2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım geçmiş olsun bu haftalarda sağ tarafta ağrılar olur diye okumuştum ama sanrım sancı saplanması gşbi bişeyler beklemek gerek baslarda solda olduğu gibi . Gecmiyorsa agrın hemen bi tlf ac doktora

kızlarrrrrrrrrrrr çin takvimi ve rus takvimi tuttu oğluşum geliyorrrr

amin canım amin sağolasın, şimdi bu kavanozlara yapılan menemen buzlukta saklanmıyor mu?

yataktan kalkmadan biraz tuzlu birşeyler atıştır bana sarı leblebi çok iyi geliyordu canım ya bulantı çok zor Allah yardımcın olsun, bende bulantım yüzünden sabahları yiyemiyordum bir dönem kendimi çok yorgun bitkin hissediyordum bu böyle olmayacak dedim ve sabahları zorlayarak atıştırmaya başladım peynir zeytin baktım sabah yediğim zaman bulantılarım hafifliyor gün içinde daha iyi oluyor her sabah düzgün kahvaltı yapıyorum artık, aç kaldıkca bulantılar artıyor bütün gün sürüyor üstelik o yüzden sabahları biraz zorla kendini faydasını eminim göreceksin.
şimdi kapaklarını kapadıktan sonra bunları buzlukta saklayacak mıyım yoksa dışarda mı kalacaklar, bir de mesela bir kavanozu açtık yarısıyla menemen yaptık diyelim diğer kalan yarısı kapak açıldığı için nasıl muhafaza edilmeli kaç gün içinde tüketilmeli

ayın 5 inde doktora gidicem renkli ultrason kullanıyormuş herhalde ozaman gösterir bebişko cinsiyetini birde saçlarımı boyamak istiyorum 17 sinde 4 aylık oluyorum artık böyle rengi solmuş gibi gözükmek istemiyorum tabiki doktorumuz izin verirse siz ne diyorsunuz saçlarını boyatan oldumu

Benim de iştahım açıldı ama hafif şeylerle bastırmaya çalışıyorum. Demir hapını akşam meyve ile alıyorum. vitamini sabah kahvaltıdan sonra alıyorum.Eğer benzer zamanlarda alıyorsan belki iştahın ondan artıyordur?

ilk bebeğim oldugu için herşey yabancıve endişe edici sonuçta Allah ın emaneti

gecen kontrole gittim bebişim büyümüştü maşallah hayret içinde kaldım el ve ayakları oluşmuştu net göremesemde ultrasondandolayı dr boynu çok iyi incecik dedi ikili test için kan aldı yarın sonuç endişeleniyorum inşallah herşey yolundadır

Canım geçmiş olsun.Benim en baştan beri ağrılarım hep sağ tarafta.1 kaç defa sol tarafım ağrıdı.Sürekli sağ tarafım ağrıyor.Bende geçen doktora gittiğimde biraz ayakta vs. durdum etek giymiştim birazda üşüdüm.Sabaha kadar ağrıdı.Ertesi günde devam etti.ağrı.Yani olabiliyor.Umarım geçer.Yüksek topuk konusuna gelince ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri giymiyorum.Ağrıdan ziyade dengemi kaybedip düşme ihtimalinden korkuyorum.Hamilelikte bu tür düşüşler pek iyi değil.

Cokk sevindim senin adina bende yarin 10.30da gideceem insallah gosterir.xok ozledim bebisimi iki hafta once gittigimde uyuyordu bu kez cukulata yiyecem

çikolata hurafeymiş doktor öyle dedi :)[/QUOTE]
Canim benim doktor ye gel der demekki doktordan doktora değişiyor
Ben saga yatinca daha rahatim nedense .oglumdada 9 ay saga yattim hep oglum soldaydi çünkü.
kıslar ben lcw nin hamile pantlonlarından aldım beli henüz bol ama kıvırınca oluyor, tavsiye ederim... bu arada yaklaşık kaç kilo aldınız şu ana kadar???
Ben hic almadim 1 kg verdim.artik alma vaktim geldi bebek hizla büyüyecek
Canim manti , icli köfte , sigara böreği yapabilirsin.konserve icin kapaklarida kaynat annem oyle yapiyor.arkadaslarin tarifi gibi yap domatealeri.ben anneme yaptirdim.
Insallah canim
Canim benimde sag tarafim agridi onxeki hafta inşallah kötü bir sey yoktur.ihmal etme aksam acile yarinda doktoruna gorun
Demir hapini aksam ic yatarken.istahini acmaz hemde daha faydali olur

İnan canım bu kaygılar hiç bitmiyor.Keşke biraz rahat olsak meleklerimiz için daha iyi olur belki.Bende önce ikili testten endişelendim.Şükür iyi çıktı.Çok az iş yapayım hemen vicdan azabı.Ya bebeğe bir şey olduysa vs.Hiç bir şey yoksa neden stres yapıyorum bebeğe stres zararlı diye kendime kızıyorum.Yani böyle böyle geçecek herhalde.Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.

özel sektörde çalışan anne adayarı
16.08.2013 tarihinde çıkan yasa sonucu çalışmakta olduğum mühendislik firması tüm gebe çalışanlarını 7.5 saatten fazla çalıştırmasının kanuni olmaması nedeniyle erken iş çıkışı vermeye başladı. sizde şirketlerinizle konuşup bu haktan mutlaka faydalanın. öncelikle işyerine veya işyeri hekiminize gebe olduğunuza dair belgeyi vermeyi unutmayın ama.

Son düzenleme:

Ben bir defa yaptım sonra yapmadım.Kayınvalidemden öğrenmiştim.O kavonozları kontrol ediyordu.Sağlam olmayan kapakları değiştiriyordu.Birde kapakları kaynatıyordu.Domatesi kavonozlara koyar koymaz sıcak kapaklardan biriyle kavanozu sıkıca kapatıyordu.Sanırım kapak sıcak olunca daha iyi kapanıyor.Hava almıyor.Küçük kavanozlar daha iyi oluyor.Tek veya en fazla iki kullanımlık.Kapalı iken dolaba koymana gerek yok.Açtıktan sonra dolapta bir kaç gün kalabilir.Bir arkadaşta sarma ve dolmadan bahsetmiş. Güzel fikir.Ama ben pişirerek koyuyorum.Bir defa pişirmeden koymuştum tadı garip gelmişti.Şimdi pişiriyorum.Sonra porsiyonlara bölerek saklıyorum.

Son düzenleme:

hastane yakınsa acile git sadece apandisit olup olmadığını sor. ayrıntılı tetkik için zaten polikiniye gel derler. sonuçta apandisit acil bişey, bekletmek olmaz.

Bir doktora tavsiyesini ise yarar bulamadım için yapmadigimi soylemistim oda bana ben hacı hoca miyim demisti. Doktoruna guven bence sonucta dogumu annen degil o yaptiracak.

saç boyatmak çok sağlıklı değil diye duymuştum canım ama sen iyice bir araştır doktoruna da danış, ondan sonra boyat bence..

geçmiş olsun canım, Allah korktuğun yere uğratmasın.. şifa versin

baş ağrısı bu haftalarda normal mi acaba ? son zamanlarda başım çok ağrıyo ..inş. atlatırız.

ben doktora gidince ilk işim o başağrısını sormak..daha dün sabahtan akşama kadar ağrıdı önceki hafta da 3 gün peşpeşe ağrıdı..artan kan hacminden dolayı normalmiş netten okuduğuma göre inşallah geçer...geçmiş olsun,masaj yaparsan belki biraz rahatlarsın canm

merhaba... ben de özel bi okulda öğretmendim doğumla okul madur olmasın ben de zorlanmıyayım diye bir yıllık ayrıldım yani özelde izin olmuyo tabi istifa ettim ama yerime 1 yıl sözleşmeli birini aldılar geri dönerim diye. tabi maaşım ve ssk kesildi 30 ağustosta ilişiğimi kestim
bu karardan yararlanmamış oldum yaniii geri dönüşü de yok tabii bu yıl bebiş için idare edicez artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…