benimde dr kız dedi ikinci kızım olcak allah izin verirse ama psikolojim bozuldu benim bide bu hormonlardan galiba soruyolar cinsiyeti ne kız diyince hmmm hayırlısı sağlık olsun kime söylediysem bu cvbı aldım çok morelim bozuluyo halbuki ben mutluyum ne fark eder kız yada erkek doğana kadar sorana söylemicem
Efsane gebe olarak bende burdayım kızlarçok zor günler geçirdik hala yatıyorum..doktorum kalk dese anamlar kaldırmıyor beni :) hergün bi hikaye geliyo konudan komşudan aman ha kıpırdama progestan bağımlısı oldum zati :))) allah hepimize kolaylık versin.
benimde dr kız dedi ikinci kızım olcak allah izin verirse ama psikolojim bozuldu benim bide bu hormonlardan galiba soruyolar cinsiyeti ne kız diyince hmmm hayırlısı sağlık olsun kime söylediysem bu cvbı aldım çok morelim bozuluyo halbuki ben mutluyum ne fark eder kız yada erkek doğana kadar sorana söylemicem
[SUB][/SUB]
insanların cahilliği ya da senin de üzüldüğünü düşünüp teselli etmeye calışıyorlardır. ama her ne olursa olsun bu şekilde geri dönüş almak çok kaba.
bence ne kadar da şanslısın, 2 tane kızın olacak, küçüğünün ablası olacak beraber büyüyecekler, birbirlerine hep destek oalcaklar, birinin kalp kırıklığı olucak mesela büyüyünce diğeri ona destek olacak. Sana bile anlatamadıklarını belki birbirlerine anlatacaklar. ben çok isterdim bir ablam kızkardeşim olsun, çok farklı birşey :)
insanlarda bir takıntı var işte, illa farklı olacak cinsiyetler.. sen kafanı takma, istersen de söyleme kimseye bu en dogal hakkın..
canım işte böyle cahil bilinçsiz insanlar çok fazla maalesef hiç moralini bozma değermi .Ben büyük söyleyip de bi tek oğlum olsunda isterse dışarı atsın beni diyip hakkatende annesini dışarı koyan evlatlar biliyorum.hayırlı evlat istemek ve de öyle olması herşeyden önemli.Elalemin lafı değil bizim duamız ve niyetimiz belirliycek bunu da.iki kızını da hayırla sağlıkla büyütürsün inş.
tşk ederim cnmevet bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum üzülmüyorum zaten çok seviniyorum kızım olcak diye
ben sevinirken onlar böyle söyle söyleyince sevincimi yarıda bırakıyo erken etkileniyorum sanırım :)
günaydınnnn hamile arkadaşlarım benimmm
valla ne yalan söyleyeyim rodi, ben seninkini hep erkek hissetmiştim, kız deyince de çok şaşırmıştım, yanlış hesap değilse 17. haftandaymışsın, artık bence doktorun yanlış görme şansı olmamalı diye düşünüyorum, bence erkektir, ama emin olmak en güzeli, bu hafta başka bir doktora daha görün derimbana 15+2 de %90 erkek dedi, ama ben renkli renkli pipi görmeyince ultrasonda hala emin değilim, bu hafta nasip olursa başka bir doktora da görünmeyi planlıyorum
Günaydın hatunlar, doktordan geliyorum erkekmiş benimki de
Listeyi bugün müsait bir zamanımda güncelliycem, cinsiyetini öğrenenler bana özel mesajla bildirsin.
Günaydın hatunlar, doktordan geliyorum erkekmiş benimki de
Listeyi bugün müsait bir zamanımda güncelliycem, cinsiyetini öğrenenler bana özel mesajla bildirsin.
ya kızlar çıldırmak üzereyim hamile olduğum için patronum çok üstüme geliyor.ne kadar ayak işi varsa bana yaptırıyor.muhasebeciyken resmen ofisboy oldum.her fırsatta fırçalıyor.doğum iznini beklemeden haklarımı alabilmemin bir yolu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?