2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Beni ekleyin listeye lütfen mesaj atamıyorum hakkım yokmuş...Kızlar ben 64 kg la hamile kaldım ve hala aynı kilodayım ama karnım baya şişti hamile kıyafetlerini çoktan giymeye başladım sizce hiç kilo almamam normalmi? he birde afedersiniz arkam çok çıktı önden karnım arkadan popom büyümeye başladı. ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı hem çok kilo almıştım hemde popom dışarıya çıkmamıştı :))) şimdi hem kilo almadım hemde bedenim önden arkadan büyümeye başladı sizdede bu durum varmı ?

Sağdaki resimden bariz belli erkek olduğu hayırlı olsun :)))))

Efsane gebe olarak bende burdayım kızlar çok zor günler geçirdik hala yatıyorum..doktorum kalk dese anamlar kaldırmıyor beni :) hergün bi hikaye geliyo konudan komşudan aman ha kıpırdama progestan bağımlısı oldum zati :))) allah hepimize kolaylık versin.

merhaba arkadaşlar

benim bulantılarım epeyce azaldı iki üç gündür karnımda aşırı sertlik ve gerilme hissediyorum özellikle üst kısımda
ne yapacağım ben daha bu aylarda böyleyken dokuz ay nasıl geçer

hoşgeldin canım...maşallah oğlanı büyütmüşsün darısı yeni bebeğine

hoşbuldum :) evet 2. olana kadar oğlanı büyüttüm aradaki kaybettiğim bebeklerimden dolayı yaş farkı baya olacak artık, sağ salim doğsun da yaş farkı olsun tek dert o olsun :))

Offfff p.tesi olsun biran once hem cinsiyetini cok merak ediuorumm hemde cok ozledim yavrumu dogunca herhalde saniye ayirmicam yanimdan:))kizlar tam 16 haftalik olucam p.tesi kesin belirgin oluyor dime cinsiyeti

Bende perşembe günü gidicem kontrölüme bakalım benim minik gösterecek mi şansımıza :))) bende çok özledim iple çekiyorum ultrason günlerimi hele en son gördüğüm manzara aklımdan hiç gitmiyor resmen tepiniyordu ayaklarıyla çıtmalanıyordu poposunun gücüyle hiç durmak bilmedi hatta doktorumuz ''eyvah her yeri vurdu kırdı yıktı bu çocuk çapulcumu olcak '' falan diyede espiri yaptı güldük hep beraber bakalım perşembeye nasıl görünecek bize ben her gittiğimde korkuyla hemen kalp atışlarına bakıyorum kıpırdama var mı diye çok korkuyorum ona bşy olacak diye onun için inan cinsiyetini hiç merak etmiyorum.umarım bebeşlerimiz sağlıklıdır ve bir an önce sağlıkla kucağımıza alırız :)))

canım neden bu kadar riskli? allah kolaylık versin,sağlıkla bebeğine kavuştursun
merhaba canım.o gerginlik 2-3 gündür fazlasıyla bende de var. özellikle göbeğimin sağ tarafı kocaman oluyo ve çok acıyo:18:yamuk mumuk bir göbekallah hepimize güzel bir 9 ay nasip etsin..
hoşbuldum :) evet 2. olana kadar oğlanı büyüttüm aradaki kaybettiğim bebeklerimden dolayı yaş farkı baya olacak artık, sağ salim doğsun da yaş farkı olsun tek dert o olsun :))

aynen canım tek dert yaş farkı olsun zaten çok fark yok

Valla eve ultrason alasim varrr ya aynen cinsiyet onemli degill sagligi yerinde olsunda ben bu zamana lkadar sormadim bile doktoruma ama artik bilmek istiyorum ki minigime ismiyle sesleniyim ciciler aliyimm

Valla eve ultrason alasim varrr ya aynen cinsiyet onemli degill sagligi yerinde olsunda ben bu zamana lkadar sormadim bile doktoruma ama artik bilmek istiyorum ki minigime ismiyle sesleniyim ciciler aliyimm

Aynen her randevu cikisi bi dahaki randevuyu iple cekiyorum.bisey oldu mu iyi mi nasil diye merak ediyorum

Selam kızlarrr :) cuma da benim randevum var 16+2 olcaz bakalım bizimki ne çıkacak :)) zehrayade tebrikler tekrar balım darısı banaa

tebrikler darısı başıma inşallah

amin canım
Sağolun kizlar insallah sizde ogrenin insallah
Tatlim masallah diyelim kuzucuguna .gelisim guzel demekki

Gunaydin anneler ya 4 kilo almisim bu ay herhafta bi kilO aldim resmen
Nolcak halim ben yine 20 ustu bi kiloyla dogurcam galiba.

Canım geçmiş olsun bu haftalarda sağ tarafta ağrılar olur diye okumuştum ama sanrım sancı saplanması gşbi bişeyler beklemek gerek baslarda solda olduğu gibi . Gecmiyorsa agrın hemen bi tlf ac doktora

çikolata hurafeymiş doktor öyle dedi :)
Canim benim doktor ye gel der demekki doktordan doktora değişiyor

Ben saga yatinca daha rahatim nedense .oglumdada 9 ay saga yattim hep oglum soldaydi çünkü.

Ben hic almadim 1 kg verdim.artik alma vaktim geldi bebek hizla büyüyecek

Canim manti , icli köfte , sigara böreği yapabilirsin.konserve icin kapaklarida kaynat annem oyle yapiyor.arkadaslarin tarifi gibi yap domatealeri.ben anneme yaptirdim.

Insallah canim

Canim benimde sag tarafim agridi onxeki hafta inşallah kötü bir sey yoktur.ihmal etme aksam acile yarinda doktoruna gorun

Demir hapini aksam ic yatarken.istahini acmaz hemde daha faydali olur[/QUOTE]

hastane yakınsa acile git sadece apandisit olup olmadığını sor. ayrıntılı tetkik için zaten polikiniye gel derler. sonuçta apandisit acil bişey, bekletmek olmaz.

Kum döküyor olabilir misin idrarında yanma var mı idrar tahliliyle çıkıyormuş

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?

Canım hiç üzülme, iyi düşünelim iyi olsun. Doktora gidene kadar kalkma yat. Bol bol dinlen. Bil ki bu forumdaki tüm annelerin tüm iyi dilekleri seni ve bebeğini koruyup kollayacak.

kızlarrr hepinizden Allah razı olsun çok güzel moral verdiniz bana tek tek teşekkür ediyorum hepinize, dün gittim doktora çocukla alakalı değil dedi doktor ayrıntılı ultrason için gönderdi beni, başka doktor 5 dk kadar baktı anlayamadım apandisit mi değil mi diye dedi karnıma o kadar çok bastırdı ki ağrıdan ağladım resmen bebişe birşey oldu mu diye korktum çünkü tam ortasına bastırdı karnımın tam bebişin olduğu yere hemde uzun süre sonuç olarak apandisit değil sanırım dedi kesin konuşmadı ama benim ağrılarım baya azaldı inşallah değildir. bir kaç gündür bu ağrıdan dolayı çok kötüydüm şimdi ise kendimi bebeğime suçlu hissediyorum çok bastırdı çok ağrıyor bastırmayın çocuğun olduğu yere dedim anlamam lazım bir türlü anlayamadım mecburum dedi çok moralim bozuk ya Allah korusun sanki ezilmiş gibi hissettim bebişimi ya keşke o ağrıları çekseydim de hiç gitmeseydim doktora

günaydın hamişlerrrrr, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için :)

Gunaydin anneler ya 4 kilo almisim bu ay herhafta bi kilO aldim resmen
Nolcak halim ben yine 20 ustu bi kiloyla dogurcam galiba.
bende kilo aldım hissediyorum hemde çok eşim dalga geçer oldu her ayağa kalktığımda şimdi ne getirceksin hayatım diyo

kızlarrr hepinizden Allah razı olsun çok güzel moral verdiniz bana tek tek teşekkür ediyorum hepinize, dün gittim doktora çocukla alakalı değil dedi doktor ayrıntılı ultrason için gönderdi beni, başka doktor 5 dk kadar baktı anlayamadım apandisit mi değil mi diye dedi karnıma o kadar çok bastırdı ki ağrıdan ağladım resmen bebişe birşey oldu mu diye korktum çünkü tam ortasına bastırdı karnımın tam bebişin olduğu yere hemde uzun süre sonuç olarak apandisit değil sanırım dedi kesin konuşmadı ama benim ağrılarım baya azaldı inşallah değildir. bir kaç gündür bu ağrıdan dolayı çok kötüydüm şimdi ise kendimi bebeğime suçlu hissediyorum çok bastırdı çok ağrıyor bastırmayın çocuğun olduğu yere dedim anlamam lazım bir türlü anlayamadım mecburum dedi çok moralim bozuk ya Allah korusun sanki ezilmiş gibi hissettim bebişimi ya keşke o ağrıları çekseydim de hiç gitmeseydim doktora [/QUOTE]
cnm geçmiş olsun stres yapma bence bişey olacak olsa yapmazlardı dr biliyolar içini ferah tut
günaydın hamişlerrrrr, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için :)

günaydın :)

ben bu dr lara inanamıyorum nasıl böyle konuşuyolar her gittiğinde farklı bir cinsiyet emin değilsen söyleme dimi ama erkekte pek yanılma olmuyo cnm hayırlısı

benimde dr kız dedi ikinci kızım olcak allah izin verirse ama psikolojim bozuldu benim bide bu hormonlardan galiba soruyolar cinsiyeti ne kız diyince hmmm hayırlısı sağlık olsun kime söylediysem bu cvbı aldım çok morelim bozuluyo halbuki ben mutluyum ne fark eder kız yada erkek doğana kadar sorana söylemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…