arkadaslar 12+4 haftalıkken dr.kesin olmamakla beraber kıza benzettım dedı.cinsiyete tekrar bakmak için 10 gun sonra yıne cagırdı.14+0 iken tekrar gittim.ultrasonda 14+5 cıktı.ve cinsiyete baktı.erkek dedi.pipiyi de gosterdi.erkek olsun cok ıstemıstım.cunku bir kızım var ve oglum da olsun ısterım.ama hala kafam karısık.acaba degısır mı diye dusunmekten kendımı alamıyorum.
ultrason goruntum bu.acaba goruntu sızınkılerde de boyle mı yanı bu sekıl mı oluyo pipi olunca.Eki Görüntüle 812314 Eki Görüntüle 812315
cevaplarınızı merakla beklıyorum.sımdıden tesekkurler hepınıze.
Efsane gebe olayında yalniz değilsinhamileligimi ogrendigimden beri 2.80 yatiyorum.seninki Beylikdüzü demis benimki odadan odaya gitmeyi yasaklamisti. Mart annesi grubunu hep okudum ama bu risk yuzunden yazmamistim. Yazini okuyunca cesaretlendim sana coooook gecmis olsun.
Sağdaki resimden bariz belli erkek olduğu hayırlı olsun :)))))
hoşgeldin canım...maşallah oğlanı büyütmüşsün darısı yeni bebeğine
Offfff p.tesi olsun biran once hem cinsiyetini cok merak ediuorumm hemde cok ozledim yavrumu dogunca herhalde saniye ayirmicam yanimdan:))kizlar tam 16 haftalik olucam p.tesi kesin belirgin oluyor dime cinsiyeti
canım neden bu kadar riskli? allah kolaylık versin,sağlıkla bebeğine kavuştursunEfsane gebe olarak bende burdayım kızlarçok zor günler geçirdik hala yatıyorum..doktorum kalk dese anamlar kaldırmıyor beni :) hergün bi hikaye geliyo konudan komşudan aman ha kıpırdama progestan bağımlısı oldum zati :))) allah hepimize kolaylık versin.
merhaba canım.o gerginlik 2-3 gündür fazlasıyla bende de var. özellikle göbeğimin sağ tarafı kocaman oluyo ve çok acıyo:18:yamuk mumuk bir göbekmerhaba arkadaşlar
benim bulantılarım epeyce azaldı iki üç gündür karnımda aşırı sertlik ve gerilme hissediyorum özellikle üst kısımda
ne yapacağım ben daha bu aylarda böyleyken dokuz ay nasıl geçer
hoşbuldum :) evet 2. olana kadar oğlanı büyüttüm aradaki kaybettiğim bebeklerimden dolayı yaş farkı baya olacak artık, sağ salim doğsun da yaş farkı olsun tek dert o olsun :))
Bende perşembe günü gidicem kontrölüme bakalım benim minik gösterecek mi şansımıza :))) bende çok özledim iple çekiyorum ultrason günlerimi hele en son gördüğüm manzara aklımdan hiç gitmiyor resmen tepiniyordu ayaklarıyla çıtmalanıyordu poposunun gücüyle hiç durmak bilmedi hatta doktorumuz ''eyvah her yeri vurdu kırdı yıktı bu çocuk çapulcumu olcak '' falan diyede espiri yaptı güldük hep beraber bakalım perşembeye nasıl görünecek bize ben her gittiğimde korkuyla hemen kalp atışlarına bakıyorum kıpırdama var mı diye çok korkuyorum ona bşy olacak diye onun için inan cinsiyetini hiç merak etmiyorum.umarım bebeşlerimiz sağlıklıdır ve bir an önce sağlıkla kucağımıza alırız :)))
Tesekkurler cnm.Sağdaki resimden bariz belli erkek olduğu hayırlı olsun :)))))
Valla eve ultrason alasim varrr ya aynen cinsiyet onemli degill sagligi yerinde olsunda ben bu zamana lkadar sormadim bile doktoruma ama artik bilmek istiyorum ki minigime ismiyle sesleniyim ciciler aliyimm
Selam kızlarrr :) cuma da benim randevum var 16+2 olcaz bakalım bizimki ne çıkacak :)) zehrayade tebrikler tekrar balımdarısı banaa
Sağolun kizlar insallah sizde ogrenin insallahtebrikler darısı başıma inşallah
amin canım
Tatlim masallah diyelim kuzucuguna .gelisim guzel demekkiYarin aksam 4te randevum var benim de 15+5 olacagim bakalim insallah bizimki de gosterir yalniz benim anlamadigim doktor mu yanlis ölçüyor yoksa bizim sıpa mi acayip buyuyor :)) her doktora gittigimde bi onceki ultrason ölçümünden bikac gun onde oluyor :/
canm öncelikle bebeğin hayırlı olsun, ayrıca ağrıların içinde geçmiş olsun, bir kaç hafta önce bendede vardı kasık ağrısı çok şiddetli, kolumu kaldırsam ağrıyordu, bende üç gün dayandım ve sonra dr.'a gittim, dr. büyük ihtimalle gaz sancısı olabileceğini söyleyince şaşırmıştım çünkü herhangi bir sorunum yoktu ,yinede ultrasonla bakalım için rahat etsin dedi dr. ve bebeğimde hiç bi problem yoktu çok şükür kıpır kıpırdı miniğim,ayaklarını,bacaklarını sıcak tut geçer dedi dr. ve geçti arada bi yine oluyo ama üşütüyoruz demekki hemen çorap giyiyorum ayağıma,gece çorapla yatıyorum hatta o derece:)
Canım geçmiş olsun bu haftalarda sağ tarafta ağrılar olur diye okumuştum ama sanrım sancı saplanması gşbi bişeyler beklemek gerek baslarda solda olduğu gibi . Gecmiyorsa agrın hemen bi tlf ac doktora
Canım geçmiş olsun.Benim en baştan beri ağrılarım hep sağ tarafta.1 kaç defa sol tarafım ağrıdı.Sürekli sağ tarafım ağrıyor.Bende geçen doktora gittiğimde biraz ayakta vs. durdum etek giymiştim birazda üşüdüm.Sabaha kadar ağrıdı.Ertesi günde devam etti.ağrı.Yani olabiliyor.Umarım geçer.Yüksek topuk konusuna gelince ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri giymiyorum.Ağrıdan ziyade dengemi kaybedip düşme ihtimalinden korkuyorum.Hamilelikte bu tür düşüşler pek iyi değil.
Canim benim doktor ye gel der demekki doktordan doktora değişiyorçikolata hurafeymiş doktor öyle dedi :)
hastane yakınsa acile git sadece apandisit olup olmadığını sor. ayrıntılı tetkik için zaten polikiniye gel derler. sonuçta apandisit acil bişey, bekletmek olmaz.
Kum döküyor olabilir misin idrarında yanma var mı idrar tahliliyle çıkıyormuş
saç boyatmak çok sağlıklı değil diye duymuştum canım ama sen iyice bir araştır doktoruna da danış, ondan sonra boyat bence..
geçmiş olsun canım, Allah korktuğun yere uğratmasın.. şifa versin
ben doktora gidince ilk işim o başağrısını sormak..daha dün sabahtan akşama kadar ağrıdıönceki hafta da 3 gün peşpeşe ağrıdı..artan kan hacminden dolayı normalmiş netten okuduğuma göre inşallah geçer...geçmiş olsun,masaj yaparsan belki biraz rahatlarsın canm
geçmiş olsun canımşimdi nasılsın ?
Canım hiç üzülme, iyi düşünelim iyi olsun. Doktora gidene kadar kalkma yat. Bol bol dinlen. Bil ki bu forumdaki tüm annelerin tüm iyi dilekleri seni ve bebeğini koruyup kollayacak.
merhaba canım, inşallah önemli birşey değildir, o ağrıyan yerine biraz bastırsana ağrı artıyor mu? ben 3-4 yıl önce apandisitten ameliyat olmuştum anlamamıştım doktor baya bastırmıştı belirlerken bi de böyle merdivenden inerken ağrıyo acıyodu. apandisit olduğundan şüpheleniyorsan sakın sıcak su torbası gibi sıcak hiç birşey uygulama. korkutmak istemiyorum aklına kötü birşey getirme belki apandisit değildir sen apandisit olabilir mi dedin diye uyarıyorum bana söyleyen olmamıştı karnım ağrıyo diye dayadım sıcak birşeyleri patlama noktasına getirmişim. yorgunluğunun da etkisi olabilir ben de ayakta kalınca karnım aşağı aşağı çekiyo gibi hissediyorum kasıklarım ve belim çok ağrıyo. hatta bi gün gün boyu kuyruk beklemek zorunda kaldım çok koşturdum bütün ağrılarım hat safhaya çıktı acile gittik bi baktık bebeğin umrunda değil taklalar atıyo inşallah seninde geçici birşeydir. doktora gidince haber ver inşallah önemli birşey değildir canım, çook geçmiş olsun
bende kilo aldım hissediyorum hemde çok eşim dalga geçer oldu her ayağa kalktığımda şimdi ne getirceksin hayatım diyoGunaydin anneler ya 4 kilo almisim bu ay herhafta bi kilO aldim resmen
Nolcak halim ben yine 20 ustu bi kiloyla dogurcam galiba.
Canim benim doktor ye gel der demekki doktordan doktora değişiyor
Ben saga yatinca daha rahatim nedense .oglumdada 9 ay saga yattim hep oglum soldaydi çünkü.
Ben hic almadim 1 kg verdim.artik alma vaktim geldi bebek hizla büyüyecek
Canim manti , icli köfte , sigara böreği yapabilirsin.konserve icin kapaklarida kaynat annem oyle yapiyor.arkadaslarin tarifi gibi yap domatealeri.ben anneme yaptirdim.
Insallah canim
Canim benimde sag tarafim agridi onxeki hafta inşallah kötü bir sey yoktur.ihmal etme aksam acile yarinda doktoruna gorun
Demir hapini aksam ic yatarken.istahini acmaz hemde daha faydali olur
günaydın hamişlerrrrr, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için :)
selam kızlar
hamile kaldığım andan itibaren hep erkek hissetmiştim bebeğimi 14 haftalık ken özel hastanede doktor kordonun bacak arasında olduğunu net göremediğini birşey göremediği içinde kıza benzettiğini söyledi.
15 haftalıkken aynı doktora kontrol için gittim bu seferde bağdaş kurmuş ayakları şeyinin üzerinde organ gözükmüyor kıza benziyor ama erkek de olabilir dedi kendimizi iyice kıza alıştırdik annem de bende süeter yelek orduk cici cici :)
bugün annem bize geldi bel fıtığı için bizim semtteki devlet hastanesinde bi doktoru çok öneriyorlar belki iyi gelir demiştik. gitmişken randevum yok ama kadın doğuma bi bakalım dedik aldılar randevusuz bekledik sırayı girdim içeri. doktor uzun uzun baktı önceden cinsiyet tahmininde bulunan oldumu doktorlardan dedi bende kolaya kaçıp başından atmasın diye devlet hastanesi sonuçta önce biri erkeğe benzetmişti sonra kordon bacak arasındaydi kıza benzettiler dedim iyice baktı karnımı salladı öksürttu pozisyon değiştirdi baktı da baktı. yok erkek bu demez mi şaştım kaldım :)
emin misiniz dedim valla ben erkek gördüm dedi pek de açıklamadı üçlü test yaptırman lazım illa dedi kan aldılar benden çıktım.
şimdi daha da merak ediyorum öleceğim heyecandan kocamda yok daha doktor sana kurban bayramına kadar hem diğeri hep ihtimal diyordu bu ihtimal dememiş hem kız yada erkek ne farkeder demez mi sinir oldum
sizce bu doktora güvenmelimiyim çok meraktayım yaa :)
sen hemen hemen benım yasadıgımı yasamıssın cnm.bız herkese kızımız olucak dıe soyledık.sonra erkek oldugunu öğrenınce sok yasadım.cunku cok ıstıyodum erkek olmasını.kızım vardı,bır de oğlum olsun ıstemıstım hep.hala da ınanamıyorum yaanı.bı daha kı sefere acaba değişir mi diye düşünmekten alamıyorum kendımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?