ben bu dr lara inanamıyorum nasıl böyle konuşuyolar her gittiğinde farklı bir cinsiyet emin değilsen söyleme dimi ama erkekte pek yanılma olmuyo cnm hayırlısı
ya kızlar çıldırmak üzereyim hamile olduğum için patronum çok üstüme geliyor.ne kadar ayak işi varsa bana yaptırıyor.muhasebeciyken resmen ofisboy oldum.her fırsatta fırçalıyor.doğum iznini beklemeden haklarımı alabilmemin bir yolu varmı
ya kızlar çıldırmak üzereyim hamile olduğum için patronum çok üstüme geliyor.ne kadar ayak işi varsa bana yaptırıyor.muhasebeciyken resmen ofisboy oldum.her fırsatta fırçalıyor.doğum iznini beklemeden haklarımı alabilmemin bir yolu varmı
20 gün evvel çok kanama yaşadım( plesenta kaynaklı)hastanede yattım iki gün.su an daha iyiyiz ama ben dahil hepimizin gözü korktu.cuma kontrol var çok heyecanliyim.:))) yatma grubuna hosgeldin.bakalim ne kadar daha yatacaz.bana ev icinde dolasmaya izin cikti:)) san neden yatiyorsun? Çok gecmis olsun.
Nasıl insanlar var anlamıyorum.Daha bir özen gösterip iş yükünü hafifleteceğine böyle yapması çok yanlış.Yaptığından vicdanen rahatsız olmuyor mu acaba. Ben devlette çalıştığım için bilmiyorum canım ne yapabilirsin ama bir arkadaş yazmış sık sık rapor alabilirsin herhalde.ya kızlar çıldırmak üzereyim hamile olduğum için patronum çok üstüme geliyor.ne kadar ayak işi varsa bana yaptırıyor.muhasebeciyken resmen ofisboy oldum.her fırsatta fırçalıyor.doğum iznini beklemeden haklarımı alabilmemin bir yolu varmı
20 gün evvel çok kanama yaşadım( plesenta kaynaklı)hastanede yattım iki gün.su an daha iyiyiz ama ben dahil hepimizin gözü korktu.cuma kontrol var çok heyecanliyim.
canım neden bu kadar riskli? allah kolaylık versin,sağlıkla bebeğine kavuştursun
:
kızlarrr hepinizden Allah razı olsun çok güzel moral verdiniz bana tek tek teşekkür ediyorum hepinize, dün gittim doktora çocukla alakalı değil dedi doktor ayrıntılı ultrason için gönderdi beni, başka doktor 5 dk kadar baktı anlayamadım apandisit mi değil mi diye dedi karnıma o kadar çok bastırdı ki ağrıdan ağladım resmen bebişe birşey oldu mu diye korktum çünkü tam ortasına bastırdı karnımın tam bebişin olduğu yere hemde uzun süresonuç olarak apandisit değil sanırım dedi kesin konuşmadı ama benim ağrılarım baya azaldı inşallah değildir. bir kaç gündür bu ağrıdan dolayı çok kötüydüm şimdi ise kendimi bebeğime suçlu hissediyorum çok bastırdı çok ağrıyor bastırmayın çocuğun olduğu yere dedim anlamam lazım bir türlü anlayamadım mecburum dedi çok moralim bozuk ya Allah korusun sanki ezilmiş gibi hissettim bebişimi ya keşke o ağrıları çekseydim de hiç gitmeseydim doktora
doktora gittik bugün, işe geç kalmayayım diye erkenden gittim ama bizim ufaklık yüzüstü yatmış uyuyodu:)
velhasılı kelam yine öğrenemedik cinsiyeti
doğunca öğrenecez bu gidişle yahu:) çikolata da yemiştim halbuki:) babasına kızdım senin gibi uykucu diye:)
hayırlısı bakalım..3 lü test için 10 gün sonraya çağırdı o zamana belki öğreniriz..
bu arada kızlar 3 lü test nasıl yapılıyor? yine kan tahlili mi yapılıyor? aç tok fark ediyor mu? aslında ben çok yaptırmak istemiyorum ama...eşim, doktor ne diyorsa yaptıralım diyor..bizden haberler böyle:)
Selamlar herkeslere,
ben buraya en son 7 haftalıkken yazmıştım şimdi ise 15. haftaya girdim bayadır yazmamışım. Sayfayı okuyorum okuyorum bitmiyor ama anca bitirdim :)
benim bu son 7 haftam bayağı maceralı geçti.
9. haftada göğüs şişliklerim birden yok oldu. ya da ben sonradan farkettim bilmiyorumeşim de işten gece 1 gibi gelecekti ben de o gün onu beklerken hüngür hüngür ağlıyorum ellerim göğüslerimde neden göğüslerim ağrımıyor. kesin bebeğime bişey oldu diye:18: neyse eşim geldi 1 de ben dedim hastaneye gidiyoruz. ultrason çektirip bebeğimin kalp atışlarını duymadan hiç bir kuvvet beni uykuya yatıramaz. Kalktık gittik hastaneye adamları zor ikna ettik. Dedim sesi duymak şart değil kalp atışını göreyim yeter . çok şükür bizi anladılar ultrasona soktu ve kalp atışlarını hem gördüm hem duydum. eşim gülmekten krizlere girdi zaten beni o halde görünce.. seninle 9 ay napıcaz biz diyip diyip dalga geçiyor.
bir sonraki gün tatile çıktık doğu turu yaptık. yine içim rahat etmedi tatilin 10. gününde adanada doktora gittim kalbini dinledim
eşime hatta eve portatif ultrason cihazı alsak mı diye fikir sundum ama delirmişim gibi baktı o öyle bakınca ben de şaka yaptığımı söyledim şakacıktan
yaa annelik hakikaten fena bir durum. ben normalde hiç bişeyi çok takan biri değilken acaba yaşıyor mu acaba kolu bacağı çıktı mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum neyse ki burayı okuyunca içim rahatladı her anne benim gibi biraz pimpirikmiş
2li testimi de yaptırdım. aynı zamanlarda hamile kaldığım doktor bir arkadaşım vardı o benden 1 hafta önce yaptırmıştı onunki riskli çıkmıştı ve plesantadan sıvı alarak kromozom analizi yaptılar. çok şükür onunki temiz çıktı.. neyse ben de yaptırdım kan değerlerimiz hemen hemen aynı çıktı kendi doktoruma ulaşamadım ve ona sorayım dedim. o da demez mi bizim değerler birbirine yakın senden de kesin sıvı alacaklar diye.. Ben tabi yine depresyona girdim. Ben sıvı aldırmam da ya bebeğime bişey olursa falan da filan da ağla ağla öldüm doktora ulaşana kadar. doktor bana demez mi senin sonuçlar çok iyi hiç bir tehlike yok diye.. sonra sordum ama arkadaşımın riskli çıktı aynı değerlerdi hatta falan dedim. Arkadaşımla doktorumuz aynı bu arada. doktor dedi ki onun ense kalınlığı riskli çıktı sende iki tahlilde de sıkıntı yok içini ferah tut dedi. akıttığım gözyaşları yanıma kar kaldı anlayacağınız..
dün de servis şoförümüz dönüş yolundayken ve araba kullanırken kalp krizi geçirdi. arabayla kaza geçirme tehlikesi atlattık ki allahtan araba yavaştı çünkü bilinci kapalı şekilde bi süre araba gitmeye devam etti. Biri akıl edip el frenini çekti de zor durduk. Adam gözümüzün önünde öldü ve o hali hala gözümün önünden saniye saniye gitmiyor.
allahım beni ve bebeğimi bağışladı çok şükür. ama dünkü yaşadığım panik inşallah bebeğimi etkilememiştir
Benim 7 haftada yaşadıklarım bu kadar. Hamile kalması zor gerisi kolay diyodum ama hiç öyle değilmiş herşey hamilelikte başlıyormuş..
Ben de hiç kilo almadım 15. haftamdayım ama ben zaten kilolu başlamıştım. inşallah 6 7 kilo ile tamamlarım..
hepimiz icin guzel huzurlu bi gün diliyorum en azından bugun benim buna cok ihtiyacım var
daha doktor randevuma 2 saat var kısmetse bugun ögrenicez cinsiyeti ama insanların aptal saptal yorumları beni çileden çıkartmaya basladı bile! hiç sabırlı bi insan degilimhele bi de hamilelikten dolayı psikolojim alt üst yemin ediyorum kırıcam kalplerini
gecenlerde boşanan bi arkadaşım vardı bi kızı var daha ufak surekli cevresinde oğlu olan arkadaşları kırıp duruyordu sizin bu oğlanlar işe yaramaz ne varsa gene kızda var erkekler ölsek elimize bi bardak su vermezler bilmem ne benim bi tane cocugum ama en azından kız bla bla bla
bugün gene bişiler yazmıs dayanamadım cevap verdim Allahtan hayırlısını iste dedim kimin ne olacagını nerden biliyorsun hele ki gecen sene okuttugum lise 10. sınıftaki kızları gördükten sonra her gün dua etmeye basladım ameli salih evlat olsun yeter ki iki eli kanda da olsa yardımına koşar
sen misin efendim bunu söyleyen
üzerine alındıgına göre senin cinsiyet belli oldu herhalde falan demeye basladı
fesuphanallah çemkirmemek için zor tuttum kendimi
benim bu ilk hamileligim 2. ayda hamile kaldım o ilk ay olmayınca resmen yemeden içmeden kesildim sorun mu var diye insanlar yıllardır bekliyor bebek diye allah vermiş de bi de begenmiyoruz
Allah yardımcımız olsun 9 ay bu tiplerle nasıl geçecek bilmiyorumhadsiz insanlar!
hepimiz icin guzel huzurlu bi gün diliyorum en azından bugun benim buna cok ihtiyacım var
daha doktor randevuma 2 saat var kısmetse bugun ögrenicez cinsiyeti ama insanların aptal saptal yorumları beni çileden çıkartmaya basladı bile! hiç sabırlı bi insan degilimhele bi de hamilelikten dolayı psikolojim alt üst yemin ediyorum kırıcam kalplerini
gecenlerde boşanan bi arkadaşım vardı bi kızı var daha ufak surekli cevresinde oğlu olan arkadaşları kırıp duruyordu sizin bu oğlanlar işe yaramaz ne varsa gene kızda var erkekler ölsek elimize bi bardak su vermezler bilmem ne benim bi tane cocugum ama en azından kız bla bla bla
bugün gene bişiler yazmıs dayanamadım cevap verdim Allahtan hayırlısını iste dedim kimin ne olacagını nerden biliyorsun hele ki gecen sene okuttugum lise 10. sınıftaki kızları gördükten sonra her gün dua etmeye basladım ameli salih evlat olsun yeter ki iki eli kanda da olsa yardımına koşar
benim bu ilk hamileligim 2. ayda hamile kaldım o ilk ay olmayınca resmen yemeden içmeden kesildim sorun mu var diye insanlar yıllardır bekliyor bebek diye allah vermiş de bi de begenmiyoruz
Allah yardımcımız olsun 9 ay bu tiplerle nasıl geçecek bilmiyorumhadsiz insanlar!
Çok geçmiş olsun canım.Bence bebeğe bir şey olmamıştır.Olsaydı şimdiye belirtileri hissederdin.Eğer çok sıkıntı yaptıysan muayene ol istersen.İçin rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?