allah kolaylık versin gerçekten zor ya sürekli yatış...bi de senin de derdine bak demezsen şayet bişey daha sorucam şu cümlelerin sonuna koyduğunuz ikonları nerden ekliyorsunuz ben de yapmak istiyorummmmmm :)
Tbrikler, küçük bir kız kız geliyor demek, heyecan verici...
ayyy masallah hadı gozunaydın geldı prensesss
Tebrik ederim canım.Hayırlı olsun.
maşallah size, gözün aydın canm...ikisini de tadacaksın ne güzell.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
tebrikler darısı başıma inşallahkiz evi naz eviymis .vee bir kiz da benden geliyor.16+3 haftalik ve 158 gr dedi doktorum.saglikli görünüyor .guzelde bir kizin olsun inşallah dedi.cookkk mutlluyummm.bir oglum vardi birde kizim olacak .allahım hepinize bu mutlulugu yasatsin.
merhaba 2014 anneleri; inşallah ben de 2014 mart annesi olacağım 2. Bebeğim olacak 8 yaşında bir oğlum var. Inşallah herkes sağlıklı bir hamilelik geçirip cennet kokulu evlatlarını sağlıkla kucağına alır.
Hani duyarız düşük riski nedeniyle ayaklarını yukarı dikip sonuna kadar yatan efsane gebeler var ya, ben onlardanım işte. Sonuna kadar yatmaca. Doktora geçen hafta demiştim ki önümüzdeki haftasonu bükreşte kongrem var, gidebilir miyim? Doktorumun verdiği cevabı aynen aktarıyorum: bırak bükreşi, beylikdüzüne bile gidemezsin. Çok güldük. Benim durum işte böyle.
arkadaslar 12+4 haftalıkken dr.kesin olmamakla beraber kıza benzettım dedı.cinsiyete tekrar bakmak için 10 gun sonra yıne cagırdı.14+0 iken tekrar gittim.ultrasonda 14+5 cıktı.ve cinsiyete baktı.erkek dedi.pipiyi de gosterdi.erkek olsun cok ıstemıstım.cunku bir kızım var ve oglum da olsun ısterım.ama hala kafam karısık.acaba degısır mı diye dusunmekten kendımı alamıyorum.
Ultrason goruntum bu.acaba goruntu sızınkılerde de boyle mı yanı bu sekıl mı oluyo pipi olunca.Eki Görüntüle 812314 Eki Görüntüle 812315
cevaplarınızı merakla beklıyorum.sımdıden tesekkurler hepınıze.
canım tekrar değişeceğini sanmıyorum erkek bence.hatırlarsan dün benim ultrason görüntüme yorum yapmıştın ve baktım hakkaten çok benziyorlar..bana da doktorum kesin olmamakla birlikte erkeğe daha yakın demişti.yani sen tahmininde yanılmadın.allah gönlündekini versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
selam kızlar
hamile kaldığım andan itibaren hep erkek hissetmiştim bebeğimi 14 haftalık ken özel hastanede doktor kordonun bacak arasında olduğunu net göremediğini birşey göremediği içinde kıza benzettiğini söyledi.
15 haftalıkken aynı doktora kontrol için gittim bu seferde bağdaş kurmuş ayakları şeyinin üzerinde organ gözükmüyor kıza benziyor ama erkek de olabilir dedi kendimizi iyice kıza alıştırdik annem de bende süeter yelek orduk cici cici :)
bugün annem bize geldi bel fıtığı için bizim semtteki devlet hastanesinde bi doktoru çok öneriyorlar belki iyi gelir demiştik. gitmişken randevum yok ama kadın doğuma bi bakalım dedik aldılar randevusuz bekledik sırayı girdim içeri. doktor uzun uzun baktı önceden cinsiyet tahmininde bulunan oldumu doktorlardan dedi bende kolaya kaçıp başından atmasın diye devlet hastanesi sonuçta önce biri erkeğe benzetmişti sonra kordon bacak arasındaydi kıza benzettiler dedim iyice baktı karnımı salladı öksürttu pozisyon değiştirdi baktı da baktı. yok erkek bu demez mi şaştım kaldım :)
emin misiniz dedim valla ben erkek gördüm dedi pek de açıklamadı üçlü test yaptırman lazım illa dedi kan aldılar benden çıktım.
şimdi daha da merak ediyorum öleceğim heyecandan kocamda yok daha doktor sana kurban bayramına kadar hem diğeri hep ihtimal diyordu bu ihtimal dememiş hem kız yada erkek ne farkeder demez mi sinir oldum
sizce bu doktora güvenmelimiyim çok meraktayım yaa :)
inşallah öğrenir güzel haberler alırsın canımgünaydın herkese bende yarın kontrole gideceğim eğer saklamazsa cinsiyeti öğreneceğiz inşallah
en önemlisi sağlığıselam kızlar şimdi ayrıntılı ultrasondan geliyorum.malesef bebişim cinsiyetini göstermedi yine poposunu dönmüş bacaklarını kapatmış doktor o kadar uğraştı ama göremedi.neyse ama çok tatlıydı elleriyle yüzünü seviyo kafasını çeviriyo.birde sağlıklı olduğunu duydum ya o bana yeter
hayırlı haberlerle dönersin inşallahyarın ben de kontrole gidiyorum
1 ay oldu görmeyeli
canım o etkenlere takılma.ben hep ekşi yedim hala da öyle,karnımda sivri değil ama benimkiler erkekbenimde aynen öyle karnım öne doğru sivreldi gören kesin oğlan diyor canım çoğunlkla ekşi istiyor bu seferde kızmı olucak acaba diyolar kafam karıştı iyicene öğrensekte rahat etsek cümleten
oooohhhhh maşallah minişine...sağlıkla gelsin canım tebriklerKiz evi naz eviymis .vee bir kiz da benden geliyor.16+3 haftalik ve 158 gr dedi doktorum.saglikli görünüyor .guzelde bir kizin olsun inşallah dedi.cookkk mutlluyummm.bir oglum vardi birde kizim olacak .Allahım hepinize bu mutlulugu yasatsin.
Merhaba 2014 anneleri; inşallah ben de 2014 Mart annesi olacağım 2. bebeğim olacak 8 yaşında bir oğlum var. İnşallah herkes sağlıklı bir hamilelik geçirip cennet kokulu evlatlarını sağlıkla kucağına alır.
arkadaslar 12+4 haftalıkken dr.kesin olmamakla beraber kıza benzettım dedı.cinsiyete tekrar bakmak için 10 gun sonra yıne cagırdı.14+0 iken tekrar gittim.ultrasonda 14+5 cıktı.ve cinsiyete baktı.erkek dedi.pipiyi de gosterdi.erkek olsun cok ıstemıstım.cunku bir kızım var ve oglum da olsun ısterım.ama hala kafam karısık.acaba degısır mı diye dusunmekten kendımı alamıyorum.
ultrason goruntum bu.acaba goruntu sızınkılerde de boyle mı yanı bu sekıl mı oluyo pipi olunca.Eki Görüntüle 812314 Eki Görüntüle 812315
ben de erkeğe benzettim valla
benim büyük oğlum da da net gördüm bu oğlumda da net gördüm
selam kızlar
hamile kaldığım andan itibaren hep erkek hissetmiştim bebeğimi 14 haftalık ken özel hastanede doktor kordonun bacak arasında olduğunu net göremediğini birşey göremediği içinde kıza benzettiğini söyledi.
15 haftalıkken aynı doktora kontrol için gittim bu seferde bağdaş kurmuş ayakları şeyinin üzerinde organ gözükmüyor kıza benziyor ama erkek de olabilir dedi kendimizi iyice kıza alıştırdik annem de bende süeter yelek orduk cici cici :)
bugün annem bize geldi bel fıtığı için bizim semtteki devlet hastanesinde bi doktoru çok öneriyorlar belki iyi gelir demiştik. gitmişken randevum yok ama kadın doğuma bi bakalım dedik aldılar randevusuz bekledik sırayı girdim içeri. doktor uzun uzun baktı önceden cinsiyet tahmininde bulunan oldumu doktorlardan dedi bende kolaya kaçıp başından atmasın diye devlet hastanesi sonuçta önce biri erkeğe benzetmişti sonra kordon bacak arasındaydi kıza benzettiler dedim iyice baktı karnımı salladı öksürttu pozisyon değiştirdi baktı da baktı. yok erkek bu demez mi şaştım kaldım :)
emin misiniz dedim valla ben erkek gördüm dedi pek de açıklamadı üçlü test yaptırman lazım illa dedi kan aldılar benden çıktım.
şimdi daha da merak ediyorum öleceğim heyecandan kocamda yok daha doktor sana kurban bayramına kadar hem diğeri hep ihtimal diyordu bu ihtimal dememiş hem kız yada erkek ne farkeder demez mi sinir oldum
sizce bu doktora güvenmelimiyim çok meraktayım yaa :)
ultrason goruntum bu.acaba goruntu sızınkılerde de boyle mı yanı bu sekıl mı oluyo pipi olunca.Eki Görüntüle 812314 Eki Görüntüle 812315
Hani duyarız düşük riski nedeniyle ayaklarını yukarı dikip sonuna kadar yatan efsane gebeler var ya, ben onlardanım işte. Sonuna kadar yatmaca. Doktora geçen hafta demiştim ki önümüzdeki haftasonu bükreşte kongrem var, gidebilir miyim? Doktorumun verdiği cevabı aynen aktarıyorum: bırak bükreşi, beylikdüzüne bile gidemezsin. Çok güldük. Benim durum işte böyle.
ben 20. haftada gireceğim inşallahkızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftalarda giriliyor?
ayın 5 inde doktora gidicem renkli ultrason kullanıyormuş herhalde ozaman gösterir bebişko cinsiyetinibirde saçlarımı boyamak istiyorum 17 sinde 4 aylık oluyorum artık böyle rengi solmuş gibi gözükmek istemiyorum tabiki doktorumuz izin verirse siz ne diyorsunuz saçlarını boyatan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?