- 10 Nisan 2010
- 432
- 86
- 123
Bence böyle insanlar kendileride mutsu olduğu için etrafındakilerde mutsuz olsun istiyorlar benim eşim tek erkek 4 tane kızın içinde en kuçuüu bide o 4 kıza 10 basar annesi için ölüyor kızlar gerekirse laf söylüyorlar ama o azını bile açmış değildir bu zamana kadar ki oğlum olursa inş babasına benzer kızla erkekle alakası yok rabbim hayırlısını versin sinir oluyorum böyle ayrım yapanlara dediğin gibi yokluğu bilmiyorlar ben 3 yıl bekledim bu an için kızmış erkekmiş ne fark eder
Hadsiz ön yargılı insanlar heryerde var.. Canını sıkmaya değmez bile.. Önemseyip bir de cevap vermişsin. Ben o tür insan görünümlü yaratıklara yokmuş gibi davranıyorum. Çünkü onlar senin dengin değil.. Hayırlı evladın cinsiyeti mi olurmuş. o kadına veysel karaninin de erkek olduğunu ve ne kadar hayırlı bir evlat olduğunu hatırlatsaydın keşke...
Çok haklısın canım.Bence o arkadaşının psikolojisi bozuk diye çevresindekilere bu şekilde davranıyor.Seni anlıyorum.Ya cevap verip hadlerini bildirmek gerekiyor böylelerinin yada hiç takmayıp muhatap olmamak.
Hadsiz ne kelime beyinsiz mahlukat çok sinir oldum valla sen az bile söylemişsin ben şaçını başını yollarım o dengesizin o işe yaramaz erkek dediği en başta baba sonra koca ama erkek bebeklere dahi bu şekilde feministeçe yaklaşımı varsa kesin kuyruk acısı vardır her ne şekilde olursa olsun bir erkek annesi olarak bundanda gurur duyarak bu şekilde acizce düşünen kişiye acıyorum ve kınıyorum ileride oğlu olursa napcak sen işe yaramazsın diye çöpemi atacak bu gibi insanları geçmişte belkide şimdi kız erkek ayırtı yapan oğlan doğurmadı diye kadını adamdan saymayan hatta boşayan ve buna çanak tutan zihniyetten hiç bir farkı olmayan kara cahil insanlar allah ıslah etsin bizede sabır versin:)
Günaydın güzel anneler...
cinsiyet öğrenen arkadaşlarımızın gözleri aydın olsun, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi..
canım benim de bir kızım var ve bizim buralarda erkek çok kıymetlidir şimdiki hamileliliğimde herkes cinsiyeti çok merak ediyordu ve benzer yorumlar yapılıyordu. cinsiyet belli olduktan sonra soranlara erkek diyorum gene bir hımmm sesi... inan çekememezlik yapıyorlar. sağlıklı olsunlarda erkek kız fark eder mi Allah aşkına evlat gibi kıymetli bişey var mı bu dünyada.. çevredekileri mutlu etmemiz mümkün değil ki öyle bir derdimiz de olmamalı.. eşim her zaman der kızımı 100 erkeğe değişmem diye... Rabbim sağlık huzur versin... boşver tıka kulaklarını hamileliğinin ve yavrularının tadını çıkar...
selam kızlar 14 haftam bitmek üzere ama hala uykum gelio bnm gibi olan varmı?
selam kızlar bizim ikili test sonuçlarımız p.tesi çıkacak.yani sadece sonuç göstermeye gideceğim dr.a.. tekrar ultrasyon isteyebilir miyim cinsiyetiini merak ediyorum diye ...
gittiğim bu hastanede dr. ultrasyondan bakmıyor alt katta ultrasyon odası var orada bir uzman bakıyor.bana 10 gün önce söylemedi cinsiyetini sizce bu gidişimde belli olmuş mudur söyler mi acaba :26:
1,5 saat yol gideceğim.merkezde olduğu için hastane.o yüzden 1 hafta daha mı beklesem :44:
selam kızlar bizim ikili test sonuçlarımız p.tesi çıkacak.yani sadece sonuç göstermeye gideceğim dr.a.. tekrar ultrasyon isteyebilir miyim cinsiyetiini merak ediyorum diye ...
gittiğim bu hastanede dr. ultrasyondan bakmıyor alt katta ultrasyon odası var orada bir uzman bakıyor.bana 10 gün önce söylemedi cinsiyetini sizce bu gidişimde belli olmuş mudur söyler mi acaba :26:
1,5 saat yol gideceğim.merkezde olduğu için hastane.o yüzden 1 hafta daha mı beklesem :44:
bence gittiğinde durumunu anlat uzak yoldan geldiğini sıksık gelemediğini hazırlık yapcaz çok merak ediyorum
dersen eminim kırmaz seni :) öğrenince haberini bekliyoruz bende prensesimi cumartesi görcem
Günaydın hatunlar, doktordan geliyorum erkekmiş benimki de
Listeyi bugün müsait bir zamanımda güncelliycem, cinsiyetini öğrenenler bana özel mesajla bildirsin.
ne kadar çok erkek bebek oldu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. dün doktora gittiğimde benimde artık erkek olduğu kesinleşti. liste için şu bilgileri de ekliyim yaşım 25 ikinci bebeğim olucak inş. muhtemelen doğum tarihi 13 mart olucak
tamam denerimo kadar çok merak ediyorum ki ..bir de bazıları kızın olcak diyor bazıları oğlun... balık canım çekmişti oğlun olacak çünkü kız anneleri balıktan tiksinir diyen oldu... sadece içime doğuyor senin kızın olcak diyen .... beni daha da meraklandırdılar
tamam denerimo kadar çok merak ediyorum ki ..bir de bazıları kızın olcak diyor bazıları oğlun... balık canım çekmişti oğlun olacak çünkü kız anneleri balıktan tiksinir diyen oldu... sadece içime doğuyor senin kızın olcak diyen .... beni daha da meraklandırdılar
tatlım bu söylenenlerin hepsi doğru olmayabiliyor biliyosun sen en güzeli dr dan öğren. ben balıktan tiksindim ve erkek olacak mesela.
ben kızıma hamileyken çok sevdiğim balıktan epey soğumuştum ama yine de yemiştim,bu hamileliğimde ağzıma dahi süremedim tiksindim,oğluşum olacakmış bugün öğrendim daha
ben aşermelere tahminlere güvenmiyorum zaten... hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da ...sadece oğlum veya kzıım diye hitap etmek istiyor insan
Bende beyaz yapiyorum.ama yelek isleyecem.daha kullanisli oluyo canim cikarip giydirmesi.insallah kizdir bebisin ben saliya gidecem insallah gosterir
Canim inşallah değişir Allah gonlundekini versin.bende kiz istiyorum
Canim brnde kan ilacimi iciyorum elevit mide bulantisi yapti bana biraktim bende .4 lu test burda yapiliyormuki hic duymadim ben.saliya Özcan beye gidiyorum bende. Plesanta ile ilgili sorun vardi birse ona goruneyim dedim.ama simdilik doktorumdan memnunum ilgi ve alaka artti canim birde ozlem hanima gorun istersen .cinsiyeti hala ogrenemedik biz bekliyorum saliyi :)
canım seni tabii ki de anlıyoruz hepimiz bunu istiyoruz. ama sen dr gittiğinde bir rica et bakalım önceki sayfada durumu anlatmıştın ondan bahsediyoruminşallah iyi biridir de seni de kırmaz ve cinsiyetini öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?