2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

slmlar kızlar. bugün yine hepimiz için gelişmelerle dolu bi gün olmuş :) benim de başıma bugün farklı birşey geldi. durduk yere dişim kanamaya başladıı ( 1-2 saattir az az kanıyo ve ben çok korkuyorum bu durumdan panik oldum ! başına böyle birşey gelen varmı aranızda...

canım osmaniyedeki en temiz hastanelerden biri,ben özcan beye geçtim artık ,ilgi alaka ve bakması mükemmel adamın ,dün kızımın heryerini tek tek inceledi anlattı,ne yemem gerekiyor ne yemem gerekmiyor hepsini bir bir söyledi,tansiyonumu ölçtüler özlem hanımda ölçülmüyordu hiç.çok espirili birde .oğlumdada ona gitmiştim çok beklemek sıkıntı yanlızca ne yapayım artık sabredecem kızım için.mehmet beyde çok iyi doktor herkes memnun ama ben hiç gitmedim ona yıllardır özcan bey ,birde esmen hanım var park hastanesinde ona giderdim .sen hala alışamadın sanırım mehmet beye

kızlar çok soru sordum ama detaylı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynı şeymi

canım detaylı ultrason perinatoloji veya bir radyoloji uzmanı tarafından aileye bebeğin bütün organlarını detaylı olarak ve uzun süre gösteren işlem. 4 boyutluda 3 den farklı olarak renkli ultrason görüntüsü diye biliyorum yanlışım olabilir diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım...

ben kız anasıyım balıktan tiksinmedim yaww ,sen bırak isteyen istediğini desin,deliler gibi turşu yiyorum ,ekşi portakal yiyorum ,hee birde sen demiştin canı fanta çekenin kızı olur bak o bende tuttu .aklıma geldikçe içesim geliyor ama engelliyorum kendimi arada bir kaçamak yapıyorum tabi.içine doğan genelde oluyor ,bir de çin takvimi hemen hem tüm arkadaşlarda tuttu bak bakalım seninki neydi

canım ya düzenli bakamadım nasıl oldun sen geçen topuklu yüzüne ağrın olmuştu ya ,nasıl oldun gittinmi doktora merak ettim .

çin takivimi erkek gösteriyor ama +1 yaş ekleme olunca da kız :44: 12/03/1988 doğumluyum bu arada siz bi bakın bakalım :44:.ben de çok karışık durumlar

teşekkürler cnm.

Sanada geçmiş olsun arjin. cok şükür atlattık inşallah..sanırım bende hep böyle temkinli olacağım,bebekler sağlıklı olsunda herşeye değer

meraba kızlar benim de ikili testim çıktı çok şükür iyi çok ii dedi dr.

cinsiyet belli degil

bi dahaki randevum bayramdan sonra gel de çatlama :)

bir de 5 saat yol gitmem gerekiyo kayınvalideme artı 15 dakika köy yolu ama asfalt degil yol
dr ye sordum git tabii dedi özledim de.. ama korkuyorum yolculuktan o yoldan sizce ne yapayım bi fikir?

benim ilk 3 ay balık öyle midemi bulandırmıştı ki hiç yiyemedim... yeni yeni geçti.. kızmı ki acep

balığı severim ama düşkünlüğüm yoktur ama bu hamilelik yüzünden her gün balık yesem yerim balığa düşkünlüğüm inanılmaz arttı. bu arada Sakarya da oturan varsa hangi doktora gidiyor

kızlar merhaba.nasılsınız?4 lü testinizi yaptırdınızmı kızlar?

Canım ben yaptırdım sonuç bekliyorum.Umarım yaptıran herkesin sonuçları temiz çıkar.

Benim ilk haftalardan beri hem dişlerim hemde burnum ara ara az az kanıyor.İnternette okumuştum.Sanırım artan kan hacminden dolayı oluyormuş.

Benim düşük tehlikem olduğu için yolculuk yapmak zorunda kaldığımda hep arka koltukta yatarak yolculuk yaptım.Eşim arabayı çok yavaş sürdü.Çukurları kasisleri çok dikkatli geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…