oğlum tekme de atarmış
yaa beenim de annem gelsin 10 saat uzakta ve çalışıyor hamileliğimi bile göremeyecek anca doğuma gelebilecekbenim de pantolonumun tek düğmesi açık geziyorum en kısa zamanda almam lazım yeni bi pantolon Allah bağışlasın bebişini canım..
Kizlar ben de bugundr.a gittin.ogluma erkek kardes geliyormus:)
kızlar sizinde fikrinizi almak isdetimm benim son regl tarihim 6 haziran ama doktor dediki senin bebeğin geç döllenme olmuş dedi hesapladu ve sen 17 haziran diye baz al annemde tutturmuş sen doktora bakma 6 haziran olarak devam et doğuma kadar kimi 40 haftasını doldurur geçer kimide 39. hafta doğuru sen kendıne göre hareket et diyor sizce hangisi??
evet vakit var daha ama olsun en güzeli onu tekrar görebileceksin. inşallah güzel haberlerle cinsiyetini öğrenir de gelirsin..
senin dr net olarak da söyleyebilir 14. haftandaymışsın hadi bakalım.
bide galiba buaralar çoğumuzun sorunu kötü psikoloji ve eşlerimizle sorun yaşamamız. bizde de durum aynı. ben herşeye ağlıyorum bazen erken uyanınca yatakta eşimin eskiden yapmış olduğu beni üzdüğü şeyleri düşünüp ağlıyorum. hiç bizi anlamıyorlar. benim eşim benle hiç ilgilenmiyo bugün iyimiyim hamileliğin bu döneminde ne yaşarım falan hiç araştırıp öğrenmiyo. bazen diyorum ki sanki ben onun üçüncü eşi, bebek de 6. çocuğu!!! adamın hiç umrunda değiliz. bide benim eşim hamileliğimin başından beri bi lafa takılmış durumda. aman şunun yemiyim bunu yapmıyım dediğimde cevap belli direk KILLAMAAA yani bu kadar herşeyi düşünme abartma. sonra çocuğa bişey olunca onlar vicdan azabı çekmeyecek. nefret ettim bu kelimedeeeenn !!!!
kızlar göğüs uçlarınızda bi farklılık başladı mı
canım sen bebgın olculerıne dr un normal dedıgı muddetce tarıhı dusunme ama hafta olarak adet gununu baz al sonucta bebıs o adetten sonra oldu annenı dınle anneler bılır :) zaten 42 haftaya kadar beklemek normal ozamana kadarda emın ol gelır bebegınkızlar sizinde fikrinizi almak isdetimm benim son regl tarihim 6 haziran ama doktor dediki senin bebeğin geç döllenme olmuş dedi hesapladu ve sen 17 haziran diye baz al annemde tutturmuş sen doktora bakma 6 haziran olarak devam et doğuma kadar kimi 40 haftasını doldurur geçer kimide 39. hafta doğuru sen kendıne göre hareket et diyor sizce hangisi??
bide galiba buaralar çoğumuzun sorunu kötü psikoloji ve eşlerimizle sorun yaşamamız. bizde de durum aynı. ben herşeye ağlıyorum bazen erken uyanınca yatakta eşimin eskiden yapmış olduğu beni üzdüğü şeyleri düşünüp ağlıyorum. hiç bizi anlamıyorlar. benim eşim benle hiç ilgilenmiyo bugün iyimiyim hamileliğin bu döneminde ne yaşarım falan hiç araştırıp öğrenmiyo. bazen diyorum ki sanki ben onun üçüncü eşi, bebek de 6. çocuğu!!! adamın hiç umrunda değiliz. bide benim eşim hamileliğimin başından beri bi lafa takılmış durumda. aman şunun yemiyim bunu yapmıyım dediğimde cevap belli direk KILLAMAAA yani bu kadar herşeyi düşünme abartma. sonra çocuğa bişey olunca onlar vicdan azabı çekmeyecek. nefret ettim bu kelimedeeeenn !!!![/QUOTE
sen hiç üzme kendını senden ve bebegınden daha onemlısı yok şu anda içinde ne varsa neye kızıosan hepsini eşine soyle ne olursa içine atmaktan olur
ben bir buçuk kilo aldım ama son 2 haftada birden aldım, kilolu hamile kaldığım için çok almak istemiyorum, bebişler sağlıklı olsunda tabi öncelik o...ıııııııı sanırım ben fazla aldım :26: taammm 6 kg. (maşallah iştahım var az ve sık yemeye çalıştım ama olmadı baya almış oldum ben
ya sizlerr???
bu aralar geçer bulantıların sanırımbende eşofmanını aldım lcw den çok rahat gerçekten.
ben daha kilo alma evresine geçemedim
mide bulantılarından dolayı 4 kg verdim.
hala midem bulanıyor ama kilo vermiyorum en azından.
kaşınıyoookızlar göğüs uçlarınızda bi farklılık başladı mı
kontrolde çok iyiydi ama aradan 2 hafta geçti.
insan merak ediyor,keşke şu kontroller 2 haftada bire düşse
inşallah iyidir meleklerimiz
bir daha ki kontrole kadar değişiklik olmazsa konuşacağım.
geçen gittiğimde de söyledim.
herşey normal.
bulantıların bu ayda devam edebilir.
kilo vermen sorun değil.zaten biz 4 aydan sonra kilo almanızı istiyoruz çünkü son aylar daha fazla alınıyor dedi.
biraz rahatlatmıştı.
umarım hala iyidir miniğim
senin iş daha zormuş canım ya hem evde bir çocuk var hem çalışıyorsun hem hamilesin Allah yardımcın olsun valla. bide o kadar işin arasında eşle takışınca tuzu biberi oluyorkeşke bol bol alışveriş yapsaydın dün masraf çıkınca eşnle olan durumu 1-1 yapmış olurdun bide sana kızdım diye yaptım bu kadar alışverişi deseydin adamcağaz sesini çıkarmazdı bi daha bu arada haklısın dolgu topuk da iyi olur onu da bi düşüneyim ayakkabı bakarken
kızlar sizinde fikrinizi almak isdetimm benim son regl tarihim 6 haziran ama doktor dediki senin bebeğin geç döllenme olmuş dedi hesapladu ve sen 17 haziran diye baz al annemde tutturmuş sen doktora bakma 6 haziran olarak devam et doğuma kadar kimi 40 haftasını doldurur geçer kimide 39. hafta doğuru sen kendıne göre hareket et diyor sizce hangisi??
Kizlar ben de bugundr.a gittin.ogluma erkek kardes geliyormus:)
herkese merhaba
bugün doktorum çağırmıştı ama cinsiyeti yine söylemezse diye gitmek istemiyorum..kaç haftadır soruyorum söylemiyo
biraz daha bekleyelim bakalım
bide galiba buaralar çoğumuzun sorunu kötü psikoloji ve eşlerimizle sorun yaşamamız. bizde de durum aynı. ben herşeye ağlıyorum bazen erken uyanınca yatakta eşimin eskiden yapmış olduğu beni üzdüğü şeyleri düşünüp ağlıyorum. hiç bizi anlamıyorlar. benim eşim benle hiç ilgilenmiyo bugün iyimiyim hamileliğin bu döneminde ne yaşarım falan hiç araştırıp öğrenmiyo. bazen diyorum ki sanki ben onun üçüncü eşi, bebek de 6. çocuğu!!! adamın hiç umrunda değiliz. bide benim eşim hamileliğimin başından beri bi lafa takılmış durumda. aman şunun yemiyim bunu yapmıyım dediğimde cevap belli direk KILLAMAAA yani bu kadar herşeyi düşünme abartma. sonra çocuğa bişey olunca onlar vicdan azabı çekmeyecek. nefret ettim bu kelimedeeeenn !!!!
inşallah canımmm onu iyi göriyim birde ikili testimin kan tahlili çıkacaktı onun sonucu iyi olsun başka bişey istemem :)
Yazdiklarini okuyunca actim gene musluklari( benim esim normalde anlayislidir ama maalesef cevredekilerin en onemlisi de kayinvalidemin cok etkisi oluyor yok cok yuz verme yok her istedigini alma nasil alistirirsan oyle kalir yazin kasik agrim cok oluyordu resmen yanimda esime diyo ki bizim zamanimizda boyle seyler yoktu agri neymis falan adam da ister istemez etkileniyor tabii biseyi 4 defa istesem 5. De anca aliyor yapiyor bu sefer ben de patliyorum off aman ne bileyim
kızlar göğüs uçlarınızda bi farklılık başladı mı
tecrübeli ev hanımları bana yardımcı olun ben hakkaride olduğum için doğuma izne ayrılıp annemin yanına başka şehre gideceğim doğumdan sonrada orada kalacağım, eşim için dolaba hazır bulup yiyebileceği kolay pratik birşeyler hazırlamak istemiyorum. şimdilik sadece pohaça açma tarzı birşeyler yaptım koydum, kışlık menemen yapmanın tam zamanı galiba daha önce hiç yapmadım annemde yapmazdı. Yapan varsa bana tarif edebilir mi? Başka neler yapabilirim sizce çok üzülüyorum kocacımı bırakıp gidicem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?