2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canım yorulduğumda sol tarafıma batar ağrı benim ama rahat ol ve uzan sakinleşmeye calış

Gunaydinnnnnn hamısler pazartesi sendromu nasıl gidiyor

pazartesi demek erken kalkmak aç kalmak demek çalışanlara zor canım ya ben sabahları nerdeyse hiçbişey yemeden çıkıyorum sabah canım istemiyo yedikçe midem bulanıyo sonra düşük tansiyonla akşama kadar başım ağrıyo.Allah yardımcısı olsun herkesin.

haftanın 5 günü 6 da kalkıyorum 7.20de ders başlıyor kahvaltımı muhakkak yapıyorum canım istemese de yanıma da meyve alıyorum mesela bugün muz mandalina üzüm aldım 10 gibi yedim çünkü düzenli beslenmem lazım ilk 3 ay düzgün yemedim şimdi arayı kapatmaya çalışyıroum
bol bol yoğurt yiyorum sütü çok içemiyorum çünkü
benim de yedikçe bulanıyor su içiyorum böyle olunca

cnm muhakkak doktora git de kötüye yorm, benimde 1 hafta filan sol kasığım ağrıdı uykulardan uyandırdı, meğersem adet dönemim olduğu için öyleymiş, birde bağlar çekiyor ya orda. kasık ağrısı için acile gittim korktum, doktor kasık ağrısı olabilir ağrı kesici iç dedi, kasık olabilir, bağırsak olabilir (tuvalete çıkamıyorsan bir düşün), kas ağrısı olabilir dedi.

Çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım , tuvalet sıkıntım yok ama daha kötü ağrıyor çıktığım zaman, bu saaatte poliklinikte bakmazlar, acilde de bi ağrı kesici yapar gönderirler yarını bekleyeyim gece geçmezse gideyim artık yaa okudum internette çok kişi hamileyken apandisit ameliyatı olmak zorunda kalmış iyice korktum (( inşallah dediğin gibi kas ağrısı falandır canım ya

inşallah canım kas ağrısıdır sakin ol ama hemen apandiste yorma üşütmüşte olabilirsin gazda sıkışmış olabilir.. yanlış bilmiyorsam apandist te ateş yapıyor diyorlar ve büyük cişini yapamıyormuşsun ... ama yinede dr görmesinde yarar var istersen yarınıda bekleme Allah korusun apandist ise patlama aşamasına gelmesin... Allah yardımcın olsun....

kızlar ben demir hapına başladım 1,5 hafta önce ve doymak bilmiyoruz hep acıkıyorum acıkıncada az mıdem bulanıyor hemen boş boş öğrüyorum afedersiniz zaten 104 kilo ile hamile kaldım şimdiye kadar hiç almadım nekadar az alırsam okadar iyidir diye düşünüyorum sağlıklı besleniyorum ama sizde bu haftalarda çok acıkıyormusunuz??

sağol canım cevabın için, sabah geçmişti ağrı, sonra büyük tuvaletimden sonra tekrar ağrıdı , sorun yok derken yapabildim diye demiştim. belki de sabahı beklemem mesai dışı doktora giderim canım ciddi ciddi korkmaya başladım

güzelim tüm kocalar benzer aslında, benimki de önceleri hep psikolojik seninki diyordu. çareyi ona mailler atarak, hamilelikte eşe nasıl davranılır temalı makaleler göndermekte buldum. şimdi biraz daha iyi. bebeğe daha çok dokunup hissetmesini sağlamaya çalışıyorum, 4. aydan itibaren babanın sesini de ayırt etmeye başlar diye okumuştum. iletişimi artırınca daha çok içinde oluyorlar herşeyin.

canım ınternette her yazılana aldanma onlarla sen bır deılsın apantıs olsa emın lkı yarınada beklemezz ağrıdan yerınde oturamazsınn zaten.sen kendını yordunya oyuzden oyle ağrırı ıcını ferah tut bebısınde ferah olsun yarın yıne gecsede gecmesede gıt doktora bı goster ama bısey olmıcak emın ol

Bence konservesi daha pratik buzluktan çözdürene kadar. biberi domatesi biraz sotele kaynamaya başlayınca sıcağıyla kavanozlara doldur güzelce sık kapağını bir havlunun üzerine ters çevir soğuyana kadar öyle kalsın. Ertesi gün kapaklarını kontrol edersin genelde tutar kapakların yeniyse

sağol canım yaa dediğin gibi yarın geçse de geçmese de ben bi gideyim içim rahat etsin önce gideyim bebeğimi göreyim iyi mi diye sonra genel cerrahiye gideyim inşallah hiçbirşey çıkmaz

sağol canım yaa dediğin gibi yarın geçse de geçmese de ben bi gideyim içim rahat etsin önce gideyim bebeğimi göreyim iyi mi diye sonra genel cerrahiye gideyim inşallah hiçbirşey çıkmaz

canm öncelikle bebeğin hayırlı olsun, ayrıca ağrıların içinde geçmiş olsun, bir kaç hafta önce bendede vardı kasık ağrısı çok şiddetli, kolumu kaldırsam ağrıyordu, bende üç gün dayandım ve sonra dr.'a gittim, dr. büyük ihtimalle gaz sancısı olabileceğini söyleyince şaşırmıştım çünkü herhangi bir sorunum yoktu ,yinede ultrasonla bakalım için rahat etsin dedi dr. ve bebeğimde hiç bi problem yoktu çok şükür kıpır kıpırdı miniğim,ayaklarını,bacaklarını sıcak tut geçer dedi dr. ve geçti arada bi yine oluyo ama üşütüyoruz demekki hemen çorap giyiyorum ayağıma,gece çorapla yatıyorum hatta o derece:)

bu arada bende de bahsettiğin yer ağrıyordu tam olarak, ayrıca rahim büyüdüğü içinde ağrı yapıyormuş ,bu aralarda kalçam ağrıyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…