Eğer çok kaşıntı varsa krem alana kadar yağlarıda deneyebilirsin.Kakao yağı, zeytin yağı, badem yağı veya bebe yağının iyi geldiğini okumuştum.Özellikle banyodan çıkınca kurulanmadan sürdüğünde vücut nemi hapsediyormuş.Ben ileriki aylarda krem yanında arada yağlardan da kullanmayı düşünüyorum.
Gunaydin kizlar
Benim moral durumum bu aralar hic iyi degil onceden 1-2 gun olup geciyordu nerdeyse 1 haftadir surekli mutsuzum en ufak seyde agliyorum uyku duzenim berbat esim de artik bunaldii herhalde eskisi kadar ilgilenmiyor kafasina gore bana haber bile vermeden misafir cagiriyor kizdigim zaman kavga cikiyor herseyden bunaldim annem uzakta ariyorum telefonda aglamaya basliyorum kadinin da moralini bozuyorumdoktora sorup psikologtan randevu almayi duusnuyorum boyle devam ederse sonum kötü
esimle bi kacamak yapıp 1 haftalık bir tatile gittik canım valla cok iyi geldi ne yemek yapsam derdi yok temizlik derdi yok cok iyi geldi bana :) yarın doktora gidicem bakalım yarın pıtırcık gösterecekmi kendini :)
hoşgeldin canım... sağlıklı bir hamilelik dilerimMerhaba tüm gebetaşlarım,
Sitede yeni olduğumdan özel mesaj atma hakkım bulunmuyor :)
Gelelim bilgilerime Yaş: 28 Bebek:İLK Tahmini Tarih: 18.03.2014
Tahmini Cinsiyet: Erkek (Doktor tahmini tabiki)
anne gibisi yok gerçekten..ama benim annem de yanımda değil malesefmerhaba mart anneleri ne zamndır gıremıyordum, ıkılı test sonucumu aldım gecen hafta cok şükür iyi. doktor bu yüzden 3 lü ve 4 lü ye gerek yok dedı. ben onlarda sırasıyla yapılacak sanıyordum ,şaşırdım. okuduğum kadarıyla yaptırıyorsunuz? ama 2 hafta sonra AFP testi varmış ondan istedi. 16.- 18. haftalarda yapılıyomuş. bakalım ona gidicem. gittiğimde amuda kalkmış ters dönmüş bi şekılde duruyodu kerata, boynuna bşy olcak dıye korktum:)ve cınsıyet tahmınındede bulunamadı ne yazıkkıbende hamıle pantolonu alıcam artık, pantolonlarımın düğmesi acık gezıyorum ya:) ve son olarak gecenlerde kımsem yok dıye ağlayıp sızladım annecığım kalktı geldı memleketten evi bal dök yala yaptı yemeklerımı boreklerımı yaptı gıttı, sağolsun. ne varsa annelerden var..
haşgeldin arkadaşım.. allah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza...Arkadaslar ben de dondurulmus tup bebek ile gebeyim.13. Haftadayim herkese selamlar.LIsteye nasil eklenirim.
hımmm.bunu duymamıştım bende alayım. ben kremlere güvenmiyorum.en yakın arkadaşım 100 liralık bir krem kullandı ama göbek harita gibi. bende sadece bebe yağı kullanıyorum hala.çok pahalı pahalı kremler alasım yok işin açığı, karnım biraz daha büyüyünce bir lierac alacağım, şimdilik gittim kakolu vazelin aldım, miss gibi sürüyorum heryerlerime, nemlendiriyor, faydası olur mu bilmem amaa kullanıp ta memnun kalanlar da çok, deneyeceğim bakalım.
hayırlı olsun canım yeni evin... yeni bebişe yeni evbu ra çok yoğun uğrayamaıyorum taşınma telaşındayım dün yeni evi temizledik bugün eşyaları koli yapıyoruz inşallah salıda taşınacaz ........
canım galiba ikilerde daha çabuk büyüyo..benimde kocaman olduevettt göbüşler çıktı artık:))hele 16-17 iyice çıkıyor diyorlardı doğruymuş
Ben ilk haftalar yan yatınca rahatsız oluyordum.Ama şimdi rahatım.Bu arada sola yattığımızda bebeğe daha çok kan gittiğini bende duymuştum.
sol tarafa yatmak en sağlıklı olanıymış,kan akışı rahat oluyomuş. fearless benimde 2 gündür yatarkan kasığıma baskı yaptıklarını hissediyorum. sola yatıyorum batıyo,sağa yatıyorum batıyo.. napıcam bilemedimkızlar ben 16.haftasındayım gebeliğin. bir sorum olacak size yatarken sağa yattığımda sol tarafımda bir boşluk oluyor. sola yattığımdada sağ tarafımda. yattığım taraf daha sert oluyor bu normal değil mi?
Selam kızlar 1 haftadır yoktum bir bakayım dedim almış yürümüş muhabbetinz maaşallah :) umarım herkes iyidir
Gunaydin kizlar
Benim moral durumum bu aralar hic iyi degil onceden 1-2 gun olup geciyordu nerdeyse 1 haftadir surekli mutsuzum en ufak seyde agliyorum uyku duzenim berbat esim de artik bunaldii herhalde eskisi kadar ilgilenmiyor kafasina gore bana haber bile vermeden misafir cagiriyor kizdigim zaman kavga cikiyor herseyden bunaldim annem uzakta ariyorum telefonda aglamaya basliyorum kadinin da moralini bozuyorumdoktora sorup psikologtan randevu almayi duusnuyorum boyle devam ederse sonum kötü
Selam kızlar 1 haftadır yoktum bir bakayım dedim almış yürümüş muhabbetinz maaşallah :) umarım herkes iyidir
bu ra çok yoğun uğrayamaıyorum taşınma telaşındayım dün yeni evi temizledik bugün eşyaları koli yapıyoruz inşallah salıda taşınacaz ........
Merhaba tüm gebetaşlarım,
Sitede yeni olduğumdan özel mesaj atma hakkım bulunmuyor :)
Gelelim bilgilerime Yaş: 28 Bebek:İLK Tahmini Tarih: 18.03.2014
Tahmini Cinsiyet: Erkek (Doktor tahmini tabiki)
Arkadaslar ben de dondurulmus tup bebek ile gebeyim.13. Haftadayim herkese selamlar.LIsteye nasil eklenirim.
canım ya ne bileyim ben, bakıyorum ne güzel bişeyler paylaşılıyor ama cevap yazılmayınca insan üzülüyo
herkes kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyohayırlısı bakalım belki zamanla alışırız birbirimize cevap yazmaya
aynen bu sözlerinize katılıyorum kızlar çoğu zaman bende okuyup çıkıyorumevet aynen katılıyorum, kimse kimseye cevap yazmıyor, ama sohbet ilerliyor, bir kopukluk var sayfada inşallah toparlanır. böyle hiç zevkli olmuyorbak ben bugün konserve yaptım, onu bile yazamadım kimse cevap yazmaz nasılsa diye
oğlum tekme de atarmış
aynen bu sözlerinize katılıyorum kızlar çoğu zaman bende okuyup çıkıyorum
oğlum tekme de atarmış
korkuyorsan zaten yapamazsın, üsteleyerek olacak bir şey değil ki bu, konsantre lazım, hırs lazım vs.. benim de canımı sıkan şey sezeryanla doğum yapmış kadınları normal doğum yapmış kadınların küçümsemesi, işi az daha sen de anne misine getirecekler, bak ben normal doğurdum ben iyi anneyim havasında olmaları, hatta normal doğum yapanların bebekleri daha zeki oluyormuş diye yanımızda bastıra bastıra söylemeleri, hoşşş ben buna asla katılmıyorum, sezeryanla doğan, hatta anne sütü alamayan ama çok zeki öğrencilerimiz olduğu için. İnsanlara laf anlatması zoor, normal doğum da zor, sezeryan da zor kardeşim, ama mecbur çıkacak bu bebek, ister o yolla ister bu yolla..
merhaba mart anneleri ne zamndır gıremıyordum, ıkılı test sonucumu aldım gecen hafta cok şükür iyi. doktor bu yüzden 3 lü ve 4 lü ye gerek yok dedı. ben onlarda sırasıyla yapılacak sanıyordum ,şaşırdım. okuduğum kadarıyla yaptırıyorsunuz? ama 2 hafta sonra AFP testi varmış ondan istedi. 16.- 18. haftalarda yapılıyomuş. bakalım ona gidicem. gittiğimde amuda kalkmış ters dönmüş bi şekılde duruyodu kerata, boynuna bşy olcak dıye korktum:)ve cınsıyet tahmınındede bulunamadı ne yazıkkıbende hamıle pantolonu alıcam artık, pantolonlarımın düğmesi acık gezıyorum ya:) ve son olarak gecenlerde kımsem yok dıye ağlayıp sızladım annecığım kalktı geldı memleketten evi bal dök yala yaptı yemeklerımı boreklerımı yaptı gıttı, sağolsun. ne varsa annelerden var..
günaydın kızlar herkeze iyi haftalar diliyorum, dün çok hastaydım karnımın sağ tarafı, belim, böbreklerim anlaşmışlar gibi toplu olarak ağrıdılar, nedenine gelince ;dün çarşıda 5-6 saat gezdim ve işin kötü yanı çok heveslendiğim için beyaz kocaman sivri topuklu düğün ayakkabımı giymiştm sanırım yürürken kendimi kasa kasa karnıma ağrı girdi akşam çok kötüydüm acile gidecektim az kalsın, uyuya kalmışım. bugün azalmış ağrım arada gidip geliyor, siz siz olun böyle ayakkabılar giyip uzun süre yürümeyin
merhaba kızlar gunaydın ıyı haftalar olsun ınss.canımmm hıc oyle ayakabı gıyılırmı lutfen artık topuklu gıymelerım yormussun kendını oyuzden ağrıyodur bende bıraz yorunca hemen belım ağrıyor benımde.kızlar ben 14 haftalık oldum randevum 4 ekımde ıns cınsıyetını orenıcekmısınız ozaman 1 aydır gormuorum bebısımı okadar merak edıorumkı benım ılk 3ayım cok guzle gectı pek bulantım halsızlım hıc bısyeım olmadı fakat bu 1 haftadır tamamen ıyıyım arıtk snkı hıc hamıle deılmısım gıbı sadece kanrım bıra zbıraz buyuyor okadar sızınde oylemı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?