biz de kraft ın twist modelini beğenmiştik karar vermiştik bigün aynısını kullanan bi anne gördük muhabbet ederken sordum memnun musunuz diye kesinlikle hayır dedi :S ilk 6 ay içinde dönen yeri bozulmuş servise göndermek istemiş servis baya uğraştırmış ilgilenmemiş. bu parayı keşke buna vermeseydim falan dedi. belki o kadına kötü denk gelmiştir bilmiyorum ama beni baya soğuttu açıkcası. iyi araştırmak lazım.
merhaba kızlar gunaydın ıyı haftalar olsun ınss.canımmm hıc oyle ayakabı gıyılırmı lutfen artık topuklu gıymelerım yormussun kendını oyuzden ağrıyodur bende bıraz yorunca hemen belım ağrıyor benımde.kızlar ben 14 haftalık oldum randevum 4 ekımde ıns cınsıyetını orenıcekmısınız ozaman 1 aydır gormuorum bebısımı okadar merak edıorumkı benım ılk 3ayım cok guzle gectı pek bulantım halsızlım hıc bısyeım olmadı fakat bu 1 haftadır tamamen ıyıyım arıtk snkı hıc hamıle deılmısım gıbı sadece kanrım bıra zbıraz buyuyor okadar sızınde oylemı
maşallah canım ne güzel rahat geçirmişsin ilk 3 ayı, ben öldüm öldüm dirildim bulantıdan kaç kere serum taktırdım ama artık iyiyim çok şükür atlattım o dönemi, inşallah öğrenirsin cinsiyetini canım daha bi keyifl oluyor öğrenincevalla nasıl öyle bi hata yapıp giydim o ayakkabıları bilmiyorum canım yaa ama artık akıllandım
Günaydın,
Ben de 14. Haftamdayım şuan ve 5 hafta üzerine bugün gideceğim kontrole. 2li test yapılacak.. Belki cinsiyeti de öğreniriz. Heyecanlıyım:)benim de 3 ayda sadece 2 kere bulantım oldu onda da çıkarmadım. Ama halsizliğim çok oldu. Son 1 haftadır o da geçti. Ben de hafif bie göbekten başka bir belirti hissetmiyorum şuan. Ama hiç şikayetçi değilim☺️
İyi haftalar diliyorum herkese
neyse bundan sonra gıymezsın artık...senın cınsıyet bellı oldumu canım sen naısl bu sıralar bısey hısedıomusun
belli oldu benimki canım erkekama hiçbirşey hissetmiyorum sanırım ilk çocuk olduğundan sen hissediyor musun[/QU
yok canım ya bende hıc bırsey hısetmıorum eskıden yıne bı gaz sıkısması felen olurduu sımdı oda kalmadıı ne bebek hareketı ne baska bısey ılerleyen zamanlarda hısedıcez ınss
merhaba canım ozman bugun guzle haberlerını beklıoruz ben gecen ay 2lı teste gırdım cok sukur bısye cıkmadı.sendede cıkmaz ıns cnm.benımde hıc sıkayetım yok ama onu hısetmek ıstıorummm artık
aman maşallah testin sonuçlarınada bebişinede.....bende hissetmek istiyorum artık bebişimi bazen gece yatarken bakıyoruz elimizi koyup bir balık kaymsı gibi bişey oluyor küçük totom benim ama bilemiyorum nedir ne değildir ilk hamilelik olunca bilemiyormuşsun
Günaydın hanımlar.cumartesi ögrendim KIZIM olacakmış çooook mutluyum allah gönlüme göre verdi çok şükür
Günaydın hanımlar.cumartesi ögrendim KIZIM olacakmış çooook mutluyum allah gönlüme göre verdi çok şükür
Gunaydinnnnnn hamısler pazartesi sendromu nasıl gidiyor
Gunaydin kizlargünaydın kızlar herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum
Nasil yurudun o topuklularla .belinde agrir dikkat te .ben dun kislik ayakkabi baktim duz olsun diye pek bisi bulanadim yarin doktor dönüsü tekrar bakacam.rahat giymemiz gerek artık.günaydın kızlar herkeze iyi haftalar diliyorum, dün çok hastaydım karnımın sağ tarafı, belim, böbreklerim anlaşmışlar gibi toplu olarak ağrıdılar, nedenine gelince ;dün çarşıda 5-6 saat gezdim ve işin kötü yanı çok heveslendiğim için beyaz kocaman sivri topuklu düğün ayakkabımı giymiştm sanırım yürürken kendimi kasa kasa karnıma ağrı girdi akşam çok kötüydüm acile gidecektim az kalsın, uyuya kalmışım. bugün azalmış ağrım arada gidip geliyor, siz siz olun böyle ayakkabılar giyip uzun süre yürümeyin
Ne guzel sevinmelisin benim bulantilar kusmalar berbatti.yeni yeni duzeldim yemeye basladimmerhaba kızlar gunaydın ıyı haftalar olsun ınss.canımmm hıc oyle ayakabı gıyılırmı lutfen artık topuklu gıymelerım yormussun kendını oyuzden ağrıyodur bende bıraz yorunca hemen belım ağrıyor benımde.kızlar ben 14 haftalık oldum randevum 4 ekımde ıns cınsıyetını orenıcekmısınız ozaman 1 aydır gormuorum bebısımı okadar merak edıorumkı benım ılk 3ayım cok guzle gectı pek bulantım halsızlım hıc bısyeım olmadı fakat bu 1 haftadır tamamen ıyıyım arıtk snkı hıc hamıle deılmısım gıbı sadece kanrım bıra zbıraz buyuyor okadar sızınde oylemı
Günaydın güzel anneler.ben üstten iki düğmesi açık pantolonum ve geriden gelen baş ağrım ile güne başlamış bulunmaktayım :) Hepinize iyi haftalar diliyorumççç
oğlum tekme de atarmış
Oy oy buuumustur simdi.senin haftan ileriydi bizden ceoten bakiyorum göremedim. Bende hissediyorum vurup kaciyor sanki ayaklar sanirim.benim ikinci olunca daha cabuk farkettim
maşallah darısı başımıza henüz bişey hissetmiyorum yada ara ara olan seyleri agrı sancı falan diye geciştiriyorum kestiremiyorum ilk gebelik bakalım hayırlısı.
Gunaydinnnnnn hamısler pazartesi sendromu nasıl gidiyor
günaydın kızlar herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum
evet canım haklısın bide öyle davranıyorlar sanki sezeryanla doğan çocuklarda zeka geriliği var gibi, insanları anlamak zor, artık açıklama bile yapmayı düşünmüyorum canım sezeryan istiyor o yüzden sezeryan olacam deyip geçecem . herkez tercihinde özgürdür sezeryan da zor ama benim psikolojim öyle rahat edecek şimdiden stresli günler yaşamak istemiyorum sezeryan olacağımı düşününce rahatlıyorumm biraz
yaa beenim de annem gelsin 10 saat uzakta ve çalışıyor hamileliğimi bile göremeyecek anca doğuma gelebilecekbenim de pantolonumun tek düğmesi açık geziyorum en kısa zamanda almam lazım yeni bi pantolon Allah bağışlasın bebişini canım..
günaydın kızlar herkeze iyi haftalar diliyorum, dün çok hastaydım karnımın sağ tarafı, belim, böbreklerim anlaşmışlar gibi toplu olarak ağrıdılar, nedenine gelince ;dün çarşıda 5-6 saat gezdim ve işin kötü yanı çok heveslendiğim için beyaz kocaman sivri topuklu düğün ayakkabımı giymiştm sanırım yürürken kendimi kasa kasa karnıma ağrı girdi akşam çok kötüydüm acile gidecektim az kalsın, uyuya kalmışım. bugün azalmış ağrım arada gidip geliyor, siz siz olun böyle ayakkabılar giyip uzun süre yürümeyin
Günaydın güzel anneler.ben üstten iki düğmesi açık pantolonum ve geriden gelen baş ağrım ile güne başlamış bulunmaktayım :) Hepinize iyi haftalar diliyorumççç
ay canım benimRabbim sana bağışlasın bende bugün 3 te gidicem çok merak ediyorumm
Ay hadi hayırlı olsun ben de öğrenmek istiyorum artık:) rüyamda gördüm bgn. Önce kız diyor dr sonra aa erkek. Bakalım ne çıkacak?:))
Gunaydin kizlar
Nasil yurudun o topuklularla .belinde agrir dikkat te .ben dun kislik ayakkabi baktim duz olsun diye pek bisi bulanadim yarin doktor dönüsü tekrar bakacam.rahat giymemiz gerek artık.
Ne guzel sevinmelisin benim bulantilar kusmalar berbatti.yeni yeni duzeldim yemeye basladim
Cokk sevindim senin adina bende yarin 10.30da gideceem insallah gosterir.xok ozledim bebisimi iki hafta once gittigimde uyuyordu bu kez cukulata yiyecem
Günaydın Yaren, biz seninle aynıydık sanırım 30 Mart. Sen öğrendin mi cinsiyetini? Bnm kontrolüm bugün. Bakalım neler olacak..
canım çok teşekkürler... inşallah erkektir ama dediğin gibi kızsada başımın üstüne :) 2 kız kardeş gibisi varmı şu hayatta... hakkımızda hayırlısı diyorum yani. bakalım mucizem bana nasıl birsüpriz yapcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?