2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
[SUB][/SUB]
insanların cahilliği ya da senin de üzüldüğünü düşünüp teselli etmeye calışıyorlardır. ama her ne olursa olsun bu şekilde geri dönüş almak çok kaba.
bence ne kadar da şanslısın, 2 tane kızın olacak, küçüğünün ablası olacak beraber büyüyecekler, birbirlerine hep destek oalcaklar, birinin kalp kırıklığı olucak mesela büyüyünce diğeri ona destek olacak. Sana bile anlatamadıklarını belki birbirlerine anlatacaklar. ben çok isterdim bir ablam kızkardeşim olsun, çok farklı birşey :)
insanlarda bir takıntı var işte, illa farklı olacak cinsiyetler.. sen kafanı takma, istersen de söyleme kimseye bu en dogal hakkın..

:))) yatma grubuna hosgeldin.bakalim ne kadar daha yatacaz.bana ev icinde dolasmaya izin cikti:)) san neden yatiyorsun? Çok gecmis olsun.

canım işte böyle cahil bilinçsiz insanlar çok fazla maalesef hiç moralini bozma değermi .Ben büyük söyleyip de bi tek oğlum olsunda isterse dışarı atsın beni diyip hakkatende annesini dışarı koyan evlatlar biliyorum.hayırlı evlat istemek ve de öyle olması herşeyden önemli.Elalemin lafı değil bizim duamız ve niyetimiz belirliycek bunu da.iki kızını da hayırla sağlıkla büyütürsün inş.

tşk ederim cnmevet bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum üzülmüyorum zaten çok seviniyorum kızım olcak diye
ben sevinirken onlar böyle söyle söyleyince sevincimi yarıda bırakıyo erken etkileniyorum sanırım :)

evet öyle cnm kızıma arkadaş geliyo ben seviniyorum isim arayışına bile girdim hayırlısıyla büyütürüz inş.

Canim benim sonuna kadar dimdikvol.hic kimse bebeginden ve senden onemli degil.benim de bi kizim var.2.hamileligim bu ve dr.buna da ilk basta kiz dedi.ilk once biraz buruldi icim acik konusmam gerekirse ama dr.dan cikana kadar.ciktim ailelerimizi aradik bi kizimiz daha olucak die.sorana bi kizim daha olucak die dimdik durdum.ben memnunum erkekte olsa kiz da olsa benim cocugum kurban olurum ben kizlarima dedim.ve gercekten boyle dusundum.inanki yarin dogurup buyutmeye basladiginda ne sansliyimki Allah'im bana bi evlat daha verdi diceksin.ben ilk cocugumda dr.kiz deyince bi bozuldum ama sonra o kadar pisman oldumki,Allahimdan hergun af diledim.simdi butun sulalede kizimin ustune torun yok.esim ve benim icin de aynen oyle.kizlarin yarin en buyuk destek hem size hem birbirlerine gor bak
amalutfen etrafin lafiyla falan uzme kendini.dimdik dur kizlarinin arkasinda lutfen.

Sen onları dinleyip canını sıkma. Ben 3 aydir yatıyorum dusuk riski yuzunden gecen yil erken dogum yaptim, bebek öldü. 16.haftalik hamileyim bir kere aklima gelip cinsiyetini sormadım, hep yasiyor mu diye soruyoruz. Bir anne icin ne farkeder kiz erkek olması.millet konusacak konu ariyor.lutfen boyle şeylere uzulme.

Hanımlar herkese günaydın :) sat a göre ben de mart annesi görünüyorum ama sanırım doğumum şubat sonunda da olabilir :) herkes cinsiyet üzerine konuşmuş ben 18. haftamdayım 2 hafta önce doktor kıza benziyor dedi başka da bişey demedi. 3 gün sonra tekrar gidicem bakalım ne diyecek. ben en başından beri erkek hissediyordum ama sanırım kız olacak :) eşim kız çocuklarını çok seviyor hatta abartıyor bazen 4-5 tane kızım olsa ne güzel olur diyo :)) bakalım onun gönlüne göre mi olacak kesinleşse de bu merak da bitse :)

benim de bir kızım var ve az önce öğrendim oğlum olacakmış,benim kız kardeşim olmadığı için ikinciyi de hep kız istemiştim ama hayırlısı tabi Allah'tan,bence de doğana kadar söylemeyin cinsiyetini belli ki rahatsız olacaksınız bir şekilde,milleti anlamak çok güç

biliyormusun hemen hemen bende senin gibiyim. benim allah nasip ederse 2 oğlum olacak. işte nerdeyse 1 aydır biliyoruz ama hiçkimseye söylemedik. ben emin olmak istiyorum. benim için ikiside evlat. Rabbim yokluklarını göstermesin hiç kimseye. bana da senin ki gibi bir şeyler söyleyecek oluyorlar ama dinlemiyorum tıkıyorum resmen kulaklarımı onlar birşeyler söylerken ben başka başka şeyler düşünüyorum aldırmıyorum bozmayacağım moralimi sende buna sakın izin verme arkadaşım..

günaydınnnn hamile arkadaşlarım benimmm

günaydın tatlım....

bence de olmamalı sonuçta hepimiz çok hevesliyiz bi tahmin bile nasıl sevindiriyor insanı. evet doğru söylüyorsun ama devlet hastanesi ışte doktor ağzını açıp iki laf etmedi bi ikili test yaptirdin mi bi cinsiyet tahmini oldumu hiç bide erkek derken sesini duydum. bebegimi 1 saniye bile görmedim insan bi çevirir gösterir. yani erkek dedi ama nasıl baktı nereye baktı hiç bilmiyorum o yüzden bu kadar tedirginim zaten. valla allah ellerine düşürmesin sanki para almıyorlar devletten bedavaya bakıyorlar gibi davranıyorlar sürekli devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara allah kolaylık versin ne diyeyim

Günaydın hatunlar, doktordan geliyorum erkekmiş benimki de

Listeyi bugün müsait bir zamanımda güncelliycem, cinsiyetini öğrenenler bana özel mesajla bildirsin.

Günaydın güzel anneler...

cinsiyet öğrenen arkadaşlarımızın gözleri aydın olsun, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi..

canım benim de bir kızım var ve bizim buralarda erkek çok kıymetlidir şimdiki hamileliliğimde herkes cinsiyeti çok merak ediyordu ve benzer yorumlar yapılıyordu. cinsiyet belli olduktan sonra soranlara erkek diyorum gene bir hımmm sesi... inan çekememezlik yapıyorlar. sağlıklı olsunlarda erkek kız fark eder mi Allah aşkına evlat gibi kıymetli bişey var mı bu dünyada.. çevredekileri mutlu etmemiz mümkün değil ki öyle bir derdimiz de olmamalı.. eşim her zaman der kızımı 100 erkeğe değişmem diye... Rabbim sağlık huzur versin... boşver tıka kulaklarını hamileliğinin ve yavrularının tadını çıkar...

Merhaba kızlar doktordan geldim şimdi maalesef cinsiyetini öğrenemedim 14+2 yiz belli değil dedi doktor ayın 5 inde özele gidicem renklı ultrason herhalde orda belli olur beklicez ilk defa bukadar net ve büyük gördüm keseye zor sığıyordu sanki 8.5 cm olmuş çok şükür 1 kilo almışım biraz moralim bozuldu ama hemşire 14 haftada 1 kilo iyi dedi tek sorunum tansiyon hep 13 9 çıktı ve çok dikkat ediyorum ama düşmüyor doktor sınır dedi 14 olursa hemen geliyorsun dedi rabbim korusun

Günaydın hatunlar, doktordan geliyorum erkekmiş benimki de

Listeyi bugün müsait bir zamanımda güncelliycem, cinsiyetini öğrenenler bana özel mesajla bildirsin.

beni de listeye ekleyebilirsin ben den de bir erkek benim ne zaman hamile kaldığım biraz karışık adet söktürücü kullanırken hamile kaldım doktorun söylediğine göre 6 haziran aslında 4 mayıs.13 martta doğucak inş.

Hic uzulme canim benim bir oglum var,ikincininde oglab olacagini duyanlar sana dediklerinin aynisinibana diyorlar,hatta keske kiz olsaydi ilerde size bakardi falan diyorlar.hep oglumun iyi anlasacagi,saglikli,hayirli bir kardesi olmasi i istenistim,hic cinsiyet tercihim yoktu.insanlarin dedigini duymamazliga gel

ya kızlar çıldırmak üzereyim hamile olduğum için patronum çok üstüme geliyor.ne kadar ayak işi varsa bana yaptırıyor.muhasebeciyken resmen ofisboy oldum.her fırsatta fırçalıyor.doğum iznini beklemeden haklarımı alabilmemin bir yolu varmı

muhtemelen hamileleri işten çıkaramıyorlar artık yasaya göre seni bezdirmeye çalışıyor. ama maalesef 32. haftayı doldurman lazım hakkını alamazsın yoksa bence ya konuş yada arada rapor al inadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…