2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim randevu da carsamba 4te insallah ogrenebilirim degistirdigim 5. Doktor :))) artik bunda kalmak istiyorum bebisimi gormek asiri mutlu ediyor iple cekiyorum bu aralar cok ihtiyacim var

hobaaa gözünaydın :) kesin mi ? başka ne dedi doktor.???
Kesin cnm benim doktor emin olmadan soylemiyo hicbisey zaten. İkili test sonuclarimizda cok guzel cikti

oohh miss:) belki ben artırırım yakında..daha öğrenmedim cinsiyeti..
gözün aydın canım, gelsin maviş maviş cicilerrr:))
Hayirlisi canim saglikli sihhatli alalimda kucagimiza cinsiyeti gec ogrensekte olur mi ama
Hadi gozun aydin hayirli olsun darisi biz ogrenemeyenlerin basina :)

Aminnnnnnnn darisi basiniza canlar
Bide bagdas kurmustu kerata yaaa

Merhaba, bir yarım saat önce kontrolden geldik. Hrşey güzel görünüyordu. Hatta doktor bir ay sonrasına randevu verince şaşkınlık ve mutluluktan ağzımı kapatamadım. Bebek koca adam olmuş...

Seni öyle iyi anlıyorum ki. Doğum yapınca da bitmiyor ki. Herşeyi nasıl yapman gerektiğine dair on kafadan on ses çıkacak. Bunlar herşeyi çok bilenler. On yıl tüp bebekten sonra doğum yapan bir arkadaşım sinirinden bütün mutfağı aşağı indirmiş. En son nasıl emzirilmesi ve nasıl tutulması gerektiğine dair arkadaşımın babası dördüncü kez aynı şeyi söylemiş. Arkadaşım bildiği gibi emzirmeye devam edince kızın babası "o çocuk zayıflamacak" diye bağırmış. Bunun üzerine kız haklı olrak kontrolünü kaybetmiş. Ne yapalım, bizim toplum böyle. En iyisi mi bebek doğunca ara sıra bebeğinle yalnız kalma hakknı kullan. Şimdi de idare et diyeceğim ama hormonlardan insan tepkilerine hakim olamıyor. Not: burak güzel bir isim. Anlamı da çağrışımı da güzel. İsmi beğenmiyenlerine ben de senin ismini beğenmiyorum diyebilirsin.

Canım hiç üzülme, iyi düşünelim iyi olsun. Doktora gidene kadar kalkma yat. Bol bol dinlen. Bil ki bu forumdaki tüm annelerin tüm iyi dilekleri seni ve bebeğini koruyup kollayacak.

Bendende bir erkek yokmu arttiran
hadi gözün aydın canımkesin arttıran olacaktır...
canım hayırlı sağlıklı olsun inşallh oğluşun

çoğumuzun ilk bebeği canım.bizde aynı durumdayız. ama sabretmek ve dua etmekten başka elimizden gelen yokallah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza...

MAVERA hadi canım senin haberini bekliyorum senin bebiş çetin ceviz çıktı walla benimkiler pipisini açmış,yüzünü kapamıştı.çok güldük ya

Kızlar benim de belim ağrıyor bikaç gündür, sağ tarafım.Önceden de ara ara bel ağrısı olurdu aslında.Doktor bel kasların zayıf sporla güçlendirmen lazım demişti ama şimdi de ters bişey yaparım diye spor yapmak da istemiyorum ama ne yapsam bilemedim

selam arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı bi prensssssss daha geliyooooooooo
hep içimizden kız geçiyordu inş üzmemişizdir prensimi...
çok şükür gelişimi çok iyi dedi dr
bugün 16+2 ydik 153 gr olmuş miniğimmmmm
bidahaki kontrolümüz bayram sonunda...
darısı öğrenemeyenlerin başına inş

merhabalar bende uzun zamandır yazılanları takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş.13. haftamda doktor büyük olasılıkla erkek dedi yarın sabah kontrolüm var bakalım bu sefer ne dicek.

sen hiç üzme kendını senden ve bebegınden daha onemlısı yok şu anda içinde ne varsa neye kızıosan hepsini eşine soyle ne olursa içine atmaktan olur

kızlar hepinize ilginiz ve söyledikleriniz için çok teşekkür ederim.benim eşim de normalde böyle biri değildi ama son 1 aydır o gitti yerine başka bir adam geldi. içimdekileri söylesem bile o kesin kendini haklı görür üste çıkar onun için hiç konuşup kendimi de yormuyorum.inşallah bu durum geçicidir ve en yakın sürede düzelir yoksa bu gidişle bizim aşkın yerinde yeller esecek :))

merhabalar bende uzun zamandır yazılanları takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş.13. haftamda doktor büyük olasılıkla erkek dedi yarın sabah kontrolüm var bakalım bu sefer ne dicek.

ikinizi de tebrik ederim.sağlıkla gelsin bebişler inşallahçok ilginç ya...bu kadar farkla erkek bebek çokluğu...

ayy vallahi nasıl özeniyorum böyle diyenlere ben de 17. haftamdayım bir gün istifra etmesem gecenin bi yarısı uykumdan uyandırıyo koşa koşa banyoya gidiyom. 6. haftadan beri hala devam ediyo. tek fark artık bulantıya istifraya alışmış olmam ne zamana kadar sürcek acaba böyle çok merak ediyorum. okullar da başladı insan içinde, öğrencilerin içinde olmaması için dua ediyorum resmen... göbeği hissetmek çok güzel gerçekten oğlum artık ele avuca geliyo gibi hissediyorum :)

Kizlar kapaklari kapattiktan sonra ters cevirmek gerekiyor.bisure kapak uzerinde cevrili sekilde beklicek :))

Bendende bir erkek yokmu arttiran

kızlarrrrrrrrrrrr çin takvimi ve rus takvimi tuttu oğluşum geliyorrrr

terbikler kızlllaaaaaar gözünüz aydın

demir hapını ben de kullanıyorum ama mide bulantım oluyor, acaba demir hapından mı ki?

kızlar göğüs uçlarınızda bi farklılık başladı mı

evet benımkı cok koyu renk oldu kenarları

göğüslerim çok fena karardı, o kadar karardı ki bazen birden görünce ürperiyorum, ama göğüs kararmması erkek bebek belirtisi diyorlar, benim de oğlum olcak inşallah, ve çok acıyor, inanılmaz inanılmaz acıyor

merhaba canım, inşallah önemli birşey değildir, o ağrıyan yerine biraz bastırsana ağrı artıyor mu? ben 3-4 yıl önce apandisitten ameliyat olmuştum anlamamıştım doktor baya bastırmıştı belirlerken bi de böyle merdivenden inerken ağrıyo acıyodu. apandisit olduğundan şüpheleniyorsan sakın sıcak su torbası gibi sıcak hiç birşey uygulama. korkutmak istemiyorum aklına kötü birşey getirme belki apandisit değildir sen apandisit olabilir mi dedin diye uyarıyorum bana söyleyen olmamıştı karnım ağrıyo diye dayadım sıcak birşeyleri patlama noktasına getirmişim. yorgunluğunun da etkisi olabilir ben de ayakta kalınca karnım aşağı aşağı çekiyo gibi hissediyorum kasıklarım ve belim çok ağrıyo. hatta bi gün gün boyu kuyruk beklemek zorunda kaldım çok koşturdum bütün ağrılarım hat safhaya çıktı acile gittik bi baktık bebeğin umrunda değil taklalar atıyo inşallah seninde geçici birşeydir. doktora gidince haber ver inşallah önemli birşey değildir canım, çook geçmiş olsun

ayy canım hayırlı uğurlu olsun inşallah oğlun, gözün aydın canım

sorma canım yaa:) aslında benimki gösteriyor da doktorumuz kesin bişey söylemiyor bugün çağırmıştı aslında sırf yine cinsiyeti söylemezse diye gitmek istemedim. aslında çook özledim yavrumu..ben yine dayanamam giderim 1-2 güne:)) babası da ne zaman gidecez deyip duruyo:)

hadi gözün aydın canm. sss ler çok olunca prenses diye okumuşum birden:) maşallah prensine, darısı benim başıma:)

seninki de hayırlı olsun arkadaşım. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize

Selam kızlar:)
Ben de başlarda okuyordum ama sonra koptum.Yorgunluk ve uyku hep ağır bastırdı
Bugün 16+6 haftalık hamileyim . Benimkisi tüp bebek. Heyecanla bekliyoruz kızımızı :)
Hepimize Allah kolaylıklar versin kızlar :)
Bütün dertler bitti sıra geldi isim bulmayaaaa.... Erken karar verip ismi ile seslenmek istiyorum kızıma. 5. ayda işitme duyuları gelişiyormuş.sesime ve ismine alışsın kuzucuğum. Ama şu isim bulmak ne kadar zormuş

slm gesma...evet uzun zamandır yoksun..maşallah büyümüş kızın...bu topikte kız çok kıymetli haberin olsun
biz isimlere karar verdik.isimleriyle hayırla büyürler inşallah.
annem bebeklerle sürekli konuş diyo ama ben bebeklerimle konuşmakta zorlanıyorum:) komik geliyo yani.şimdilik babalarıyla sohbet ediyolar...inşallah bende alışırım.
bebekler 25. haftadan sonra duydukları sesi hafızalarında tutuyorlarmış.bu nedenle anne ve babaya alışık oluyolar.siz konuşuyor musunuz bebişlerle ? ve ne konuşuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…