sorma canım yaa:) aslında benimki gösteriyor da doktorumuz kesin bişey söylemiyorbugün çağırmıştı aslında sırf yine cinsiyeti söylemezse diye gitmek istemedim. aslında çook özledim yavrumu..ben yine dayanamam giderim 1-2 güne:)) babası da ne zaman gidecez deyip duruyo:)
hadi gözün aydın canm. sss ler çok olunca prenses diye okumuşum birden:) maşallah prensine, darısı benim başıma:)
seninki de hayırlı olsun arkadaşım. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
slm gesma...evet uzun zamandır yoksun..maşallah büyümüş kızın...bu topikte kız çok kıymetli haberin olsun
biz isimlere karar verdik.isimleriyle hayırla büyürler inşallah.
annem bebeklerle sürekli konuş diyo ama ben bebeklerimle konuşmakta zorlanıyorum:) komik geliyo yani.şimdilik babalarıyla sohbet ediyolar...inşallah bende alışırım.
bebekler 25. haftadan sonra duydukları sesi hafızalarında tutuyorlarmış.bu nedenle anne ve babaya alışık oluyolar.siz konuşuyor musunuz bebişlerle ? ve ne konuşuyorsunuz?
Bendende bir erkek yokmu arttiran
Canımcım bizde de ben konuşuyorum eşime komik geliyor. Onlar bebek doğmadan baba olduklarını anlamayacaklar herhalde:)
İsim olarak ne düşündünüz canım?Ben çok kararsızımHanzade ismini hep beğenmişimdir ama ağır bir isim sanırım. Yumuşak ve söylemesi kolay bir isimle desteklenebilir. Ya da hiç koymam hanzadeyi.Senin ikiz daha zor olmalı isim düşünmek..:)
Ben bir taneye karar veremedimÇok zor çok ...Ama bir an önce karar verip kızıma ismi ile seslenmek istiyorum:)
biz isimlere karar verdik.isimleriyle hayırla büyürler inşallah.
annem bebeklerle sürekli konuş diyo ama ben bebeklerimle konuşmakta zorlanıyorum:) komik geliyo yani.şimdilik babalarıyla sohbet ediyolar...inşallah bende alışırım.
bebekler 25. haftadan sonra duydukları sesi hafızalarında tutuyorlarmış.bu nedenle anne ve babaya alışık oluyolar.siz konuşuyor musunuz bebişlerle ? ve ne konuşuyorsunuz?
:) bizde ismini koyduk ve eşimle beraber konuşuyoruz sabah kalkınca selam veriyorum eşim başımda ilahi okuyor aklıma ne geldiyse onu koşuyorum sanki doğmuşta annesi ile sohbet ediyor gibi :)
ismiyle büyüsün inşallah canım.ne koydunuz?
ben içimden sohbet ediyorum ama çok anlamı yok tabi bebişler için...bende ninni söylüyorum bazen
eşim ali olsun dedi bende ali çok kısa yanına ikinci bir isim istiyorum Muhammed olabilir ama kesin değil sizinkiler belli mi ne güzel ninnileri şimdiden öğrenmişsin ben söylesem var ya çocuk uyacağına korku filminde zanneder kendini :)
güzel isim.muhammed alibiz berat ve eymen düşünüyoruz... canım ben mesleğimden dolayı çok ninni biliyorum zaten sesin o kadar mı kötü ama annesi o bayılıyodur senin sesine
sizin isimlerde çok güzelmiş adları ile doğup güzel güzel yaşasınlar inşallah :) sesim çok incedir hayatım hatta yeğenler dahi alay eder bizimki konmuşuyorsun diye :) sanırım mesleğin öğretmenlik hemde anaokulu :) eğer öyleyse ne güzel bıdır bıdır bir sürü çocuğun vardır....
bende 3.5 - 4 kilo aldım çok moralim bozuk ama benim göbişim baya var görenler sadece karnın büyümüş birazda yanakların dolmuş dioo
günayyydıın güzel anneler bugun valla sayenizde mutluyum çünkü benimle aynı hafta olanlar cinsiyetlerini öğrenmişler sabah bende hastaneye gidicem tahlıl tekrarı istemişti doktor 2 hafta once gıttım ultrasonda sorun vardı göremedik yarın rica edicem bakalım diye inş. yarın öğrenirim bende daha çok heyecanlandım artık adıyla seslenmek istiyorum bıcırığıma eğer göremesem 12 gün sonra artık özel doktora geçioruz ondakı ultrason renklı orda herhalde gözükür ayy bu bekleme olmasa birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?