evet canım haklısın banada Dr.lardan biri öyle söylemişti sola yatma konusunda kalp sol tarafta ya ondan demişti diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim.
günaydınnnnn hamişlerrrrrrrrrr :) varmı benim gibi bugün pıtırcığını görecek :)
Günaydın güzel anneler.ben üstten iki düğmesi açık pantolonum ve geriden gelen baş ağrım ile güne başlamış bulunmaktayım :) Hepinize iyi haftalar diliyorumççç
kıslar ben lcw nin hamile pantlonlarından aldım beli henüz bol ama kıvırınca oluyor, tavsiye ederim... bu arada yaklaşık kaç kilo aldınız şu ana kadar???
Ben de düğmeleri kapanmıyor diye eski pantalonlarımı giymiyodum ben de mi düğmeleri açık bıraksam:)Lastikli pantolon düğmesiz taytlardan falan giyorum aynı şeyleri giymekten sıkıldım fazla bişey almak da istemiyorum sonradan giymeyeceğim die.
gunaydın kızlar nasılsınız nasılsınız ben mıde yanmasından dolayı artık renni duo kullanıyorum ve daha rahatım gerci hiç istemedim kullanmayı ama bu reflü beni mahvetti gerci gun gectıkce daha rahatım ama yinede ilaç işte sizde durumlar nasıl
canım üstüme uzun bişeyler giyiyorum ve düğmeleri açık bırakıyorum mecbur :) çünkü çok ara dönemdeyim hamilelik haftana baktım sanırım sen de öylesin şu an alışveriş yapmaya gerek yok 2-3 hafta sonra anca.rahat edebildiğim önceden bol gelen iki üç pantolonum var döndüre döndüre onları giyiyorum napiyim :)
Günaydın sevgili anne adayları;
Şiddetli başağrısı hakkında doktoruyla konuşan var mı aranızda?
Dün akşam çok şiddetli başlayan ve azalarak da olsa hala devam eden bir başağrım var.
Eğer kendi doktorunuzla konuştuysanız ne önerdi?
Başağrısını geçirmek için bildiğiniz uyguladığınız doğal yöntem var mı?
Günaydın anneler 14. haftayı geride bıraktık sorum şu sağ tarafa yatınca eğilince felen canım acıyor kasık değilde daha çok yukarısı boşluk alan böbrekde olabilir yaşayan varmı mecbur sol tarafıma yatıyorum yuz üstü hak getire zatenpsikolejikmi bilmiyorum yüz üstü hemen kasığımda ağrı oluyor .
birde bu nasıl kızlar:)
Eki Görüntüle 810991
günaydınnnnn hamişlerrrrrrrrrr :) varmı benim gibi bugün pıtırcığını görecek :)
Normal zamanda sola yatılmaz derler kalbe baskı yapıyor diye fakat hamilelikte bebek büyüyünce 4. aydan itibaren yaklaşık sola yatmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar çünkü vücuttaki toplar damarlar sağ tarafta olduğu için bebek bu damarlara baskı yapıyormuş ve annede çarpıntı nefes darlığı falan yapabilirmiş yani bebek için değil bizim için önemli ama bebek için sakıncalı olan daha da ilerleyen aylarda sırtüstü yatmak.
benim de kızım olacakmış, cumartesi öğrendim ben de :)
bu arada kızlar, belimde ve kasıklarımda ağrı var bugün, ara ara nüksediyor. bir de iki gündür öğle duygusalım ki pıtır pıtır dökülüyor gözlerimden yaşlar kolayca. normaldir değil mi?
normal tatlım ah bu hormonlar yok mu bitirdi bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?