2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aynen benim eşim 2 erkekler görümcelerime göre melek gibiler annem bile hep söyler kendi oğlumdan dahaiyi davranıyor bana diye

evet muhabbet daha da uzadı zaten bana diyo senin salih evlat dediğin bin de bir o da bizi bulmaz diyo şaka gibi yaa

canım 1 değil 2 değil insan sabredemiyor ki onca yılın hatrına ses çıkarmayayım diyorum ama madem o hamile oldugum halde beni üzüyorsa zaten yapacak bişi yok

amin canım aynen öyle boşandı psikolojisi bozuk diye üstüne gitmiyoruz her lafını sineye çekiyoruz ama artık aştı çizmeyi
yok hayır bi de şu hayatta neyin garantisi var ki evladın da olsun?
biz inşallah hamurunu sağlam tutalım da gerisi Allahın takdiri..

Aynen arkadasim sana katiliyorum.benim esimde kizimizi dunyalara degismez
kizimda babaya cokduskun.beni cok mutlu ediyo ikisinin bu kadar birbirine duskun olmasi.bana simdiden oglun senin olsun.ben kizimi kimselere degismem diyoo.

selam kızlar bizim ikili test sonuçlarımız p.tesi çıkacak.yani sadece sonuç göstermeye gideceğim dr.a.. tekrar ultrasyon isteyebilir miyim cinsiyetiini merak ediyorum diye ...
gittiğim bu hastanede dr. ultrasyondan bakmıyor alt katta ultrasyon odası var orada bir uzman bakıyor.bana 10 gün önce söylemedi cinsiyetini sizce bu gidişimde belli olmuş mudur söyler mi acaba :26:

1,5 saat yol gideceğim.merkezde olduğu için hastane.o yüzden 1 hafta daha mı beklesem :44:

cinsiyetini öğrenene kadar kır takla attık şimdi öğrendik başka sorunlar bitmeeez bitmez
ben herşeyi bıraktımda ben kızıma ne isim katacağım arıyorum arıyorum

bence gittiğinde durumunu anlat uzak yoldan geldiğini sıksık gelemediğini hazırlık yapcaz çok merak ediyorum
dersen eminim kırmaz seni :) öğrenince haberini bekliyoruz bende prensesimi cumartesi görcem

canım bende 10 gün önce gitmiştim hastaneye ilaç kullan bitince gel tahlıl yapıcaz dedi 10 günün sonunda gittim tahlil için baktı ultrasonla yine randevu al sen bakar

bence gittiğinde durumunu anlat uzak yoldan geldiğini sıksık gelemediğini hazırlık yapcaz çok merak ediyorum
dersen eminim kırmaz seni :) öğrenince haberini bekliyoruz bende prensesimi cumartesi görcem

tamam denerim o kadar çok merak ediyorum ki ..bir de bazıları kızın olcak diyor bazıları oğlun... balık canım çekmişti oğlun olacak çünkü kız anneleri balıktan tiksinir diyen oldu... sadece içime doğuyor senin kızın olcak diyen .... beni daha da meraklandırdılar

ne kadar çok erkek bebek oldu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. dün doktora gittiğimde benimde artık erkek olduğu kesinleşti. liste için şu bilgileri de ekliyim yaşım 25 ikinci bebeğim olucak inş. muhtemelen doğum tarihi 13 mart olucak

gözün aydın sende öğrenmişsin ne güzel. cidden erkekler açık ara öndeler hadi hayırlısı bakalım.

tatlım bu söylenenlerin hepsi doğru olmayabiliyor biliyosun sen en güzeli dr dan öğren. ben balıktan tiksindim ve erkek olacak mesela.

ben kızıma hamileyken çok sevdiğim balıktan epey soğumuştum ama yine de yemiştim,bu hamileliğimde ağzıma dahi süremedim tiksindim,oğluşum olacakmış bugün öğrendim daha

tatlım bu söylenenlerin hepsi doğru olmayabiliyor biliyosun sen en güzeli dr dan öğren. ben balıktan tiksindim ve erkek olacak mesela.

ben kızıma hamileyken çok sevdiğim balıktan epey soğumuştum ama yine de yemiştim,bu hamileliğimde ağzıma dahi süremedim tiksindim,oğluşum olacakmış bugün öğrendim daha

ben aşermelere tahminlere güvenmiyorum zaten... hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da ...sadece oğlum veya kzıım diye hitap etmek istiyor insan

hakikaten kime sorsam erkek diyor,hayırlısı bakalım,beni de listeye ekleyin 27 yaşındayım ikinci bebeğim ve oğlum olacak

ben aşermelere tahminlere güvenmiyorum zaten... hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da ...sadece oğlum veya kzıım diye hitap etmek istiyor insan

canım seni tabii ki de anlıyoruz hepimiz bunu istiyoruz. ama sen dr gittiğinde bir rica et bakalım önceki sayfada durumu anlatmıştın ondan bahsediyorum inşallah iyi biridir de seni de kırmaz ve cinsiyetini öğrenirsin

Özlem hanım detaylı inceliyor mu ?yoksa oda mı hızlı bakıyor? Daha hastaneyi dolaşmadım ,doğum için uygun değil mi?temiz görünüyor ama şüpheleniyorum.senin cinsiyet kız galiba.Allah analı babalı büyütsün.Ben 2liyi başka hastanede yaptırmıştım,doktor ;neden başka yere ihtiyaç duydun? dedi.baktım bozuluyor :)Zehra hastane iyi değil mi?Yani doğum için uygun değil mi?İşte ben böyle pimpirikliyim.

ayy inşalalh öğrenirim ve ilk işim buraya yazmak olur herhalde.... neredeyse herkes öğrenmiş durumda bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…