- 10 Nisan 2010
- 432
- 86
- 123
Bendende bir erkek yokmu arttiran
Kesin cnm benim doktor emin olmadan soylemiyo hicbisey zaten. İkili test sonuclarimizda cok guzel ciktihobaaa gözünaydın :) kesin mi ? başka ne dedi doktor.???
Hayirlisi canim saglikli sihhatli alalimda kucagimiza cinsiyeti gec ogrensekte olur mi amaoohh miss:) belki ben artırırım yakında..daha öğrenmedim cinsiyeti..
gözün aydın canım, gelsin maviş maviş cicilerrr:))
Hadi gozun aydin hayirli olsun darisi biz ogrenemeyenlerin basina :)
canım bende aynı arkadaşın gibi çok az gördüm bebişimi...
bugün 16+0 dayım bebişimin kesesini gördüm, kalp atışı için gittiğimde bide 2 li test için gittiğimde gördüm o kadar...
bu 4. görüşüm olacak
bende iyi dayandığımı düşünüyorum
dediğin gibi her gittiğimde büyük bi şok yaşatıyor miniğim
senin nasıl geçiyor hamilelik canım umarım herşey yolundadır
çok haklısın canım yaa türk halkı hakkaten birçoğu çok olumsuz her konuda böyleler, Allah nasip ederse bebişimizin ismini de bulduk burak koyacağız, kime söylesem ay o nasıl isim öyle isim mi olurmuş başka isim mi bulamadın diyorlar size ne yaa çocuk benim değil mi gerçekten çok büyük terbiyesizlik , sanki isim kötü dediklerinde onlar için hemen değiştirecembana biri çocuğumun ismi şu olacak dese beğenmesem bile çok güzel isim adıyla yaşayın Allah bağışlasın diyorum . ben çevre konusunda çok doluyum yaa ne kadar yazsam da bitmez. ama dediğin gibi hiçbirşey söylememek lazım çevreye eşimle beni bağlar sonuçta bu konular
kızlarr çok kötüyümmdaha önce yazmıştım ya topuklu ayakkabıyla uzun süre dolaştım karnıma ağrı girdi diye, o ağrı geçmedi ve ben artık nedeninin ayakkabı olduğunu sanmıyorım sadece sağ alt karnım ağrıyor bebişle hiç alakası yok yani yarın doktora gitmeyi planlıyorum apandisitten korkuyorum çok bunalımdayım siz yorulduğunuzda falan sadece sağ alt karnınız ağrıdı mı ?
hadi gözün aydın canımBendende bir erkek yokmu arttiran
canım hayırlı sağlıklı olsun inşallh oğluşunkızlarrrrrrrrrrrr çin takvimi ve rus takvimi tuttu oğluşum geliyorrrr
amin canım amin sağolasın, şimdi bu kavanozlara yapılan menemen buzlukta saklanmıyor mu?
yataktan kalkmadan biraz tuzlu birşeyler atıştır bana sarı leblebi çok iyi geliyordu canım ya bulantı çok zor Allah yardımcın olsun, bende bulantım yüzünden sabahları yiyemiyordum bir dönem kendimi çok yorgun bitkin hissediyordum bu böyle olmayacak dedim ve sabahları zorlayarak atıştırmaya başladım peynir zeytin baktım sabah yediğim zaman bulantılarım hafifliyor gün içinde daha iyi oluyor her sabah düzgün kahvaltı yapıyorum artık, aç kaldıkca bulantılar artıyor bütün gün sürüyor üstelik o yüzden sabahları biraz zorla kendini faydasını eminim göreceksin.
şimdi kapaklarını kapadıktan sonra bunları buzlukta saklayacak mıyım yoksa dışarda mı kalacaklar, bir de mesela bir kavanozu açtık yarısıyla menemen yaptık diyelim diğer kalan yarısı kapak açıldığı için nasıl muhafaza edilmeli kaç gün içinde tüketilmeli
ilk bebeğim oldugu için herşey yabancıve endişe edici sonuçta Allah ın emaneti
gecen kontrole gittim bebişim büyümüştü maşallah hayret içinde kaldım el ve ayakları oluşmuştu net göremesemde ultrasondandolayı dr boynu çok iyi incecik dedi ikili test için kan aldı yarın sonuç endişeleniyorum inşallah herşey yolundadır
Yazdiklarini okuyunca actim gene musluklari( benim esim normalde anlayislidir ama maalesef cevredekilerin en onemlisi de kayinvalidemin cok etkisi oluyor yok cok yuz verme yok her istedigini alma nasil alistirirsan oyle kalir yazin kasik agrim cok oluyordu resmen yanimda esime diyo ki bizim zamanimizda boyle seyler yoktu agri neymis falan adam da ister istemez etkileniyor tabii biseyi 4 defa istesem 5. De anca aliyor yapiyor bu sefer ben de patliyorum off aman ne bileyim
sen hiç üzme kendını senden ve bebegınden daha onemlısı yok şu anda içinde ne varsa neye kızıosan hepsini eşine soyle ne olursa içine atmaktan olur
malesef onlar bizim kadar düşünceli değiller şuan. ama bak bir doğsun senden daha pimpirikli olur bazı çocukla ilgili konularda. sen üzme kendini takma diyeceğim ama insan ister istemez takıyor kafaya çok ciddiye almamaya çalış
güzelim tüm kocalar benzer aslında, benimki de önceleri hep psikolojik seninki diyordu. çareyi ona mailler atarak, hamilelikte eşe nasıl davranılır temalı makaleler göndermekte buldum. şimdi biraz daha iyi. bebeğe daha çok dokunup hissetmesini sağlamaya çalışıyorum, 4. aydan itibaren babanın sesini de ayırt etmeye başlar diye okumuştum. iletişimi artırınca daha çok içinde oluyorlar herşeyin.
selam arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı bi prensssssss daha geliyooooooooo
hep içimizden kız geçiyordu inş üzmemişizdir prensimi...
çok şükür gelişimi çok iyi dedi dr
bugün 16+2 ydik 153 gr olmuş miniğimmmmm
bidahaki kontrolümüz bayram sonunda...
darısı öğrenemeyenlerin başına inş
merhabalar bende uzun zamandır yazılanları takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş.13. haftamda doktor büyük olasılıkla erkek dedi yarın sabah kontrolüm var bakalım bu sefer ne dicek.
Günaydın,
Ben de 14. Haftamdayım şuan ve 5 hafta üzerine bugün gideceğim kontrole. 2li test yapılacak.. Belki cinsiyeti de öğreniriz. Heyecanlıyım:)benim de 3 ayda sadece 2 kere bulantım oldu onda da çıkarmadım. Ama halsizliğim çok oldu. Son 1 haftadır o da geçti. Ben de hafif bie göbekten başka bir belirti hissetmiyorum şuan. Ama hiç şikayetçi değilim☺️
İyi haftalar diliyorum herkese
Ben bir defa yaptım sonra yapmadım.Kayınvalidemden öğrenmiştim.O kavonozları kontrol ediyordu.Sağlam olmayan kapakları değiştiriyordu.Birde kapakları kaynatıyordu.Domatesi kavonozlara koyar koymaz sıcak kapaklardan biriyle kavanozu sıkıca kapatıyordu.Sanırım kapak sıcak olunca daha iyi kapanıyor.Hava almıyor.Küçük kavanozlar daha iyi oluyor.Tek veya en fazla iki kullanımlık.Kapalı iken dolaba koymana gerek yok.Açtıktan sonra dolapta bir kaç gün kalabilir.Bir arkadaşta sarma ve dolmadan bahsetmiş. Güzel fikir.Ama ben pişirerek koyuyorum.Bir defa pişirmeden koymuştum tadı garip gelmişti.Şimdi pişiriyorum.Sonra porsiyonlara bölerek saklıyorum.
Bendende bir erkek yokmu arttiran
kızlarrrrrrrrrrrr çin takvimi ve rus takvimi tuttu oğluşum geliyorrrr
kızlar ben demir hapına başladım 1,5 hafta önce ve doymak bilmiyoruz hep acıkıyorum acıkıncada az mıdem bulanıyor hemen boş boş öğrüyorum afedersiniz zaten 104 kilo ile hamile kaldım şimdiye kadar hiç almadım nekadar az alırsam okadar iyidir diye düşünüyorum sağlıklı besleniyorum ama sizde bu haftalarda çok acıkıyormusunuz??
kızlar göğüs uçlarınızda bi farklılık başladı mı
evet benımkı cok koyu renk oldu kenarları
kızlarr çok kötüyümmdaha önce yazmıştım ya topuklu ayakkabıyla uzun süre dolaştım karnıma ağrı girdi diye, o ağrı geçmedi ve ben artık nedeninin ayakkabı olduğunu sanmıyorım sadece sağ alt karnım ağrıyor bebişle hiç alakası yok yani yarın doktora gitmeyi planlıyorum apandisitten korkuyorum çok bunalımdayım siz yorulduğunuzda falan sadece sağ alt karnınız ağrıdı mı ?
hadi gözün aydın canımkesin arttıran olacaktır...
canım hayırlı sağlıklı olsun inşallh oğluşun
çoğumuzun ilk bebeği canım.bizde aynı durumdayız. ama sabretmek ve dua etmekten başka elimizden gelen yokallah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza...
MAVERA hadi canım senin haberini bekliyorumsenin bebiş çetin ceviz çıktı walla benimkiler pipisini açmış,yüzünü kapamıştı.çok güldük ya
merhabalar bende uzun zamandır yazılanları takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş.13. haftamda doktor büyük olasılıkla erkek dedi yarın sabah kontrolüm var bakalım bu sefer ne dicek.
Selam kızlar:)
Ben de başlarda okuyordum ama sonra koptum.Yorgunluk ve uyku hep ağır bastırdı
Bugün 16+6 haftalık hamileyim . Benimkisi tüp bebek. Heyecanla bekliyoruz kızımızı :)
Hepimize Allah kolaylıklar versin kızlar :)
Bütün dertler bitti sıra geldi isim bulmayaaaa.... Erken karar verip ismi ile seslenmek istiyorum kızıma. 5. ayda işitme duyuları gelişiyormuş.sesime ve ismine alışsın kuzucuğum. Ama şu isim bulmak ne kadar zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?