2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
allah kolaylık versin gerçekten zor ya sürekli yatış...bi de senin de derdine bak demezsen şayet bişey daha sorucam şu cümlelerin sonuna koyduğunuz ikonları nerden ekliyorsunuz ben de yapmak istiyorummmmmm :)

Sana bumesajı yazdığım çerçevenin tan altınd sarı sarı kafalar var. Bir tanesine tıklayıp mesajadevam edebilirsin.

Merhaba 2014 anneleri; inşallah ben de 2014 Mart annesi olacağım 2. bebeğim olacak 8 yaşında bir oğlum var. İnşallah herkes sağlıklı bir hamilelik geçirip cennet kokulu evlatlarını sağlıkla kucağına alır.

Tbrikler, küçük bir kız kız geliyor demek, heyecan verici...

ayyy masallah hadı gozunaydın geldı prensesss

Tebrik ederim canım.Hayırlı olsun.

maşallah size, gözün aydın canm...ikisini de tadacaksın ne güzell.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Sagolun kizlar , saglijla kucagimiza alalim insallah hepimiz

tebrikler darısı başıma inşallah

amin canım

Efsane gebe olayında yalniz değilsin hamileligimi ogrendigimden beri 2.80 yatiyorum.seninki Beylikdüzü demis benimki odadan odaya gitmeyi yasaklamisti. Mart annesi grubunu hep okudum ama bu risk yuzunden yazmamistim. Yazini okuyunca cesaretlendim sana coooook gecmis olsun.

arkadaslar 12+4 haftalıkken dr.kesin olmamakla beraber kıza benzettım dedı.cinsiyete tekrar bakmak için 10 gun sonra yıne cagırdı.14+0 iken tekrar gittim.ultrasonda 14+5 cıktı.ve cinsiyete baktı.erkek dedi.pipiyi de gosterdi.erkek olsun cok ıstemıstım.cunku bir kızım var ve oglum da olsun ısterım.ama hala kafam karısık.acaba degısır mı diye dusunmekten kendımı alamıyorum.
ultrason goruntum bu.acaba goruntu sızınkılerde de boyle mı yanı bu sekıl mı oluyo pipi olunca.
cevaplarınızı merakla beklıyorum.sımdıden tesekkurler hepınıze.

Selam kızlarrr :) cuma da benim randevum var 16+2 olcaz bakalım bizimki ne çıkacak :)) zehrayade tebrikler tekrar balım darısı banaa

Yarin aksam 4te randevum var benim de 15+5 olacagim bakalim insallah bizimki de gosterir yalniz benim anlamadigim doktor mu yanlis ölçüyor yoksa bizim sıpa mi acayip buyuyor :)) her doktora gittigimde bi onceki ultrason ölçümünden bikac gun onde oluyor :/

canım tekrar değişeceğini sanmıyorum erkek bence.hatırlarsan dün benim ultrason görüntüme yorum yapmıştın ve baktım hakkaten çok benziyorlar..bana da doktorum kesin olmamakla birlikte erkeğe daha yakın demişti.yani sen tahmininde yanılmadın.allah gönlündekini versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

selam kızlar
hamile kaldığım andan itibaren hep erkek hissetmiştim bebeğimi 14 haftalık ken özel hastanede doktor kordonun bacak arasında olduğunu net göremediğini birşey göremediği içinde kıza benzettiğini söyledi.
15 haftalıkken aynı doktora kontrol için gittim bu seferde bağdaş kurmuş ayakları şeyinin üzerinde organ gözükmüyor kıza benziyor ama erkek de olabilir dedi kendimizi iyice kıza alıştırdik annem de bende süeter yelek orduk cici cici :)
bugün annem bize geldi bel fıtığı için bizim semtteki devlet hastanesinde bi doktoru çok öneriyorlar belki iyi gelir demiştik. gitmişken randevum yok ama kadın doğuma bi bakalım dedik aldılar randevusuz bekledik sırayı girdim içeri. doktor uzun uzun baktı önceden cinsiyet tahmininde bulunan oldumu doktorlardan dedi bende kolaya kaçıp başından atmasın diye devlet hastanesi sonuçta önce biri erkeğe benzetmişti sonra kordon bacak arasındaydi kıza benzettiler dedim iyice baktı karnımı salladı öksürttu pozisyon değiştirdi baktı da baktı. yok erkek bu demez mi şaştım kaldım :)
emin misiniz dedim valla ben erkek gördüm dedi pek de açıklamadı üçlü test yaptırman lazım illa dedi kan aldılar benden çıktım.
şimdi daha da merak ediyorum öleceğim heyecandan kocamda yok daha doktor sana kurban bayramına kadar hem diğeri hep ihtimal diyordu bu ihtimal dememiş hem kız yada erkek ne farkeder demez mi sinir oldum
sizce bu doktora güvenmelimiyim çok meraktayım yaa :)

inşallah cnm.cok sagol.Allah hepimizin bebişlerini korusun saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın ınşallah.kesinleşince haber lerini bekliyoruz senın de.inşallah Allah gönlündekini verir sana da canım.

sen hemen hemen benım yasadıgımı yasamıssın cnm.bız herkese kızımız olucak dıe soyledık.sonra erkek oldugunu öğrenınce sok yasadım.cunku cok ıstıyodum erkek olmasını.kızım vardı,bır de oğlum olsun ıstemıstım hep.hala da ınanamıyorum yaanı.bı daha kı sefere acaba değişir mi diye düşünmekten alamıyorum kendımı.

günaydın herkese bende yarın kontrole gideceğim eğer saklamazsa cinsiyeti öğreneceğiz inşallah
inşallah öğrenir güzel haberler alırsın canım
en önemlisi sağlığı zaten cinsiyeti er geç öğreneceksin canım.hayırısı olsun.
yarın ben de kontrole gidiyorum
1 ay oldu görmeyeli
hayırlı haberlerle dönersin inşallah
benimde aynen öyle karnım öne doğru sivreldi gören kesin oğlan diyor canım çoğunlkla ekşi istiyor bu seferde kızmı olucak acaba diyolar kafam karıştı iyicene öğrensekte rahat etsek cümleten
canım o etkenlere takılma.ben hep ekşi yedim hala da öyle,karnımda sivri değil ama benimkiler erkekhayırlı evlat olsunlar inşallah
oooohhhhh maşallah minişine...sağlıkla gelsin canım tebrikler

hoşgeldin canım...maşallah oğlanı büyütmüşsün darısı yeni bebeğine

ben de erkeğe benzettim valla
benim büyük oğlum da da net gördüm bu oğlumda da net gördüm

arkadaşlar bu problemler yüzünden tüp bebek yaptırıp pozitif bir şekilde hamileliği devam eden var mı

ben de erkeğe benzettim valla
benim büyük oğlum da da net gördüm bu oğlumda da net gördüm

sagol cnm.Allah iki oğlunu da sana bağışlasın.hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın bebişini inşallah.(hepimiz inşallah)2 oğlun olduguna gore az cok bılırsın sen yanı goruntuyu.benım ılkı kız onda hıc boyle bı goruntu bulamadım bakınca ultrason goruntulerıne.inşallah benım de bi oğlum olur ne diyim.çok istiyorum çunku,tabiiki önce sağlık sıhhat.

valla ne yalan söyleyeyim rodi, ben seninkini hep erkek hissetmiştim, kız deyince de çok şaşırmıştım, yanlış hesap değilse 17. haftandaymışsın, artık bence doktorun yanlış görme şansı olmamalı diye düşünüyorum, bence erkektir, ama emin olmak en güzeli, bu hafta başka bir doktora daha görün derim bana 15+2 de %90 erkek dedi, ama ben renkli renkli pipi görmeyince ultrasonda hala emin değilim, bu hafta nasip olursa başka bir doktora da görünmeyi planlıyorum

ben ultrason resminden pek anlamıyorum işin açığı, siyah beyaz götserdi bana da doktorum pipiyi, hatta göbüş tarafından gösterdi, bak bu beyazlık pipi dedi amaa ben göremedim, renkliyi açsanız dagörsem dedim, şimdi zamanı değil renklinin bir dahaki gelmende bakacağız renkliyle dedi, ahal içim rahat değil, 15+2 de erkek demişti, bir de sağdan soldan duyduğuma göre emin olmadan söylemiyormuş benim doktor, ama hala içim rahat değil, değişir mi diye

çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, çok zor
kızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftalarda giriliyor?
ben 20. haftada gireceğim inşallah

benim saç rengim doğal olduğu için boya derdim bari yok çok şükür, ama bundan 6 sene önce boyaydı, sarı renkti ve öylece hamile kalmıştım, tabi ki gebelik boyunca ve emzirme boyunca boyatmadım, uzayan siyahları hiç te umursamadım,o yüzden şimdi doğal halinde kaldılar

geçende tv de birisi organic morganik hepsi hikaye, her saç boyası zarar verir demişti, bilemiyorum tabi, yine de güvenilir bir kufaöre organic yaptırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…