2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba mart anneleri ne zamndır gıremıyordum, ıkılı test sonucumu aldım gecen hafta cok şükür iyi. doktor bu yüzden 3 lü ve 4 lü ye gerek yok dedı. ben onlarda sırasıyla yapılacak sanıyordum ,şaşırdım. okuduğum kadarıyla yaptırıyorsunuz? ama 2 hafta sonra AFP testi varmış ondan istedi. 16.- 18. haftalarda yapılıyomuş. bakalım ona gidicem. gittiğimde amuda kalkmış ters dönmüş bi şekılde duruyodu kerata, boynuna bşy olcak dıye korktum:)ve cınsıyet tahmınındede bulunamadı ne yazıkkı bende hamıle pantolonu alıcam artık, pantolonlarımın düğmesi acık gezıyorum ya:) ve son olarak gecenlerde kımsem yok dıye ağlayıp sızladım annecığım kalktı geldı memleketten evi bal dök yala yaptı yemeklerımı boreklerımı yaptı gıttı, sağolsun. ne varsa annelerden var..

Son düzenleme:
Arkadaslar ben de dondurulmus tup bebek ile gebeyim.13. Haftadayim herkese selamlar.LIsteye nasil eklenirim.

çok pahalı pahalı kremler alasım yok işin açığı, karnım biraz daha büyüyünce bir lierac alacağım, şimdilik gittim kakolu vazelin aldım, miss gibi sürüyorum heryerlerime, nemlendiriyor, faydası olur mu bilmem amaa kullanıp ta memnun kalanlar da çok, deneyeceğim bakalım.

HaYirli aksamlar

Telden girdigim icin acip son sayfaya bakiyorum sadece biseyler yazmak cok zor geliyor burdan,herkese saglik esenlik dilerim

Komsumun mevludu vardi hep ordaydim yardim ettim hep ayakts cok yoruldum

Ben krem kullanmayacagim catlak icin sadece bebe yagi kullanacagim zaten catlagim var tekrar okadarda gerilmem heralde suana kadar iki kere banyo sonrasi kuljandim.maksat tenimizi nemli tutmak.
Vitamini biraktim elevitti malesrf uc tane falan icmistim insallah yavrumun maneviyatini etkilemez, kizimda hic kullanmamistim zaten bundada kullanmayacagim suni zaten .ilac firmasinida allaha havale ediyorum.hani bi hastalik icin olsa neyse mecburum dersin ama vitamin yani..

Hadi gorusuruk utu,toparlanma bizi bekler...

yağ sürmeyi sevmiyorum ben, ama pahalı kremleri de her yere yetiştirmek imkansız, o nedenle karına kremi bacak ve popoya da yağ sürmeyi planlıyorum,.

geçende tv de lohusa sendromunun hamilelikte de başlayabildiği söylendi, belki öyle bir durum içindesindir. Madem bu kadar kötüsün mutlaka görün bir psikolga, teselli ile geçecek bir şey değil çünkü.

esimle bi kacamak yapıp 1 haftalık bir tatile gittik canım valla cok iyi geldi ne yemek yapsam derdi yok temizlik derdi yok cok iyi geldi bana :) yarın doktora gidicem bakalım yarın pıtırcık gösterecekmi kendini :)

oh yarasın anne adayımıza:))
bende hala ogrenemedım bızımkıler cok nazlı cıktı ustelık 17. haftanın ıcındeyım :))

hoşgeldin canım... sağlıklı bir hamilelik dilerim
anne gibisi yok gerçekten..ama benim annem de yanımda değil malesef canım AFP testi nedir?
Arkadaslar ben de dondurulmus tup bebek ile gebeyim.13. Haftadayim herkese selamlar.LIsteye nasil eklenirim.
haşgeldin arkadaşım.. allah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza...
hımmm.bunu duymamıştım bende alayım. ben kremlere güvenmiyorum.en yakın arkadaşım 100 liralık bir krem kullandı ama göbek harita gibi. bende sadece bebe yağı kullanıyorum hala.
bu ra çok yoğun uğrayamaıyorum taşınma telaşındayım dün yeni evi temizledik bugün eşyaları koli yapıyoruz inşallah salıda taşınacaz ........
hayırlı olsun canım yeni evin... yeni bebişe yeni evdikkat et kendine
evettt göbüşler çıktı artık:))hele 16-17 iyice çıkıyor diyorlardı doğruymuş
canım galiba ikilerde daha çabuk büyüyo..benimde kocaman oldu.gerçi sabah uyandığımda küçülmüş oluyo:)
Ben ilk haftalar yan yatınca rahatsız oluyordum.Ama şimdi rahatım.Bu arada sola yattığımızda bebeğe daha çok kan gittiğini bende duymuştum.
sol tarafa yatmak en sağlıklı olanıymış,kan akışı rahat oluyomuş. fearless benimde 2 gündür yatarkan kasığıma baskı yaptıklarını hissediyorum. sola yatıyorum batıyo,sağa yatıyorum batıyo.. napıcam bilemedim
Selam kızlar 1 haftadır yoktum bir bakayım dedim almış yürümüş muhabbetinz maaşallah :) umarım herkes iyidir

çok şükür iyiyiz:) sen nasılsın...? gerçi tatil yeni bitmiş:):)

canım hormonlardan kaynaklanıyor..ben de bazen tırlatıyorum eşim bayan hormon diye sesleniyor bana artık:) ne yapalım, geçecek hepsi inşallah zamanla.. Allah ferahlık versin

Selam kızlar 1 haftadır yoktum bir bakayım dedim almış yürümüş muhabbetinz maaşallah :) umarım herkes iyidir

hoş geldin pinoshh..ohh gezdin tozdun rahatladın ne güzell.. baş ağrısı dışında iyiyim ben..sen de iyisin inşallah:)

bu ra çok yoğun uğrayamaıyorum taşınma telaşındayım dün yeni evi temizledik bugün eşyaları koli yapıyoruz inşallah salıda taşınacaz ........

canım kolay gelsin taşınma işleri zor olur aman dikkat et kendine, ağır falan kaldırayım deme sakın.. yeni bebiş yeni ev ne güzel bebiş bereketiyle geliyor..maşallah, güle güle oturun ağız tadıyla canım..

hoş geldin canm.. bilgilerin benimkiyle aynıymış:) yaşımız ilk bebek oluşu tahmini doğum tarihi ve doktorun cinsiyet tahmini:) hadi hayırlısı:)

gözün aydın Allah tamamına erdirsin, sağlıklı hayırlı bir şekilde alalım evlatlarımzı kucağımıza..listeye eklenmek için topik sahibi arkadaşa özel mesajla bildir bilgilerini canım..aramıza hoş geldin:)

aynen bu sözlerinize katılıyorum kızlar çoğu zaman bende okuyup çıkıyorum

evet canım haklısın bide öyle davranıyorlar sanki sezeryanla doğan çocuklarda zeka geriliği var gibi, insanları anlamak zor, artık açıklama bile yapmayı düşünmüyorum canım sezeryan istiyor o yüzden sezeryan olacam deyip geçecem . herkez tercihinde özgürdür sezeryan da zor ama benim psikolojim öyle rahat edecek şimdiden stresli günler yaşamak istemiyorum sezeryan olacağımı düşününce rahatlıyorumm biraz

yaa beenim de annem gelsin 10 saat uzakta ve çalışıyor hamileliğimi bile göremeyecek anca doğuma gelebilecek benim de pantolonumun tek düğmesi açık geziyorum en kısa zamanda almam lazım yeni bi pantolon Allah bağışlasın bebişini canım..

günaydın kızlar herkeze iyi haftalar diliyorum, dün çok hastaydım karnımın sağ tarafı, belim, böbreklerim anlaşmışlar gibi toplu olarak ağrıdılar, nedenine gelince ; dün çarşıda 5-6 saat gezdim ve işin kötü yanı çok heveslendiğim için beyaz kocaman sivri topuklu düğün ayakkabımı giymiştm sanırım yürürken kendimi kasa kasa karnıma ağrı girdi akşam çok kötüydüm acile gidecektim az kalsın, uyuya kalmışım. bugün azalmış ağrım arada gidip geliyor, siz siz olun böyle ayakkabılar giyip uzun süre yürümeyin

merhaba kızlar gunaydın ıyı haftalar olsun ınss.canımmm hıc oyle ayakabı gıyılırmı lutfen artık topuklu gıymelerım yormussun kendını oyuzden ağrıyodur bende bıraz yorunca hemen belım ağrıyor benımde.kızlar ben 14 haftalık oldum randevum 4 ekımde ıns cınsıyetını orenıcekmısınız ozaman 1 aydır gormuorum bebısımı okadar merak edıorumkı benım ılk 3ayım cok guzle gectı pek bulantım halsızlım hıc bısyeım olmadı fakat bu 1 haftadır tamamen ıyıyım arıtk snkı hıc hamıle deılmısım gıbı sadece kanrım bıra zbıraz buyuyor okadar sızınde oylemı

maşallah canım ne güzel rahat geçirmişsin ilk 3 ayı, ben öldüm öldüm dirildim bulantıdan kaç kere serum taktırdım ama artık iyiyim çok şükür atlattım o dönemi, inşallah öğrenirsin cinsiyetini canım daha bi keyifl oluyor öğrenince valla nasıl öyle bi hata yapıp giydim o ayakkabıları bilmiyorum canım yaa ama artık akıllandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…