arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar, nasıl gidiyor bakalım sıkıntılı, bulantılı günleri geride bıraktık sanırım :)
aranızdan 12. haftalarda kız olduğu söylenip sonradan erkek çıkanlar olmuş, dua edin benimde öyle olsun istiyorum. geçen kontrolümde kız büyük ihtimalle demişti doktor ama erkek çıkarsa daha çok mutlu olcam gibi bir his var içimde. 4 yaşında bir kızım var. allahım hayırlısını versin sağlıklı olsunda öncelikli olarak, ama erkek olursada biraz daha fazla mutlu olcak giibiyim
Gunaydin kizlar
Benim moral durumum bu aralar hic iyi degil onceden 1-2 gun olup geciyordu nerdeyse 1 haftadir surekli mutsuzum en ufak seyde agliyorum uyku duzenim berbat esim de artik bunaldii herhalde eskisi kadar ilgilenmiyor kafasina gore bana haber bile vermeden misafir cagiriyor kizdigim zaman kavga cikiyor herseyden bunaldim annem uzakta ariyorum telefonda aglamaya basliyorum kadinin da moralini bozuyorumdoktora sorup psikologtan randevu almayi duusnuyorum boyle devam ederse sonum kötü
kızlar ben 16.haftasındayım gebeliğin. bir sorum olacak size yatarken sağa yattığımda sol tarafımda bir boşluk oluyor. sola yattığımdada sağ tarafımda. yattığım taraf daha sert oluyor bu normal değil mi?
hatır hutur kaşınıyorum yaaaaa, zeytinyağı sürüyorum, acilen krem siparişi vermem lazım, arşatırıyorum, bakalım en uygun hangi sitede, bildiğiniz güvenilir bir site varsa özelden mesaj atabilir misiniz arkadaşlar ?
Günaydın Mart anneleri . Hepinize güzel pazarlar.doktorum erkek bebek tahmininde bulunmuştu.bakalım bu hafta sonuç ne olacak?ben 2li test yaptırmıştım.3lü test için 1 ay sonra gel demişti.bazı arkadaşlar 4lü testten bahsediyor.3lü yapılmadan mı 4lü test yapılacak?bana doktor hiç 4lü testten bahsetmedi.2linin 3lüden daha doğru bir test olduğunu duymuştum.kontrollere gittiğinizde başka hangi tahlilleri yaptırıyorsunuz? Benim doktorum biraz hızlı bakıyor.en son bebeğim sırt üstü yatıyordu.bacak bacak üstüne:) çoğu arkadaş hareketlerini görmüş.bende çikolata yiyeyim bari:) doktorun odasında kalmam 5-10 dk.çok hastası var.bazen endişeleniyorum doğru doktor mu diye?mesela tansiyon,kilo kontrolü yapmıyor.bazı arkadaşlardan duymuştum,randevularda tansiyon ölçülüyor diye.yine de içimi ferah tutuyorum,onlara güvenmeliyiz.Allaha emanetiz.İnşallah herkesin sorunsuz geçer.
Bu arada ben sadece kan şurubu kullanıyorum.hap yutmakta zorlandığım için şurup aldım.vitamin hapı alamıyorum ama beslenmeme dikkat ediyorum.sizler neler kullanıyorsunuz?
Bende beyaz yapiyorum.ama yelek isleyecem.daha kullanisli oluyo canim cikarip giydirmesi.insallah kizdir bebisin ben saliya gidecem insallah gosterir
Canim inşallah değişir Allah gonlundekini versin.bende kiz istiyorum
Canim brnde kan ilacimi iciyorum elevit mide bulantisi yapti bana biraktim bende .4 lu test burda yapiliyormuki hic duymadim ben.saliya Özcan beye gidiyorum bende. Plesanta ile ilgili sorun vardi birse ona goruneyim dedim.ama simdilik doktorumdan memnunum ilgi ve alaka artti canim birde ozlem hanima gorun istersen .cinsiyeti hala ogrenemedik biz bekliyorum saliyi :)
Selam kızlar 1 haftadır yoktum bir bakayım dedim almış yürümüş muhabbetinz maaşallah :) umarım herkes iyidir
bız ıyıyız canım bıraktıgın gıbı sen nasılsın bı haftadır nerlerdeydın :))
valla canım normal mı degıl mı bılmem ama bı sıtede okumustum sola yatınca bebege kan daha kolay gıdermıs saga yatınca rahatsız olurmussun tabı bunun sebenıde yazıyordu ama hatırlayamadım tam olarak suan.
bende hep sola dogru yatıyorum ve gercekten boyle rahat edıyorum sırf bu yuzden kocama sırtımı donmus olmayayaım dıye esımle yatakta yerlerı degıstırdık sende sola yatmayı dene ıstersen belkı sende de ıse yarar :)))
hatır hutur kaşınıyorum yaaaaa, zeytinyağı sürüyorum, acilen krem siparişi vermem lazım, arşatırıyorum, bakalım en uygun hangi sitede, bildiğiniz güvenilir bir site varsa özelden mesaj atabilir misiniz arkadaşlar ?
Günaydın Mart anneleri . Hepinize güzel pazarlar.doktorum erkek bebek tahmininde bulunmuştu.bakalım bu hafta sonuç ne olacak?ben 2li test yaptırmıştım.3lü test için 1 ay sonra gel demişti.bazı arkadaşlar 4lü testten bahsediyor.3lü yapılmadan mı 4lü test yapılacak?bana doktor hiç 4lü testten bahsetmedi.2linin 3lüden daha doğru bir test olduğunu duymuştum.kontrollere gittiğinizde başka hangi tahlilleri yaptırıyorsunuz? Benim doktorum biraz hızlı bakıyor.en son bebeğim sırt üstü yatıyordu.bacak bacak üstüne:) çoğu arkadaş hareketlerini görmüş.bende çikolata yiyeyim bari:) doktorun odasında kalmam 5-10 dk.çok hastası var.bazen endişeleniyorum doğru doktor mu diye?mesela tansiyon,kilo kontrolü yapmıyor.bazı arkadaşlardan duymuştum,randevularda tansiyon ölçülüyor diye.yine de içimi ferah tutuyorum,onlara güvenmeliyiz.Allaha emanetiz.İnşallah herkesin sorunsuz geçer.
Bu arada ben sadece kan şurubu kullanıyorum.hap yutmakta zorlandığım için şurup aldım.vitamin hapı alamıyorum ama beslenmeme dikkat ediyorum.sizler neler kullanıyorsunuz?
Günaydın canım. ben dun doktora gittigimde ense ölçümü ve ikili test yapar diye tahmin ediyordum.ense ölçümünü iyi buldugu icin ikili teste gerek gormedi bir ay sonra dortlu test yapıcaz dedi.mesela bi arkadaşıma da doktoru sadece ikili test uygulamis digerlerine gerek duymamis bilemiyorum duruma gore degisiyor herhalde..muayene sonrasi kiloma bakildi tansiyonumu olctuler ama ilk kez bu gidisimde olculdu.folik asiti birakip demir hapina baslamami soyledi.elevit yazdi ama kesinlikle kullanmicam bana da dokunuyor midemi bulandiriyor.vitamin ihtiyacimi aldigim gidalarla tamamlamaya çalışıyorum. bir de midemde sislik ve yama oluyor dedigim icin surup verdi. bir dahaki randevum 5 hafta sonra.
Gunaydin kizlar
Benim moral durumum bu aralar hic iyi degil onceden 1-2 gun olup geciyordu nerdeyse 1 haftadir surekli mutsuzum en ufak seyde agliyorum uyku duzenim berbat esim de artik bunaldii herhalde eskisi kadar ilgilenmiyor kafasina gore bana haber bile vermeden misafir cagiriyor kizdigim zaman kavga cikiyor herseyden bunaldim annem uzakta ariyorum telefonda aglamaya basliyorum kadinin da moralini bozuyorumdoktora sorup psikologtan randevu almayi duusnuyorum boyle devam ederse sonum kötü
bu ra çok yoğun uğrayamaıyorum taşınma telaşındayım dün yeni evi temizledik bugün eşyaları koli yapıyoruz inşallah salıda taşınacaz ........
bugün kendime ilk hamile pantolonumu aldım defactodan. aslında çok ara bi dönemdeyiz eskiler olmuyo hamilelikler büyük geliyor çalışınca da zor. evde olsak eşofmanla idare ederiz:) biraz bununla takılalım bakalım olmadı elbise takviyesi gelir
kızlar ben 16.haftasındayım gebeliğin. bir sorum olacak size yatarken sağa yattığımda sol tarafımda bir boşluk oluyor. sola yattığımdada sağ tarafımda. yattığım taraf daha sert oluyor bu normal değil mi?
uavrum bende kasıntı baslamadı ama korku aldı basını gıttı acıl krem almam lazım yoksa catır catır catlıcamesımın maası almasını beklıyorum bayram dolayısıyla bu ay bayagı sıkıstık bı 15 gun daha boyleyım anlayacagınız. doktorum lıeracı oerdı bana onu alacam ınsallah :)
Cnm senin de insallah erkek der bi dahaki randevunda dr.un.senin icin dua ediyorum.insan kiz duygusunu da erkek cocuk duygusunu da tatmak istiyor cunku.ama cinsiyeti ne olursa olsun Allah'tan gelen bas goz ustune.....kizin varmis insallah bi de oglun olur hayirlisiyla....benimkine 12+4 te dr.kiz dedi ama cok yogun erkek hissediyodum ve Allahima cok dua etmistim hamilelik oncesi.kiz deyince Allah boyle hayirli gormus,hayirlisi olsun dedim.hatta nub teorisi topiginde hep kiza benzettiler cunku paralel gorunuyodu cikintilar.buyuk supriz oldu bana yani.insallah bu suprizi sen de yasarsin.
Gunaydin kizlar
Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?