bizim isim konusu tam bir kriz eşimle bir türlü anlaşamıyoruz bu konuda doğmadan öncede isim muhabbeti vardı kız olursa benim 2. ismim meryem ve benim bebeğim olmuyordu 41 kişi bana meryem suresi okudu ondan hemen sonra aldık bu haberi oyuzden meryem istiyoruz ama ben yanına doğa isminide istiyorum erkek olursada mert uras istiyorum bakalım kandırabilecekmiyim
Ben o bulantıları akşamları yaşıyordum. Şmdi büyük ölçüde geçti. Kustuktan sonra mentollü şeker çok iyi hissettiriyorsu. Bir dene istersen.Gunaydin, evden bulantiyla ciktim ilk ders siniftan firladim ve istifra ettim 4 aydir ilk defa basima geliyor hala rahatlamadim sanki devami var gibi of ne zormus bulanti valla iyi dayandiniz kizlar
Günaydın güzel anneler :) Cinsiyetler beli oldu da isimlere geçmilmiş ne güzel ya ben taa bayramdan sonra öğrenebilicem kesin bir şekilde...devlet hastanesine gidiyim o arada dedim ama onda da randevu bulamadım :
günaydıın..bende bayramdan 3 gün önce öğrenebilcem inş.heyecanla bekliyorum. kaç gün kaldığını her gün sayıyorumAllahım hepimiz içinde hayırlısını nasib etsin.
inşallah öğrenirsin arkadaşımgünaydın herkese bende yarın kontrole gideceğim eğer saklamazsa cinsiyeti öğreneceğiz inşallah
arkadaşlar merhaba benim karnım çok acıyor arada sizde aynı şey oluyor mu merak ettim?
herkese günaydın
bende dün gittim dktra ikili testimiz yapıldı sonuçları bugün alıcam öğleden sonra inşaallah bi problem çıkmaz
dktr cinsiyetini söylemedi daha erken diye 2 hafta sonraya gün verdi paşa paşa bekliycez artık tabii o güne kadar çatlamazsam meraktan
sizler öğrendikçe merakım dahada çoğalıyor
arkadaşlar merhaba benim karnım çok acıyor arada sizde aynı şey oluyor mu merak ettim?
acıyor derken rahim kasılması gibi bişeymi benim ara sıra oluyor sanırım bebeğin büyümesiyle alakalı cnm:44:
benimde aynen öyle karnım öne doğru sivreldi gören kesin oğlan diyor canım çoğunlkla ekşi istiyor bu seferde kızmı olucak acaba diyolar kafam karıştı iyicene öğrensekte rahat etsek cümletenbende öğrenemedim daha, belirtilerimde hem kıza hem erkeğe tutyor tam muallakta kaldım.. çok merak ediyorum =)
benimde sertleşiyor karnım ama dediğin gibi bi acı yok benderahim kasılması değil ya karnım bildiğiniz sertleşiyo ve acıyooooo doktora söylemiştim magnezyum vereyim rahatlatır dedi yeni aldım iki kere kullanabildim daha bi değişiklik yok akşam çok acıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?