ikinci trimesteri çok kolay geçireceğimi söylüyorlardı arkadaşlar, hoplayıp zıplayıp içim içime sığmayacakmış diye, ama bende günbegün değişiyor duygusal durum,
bir de dün yakın bir akrabamızın düğünü vardı herkes duymuş hamileliğimi, herkes karnıma bakıyor, korktum da bir yandan nazar değecek diye. çok mu hassasım neyim :2:
günaydın anneler
iyisinizdir inşallah?
benim 2 gündür sağ kalçama bıçak gibi saplanmalar oluyor.
mide bulantılarım 1 haftadır sabahlara indi.
sabah su içer içmez kusuyorum: (
iştahım hala yok...
3 ay da bitti artık bebeğim benden beslenecek ama ben hiç birşey yiyemediğim için vicdan azabı duyuyorum
onun dışında karnım çok belli değil fakat iç çamaşırm artık karnımı acıttığı için hamile iç çamaşırlarına geçtim.
çok rahatlar.
onun dışında normal kıafetlerimi hala giyiyorum sıkıntı yok ama bol giymeyi tercih ediyorum rahat oluyorlar: )
günaydın anneler
iyisinizdir inşallah?
benim 2 gündür sağ kalçama bıçak gibi saplanmalar oluyor.
mide bulantılarım 1 haftadır sabahlara indi.
sabah su içer içmez kusuyorum: (
iştahım hala yok...
3 ay da bitti artık bebeğim benden beslenecek ama ben hiç birşey yiyemediğim için vicdan azabı duyuyorum
onun dışında karnım çok belli değil fakat iç çamaşırm artık karnımı acıttığı için hamile iç çamaşırlarına geçtim.
çok rahatlar.
onun dışında normal kıafetlerimi hala giyiyorum sıkıntı yok ama bol giymeyi tercih ediyorum rahat oluyorlar: )
kıslar ben lcw nin hamile pantlonlarından aldım beli henüz bol ama kıvırınca oluyor, tavsiye ederim... bu arada yaklaşık kaç kilo aldınız şu ana kadar???
ıııııııı sanırım ben fazla aldım :26: taammm 6 kg. (maşallah iştahım var az ve sık yemeye çalıştım ama olmadı baya almış oldum ben
ya sizlerr???
tatlım herkesin hamileliği farklı birazda karakterle ilgili ama bundan sonra tabii ki de daha iyi olacağız inşallah zorlu zamanlarımızı geride bıraktık ve bebeişlerimizi daha güzel hissettikçe moral olarak da düzeleceğiz. Hamileliğimiz saklanılacak birşey değil görsünler ama içini ferah tutmak için nazara karşı dualar var kendini iyi hissedeceksen onlardan okuyabilirsin.
inşallah en kısa sürede sıkıntılarında geçer. bak ne kadar güzel hala kıyafetlerin oluyor hem dr seni yemek konusunda mutlaka uyarırdı bebeğinde sağlıklı ise sorun yoktur bence ama vitamin takviyesi gerekli olabilir senin depolarına takviye için.
Benim de göbeğim pek belli değil haftaya pazartei kontrolüm var günler nası geçicek bilmiyorum . İyi haberler alıp kendime hamile pantalonu almaya gitmek istiyorum.
Sanki gecen hFtalarda göbeğim daha şişti gazdan mıydı acaba şimdilerde gazım azaldı sanki
bende 3.5 - 4 kilo aldım çok moralim bozuk ama benim göbişim baya var görenler sadece karnın büyümüş birazda yanakların dolmuş dioo
Tecrübeli ev hanımları bana yardımcı olun ben hakkaride olduğum için doğuma izne ayrılıp annemin yanına başka şehre gideceğim doğumdan sonrada orada kalacağım, eşim için dolaba hazır bulup yiyebileceği kolay pratik birşeyler hazırlamak istemiyorum. Şimdilik sadece pohaça açma tarzı birşeyler yaptım koydum, kışlık menemen yapmanın tam zamanı galiba daha önce hiç yapmadım annemde yapmazdı. Yapan varsa bana tarif edebilir mi? Başka neler yapabilirim sizce çok üzülüyorum kocacımı bırakıp gidicem diye
kıslar ben lcw nin hamile pantlonlarından aldım beli henüz bol ama kıvırınca oluyor, tavsiye ederim... bu arada yaklaşık kaç kilo aldınız şu ana kadar???
inşallah canım.4 kilo verdim hamileliğim boyunca.hala kilo almadım,halbuki çok müsait bünyem kilo almaya.
fakat doktor bebek çok iyi dedi.vitaminde verdi ama yinede yetersiz hissediyorum.
iştah genelde 4. 5. aydan sonra açılıyormuş.
inşallah hayırlı haberler alırsın canım.
bende lcw den hamlie eşofmanı aldım.M olmasına rağmen çok büyük geldi ama çok rahat: ))
gazdan olabilir.bazen bana da çok şişimiş gibi geliyor,ertesi gün bi bakıyorum sönmüş: )
güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım. Kaçta randevun ?
günaydınnn güzel haberlerle dönmen dileğiyle :) belki bugün cinsiyeti ile ilgili de fikrini söyler doktorun belki belli olur biraz
16.20 de canım çooookk var vakit geçmez bana :)
geçen hafta cumartesi gitmiştim kapattı pıtırcığım bacaklarını göstermedi bakalım bugün gösterecekmi :)
Ah o baş ağrısı yok mu, son 2-3 haftadır iki günde bir tekrarlıyor. 15+3 üm, internette kan basıncı değişiklikleri nedeniyle 12-16. Haftalarda olur diyor ama geçmiyor bir türlü. Doktorum minoset önerdi günde 4-6 taneye kadar alabilirsin dedi ama günde 1 taneden fazla almadım mümkün olduğunca ilaçsız bol su ile atlatmaya çalışıyorum. Bir de yıkanınca sacımı ne kadar kurutsam da ertesi gün mutlaka var ağrı😔 mide bulantısı da yapıyor ağrı ve kuaunca geçiyor buna da gebelik migreni diye bir yorum geldi ama bu kısmını doktora sormadım. Geçmiş olsunGünaydın sevgili anne adayları;
Şiddetli başağrısı hakkında doktoruyla konuşan var mı aranızda?
Dün akşam çok şiddetli başlayan ve azalarak da olsa hala devam eden bir başağrım var.
Eğer kendi doktorunuzla konuştuysanız ne önerdi?
Başağrısını geçirmek için bildiğiniz uyguladığınız doğal yöntem var mı?
dr sağlıklı dediyse ve vitaminlerini de kullanıyorsan kendini üzme lütfen kendini üzmen stres yapman bebeğe de zararlı biliyosun kontrole gidince tekrar konuş drla anlat o da mutlaka önlemini alman için tavsiye de bulunacaktır.
Gunaydin kizlar
Nasil yurudun o topuklularla .belinde agrir dikkat te .ben dun kislik ayakkabi baktim duz olsun diye pek bisi bulanadim yarin doktor dönüsü tekrar bakacam.rahat giymemiz gerek artık.
Ne guzel sevinmelisin benim bulantilar kusmalar berbatti.yeni yeni duzeldim yemeye basladim
Cokk sevindim senin adina bende yarin 10.30da gideceem insallah gosterir.xok ozledim bebisimi iki hafta once gittigimde uyuyordu bu kez cukulata yiyecem
senin iş daha zormuş canım ya hem evde bir çocuk var hem çalışıyorsun hem hamilesin Allah yardımcın olsun valla. bide o kadar işin arasında eşle takışınca tuzu biberi oluyorhımm ne kadar güzel hafta olarak da öndesin sanırım ondan net hissediyosun darısı başımıza....
benimde ikinci ama pek kendimi sinlemeye vaktm olmayınca sanırım henüz birşey hissedemiyorum.
canım az kalmış birkaç haftaya kadar net bir şekilde hissedeceksin sende...
hiççç güzel gitmiyor resmen sendrom var bugün üzerimde sabahtan başlayan mide yanmam ve bütün huysuzluğum üzerimde
canım çokk teşekkürler güzel dileklerin için sana ve herkese güzel bir hafta diliyorum.
önemli olan senin kendini nasıl iyi hissedeceğin gerisi boş. hiç kimsenin söylediklerine takılma tatlım.
kıyamam sana canım benim. dur dur sen öyle düşünme üzülme sakın. bak benimki yakında ama bende ona kıyamıyorum söylemiyorum hiçbirşey. c.tesi çalışıyordum pazar koşa koşa birde evim büyük düşün evimi sil, süpür, yemekleri yap(hem dün için hemde haftaiçi için), çocuğu yedir yatır, balkonları yıka, tuvalet banyo, çamaşırdı yıka, katla, ütüle akşam çok yorgundum ama sırf çocuk biraz dışarı çıkmış olsun diye onu bisiklet binmeye sahile götürdüm (laf aramızda eşimle de takıştık) çok yoruldum ama ne yapacaksın çocuklarımız bebeklerimiz iyi olsun yeter.
güya bende dün alışveriş yapacaktım ama sinirden yapmadım. olan bana oldu fakat neyse biraz sakinleşeyim bu arada.
ayrı topuk değil de dolgular çok rahatlar ne kadar yüksek olursa olsun sanki düz gibiler ben daha çok dolgu giyiyorum malum çalışınca babetler de rahat
Günaydın sevgili anne adayları;
Şiddetli başağrısı hakkında doktoruyla konuşan var mı aranızda?
Dün akşam çok şiddetli başlayan ve azalarak da olsa hala devam eden bir başağrım var.
Eğer kendi doktorunuzla konuştuysanız ne önerdi?
Başağrısını geçirmek için bildiğiniz uyguladığınız doğal yöntem var mı?
kızlar sizinde fikrinizi almak isdetimm benim son regl tarihim 6 haziran ama doktor dediki senin bebeğin geç döllenme olmuş dedi hesapladu ve sen 17 haziran diye baz al annemde tutturmuş sen doktora bakma 6 haziran olarak devam et doğuma kadar kimi 40 haftasını doldurur geçer kimide 39. hafta doğuru sen kendıne göre hareket et diyor sizce hangisi??
Tecrübeli ev hanımları bana yardımcı olun ben hakkaride olduğum için doğuma izne ayrılıp annemin yanına başka şehre gideceğim doğumdan sonrada orada kalacağım, eşim için dolaba hazır bulup yiyebileceği kolay pratik birşeyler hazırlamak istemiyorum. Şimdilik sadece pohaça açma tarzı birşeyler yaptım koydum, kışlık menemen yapmanın tam zamanı galiba daha önce hiç yapmadım annemde yapmazdı. Yapan varsa bana tarif edebilir mi? Başka neler yapabilirim sizce çok üzülüyorum kocacımı bırakıp gidicem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?