2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın güzel anneler :) Cinsiyetler beli oldu da isimlere geçmilmiş ne güzel ya ben taa bayramdan sonra öğrenebilicem kesin bir şekilde...devlet hastanesine gidiyim o arada dedim ama onda da randevu bulamadım :

Arkadaşlar farkında mısınız çoğunlukla erkek bebekler geliyor. Çevremde 3 arkadaşım daha hamile. Onlarınki de erkek. Bu mevsimki mahsül erkek mi veriyor dersiniz?

Gunaydin, evden bulantiyla ciktim ilk ders siniftan firladim ve istifra ettim 4 aydir ilk defa basima geliyor hala rahatlamadim sanki devami var gibi of ne zormus bulanti valla iyi dayandiniz kizlar

Meryem çok güzel bi isim. Bende hamile kaldıktan sonra okumuştum meryem suresini bebeğim için. Benimde kızım olursa malesef göbek adı meryem olabilecek ama olsun. Bence sen bu isimden vazgeçme. Hem yalın hem moda bi isim olmadığı için modasının geçmesi gibi bi durum yok. Ben zorlama isimleri sevmiyorum zaten. Adıyla yaşasın...(Bu arada Hz Meryem çok iffetli ve zeki bir kadınmış peygamber efendimiz(s.a.v.) Hz Fatımayı Meryem akıllı kızım benim diye severmiş)

Gunaydin, evden bulantiyla ciktim ilk ders siniftan firladim ve istifra ettim 4 aydir ilk defa basima geliyor hala rahatlamadim sanki devami var gibi of ne zormus bulanti valla iyi dayandiniz kizlar
Ben o bulantıları akşamları yaşıyordum. Şmdi büyük ölçüde geçti. Kustuktan sonra mentollü şeker çok iyi hissettiriyorsu. Bir dene istersen.

günaydın herkese bende yarın kontrole gideceğim eğer saklamazsa cinsiyeti öğreneceğiz inşallah

Günaydın güzel anneler :) Cinsiyetler beli oldu da isimlere geçmilmiş ne güzel ya ben taa bayramdan sonra öğrenebilicem kesin bir şekilde...devlet hastanesine gidiyim o arada dedim ama onda da randevu bulamadım :

günaydıın..bende bayramdan 3 gün önce öğrenebilcem inş.heyecanla bekliyorum. kaç gün kaldığını her gün sayıyorum Allahım hepimiz içinde hayırlısını nasib etsin.

selam kızlar şimdi ayrıntılı ultrasondan geliyorum.malesef bebişim cinsiyetini göstermedi yine poposunu dönmüş bacaklarını kapatmış doktor o kadar uğraştı ama göremedi.neyse ama çok tatlıydı elleriyle yüzünü seviyo kafasını çeviriyo.birde sağlıklı olduğunu duydum ya o bana yeter

herkese günaydın
bende dün gittim dktra ikili testimiz yapıldı sonuçları bugün alıcam öğleden sonra inşaallah bi problem çıkmaz
dktr cinsiyetini söylemedi daha erken diye 2 hafta sonraya gün verdi paşa paşa bekliycez artık tabii o güne kadar çatlamazsam meraktan
sizler öğrendikçe merakım dahada çoğalıyor

günaydıın..bende bayramdan 3 gün önce öğrenebilcem inş.heyecanla bekliyorum. kaç gün kaldığını her gün sayıyorum Allahım hepimiz içinde hayırlısını nasib etsin.

ay senin gene iyi canım ya bayramdan önce ben maşallah bayramdan sonraki hafta .Allah hayırlısını versin canım inşallah hepimize..

bende öğrenemedim daha, belirtilerimde hem kıza hem erkeğe tutyor tam muallakta kaldım.. çok merak ediyorum =)

günaydın kıslarr

ne güzel herkes öğrenmiş cinsiyetleri, bizim kontrol 2 hafta sonra, inş gösterir bebiş artık..

yazılanları okudum ama alıntılayamadım aklımda kalanlar;

baş ağrısı bende de çok sık oluyor ama kesinlikle hiç bir ilaç kullanmıyorum minoset bile, belki zararı yoktur ama içime sinmiyor..

karın ağrısı ise üşüttümde oluyor onu farkettim sıcak tuttuğum anda geçiyor, dikkat edin tam üşütme havaları...

bu arada ben fanila arayıp durruyordum hamileler için, kışın lasım olur diye, bulamamıştım bir türlü, lcw ye gelmiş haberiniz olsun

acıyor derken rahim kasılması gibi bişeymi benim ara sıra oluyor sanırım bebeğin büyümesiyle alakalı cnm:44:

rahim kasılması değil ya karnım bildiğiniz sertleşiyo ve acıyooooo doktora söylemiştim magnezyum vereyim rahatlatır dedi yeni aldım iki kere kullanabildim daha bi değişiklik yok akşam çok acıyodu

bende öğrenemedim daha, belirtilerimde hem kıza hem erkeğe tutyor tam muallakta kaldım.. çok merak ediyorum =)
benimde aynen öyle karnım öne doğru sivreldi gören kesin oğlan diyor canım çoğunlkla ekşi istiyor bu seferde kızmı olucak acaba diyolar kafam karıştı iyicene öğrensekte rahat etsek cümleten

rahim kasılması değil ya karnım bildiğiniz sertleşiyo ve acıyooooo doktora söylemiştim magnezyum vereyim rahatlatır dedi yeni aldım iki kere kullanabildim daha bi değişiklik yok akşam çok acıyodu
benimde sertleşiyor karnım ama dediğin gibi bi acı yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…