17-24 haftaları arasında yapılıyor cnm ilkinde de öyle olmuştukızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftalarda giriliyor?
arkadaşlar merhaba benim karnım çok acıyor arada sizde aynı şey oluyor mu merak ettim?
benimde sertleşiyor karnım ama dediğin gibi bi acı yok bende
hobaaa gözünaydın :) kesin mi ? başka ne dedi doktor.???
Yarencim dün yazamadım. Kontrole gittim erkeğe benziyor dedi bana da:) 2 hafta sonra gel bakalım dedi bayramda sorar herkes bir cevabımız olsun dedi:) ikili test yapıldı sonucu bekliyorum. Umarım yolunda çıkar herşey.. Çok tatlı pozlar yakaladık kocaman olmuş bebeğim:))
evet ya akşamları bu karın neden bu kadar çok şişiyor bildiğin davul
Merhaba,
Benim yüksek düşük riski olduğundan bu acı ve ağrı karışımı şeyi hissettiğimde doktora gitmiştim. Panik yapmamamı söyledi. Rahmin artık büyük bir greyfurt kadar. Ve büyümeye de devam ediyor. Dolayısıyla rahim büyürken diğer organlarını sağa sola veyukarı itiyor. Kendine yer açıyor. Vücudun bunu ağrı veya acı olarak algılaması gayet doğal demişti. Bu gaz da yapabilir, karnın şişebilir veya büyük tuvaleteçıkman sıklaşabilir demişti. Kısacası sorun yok demişti. Ama istersen sen yine de bir doktoruna danış, en azından için rahat eder. Bu arada doktorum bunu bana dediğinde sanırımüç haftaönceydi.
İnsanlar gebelik haftamı soruyor. Bazen karnım o kadar büyük oluyor ki 5 ay bitti dediğim bile oluyor. Karnım hem çok sert hem de kocemen oluyor. Eşimin teorisine göre -kendisi de doktordur- bazı bünyeler karbonhidratlara karşı aşırı duyarlı ve gaz yapıyor. Gebelik bunu daha da tetikliyor. Bunun çözümü karbonhidrat yeme oldu. İki gün yemedim. Biraz fark etti. Sizler yürüyüş yapabilirsiniz. Bana yataktan kalkmak bile yasak olduğundan tamamen hareketsizim. Günde yarımsaat yavaş tempoda yürüyüş bile iyi gelebilir. Tabi önce doktora birsormak lazım.:44:
kiz evi naz eviymis .vee bir kiz da benden geliyor.16+3 haftalik ve 158 gr dedi doktorum.saglikli görünüyor .guzelde bir kizin olsun inşallah dedi.cookkk mutlluyummm.bir oglum vardi birde kizim olacak .allahım hepinize bu mutlulugu yasatsin.
Kiz evi naz eviymis .vee bir kiz da benden geliyor.16+3 haftalik ve 158 gr dedi doktorum.saglikli görünüyor .guzelde bir kizin olsun inşallah dedi.cookkk mutlluyummm.bir oglum vardi birde kizim olacak .Allahım hepinize bu mutlulugu yasatsin.
ne güzel canım ya gözünaydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hanzade çok güzel isim canım ama doğru biraz ağır sanki..ben kızım olsaydı adını berra koyucaktım.inşallah 3. kız oluroğullarımıza berat-eymen isimlerini düşünüyoruz. transfer günümüz berat kandiline denk gelmişti ve erkek olursa berat koyarız demiştik.ama iki erkek hesapta yoktu .o gün geldi meleklerim annesine
çook güzel kız isimleri var canım zorlanmazsın...
eşim ali olsun dedi bende ali çok kısa yanına ikinci bir isim istiyorum Muhammed olabilir ama kesin değil sizinkiler belli mi ne güzel ninnileri şimdiden öğrenmişsin ben söylesem var ya çocuk uyacağına korku filminde zanneder kendini :)
Yine işle dolu ve sıkıcı bir güne başlamış bulunuyorum.:126: Neredeyse herkes cinsiyeti kesinleştirmiş. Bizim de kız büyük ihtimalle ama ayın 5 'inde kesin öğrenmiş olacağız. İsminin sade ve yumuşak bir isim olmasını istemiştim hep Eşimle bu aralar ceren ismini beğeniyoruz. herhalde kesin kız deyince ismi bu olacak ...
doktor erkek ihtimali üzerinde durduğu için biz isim olarak ali kerem düşündük. Ama benim içimde kız olacakmış gibi bir his var bir sonraki kontrolde kesinleşir. Kızım olursa adını betül yada zehra koymak istiyorum
bizim isim konusu tam bir kriz eşimle bir türlü anlaşamıyoruz bu konuda doğmadan öncede isim muhabbeti vardı kız olursa benim 2. ismim meryem ve benim bebeğim olmuyordu 41 kişi bana meryem suresi okudu ondan hemen sonra aldık bu haberi oyuzden meryem istiyoruz ama ben yanına doğa isminide istiyorum erkek olursada mert uras istiyorum bakalım kandırabilecekmiyim
Kiz evi naz eviymis .vee bir kiz da benden geliyor.16+3 haftalik ve 158 gr dedi doktorum.saglikli görünüyor .guzelde bir kizin olsun inşallah dedi.cookkk mutlluyummm.bir oglum vardi birde kizim olacak .Allahım hepinize bu mutlulugu yasatsin.
Hani duyarız düşük riski nedeniyle ayaklarını yukarı dikip sonuna kadar yatan efsane gebeler var ya, ben onlardanım işte. Sonuna kadar yatmaca. Doktora geçen hafta demiştim ki önümüzdeki haftasonu bükreşte kongrem var, gidebilir miyim? Doktorumun verdiği cevabı aynen aktarıyorum: bırak bükreşi, beylikdüzüne bile gidemezsin. Çok güldük. Benim durum işte böyle.Bu doğru olabilir karbonhidrat mevzusu..ben de denicem .İşe yürüyerek gidip geliyorum mümkün olduğunca hareketsiz durmamaya çalışıyorum.Biraz da havalar soğuduğu için ayaklar üşüyor sanırım çünkü şu anda da şiş karnım gündüzleri olmazdı halbuki..Senin için de hayırlısını dilerim canım ne zamana kadar yatıcaksın bu şekilde?
tbrikler, küçük bir kız kız geliyor demek, heyecan verici...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?