2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Allah gönlüne göre versin inş. bende henüz cinsiyet öğrenemedim ama rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum .hayırlı evlat olsunlarda.kız erkek Allahın takdiri .

yavrum yıpratma o kadar kendını ınan hamılelık cok etkılıyor bende esım of dese aglıyorum resmen allahtan kocam henuz bıkmıs degıl hemen gonlmu alıyor ılerde ne our allah kerım tabı :)
sana gelınce bana kalırsa bu kucuk seylerı aılene fazla aktarmamaya calıs gebeyız hormanlarımız alt ust duygusalız bugun sınırlenıp trıp atıp yarın aman ne cok abartmısım harbıden dedıgımız tavırlar ıcındeyız. helekı annen uzakta aklı hamıle oldugun ıcın zaten sende kadıncagızın bıde ufak defek seylerı kadına anlatıp daha cok merekta sıkıntıda bırakma kadıncagızı bak bızde anne olucaz kolay degıl boyle seyler hepımızın aıle ıcı ufak olsun buyuk olsun sıkıntılarımız oluyor kocanla bugun olmazsa yarın barısır atlatırsın unutursun o olayı ama bı 3. kısı unutmaz sana solıım ınsallah duzelırsınız esınle yakın zamanda canım..

valla canım normal mı degıl mı bılmem ama bı sıtede okumustum sola yatınca bebege kan daha kolay gıdermıs saga yatınca rahatsız olurmussun tabı bunun sebenıde yazıyordu ama hatırlayamadım tam olarak suan.
bende hep sola dogru yatıyorum ve gercekten boyle rahat edıyorum sırf bu yuzden kocama sırtımı donmus olmayayaım dıye esımle yatakta yerlerı degıstırdık sende sola yatmayı dene ıstersen belkı sende de ıse yarar :)))

uavrum bende kasıntı baslamadı ama korku aldı basını gıttı acıl krem almam lazım yoksa catır catır catlıcam esımın maası almasını beklıyorum bayram dolayısıyla bu ay bayagı sıkıstık bı 15 gun daha boyleyım anlayacagınız. doktorum lıeracı oerdı bana onu alacam ınsallah :)

Selam kızlar 1 haftadır yoktum bir bakayım dedim almış yürümüş muhabbetinz maaşallah :) umarım herkes iyidir

ben hap olarak kullanıyorum canım hap ıcmekte bı sıkıntım yok cok sukur. doktor mevzusunda bende senın gıbı magdurlardanım. suan bı doktorda karar kılmıs bulunuyorum oda kılo ve tansıyon takıbı yapmıyor senınkı gıbı. ama ultrasona dıgerlerıne gore bıraz uzun bakıyor 10 15 dk yı buluyor ve cok guzel anlatıyor bebegın sagını solunu bana bak annemız bu yavrumuzun ayacıkları parlak parlak duruyor goruyormusun mınıcıkler deyınce ıcımde bırseyler akıp gıdıyor sankı :)) sırf yaklasım tarzı yuzunden bu doktoru sectım yoksa hala doktor doktor gezıyordum.

haklısın cnm bencede yelek daha kullanıslı ama ben zaten sadece duz ormeyı bılıyorum bıde ufak defek 2 3 ornek modelı kesme arttırma onları beceremedıgım ıcın oralara gelınce anneme goturcem o kescek kol ve yakalarını o yuzden sueterı tercıh ettım daha kolayy

bız ıyıyız canım bıraktıgın gıbı sen nasılsın bı haftadır nerlerdeydın :))

esimle bi kacamak yapıp 1 haftalık bir tatile gittik canım valla cok iyi geldi ne yemek yapsam derdi yok temizlik derdi yok cok iyi geldi bana :) yarın doktora gidicem bakalım yarın pıtırcık gösterecekmi kendini :)

bu ra çok yoğun uğrayamaıyorum taşınma telaşındayım dün yeni evi temizledik bugün eşyaları koli yapıyoruz inşallah salıda taşınacaz ........

evet canım haklısın banada Dr.lardan biri öyle söylemişti sola yatma konusunda kalp sol tarafta ya ondan demişti diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim.

Canım ben sabah Alpin Premama kullanıyorum gecede Lierac sürüyorum.Dermoeczanem de aldım canım.Kampanya vardı.

Canım ben ikili test yaptırdım.Üçlü testi yaptırmadan direk 4 lü test için kan verdim.4 lü test üçlü testi de kapsıyor.Biraz daha ayrıntılı.Benim doktorumda gittiğimde tansiyon ve kiloyu kontrol ediyor.Vitamin konusunda en güzeli sağlıklı beslenmek zaten yetersiz beslenmede vitamin kullanılması bana göre de doğru.Ben vejeteryan olduğum için mecburen vitamin desteği alıyorum.

Canım doktorların fikirleri farklı.Ben kendim internetten araştırıp ona göre kendim doktorlardan talep ettim.Okuduğum kadarıyla en önemli test ikili test.Dawn sendromu açısından.Ama ense ölçümü ve burun kemiği oluşumuda önemli bir ayrıntı.Bir şekilde ikili testi yaptırmayanlardan 4 lü testi istiyorlar.4 lü testte dawn sendromu dışında anensefali vs. gibi hastalıklara da bakıyorlar.

Evet canım ne yazık ki hormonlarımız nedeniyle hassas dönemlerden geçiyoruz.Eşinde belki stres yapmıştır.Baba olmakta ayrı bir sorumluluk.Bu süreçte bu sorunları yaşamanın, gerginliklerin ikiniz açısından da doğal olduğunu düşünmeye çalış.Belki biraz rahatlarsın.Psikoloğa gelirse eşinle beraber gidersen daha iyi olur.Çok kötüysen bence seni rahatlatacak güvenebileceğin insanlarla görüşmen iyi olur.

bu ra çok yoğun uğrayamaıyorum taşınma telaşındayım dün yeni evi temizledik bugün eşyaları koli yapıyoruz inşallah salıda taşınacaz ........

Canım yeni evin hayırlı olsun.Ama lütfen kendini yorma.Çok dikkatli ol.Yavaş yavaş işler biter.

evettt göbüşler çıktı artık:))hele 16-17 iyice çıkıyor diyorlardı doğruymuş

Ben ilk haftalar yan yatınca rahatsız oluyordum.Ama şimdi rahatım.Bu arada sola yattığımızda bebeğe daha çok kan gittiğini bende duymuştum.

Son düzenleme:

Eğer çok kaşıntı varsa krem alana kadar yağlarıda deneyebilirsin.Kakao yağı, zeytin yağı, badem yağı veya bebe yağının iyi geldiğini okumuştum.Özellikle banyodan çıkınca kurulanmadan sürdüğünde vücut nemi hapsediyormuş.Ben ileriki aylarda krem yanında arada yağlardan da kullanmayı düşünüyorum.

canım çok teşekkürler... inşallah erkektir ama dediğin gibi kızsada başımın üstüne :) 2 kız kardeş gibisi varmı şu hayatta... hakkımızda hayırlısı diyorum yani. bakalım mucizem bana nasıl birsüpriz yapcak...

rahatlamaya çalış, kafanı dağıt biraz, dışarı çık birseylerle oyalan canım. aynı durum bendede var genelde evde kaldığım çıkmadığım günlerde ağırlaşıyor ve akşama eşime patlıyorum

Canım benim hormonlar diyolar ya, insanın elinde olan bi durum değil tabi ki. Yoksa kim durup dururken ağlayıp huzursuzluk çıkarmak ister ki.Geçici bi dönem tabi ki ama destek alırsan faydasını da görebilirsin

eheheheh aramıza hoşgeldin biz ev hanımları hep öyleyiz bu arada çümçük ne demek :44::44::44:

çümçük küçüklerim anlamında :) öğrencilerime arada takılırım öyle mini kupırlarım , böcüklerim derim mesela...

Merhaba tüm gebetaşlarım,

Sitede yeni olduğumdan özel mesaj atma hakkım bulunmuyor :)

Gelelim bilgilerime Yaş: 28 Bebek:İLK Tahmini Tarih: 18.03.2014
Tahmini Cinsiyet: Erkek (Doktor tahmini tabiki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…