kızlarr çok kötüyümmdaha önce yazmıştım ya topuklu ayakkabıyla uzun süre dolaştım karnıma ağrı girdi diye, o ağrı geçmedi ve ben artık nedeninin ayakkabı olduğunu sanmıyorım sadece sağ alt karnım ağrıyor bebişle hiç alakası yok yani yarın doktora gitmeyi planlıyorum apandisitten korkuyorum çok bunalımdayım siz yorulduğunuzda falan sadece sağ alt karnınız ağrıdı mı ?
amin canım amin sağolasın, şimdi bu kavanozlara yapılan menemen buzlukta saklanmıyor mu?hımm ben yapmadım ama annemin yaptığını söyliyeyim tabii konserve tarzında. domates ve biberi karışık olarak biraz soteleyip kavonozlara koymuş. ben sadece içine yumurta kırıp baharatını ekliyorum o kadar ama buzluk için bilen arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsun.
bu arada senin işin daha zormuş rabbim kolaylıklar versin.
pazartesi demek erken kalkmak aç kalmak demekçalışanlara zor canım ya ben sabahları nerdeyse hiçbişey yemeden çıkıyorum sabah canım istemiyo yedikçe midem bulanıyo sonra düşük tansiyonla akşama kadar başım ağrıyo.Allah yardımcısı olsun herkesin.
şimdi kapaklarını kapadıktan sonra bunları buzlukta saklayacak mıyım yoksa dışarda mı kalacaklar, bir de mesela bir kavanozu açtık yarısıyla menemen yaptık diyelim diğer kalan yarısı kapak açıldığı için nasıl muhafaza edilmeli kaç gün içinde tüketilmelibiberleri güzelce kavur kabuklarını soyduğun domatesleride ekle kaynasınlar biraz tuz ekle ve sıcak sıcak kavonozlara koy. Ağızlarını sıkıca kapattıktan sonra ters kapa ve sar(sıcaklığı biraz kalsın ve kapaklar tutsun diye) domatesin kabuklarını kaynamış suya koyarsan kolayca soyablirsin bıçakla delmeyi unutma ama. Afiyet olsun
baş ağrısı bu haftalarda normal mi acaba ? son zamanlarda başım çok ağrıyo ..inş. atlatırız.
kızlar ben demir hapına başladım 1,5 hafta önce ve doymak bilmiyoruz hep acıkıyorum acıkıncada az mıdem bulanıyor hemen boş boş öğrüyorum afedersiniz zaten 104 kilo ile hamile kaldım şimdiye kadar hiç almadım nekadar az alırsam okadar iyidir diye düşünüyorum sağlıklı besleniyorum ama sizde bu haftalarda çok acıkıyormusunuz??
kızlarr çok kötüyümmdaha önce yazmıştım ya topuklu ayakkabıyla uzun süre dolaştım karnıma ağrı girdi diye, o ağrı geçmedi ve ben artık nedeninin ayakkabı olduğunu sanmıyorım sadece sağ alt karnım ağrıyor bebişle hiç alakası yok yani yarın doktora gitmeyi planlıyorum apandisitten korkuyorum çok bunalımdayım siz yorulduğunuzda falan sadece sağ alt karnınız ağrıdı mı ?
Cokk sevindim senin adina bende yarin 10.30da gideceem insallah gosterir.xok ozledim bebisimi iki hafta once gittigimde uyuyordu bu kez cukulata yiyecem
Ben saga yatinca daha rahatim nedense .oglumdada 9 ay saga yattim hep oglum soldaydi çünkü.Normal zamanda sola yatılmaz derler kalbe baskı yapıyor diye fakat hamilelikte bebek büyüyünce 4. aydan itibaren yaklaşık sola yatmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar çünkü vücuttaki toplar damarlar sağ tarafta olduğu için bebek bu damarlara baskı yapıyormuş ve annede çarpıntı nefes darlığı falan yapabilirmiş yani bebek için değil bizim için önemli ama bebek için sakıncalı olan daha da ilerleyen aylarda sırtüstü yatmak.
Ben hic almadim 1 kg verdim.artik alma vaktim geldi bebek hizla büyüyecekkıslar ben lcw nin hamile pantlonlarından aldım beli henüz bol ama kıvırınca oluyor, tavsiye ederim... bu arada yaklaşık kaç kilo aldınız şu ana kadar???
Canim manti , icli köfte , sigara böreği yapabilirsin.konserve icin kapaklarida kaynat annem oyle yapiyor.arkadaslarin tarifi gibi yap domatealeri.ben anneme yaptirdim.Tecrübeli ev hanımları bana yardımcı olun ben hakkaride olduğum için doğuma izne ayrılıp annemin yanına başka şehre gideceğim doğumdan sonrada orada kalacağım, eşim için dolaba hazır bulup yiyebileceği kolay pratik birşeyler hazırlamak istemiyorum. Şimdilik sadece pohaça açma tarzı birşeyler yaptım koydum, kışlık menemen yapmanın tam zamanı galiba daha önce hiç yapmadım annemde yapmazdı. Yapan varsa bana tarif edebilir mi? Başka neler yapabilirim sizce çok üzülüyorum kocacımı bırakıp gidicem diye
Insallah canimbende artık yeni ayakkabılar bakacam canım ya akıllandım valla çok kötü ağrılar çektim , düğün ayakkabımdı hiç giymemiştim düğünden sonra bi heves uğruna neler geldi başımageçen seneki kışlık botlarım da topuklu hep yenisini alacam, inşallah yarın güzel haberlerle dönersin canım doktordan
Canim benimde sag tarafim agridi onxeki hafta inşallah kötü bir sey yoktur.ihmal etme aksam acile yarinda doktoruna gorunkızlarr çok kötüyümmdaha önce yazmıştım ya topuklu ayakkabıyla uzun süre dolaştım karnıma ağrı girdi diye, o ağrı geçmedi ve ben artık nedeninin ayakkabı olduğunu sanmıyorım sadece sağ alt karnım ağrıyor bebişle hiç alakası yok yani yarın doktora gitmeyi planlıyorum apandisitten korkuyorum çok bunalımdayım siz yorulduğunuzda falan sadece sağ alt karnınız ağrıdı mı ?
Demir hapini aksam ic yatarken.istahini acmaz hemde daha faydali olurkızlar ben demir hapına başladım 1,5 hafta önce ve doymak bilmiyoruz hep acıkıyorum acıkıncada az mıdem bulanıyor hemen boş boş öğrüyorum afedersiniz zaten 104 kilo ile hamile kaldım şimdiye kadar hiç almadım nekadar az alırsam okadar iyidir diye düşünüyorum sağlıklı besleniyorum ama sizde bu haftalarda çok acıkıyormusunuz??
ilk bebeğim oldugu için herşey yabancıve endişe edici sonuçta Allah ın emaneti
gecen kontrole gittim bebişim büyümüştü maşallah hayret içinde kaldım el ve ayakları oluşmuştu net göremesemde ultrasondandolayı dr boynu çok iyi incecik dedi ikili test için kan aldı yarın sonuç endişeleniyorum inşallah herşey yolundadır
şimdi kapaklarını kapadıktan sonra bunları buzlukta saklayacak mıyım yoksa dışarda mı kalacaklar, bir de mesela bir kavanozu açtık yarısıyla menemen yaptık diyelim diğer kalan yarısı kapak açıldığı için nasıl muhafaza edilmeli kaç gün içinde tüketilmeli
çok teşekkür ederim canım , tuvalet sıkıntım yok ama daha kötü ağrıyor çıktığım zaman, bu saaatte poliklinikte bakmazlar, acilde de bi ağrı kesici yapar gönderirler yarını bekleyeyim gece geçmezse gideyim artık yaa okudum internette çok kişi hamileyken apandisit ameliyatı olmak zorunda kalmış iyice korktum(( inşallah dediğin gibi kas ağrısı falandır canım ya
kızlar sizinde fikrinizi almak isdetimm benim son regl tarihim 6 haziran ama doktor dediki senin bebeğin geç döllenme olmuş dedi hesapladu ve sen 17 haziran diye baz al annemde tutturmuş sen doktora bakma 6 haziran olarak devam et doğuma kadar kimi 40 haftasını doldurur geçer kimide 39. hafta doğuru sen kendıne göre hareket et diyor sizce hangisi??
Bendende bir erkek yokmu arttiran
Bendende bir erkek yokmu arttiran
ayın 5 inde doktora gidicem renkli ultrason kullanıyormuş herhalde ozaman gösterir bebişko cinsiyetinibirde saçlarımı boyamak istiyorum 17 sinde 4 aylık oluyorum artık böyle rengi solmuş gibi gözükmek istemiyorum tabiki doktorumuz izin verirse siz ne diyorsunuz saçlarını boyatan oldumu
baş ağrısı bu haftalarda normal mi acaba ? son zamanlarda başım çok ağrıyo ..inş. atlatırız.
sağol canım cevabın için, sabah geçmişti ağrı, sonra büyük tuvaletimden sonra tekrar ağrıdı , sorun yok derken yapabildim diye demiştim. belki de sabahı beklemem mesai dışı doktora giderim canım ciddi ciddi korkmaya başladım
özel sektörde çalışan anne adayarı
16.08.2013 tarihinde çıkan yasa sonucu çalışmakta olduğum mühendislik firması tüm gebe çalışanlarını 7.5 saatten fazla çalıştırmasının kanuni olmaması nedeniyle erken iş çıkışı vermeye başladı. sizde şirketlerinizle konuşup bu haktan mutlaka faydalanın. öncelikle işyerine veya işyeri hekiminize gebe olduğunuza dair belgeyi vermeyi unutmayın ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?