2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
aynen bende pantolonumun fermuarı ve düğmesi açık üzerimde tuniğimle işe geldim inşallah pantolonum düşeyim demez, netten sipariş verdim gelmedi bi türlü ya

ay valla dün gidip pantolon bakıyım dedim çuval gibi oldu kendi pantolonlarım sıkıyo kaldım böyle arada derede bi süre daha düğmeler free devam :) senin 17.hafta zamanı gelmiş artık yeni ciciler almanın

bende görmedim en son bir ay önce 2 li testte görmüştüm senin gibi. inşallah herşey yolundadır diye dua ediyorum bakalım c.tesi göreceğim bende.

aslında bu bebek arabası konusunu okuyorum hiç fikrimi söylememiştim bende tecrübeli annelerden ilki şimdi 4 yaşında bu ikinci. oğlumun chicco nun seti vardı. ama inanılmaz ağır ve hantal ve çok fazla yer işgal ediyordu. onu evde kendimiz kullandık ( 3 senede 5 veya 7 defa kullanımışımdır ). ben çalıştığım için oğlum 4. ayında annem bakmaya başladı. annem için ki kendisi 5. katta oturuyor asansör yok evinde. indirip çıkarmasın çalınırsa da içimiz yanmasın diye çünkü apartmanın girişine koyacaktım annaeme kolaylık olsun maksat. o ara şokta kampanya vardı 20 liralık baston puset aldık annem o pusetle oğlanı her yere götürdü. daha mart ayına kadar kullanıyorlardı. eee oğlan büyüdü birde artık ananeye gitmiyor annemde o ara onu ihtiyaç sahibi birine vermiş geçmiş şimdi keşke vermeseydim diyor amannn anne boşver bir tane daha alırız sen canını sıkma dedik. yani diyeceğim çok pahalı olmasına gerek ama en kullanışlısı baston arabalar tek hamle ile kullanım kolaylığı sağlaması hele birde tek başına pazardı, manavdı, marketti veya en basiti yürüyüş için

ya ineternetten nerden sipariş vereceksiniz kıyafet konusunda hadi bakiyim bana da verin o site isimlerini...

Benim de cumartesiydi randevum aslında ama dr hastaymış bugü e aldılar saat 4 te. Yoksa muayene tarihlerimiz bile aynıydı seninle:) ben de erkek hissediyorum gibi. Biz 3 kız kardeşiz 3te kız yeğenim var. Hiç erkek yok:) o yüzden erkek hissediyor olabilirim zaten etrafta benden erkek bekliyor:) benim için hiç farketmez kız erkek. Herkesin kızı kendine ben de çok isterim olsun. Erkek olursa da farklı olur tabi:) hayırlısı olsun..

aynen bende pantolonumun fermuarı ve düğmesi açık üzerimde tuniğimle işe geldim inşallah pantolonum düşeyim demez, netten sipariş verdim gelmedi bi türlü ya

Canim su ligrali atletler var ya kes birini bel banti gibi yap pantolonun beline cek ben denedim iyi fikir dusmuyorda pantolon .

Günaydın güzel anneler.ben üstten iki düğmesi açık pantolonum ve geriden gelen baş ağrım ile güne başlamış bulunmaktayım :) Hepinize iyi haftalar diliyorumççç

günaydın cnm bende pantolonlarımın düğmeleri açık hamile pantolonuda aldım aslında ama bu hamilelikte hiçbişeyde
rahat edemez beğenemez oldum dediğin gibi güne başağrısıyla başladım haftasonu büyük temizlik yaptık annemle sanırım ondan

pantolon deneyim dedim o kadar komik durdu ki anlatamam zaten boyum da pek yok :))) aynen dün temizlik yaptım ondan sanırım neyse açık bi çay içtim valla canım istedi..iyi geldi o..

ay cnm aynısı bendede oldu hep annemde bıraktım eve getirmedim bile ağır dolmuşla bir yere gidecek olsam canım çıkıyodu
bu bebeğimde kesinlikle almicam kayınvalidem gitti kendisi aldı baston puset :) oda başkasına vermiş

AYNEN ÖYLE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CANIM.bEN CTESİ İKİLİ TEST YAPAR DİYE GİTTİM SADECE ENSE KALINLIĞINA BAKTI ENSE ÖLÇÜMÜ İYİ ÇIKINCA İKİLİ TESTE GEREK GÖRMEDİ BAYRAMDAN SONRA 4LÜ TEST YAPACAKMIŞ..BAKALIM SENİN DOKTORUN NE DİYECEK

Cokk sevindim senin adina bende yarin 10.30da gideceem insallah gosterir.xok ozledim bebisimi iki hafta once gittigimde uyuyordu bu kez cukulata yiyecem[/QUOTE]

çikolata hurafeymiş doktor öyle dedi :)

Evet bakalım bana yapacak mı test. Haber veririm canım. Aslında ense ölçümünden anlıyorlarmış zaten. Tecrübeli bir dr sa gerek görmedi değerlerine bakmaya demekki.

Cokk sevindim senin adina bende yarin 10.30da gideceem insallah gosterir.xok ozledim bebisimi iki hafta once gittigimde uyuyordu bu kez cukulata yiyecem

çikolata hurafeymiş doktor öyle dedi :)[/QUOTE]

atlamak gibi olmasın konuya ama doktor bana bebek uygun pozisyonda değilse git bir çikolata ye gel diyor :)

bunda da alırım öyle yine canımın acımayacağı birşey koyarım anneme valla sonra o da rahat bende rahat evdekini görümcemin görümcesine vermiştim ondan geri almayı düşünmüyorum en kötü eve alırım bir tane bu sefer kasmıyorum da takmıyorumda öyle şeyleri pek. beni en çok düşündüren şimdilik çocuk odasını iki çocuğa göre nasıl ayarlayabilirim oraya takıldım bakalım hayırlısı tatlım.

atlamak gibi olmasın konuya ama doktor bana bebek uygun pozisyonda değilse git bir çikolata ye gel diyor :)

bu hurafe değil gerçekten de drlar kendileri söylüyor benim dr da söylüyor ....

kıyafet konusunda normalde zayıf olan arkadaşlara tavsiyem şudur ki bedeninizin bir iki büyüğününü alırsanız 1-2 ay çok rahat edersiziniz. doğumdan sonrada bir süre kullanılabiliyor. tecrübe ile sabit.:26: şimdi ara dönemde olduğumuz için hamilelikler büyük kendi pantolonlarımız küçük gelecektir.

ya benim canım şu altta geçen kalpli kekler varya sepet şeklinde ismini söylemeyeyim yasaktır belki ondan çektiiiiiiii....iiiii:18::18::18::18::18::18::18:

günaydınnnnn hamişlerrrrrrrrrr :) varmı benim gibi bugün pıtırcığını görecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…