2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Valla daha erken ama ben dayanamadım, bari bi tane alayım dedim.Okula gidip gelirken sıkıntı oluyo.Çok sıkıştırınca da rahatsız ediyo.bugün ilk defa giydim, çok da rahattım.

herkese merhaba
bugün doktorum çağırmıştı ama cinsiyeti yine söylemezse diye gitmek istemiyorum..kaç haftadır soruyorum söylemiyo
biraz daha bekleyelim bakalım

tünaydın kızlar... ben de kaç gündür giremiyodum bilgisayarım bozuldu hala da bozuk ama bugün uğraşıp girdim. dayanamayıp bi hamile pantolonu ben de aldım ama o lastiğini neredeyse en darına getirmeme rağmen yine de üstümden düşecekmiş gibi !! acaba bi beden küçük mü alsaydım diyorum. bu sefer de ilerde giyemem diye mecbur böyle aldım. bazı kızlar çikolata yiyip doktora gitmekten bahsetmiş. benim geçen hafta kontrolüm vardı ve doktora gitmeden 5 dk önce hamileliğim boyunca ilk defa çıkardım :S çok fenaydı.. doktora bırak çikolatayı mide bomboş halde gittim ve bebeğimin hareket ettiğini gördüm ellerini kollarını oynayıtoyu. kişiye göre değişiyo durum heralde tabi bide bebişimiz bizi sevindirmek isterse ona göre hareket ediyo. şimdiden bizi ellerinde oynatıyolar valla :))

bide galiba buaralar çoğumuzun sorunu kötü psikoloji ve eşlerimizle sorun yaşamamız. bizde de durum aynı. ben herşeye ağlıyorum bazen erken uyanınca yatakta eşimin eskiden yapmış olduğu beni üzdüğü şeyleri düşünüp ağlıyorum. hiç bizi anlamıyorlar. benim eşim benle hiç ilgilenmiyo bugün iyimiyim hamileliğin bu döneminde ne yaşarım falan hiç araştırıp öğrenmiyo. bazen diyorum ki sanki ben onun üçüncü eşi, bebek de 6. çocuğu!!! adamın hiç umrunda değiliz. bide benim eşim hamileliğimin başından beri bi lafa takılmış durumda. aman şunun yemiyim bunu yapmıyım dediğimde cevap belli direk KILLAMAAA yani bu kadar herşeyi düşünme abartma. sonra çocuğa bişey olunca onlar vicdan azabı çekmeyecek. nefret ettim bu kelimedeeeenn !!!!

Bence de doktoru dinle derim tabii annelerimizin tecrubeleri de goz ardi edilemez ama benim de gec dollenme hem de 2 hafta kadar 2 martti dogum tarihi 17 marta alindi zaten ultrasonda da bebegin gelisimi geriden geldigi anlasiliyor

evet vakit var daha ama olsun en güzeli onu tekrar görebileceksin. inşallah güzel haberlerle cinsiyetini öğrenir de gelirsin..
senin dr net olarak da söyleyebilir 14. haftandaymışsın hadi bakalım.

inşallah canımmm onu iyi göriyim birde ikili testimin kan tahlili çıkacaktı onun sonucu iyi olsun başka bişey istemem :)

Yazdiklarini okuyunca actim gene musluklari ( benim esim normalde anlayislidir ama maalesef cevredekilerin en onemlisi de kayinvalidemin cok etkisi oluyor yok cok yuz verme yok her istedigini alma nasil alistirirsan oyle kalir yazin kasik agrim cok oluyordu resmen yanimda esime diyo ki bizim zamanimizda boyle seyler yoktu agri neymis falan adam da ister istemez etkileniyor tabii biseyi 4 defa istesem 5. De anca aliyor yapiyor bu sefer ben de patliyorum off aman ne bileyim

canım sen bebgın olculerıne dr un normal dedıgı muddetce tarıhı dusunme ama hafta olarak adet gununu baz al sonucta bebıs o adetten sonra oldu annenı dınle anneler bılır :) zaten 42 haftaya kadar beklemek normal ozamana kadarda emın ol gelır bebegın

ıııııııı sanırım ben fazla aldım :26: taammm 6 kg. (maşallah iştahım var az ve sık yemeye çalıştım ama olmadı baya almış oldum ben

ya sizlerr???
ben bir buçuk kilo aldım ama son 2 haftada birden aldım, kilolu hamile kaldığım için çok almak istemiyorum, bebişler sağlıklı olsunda tabi öncelik o...
bende eşofmanını aldım lcw den çok rahat gerçekten.
ben daha kilo alma evresine geçemedim
mide bulantılarından dolayı 4 kg verdim.
hala midem bulanıyor ama kilo vermiyorum en azından.
bu aralar geçer bulantıların sanırım
kızlar göğüs uçlarınızda bi farklılık başladı mı
kaşınıyooo

bak üzülme çok da düşünme 4 aydan sonra alırsın sende hemde daha rahat bir şekilde tatlım.

rabbim hepimize sağlık sıhhat versinde yapabilelim canım benim. ben gocunmuyorum yaparken sadece sözleri tavırları sinir ediyor beni. ama aslında söylediklerinde de haklısın aynen senin dediğini yapacaktımki şimdi ohhh rahat rahat dolaşıyor olacaktım neyse dur bakalım biraz trip yapayım önce ondan sonra dünün acısını çıkarırım nasıl olsa

tabiiki de tahliller için dr tarihi önemli.

Kizlar ben de bugundr.a gittin.ogluma erkek kardes geliyormus:)

gözün aydın arkadaşım. rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

herkese merhaba
bugün doktorum çağırmıştı ama cinsiyeti yine söylemezse diye gitmek istemiyorum..kaç haftadır soruyorum söylemiyo
biraz daha bekleyelim bakalım

canım benim sen git dr illa cinsiyet için değil hem bebeğini görürsün hem belki de anneciğine süpriz yapar belli mi olur. baksana bizler kaç hafta oldu onları görmeyeli.

malesef onlar bizim kadar düşünceli değiller şuan. ama bak bir doğsun senden daha pimpirikli olur bazı çocukla ilgili konularda. sen üzme kendini takma diyeceğim ama insan ister istemez takıyor kafaya çok ciddiye almamaya çalış

inşallah canımmm onu iyi göriyim birde ikili testimin kan tahlili çıkacaktı onun sonucu iyi olsun başka bişey istemem :)

inşallah güzel çıkar sonuçlarınız

sende ona söyle biz sizler kadar sağlıklı değil tabii napalım bizim nesil de böyle de. Allah'ım ya sanki onun zamanıyla şimdiki zaman aynı. bak bende sinirlendim şimdi. neyse sen sinir yapma sakin ol sadece sende şakayla karışık söyle düşündüklerini

Son düzenleme:

biberleri güzelce kavur kabuklarını soyduğun domatesleride ekle kaynasınlar biraz tuz ekle ve sıcak sıcak kavonozlara koy. Ağızlarını sıkıca kapattıktan sonra ters kapa ve sar(sıcaklığı biraz kalsın ve kapaklar tutsun diye) domatesin kabuklarını kaynamış suya koyarsan kolayca soyablirsin bıçakla delmeyi unutma ama. Afiyet olsun

kızlarr çok kötüyümm daha önce yazmıştım ya topuklu ayakkabıyla uzun süre dolaştım karnıma ağrı girdi diye, o ağrı geçmedi ve ben artık nedeninin ayakkabı olduğunu sanmıyorım sadece sağ alt karnım ağrıyor bebişle hiç alakası yok yani yarın doktora gitmeyi planlıyorum apandisitten korkuyorum çok bunalımdayım siz yorulduğunuzda falan sadece sağ alt karnınız ağrıdı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…