2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aynı şekilde bende sordum birini gördüm hafta sonu :) sordum oda hiç memnun kalmadığını soyledi çünkü içi çok ufak bebeğim 4 aylık anca sığıyor 1 yaşından sonra mecbur baston alıcam dedi mağazada bakınca halamda içi çok dar demişti benimde travel sistem alma hevesim geçti vazgeçtim yani

Günaydın,
Ben de 14. Haftamdayım şuan ve 5 hafta üzerine bugün gideceğim kontrole. 2li test yapılacak.. Belki cinsiyeti de öğreniriz. Heyecanlıyım:)benim de 3 ayda sadece 2 kere bulantım oldu onda da çıkarmadım. Ama halsizliğim çok oldu. Son 1 haftadır o da geçti. Ben de hafif bie göbekten başka bir belirti hissetmiyorum şuan. Ama hiç şikayetçi değilim☺️
İyi haftalar diliyorum herkese

neyse bundan sonra gıymezsın artık...senın cınsıyet bellı oldumu canım sen naısl bu sıralar bısey hısedıomusun

merhaba canım ozman bugun guzle haberlerını beklıoruz ben gecen ay 2lı teste gırdım cok sukur bısye cıkmadı.sendede cıkmaz ıns cnm.benımde hıc sıkayetım yok ama onu hısetmek ıstıorummm artık

neyse bundan sonra gıymezsın artık...senın cınsıyet bellı oldumu canım sen naısl bu sıralar bısey hısedıomusun

belli oldu benimki canım erkek ama hiçbirşey hissetmiyorum sanırım ilk çocuk olduğundan sen hissediyor musun

merhaba canım ozman bugun guzle haberlerını beklıoruz ben gecen ay 2lı teste gırdım cok sukur bısye cıkmadı.sendede cıkmaz ıns cnm.benımde hıc sıkayetım yok ama onu hısetmek ıstıorummm artık

aman maşallah testin sonuçlarınada bebişinede.....bende hissetmek istiyorum artık bebişimi bazen gece yatarken bakıyoruz elimizi koyup bir balık kaymsı gibi bişey oluyor küçük totom benim ama bilemiyorum nedir ne değildir ilk hamilelik olunca bilemiyormuşsun

evet canım gaz mı yoksa bebek hareketımı anlamıosun rabbım evlatlarımzı korusdun ınss

Günaydın hanımlar.cumartesi ögrendim KIZIM olacakmış çooook mutluyum allah gönlüme göre verdi çok şükür

Günaydın güzel anneler.ben üstten iki düğmesi açık pantolonum ve geriden gelen baş ağrım ile güne başlamış bulunmaktayım :) Hepinize iyi haftalar diliyorumççç

Gunaydinnnnnn hamısler pazartesi sendromu nasıl gidiyor

günaydın kızlar herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum
Gunaydin kizlar
Nasil yurudun o topuklularla .belinde agrir dikkat te .ben dun kislik ayakkabi baktim duz olsun diye pek bisi bulanadim yarin doktor dönüsü tekrar bakacam.rahat giymemiz gerek artık.
Ne guzel sevinmelisin benim bulantilar kusmalar berbatti.yeni yeni duzeldim yemeye basladim
Günaydın hanımlar.cumartesi ögrendim KIZIM olacakmış çooook mutluyum allah gönlüme göre verdi çok şükür

Cokk sevindim senin adina bende yarin 10.30da gideceem insallah gosterir.xok ozledim bebisimi iki hafta once gittigimde uyuyordu bu kez cukulata yiyecem

Günaydın güzel anneler.ben üstten iki düğmesi açık pantolonum ve geriden gelen baş ağrım ile güne başlamış bulunmaktayım :) Hepinize iyi haftalar diliyorumççç

Günaydın Yaren, biz seninle aynıydık sanırım 30 Mart. Sen öğrendin mi cinsiyetini? Bnm kontrolüm bugün. Bakalım neler olacak..

oğlum tekme de atarmış

hımm ne kadar güzel hafta olarak da öndesin sanırım ondan net hissediyosun darısı başımıza....

Oy oy buuumustur simdi.senin haftan ileriydi bizden ceoten bakiyorum göremedim. Bende hissediyorum vurup kaciyor sanki ayaklar sanirim.benim ikinci olunca daha cabuk farkettim

benimde ikinci ama pek kendimi sinlemeye vaktm olmayınca sanırım henüz birşey hissedemiyorum.

maşallah darısı başımıza henüz bişey hissetmiyorum yada ara ara olan seyleri agrı sancı falan diye geciştiriyorum kestiremiyorum ilk gebelik bakalım hayırlısı.

canım az kalmış birkaç haftaya kadar net bir şekilde hissedeceksin sende...

Gunaydinnnnnn hamısler pazartesi sendromu nasıl gidiyor

hiççç güzel gitmiyor resmen sendrom var bugün üzerimde sabahtan başlayan mide yanmam ve bütün huysuzluğum üzerimde

günaydın kızlar herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum

canım çokk teşekkürler güzel dileklerin için sana ve herkese güzel bir hafta diliyorum.

önemli olan senin kendini nasıl iyi hissedeceğin gerisi boş. hiç kimsenin söylediklerine takılma tatlım.

kıyamam sana canım benim. dur dur sen öyle düşünme üzülme sakın. bak benimki yakında ama bende ona kıyamıyorum söylemiyorum hiçbirşey. c.tesi çalışıyordum pazar koşa koşa birde evim büyük düşün evimi sil, süpür, yemekleri yap(hem dün için hemde haftaiçi için), çocuğu yedir yatır, balkonları yıka, tuvalet banyo, çamaşırdı yıka, katla, ütüle akşam çok yorgundum ama sırf çocuk biraz dışarı çıkmış olsun diye onu bisiklet binmeye sahile götürdüm (laf aramızda eşimle de takıştık ) çok yoruldum ama ne yapacaksın çocuklarımız bebeklerimiz iyi olsun yeter.

güya bende dün alışveriş yapacaktım ama sinirden yapmadım. olan bana oldu fakat neyse biraz sakinleşeyim bu arada.

ayrı topuk değil de dolgular çok rahatlar ne kadar yüksek olursa olsun sanki düz gibiler ben daha çok dolgu giyiyorum malum çalışınca babetler de rahat

aynen bende pantolonumun fermuarı ve düğmesi açık üzerimde tuniğimle işe geldim inşallah pantolonum düşeyim demez, netten sipariş verdim gelmedi bi türlü ya

gözün aydın arkadaşım.

ay canım benim Rabbim sana bağışlasın bende bugün 3 te gidicem çok merak ediyorumm

ohhh bugün güzel haberler alacağız bebişlerden desenize hadi bakalım güzel haberlerle gelmen dileğiyle...

Ay hadi hayırlı olsun ben de öğrenmek istiyorum artık:) rüyamda gördüm bgn. Önce kız diyor dr sonra aa erkek. Bakalım ne çıkacak?:))

sağlıklı sıhhatli rabbim gönlüne göre versin.

bende c.tesi gideceğim yalnız siz böyle yazdıkça bende merak etmeye başladım. en son 4 hafta önce gitmiştim.
hadi bakalım sende güzel haberlerle gel inşallah yarın.

Günaydın Yaren, biz seninle aynıydık sanırım 30 Mart. Sen öğrendin mi cinsiyetini? Bnm kontrolüm bugün. Bakalım neler olacak..

Günaydın canım evet 30 mart.Ctesi randevum vardı gittik doktor emin olmamakla birlikte erkeğe daha yakın gibi duruyor dedi bir dahaki randevum taaaaa bayramdan sonra bakalım o zaman kesinleşir :) Demek bugün randevun var kaçta peki ? Senin doktorunda muhtemelen bir tahminde bulunacaktır.Sen ne hissediyorsun peki???

Emin ol aynen oyle.biz 3 kiz kardesiz.oyle guzel bi duygu ki.hele yaslar ilerleyip aklin basina gelince en yakin arkadasin oluyo kiz kardes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…