediyordum.ense ölçümünü iyi buldugu icin ikili teste gerek gormedi bir ay sonra dortlu test yapıcaz dedi.mesela bi arkadaşıma da doktoru sadece ikili test uygulamis digerlerine gerek duymamis bilemiyorum duruma gore degisiyor herhalde..muayene sonrasi kiloma bakildi tansiyonumu olctuler ama ilk kez bu gidisimde olculdu.folik asiti birakip demir hapina baslamami soyledi.elevit yazdi ama kesinlikle kullanmicam bana da dokunuyor midemi bulandiriyor.vitamin ihtiyacimi aldigim gidalarla tamamlamaya çalışıyorum. bir de midemde sislik ve yama oluyor dedigim icin surup verdi. bir dahaki randevum 5 hafta sonra.

Bende beyaz yapiyorum.ama yelek isleyecem.daha kullanisli oluyo canim cikarip giydirmesi.insallah kizdir bebisin ben saliya gidecem insallah gosterir
Canim inşallah değişir Allah gonlundekini versin.bende kiz istiyorum

Canim brnde kan ilacimi iciyorum elevit mide bulantisi yapti bana biraktim bende .4 lu test burda yapiliyormuki hic duymadim ben.saliya Özcan beye gidiyorum bende. Plesanta ile ilgili sorun vardi birse ona goruneyim dedim.ama simdilik doktorumdan memnunum ilgi ve alaka artti canim birde ozlem hanima gorun istersen .cinsiyeti hala ogrenemedik biz bekliyorum saliyi :)

evet canım bi kopukluk var inşallah toparlanır zamanla. zevkli olmuyor gerçekten de sana katılıyorum.. ah canım konserveni de güzel sağlıklı günlerde yeyin. niye paylaşmıyorsun, paylaşmak için burdayız dimi ama

cinsiyeti sonradan değişenler oluyor canm evet, hakkında hayırlısı olsun. kız olursa da kızına kız kardeş olur. Allah gönlüne göre versin.sağlıklı hayırlı olsunlar da

canım, ben özel bi krem almadım..aktardan kakao yağı aldım önceden de kayısı ve çilek yağı vardı, ortaya karışık sürüyorum:)

hayırlı olsun güle güle kullan cnm.. evet ya hamilelikler gerçekten büyük, bizim de karnımız o kadar büyümedi daha. dediğin gibi evde olunca sıkıntı yok, çalışınca problem. benim de çıkıp bişeyler almam lazım:)

her doktorunki farklı oluyor canm. bazılarına 2 li yapılmıyor, bazılarına 3lü..bana da 2 li yapıldı ama 3 lüyü yaptırmak istemiyorum. herşey yolunda çok şükür, strese girmeye ne gerek var. benim de kan hapı içmem lazım ama kan hapı da elevit de bende mide bulantısı yapıyor içemiyorum. zaten eleviti değiştiricem doktoruma söyleyip. ama kan ilacı yerine şurup mu alsam, şurup daha mı kolay içiliyor? ben hap içme özürlüyüm de biraz

hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz demek ki canım. hep beraber buna biraz daha dikkat edelim o halde. tabii ki kimse bişey yazmayınca insanın bişey yazası gelmiyor, girip okuyup çıkıyoruz paylaşım için burdayız daha çook şeyler paylaşacağız inşallah, yazmaya devam:))

Cnm senin de insallah erkek der bi dahaki randevunda dr.un.senin icin dua ediyorum.insan kiz duygusunu da erkek cocuk duygusunu da tatmak istiyor cunku.ama cinsiyeti ne olursa olsun Allah'tan gelen bas goz ustune.....kizin varmis insallah bi de oglun olur hayirlisiyla....benimkine 12+4 te dr.kiz dedi ama cok yogun erkek hissediyodum ve Allahima cok dua etmistim hamilelik oncesi.kiz deyince Allah boyle hayirli gormus,hayirlisi olsun dedim.hatta nub teorisi topiginde hep kiza benzettiler cunku paralel gorunuyodu cikintilar.buyuk supriz oldu bana yani.insallah bu suprizi sen de yasarsin.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Benim moral durumum bu aralar hic iyi degil onceden 1-2 gun olup geciyordu nerdeyse 1 haftadir surekli mutsuzum en ufak seyde agliyorum uyku duzenim berbat esim de artik bunaldii herhalde eskisi kadar ilgilenmiyor kafasina gore bana haber bile vermeden misafir cagiriyor kizdigim zaman kavga cikiyor herseyden bunaldim annem uzakta ariyorum telefonda aglamaya basliyorum kadinin da moralini bozuyorum doktora sorup psikologtan randevu almayi duusnuyorum boyle devam ederse sonum kötü

kızlar ben 16.haftasındayım gebeliğin. bir sorum olacak size yatarken sağa yattığımda sol tarafımda bir boşluk oluyor. sola yattığımdada sağ tarafımda. yattığım taraf daha sert oluyor bu normal değil mi?

canım sakın kaşıma banyoda lifle ov çıkıncada yağ kullan daha etkili oluyormuş kremlere göre üç çocuğu olan arkadaşım var onun tavsiyesiydi bende aldım çok memnunum aktarda satılıyor reklam olmaz sanırım adını yazsam mavi şişede çatlak yağı tamamen doğal akzer marka kaşınmamıda kesti nemlendirdide bol bol sürmek gerekiyor pompalı zaten sürümü ve kokusuda gayet güzel bu konuda şikayetçi arkadaşlara tavsiye olunur.ikiz olunca benim göbek erken fırladı biraz daha kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır.

kızlar ben 16.haftasındayım gebeliğin. bir sorum olacak size yatarken sağa yattığımda sol tarafımda bir boşluk oluyor. sola yattığımdada sağ tarafımda. yattığım taraf daha sert oluyor bu normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…