2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
arkadaşlar merhaba benim karnım çok acıyor arada sizde aynı şey oluyor mu merak ettim?

Merhaba,
Benim yüksek düşük riski olduğundan bu acı ve ağrı karışımı şeyi hissettiğimde doktora gitmiştim. Panik yapmamamı söyledi. Rahmin artık büyük bir greyfurt kadar. Ve büyümeye de devam ediyor. Dolayısıyla rahim büyürken diğer organlarını sağa sola veyukarı itiyor. Kendine yer açıyor. Vücudun bunu ağrı veya acı olarak algılaması gayet doğal demişti. Bu gaz da yapabilir, karnın şişebilir veya büyük tuvaleteçıkman sıklaşabilir demişti. Kısacası sorun yok demişti. Ama istersen sen yine de bir doktoruna danış, en azından için rahat eder. Bu arada doktorum bunu bana dediğinde sanırımüç haftaönceydi.

hobaaa gözünaydın :) kesin mi ? başka ne dedi doktor.???

Yarencim dün yazamadım. Kontrole gittim erkeğe benziyor dedi bana da:) 2 hafta sonra gel bakalım dedi bayramda sorar herkes bir cevabımız olsun dedi:) ikili test yapıldı sonucu bekliyorum. Umarım yolunda çıkar herşey.. Çok tatlı pozlar yakaladık kocaman olmuş bebeğim:))

oo geleneği bozmadık yani :) çok sevindim uzun aralıklarla gidince baya büyümüş oluyorlar gerçekten çok hoş oluyor.İnşallah ikili testin sonuçları da güzel çıkar.Valla ben de dayanamadım kendi doktorum bayram sonrasına verdi randevu ben de zar zor devlet hastanesinden randevu buldum iki hafta sonra gidicem sabırsızlanıyorum :))

evet ya akşamları bu karın neden bu kadar çok şişiyor bildiğin davul

İnsanlar gebelik haftamı soruyor. Bazen karnım o kadar büyük oluyor ki 5 ay bitti dediğim bile oluyor. Karnım hem çok sert hem de kocemen oluyor. Eşimin teorisine göre -kendisi de doktordur- bazı bünyeler karbonhidratlara karşı aşırı duyarlı ve gaz yapıyor. Gebelik bunu daha da tetikliyor. Bunun çözümü karbonhidrat yeme oldu. İki gün yemedim. Biraz fark etti. Sizler yürüyüş yapabilirsiniz. Bana yataktan kalkmak bile yasak olduğundan tamamen hareketsizim. Günde yarımsaat yavaş tempoda yürüyüş bile iyi gelebilir. Tabi önce doktora birsormak lazım.:44:

sağolasın aslında doktora söylemiştim haftasonu randevum vardı ama bişey demedi magnezyum verdi rahatlatır dedi. dünde o kadar acıdı ki akşam ve hala acıyo bende biraz telaş yaptım ama sağol yazdıkların biraz içimi rahatlattı

Bu doğru olabilir karbonhidrat mevzusu..ben de denicem .İşe yürüyerek gidip geliyorum mümkün olduğunca hareketsiz durmamaya çalışıyorum.Biraz da havalar soğuduğu için ayaklar üşüyor sanırım çünkü şu anda da şiş karnım gündüzleri olmazdı halbuki..Senin için de hayırlısını dilerim canım ne zamana kadar yatıcaksın bu şekilde?

Kiz evi naz eviymis .vee bir kiz da benden geliyor.16+3 haftalik ve 158 gr dedi doktorum.saglikli görünüyor .guzelde bir kizin olsun inşallah dedi.cookkk mutlluyummm.bir oglum vardi birde kizim olacak .Allahım hepinize bu mutlulugu yasatsin.

ne güzel canım ya gözünaydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrik ederim canım.Hayırlı olsun.

aman da amann cinsiyetler öğrenilirmiş isimler beğenilirmişmaşallah hepinize ne güzel..biz daha cinsiyet öğrenme aşamasındayız, siz bayağı yol katettiniz..artık isim bulma konusunda yardım edersiniz hepinizin düşündüğü isimler çok güzel, adlarıyla yaşasın yavrular..

maşallah size, gözün aydın canm...ikisini de tadacaksın ne güzell.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Hani duyarız düşük riski nedeniyle ayaklarını yukarı dikip sonuna kadar yatan efsane gebeler var ya, ben onlardanım işte. Sonuna kadar yatmaca. Doktora geçen hafta demiştim ki önümüzdeki haftasonu bükreşte kongrem var, gidebilir miyim? Doktorumun verdiği cevabı aynen aktarıyorum: bırak bükreşi, beylikdüzüne bile gidemezsin. Çok güldük. Benim durum işte böyle.

Tbrikler, küçük bir kız kız geliyor demek, heyecan verici...

tbrikler, küçük bir kız kız geliyor demek, heyecan verici...

allah kolaylık versin gerçekten zor ya sürekli yatış...bi de senin de derdine bak demezsen şayet bişey daha sorucam şu cümlelerin sonuna koyduğunuz ikonları nerden ekliyorsunuz ben de yapmak istiyorummmmmm :)

ayyy masallah hadı gozunaydın geldı prensesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…