aynen bende pantolonumun fermuarı ve düğmesi açık üzerimde tuniğimle işe geldim inşallah pantolonum düşeyim demez, netten sipariş verdim gelmedi bi türlü ya
merhaba kızlar gunaydın ıyı haftalar olsun ınss.canımmm hıc oyle ayakabı gıyılırmı lutfen artık topuklu gıymelerım yormussun kendını oyuzden ağrıyodur bende bıraz yorunca hemen belım ağrıyor benımde.kızlar ben 14 haftalık oldum randevum 4 ekımde ıns cınsıyetını orenıcekmısınız ozaman 1 aydır gormuorum bebısımı okadar merak edıorumkı benım ılk 3ayım cok guzle gectı pek bulantım halsızlım hıc bısyeım olmadı fakat bu 1 haftadır tamamen ıyıyım arıtk snkı hıc hamıle deılmısım gıbı sadece kanrım bıra zbıraz buyuyor okadar sızınde oylemı
aynı şekilde bende sordum birini gördüm hafta sonu :) sordum oda hiç memnun kalmadığını soyledi çünkü içi çok ufak bebeğim 4 aylık anca sığıyor 1 yaşından sonra mecbur baston alıcam dedi mağazada bakınca halamda içi çok dar demişti benimde travel sistem alma hevesim geçti vazgeçtim yani
ne , o da mı hamileymişşşşşşşaka şaka
benim eşim de asla normal istemiyor, deformeden korkuyorona noluyorsaa iştee
çayydan çok tiksindim benama kızıma hamileyken de kesmedim, azalttım, günde 2 bardak ve çok açık içiyordum, demir eksikliğine nedne olduğu düşünlüdüğü için yasaktır muhtemelen, deee arada çok nadir de olsa cips kola yapıyorum ben
ben hiiiiiiiiç uğraşmayacağım şekerim, internetten vercem siparişi, bir iki parça yeter zaten.
he heee benim plan tutmadı desene
Günaydın canım evet 30 mart.Ctesi randevum vardı gittik doktor emin olmamakla birlikte erkeğe daha yakın gibi duruyor dedi bir dahaki randevum taaaaa bayramdan sonra bakalım o zaman kesinleşir :) Demek bugün randevun var kaçta peki ? Senin doktorunda muhtemelen bir tahminde bulunacaktır.Sen ne hissediyorsun peki???
aynen bende pantolonumun fermuarı ve düğmesi açık üzerimde tuniğimle işe geldim inşallah pantolonum düşeyim demez, netten sipariş verdim gelmedi bi türlü ya
Günaydın güzel anneler.ben üstten iki düğmesi açık pantolonum ve geriden gelen baş ağrım ile güne başlamış bulunmaktayım :) Hepinize iyi haftalar diliyorumççç
günaydın cnm bende pantolonlarımın düğmeleri açık hamile pantolonuda aldım aslında ama bu hamilelikte hiçbişeyde
rahat edemez beğenemez oldum dediğin gibi güne başağrısıyla başladım haftasonu büyük temizlik yaptık annemle sanırım ondan
slm mart anneleri, bende listenize girmek istiyorum ne yapmam gerek????
bende görmedim en son bir ay önce 2 li testte görmüştüm senin gibi. inşallah herşey yolundadır diye dua ediyorum bakalım c.tesi göreceğim bende.
aslında bu bebek arabası konusunu okuyorum hiç fikrimi söylememiştim bende tecrübeli annelerden ilki şimdi 4 yaşında bu ikinci. oğlumun chicco nun seti vardı. ama inanılmaz ağır ve hantal ve çok fazla yer işgal ediyordu. onu evde kendimiz kullandık ( 3 senede 5 veya 7 defa kullanımışımdır ). ben çalıştığım için oğlum 4. ayında annem bakmaya başladı. annem için ki kendisi 5. katta oturuyor asansör yok evinde. indirip çıkarmasın çalınırsa da içimiz yanmasın diye çünkü apartmanın girişine koyacaktım annaeme kolaylık olsun maksat. o ara şokta kampanya vardı 20 liralık baston puset aldık annem o pusetle oğlanı her yere götürdü. daha mart ayına kadar kullanıyorlardı. eee oğlan büyüdü birde artık ananeye gitmiyor annemde o ara onu ihtiyaç sahibi birine vermiş geçmiş şimdi keşke vermeseydim diyor amannn anne boşver bir tane daha alırız sen canını sıkma dedik. yani diyeceğim çok pahalı olmasına gerek ama en kullanışlısı baston arabalar tek hamle ile kullanım kolaylığı sağlaması hele birde tek başına pazardı, manavdı, marketti veya en basiti yürüyüş için
Benim de cumartesiydi randevum aslında ama dr hastaymış bugü e aldılar saat 4 te. Yoksa muayene tarihlerimiz bile aynıydı seninle:) ben de erkek hissediyorum gibi. Biz 3 kız kardeşiz 3te kız yeğenim var. Hiç erkek yok:) o yüzden erkek hissediyor olabilirim zaten etrafta benden erkek bekliyor:) benim için hiç farketmez kız erkek. Herkesin kızı kendine ben de çok isterim olsun. Erkek olursa da farklı olur tabi:) hayırlısı olsun..
konu sahibi arkadaşa özelden mesaj atıyosun canım. aramıza hoş geldin...
AYNEN ÖYLE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CANIM.bEN CTESİ İKİLİ TEST YAPAR DİYE GİTTİM SADECE ENSE KALINLIĞINA BAKTI ENSE ÖLÇÜMÜ İYİ ÇIKINCA İKİLİ TESTE GEREK GÖRMEDİ BAYRAMDAN SONRA 4LÜ TEST YAPACAKMIŞ..BAKALIM SENİN DOKTORUN NE DİYECEK
Cokk sevindim senin adina bende yarin 10.30da gideceem insallah gosterir.xok ozledim bebisimi iki hafta once gittigimde uyuyordu bu kez cukulata yiyecem
ay cnm aynısı bendede oldu hep annemde bıraktım eve getirmedim bile ağır dolmuşla bir yere gidecek olsam canım çıkıyodu
bu bebeğimde kesinlikle almicam kayınvalidem gitti kendisi aldı baston puset :) oda başkasına vermiş
atlamak gibi olmasın konuya ama doktor bana bebek uygun pozisyonda değilse git bir çikolata ye gel diyor :)
çikolata hurafeymiş doktor öyle dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?