2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463
Günaydın sevgili anne adayları;
Şiddetli başağrısı hakkında doktoruyla konuşan var mı aranızda?
Dün akşam çok şiddetli başlayan ve azalarak da olsa hala devam eden bir başağrım var.
Eğer kendi doktorunuzla konuştuysanız ne önerdi?
Başağrısını geçirmek için bildiğiniz uyguladığınız doğal yöntem var mı?
 
evet canım haklısın banada Dr.lardan biri öyle söylemişti sola yatma konusunda kalp sol tarafta ya ondan demişti diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim.

Normal zamanda sola yatılmaz derler kalbe baskı yapıyor diye fakat hamilelikte bebek büyüyünce 4. aydan itibaren yaklaşık sola yatmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar çünkü vücuttaki toplar damarlar sağ tarafta olduğu için bebek bu damarlara baskı yapıyormuş ve annede çarpıntı nefes darlığı falan yapabilirmiş yani bebek için değil bizim için önemli ama bebek için sakıncalı olan daha da ilerleyen aylarda sırtüstü yatmak.
 
Günaydın güzel anneler.ben üstten iki düğmesi açık pantolonum ve geriden gelen baş ağrım ile güne başlamış bulunmaktayım :) Hepinize iyi haftalar diliyorumççç


Ben de düğmeleri kapanmıyor diye eski pantalonlarımı giymiyodum ben de mi düğmeleri açık bıraksam:)Lastikli pantolon düğmesiz taytlardan falan giyorum aynı şeyleri giymekten sıkıldım fazla bişey almak da istemiyorum sonradan giymeyeceğim die.
 
[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
gunaydinnnnnnnn mart anneleriiiiiiii
bu sarki nisan annelerinden size geliyorrrrrrrrrrr
sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyoruzzzzz
hadiiiiiiii
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr
 
kıslar ben lcw nin hamile pantlonlarından aldım beli henüz bol ama kıvırınca oluyor, tavsiye ederim... bu arada yaklaşık kaç kilo aldınız şu ana kadar???
 
gunaydın kızlar nasılsınız nasılsınız ben mıde yanmasından dolayı artık renni duo kullanıyorum ve daha rahatım gerci hiç istemedim kullanmayı ama bu reflü beni mahvetti gerci gun gectıkce daha rahatım ama yinede ilaç işte sizde durumlar nasıl
 
kıslar ben lcw nin hamile pantlonlarından aldım beli henüz bol ama kıvırınca oluyor, tavsiye ederim... bu arada yaklaşık kaç kilo aldınız şu ana kadar???

valla bende dayanamayıp öğle arası gidip alacağım az kaldı. bu arada güle güle giy...
 

canım üstüme uzun bişeyler giyiyorum ve düğmeleri açık bırakıyorum mecbur :) çünkü çok ara dönemdeyim hamilelik haftana baktım sanırım sen de öylesin şu an alışveriş yapmaya gerek yok 2-3 hafta sonra anca.rahat edebildiğim önceden bol gelen iki üç pantolonum var döndüre döndüre onları giyiyorum napiyim :)
 

aynen midem çok fena sürekli bi gaz hali :) ben de ctesi den beri renni duo kullanıyorum rahatlattı sanki ya günde iki kez tok karna diyor ben bi kez akşamları içiyorum yetiyor..
 

Ya eski pantalonlarımı giyince eşim kızıyor çocuğu sıkıyosun yok kan dolaşımın rahat olmuyo falan diye:) mecbur şu şalvar beli lastikli pantalonlardan giyiyorum ben de
 
Günaydın anneler 14. haftayı geride bıraktık sorum şu sağ tarafa yatınca eğilince felen canım acıyor kasık değilde daha çok yukarısı boşluk alan böbrekde olabilir yaşayan varmı mecbur sol tarafıma yatıyorum yuz üstü hak getire zaten psikolejikmi bilmiyorum yüz üstü hemen kasığımda ağrı oluyor .

birde bu nasıl kızlar:)

 

Canım şöyle ki ben bi kaç kez başağrım olduğunda uyuyup geçmesini bekledim sabah hafiflemiş oluyordu.masaj iyi geliyor bana.Bazen açık bir çay..Eğer gün içinde devam ederse inatla geçmezse hiç kasmıyorum minoset kullanıyorum doktoruma sordum parol ve minoseti rahatlıkla kullanabilirsin dedi çünkü.
 

büyüyebilenlerden değil mi gayet kullanışlı. 3 yaşına kadar bu haliyle 3 yaşından sonra dolabı indirip yanları çıkarıp kullanıyoruz.
oda takımı için güzel
 
benim de kızım olacakmış, cumartesi öğrendim ben de :)
bu arada kızlar, belimde ve kasıklarımda ağrı var bugün, ara ara nüksediyor. bir de iki gündür öğle duygusalım ki pıtır pıtır dökülüyor gözlerimden yaşlar kolayca. normaldir değil mi?
 

hamileliğimi dr öğrendiğim ilkgün dr yapacaklarımı yapamicaklarımı saydığında sola yatarsak bebeğin daha iyi gelişir demişti benim dr
 

normal tatlım ah bu hormonlar yok mu bitirdi bizi
 
normal tatlım ah bu hormonlar yok mu bitirdi bizi

ikinci trimesteri çok kolay geçireceğimi söylüyorlardı arkadaşlar, hoplayıp zıplayıp içim içime sığmayacakmış diye, ama bende günbegün değişiyor duygusal durum,
bir de dün yakın bir akrabamızın düğünü vardı herkes duymuş hamileliğimi, herkes karnıma bakıyor, korktum da bir yandan nazar değecek diye. çok mu hassasım neyim :2:
 
günaydın anneler
iyisinizdir inşallah?
benim 2 gündür sağ kalçama bıçak gibi saplanmalar oluyor.
mide bulantılarım 1 haftadır sabahlara indi.
sabah su içer içmez kusuyorum: (
iştahım hala yok...
3 ay da bitti artık bebeğim benden beslenecek ama ben hiç birşey yiyemediğim için vicdan azabı duyuyorum
onun dışında karnım çok belli değil fakat iç çamaşırm artık karnımı acıttığı için hamile iç çamaşırlarına geçtim.
çok rahatlar.
onun dışında normal kıafetlerimi hala giyiyorum sıkıntı yok ama bol giymeyi tercih ediyorum rahat oluyorlar: )
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…