evet canım bi kopukluk var inşallah toparlanır zamanla. zevkli olmuyor gerçekten de sana katılıyorum.. ah canım konserveni de güzel sağlıklı günlerde yeyin. niye paylaşmıyorsun, paylaşmak için burdayız dimi ama
cinsiyeti sonradan değişenler oluyor canm evet, hakkında hayırlısı olsun. kız olursa da kızına kız kardeş olur. Allah gönlüne göre versin.sağlıklı hayırlı olsunlar da
canım, ben özel bi krem almadım..aktardan kakao yağı aldım önceden de kayısı ve çilek yağı vardı, ortaya karışık sürüyorum:)
hayırlı olsun güle güle kullan cnm.. evet ya hamilelikler gerçekten büyük, bizim de karnımız o kadar büyümedi daha. dediğin gibi evde olunca sıkıntı yok, çalışınca problem. benim de çıkıp bişeyler almam lazım:)
her doktorunki farklı oluyor canm. bazılarına 2 li yapılmıyor, bazılarına 3lü..bana da 2 li yapıldı ama 3 lüyü yaptırmak istemiyorum. herşey yolunda çok şükür, strese girmeye ne gerek var. benim de kan hapı içmem lazım ama kan hapı da elevit de bende mide bulantısı yapıyor içemiyorum. zaten eleviti değiştiricem doktoruma söyleyip. ama kan ilacı yerine şurup mu alsam, şurup daha mı kolay içiliyor? ben hap içme özürlüyüm de biraz
Ben de hap içemiyorum.folik asidim bile ufacıktı.öyle içebildim.doktor bildiği için kan hapı yerine ,kan şurubu verdi.ben kolay içiyorum 5 ml lik şişelerde.hemen üzerine de bir meyve yiyorum.midem rahatsız olmuyor.ama vitamin hapını içemiyorum.inşallah bir sıkıntı olmaz:)
kızlar merhaba.nasılsınız?4 lü testinizi yaptırdınızmı kızlar?
ben 16+0 da yaptırdım. sonucu temiz çıktı
ben 16+0 da yaptırdım. sonucu temiz çıktı
Özlem hanım detaylı inceliyor mu ?yoksa oda mı hızlı bakıyor? Daha hastaneyi dolaşmadım ,doğum için uygun değil mi?temiz görünüyor ama şüpheleniyorum.senin cinsiyet kız galiba.Allah analı babalı büyütsün.Ben 2liyi başka hastanede yaptırmıştım,doktor ;neden başka yere ihtiyaç duydun? dedi.baktım bozuluyor :)Zehra hastane iyi değil mi?Yani doğum için uygun değil mi?İşte ben böyle pimpirikliyim.
kızlar çok soru sordum ama detaylı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynı şeymi
canım kan ilacı şurup iğrenç ben çuklatalı ağızda çiğnenen maltofer kullanıyorum .ama yutuyorum canım .onu tavsiye ederim gece yatarken iç.bu arada benim detaylı 12 kasımda çok ileri tarih verdiler doktor kasımın ilk haftası yok.ama arada adanada doktora gidecem yoksa özlerim 7 hafta var çünkü .evet canım bi kopukluk var inşallah toparlanır zamanla. zevkli olmuyor gerçekten de sana katılıyorum.. ah canım konserveni de güzel sağlıklı günlerde yeyin. niye paylaşmıyorsun, paylaşmak için burdayız dimi ama
cinsiyeti sonradan değişenler oluyor canm evet, hakkında hayırlısı olsun. kız olursa da kızına kız kardeş olur. Allah gönlüne göre versin.sağlıklı hayırlı olsunlar da
canım, ben özel bi krem almadım..aktardan kakao yağı aldım önceden de kayısı ve çilek yağı vardı, ortaya karışık sürüyorum:)
hayırlı olsun güle güle kullan cnm.. evet ya hamilelikler gerçekten büyük, bizim de karnımız o kadar büyümedi daha. dediğin gibi evde olunca sıkıntı yok, çalışınca problem. benim de çıkıp bişeyler almam lazım:)
her doktorunki farklı oluyor canm. bazılarına 2 li yapılmıyor, bazılarına 3lü..bana da 2 li yapıldı ama 3 lüyü yaptırmak istemiyorum. herşey yolunda çok şükür, strese girmeye ne gerek var. benim de kan hapı içmem lazım ama kan hapı da elevit de bende mide bulantısı yapıyor içemiyorum. zaten eleviti değiştiricem doktoruma söyleyip. ama kan ilacı yerine şurup mu alsam, şurup daha mı kolay içiliyor? ben hap içme özürlüyüm de biraz
Ben de hap içemiyorum.folik asidim bile ufacıktı.öyle içebildim.doktor bildiği için kan hapı yerine ,kan şurubu verdi.ben kolay içiyorum 5 ml lik şişelerde.hemen üzerine de bir meyve yiyorum.midem rahatsız olmuyor.ama vitamin hapını içemiyorum.inşallah bir sıkıntı olmaz:)
tamam denerimo kadar çok merak ediyorum ki ..bir de bazıları kızın olcak diyor bazıları oğlun... balık canım çekmişti oğlun olacak çünkü kız anneleri balıktan tiksinir diyen oldu... sadece içime doğuyor senin kızın olcak diyen .... beni daha da meraklandırdılar
iş hayatı malesef böyle canım yaa kendileri işten çıkartamadıkları için senin pes edip ayrılmanı beklerler ki doğum izninde sana fazladan para vermesinler diye. bence dayanmaya çalış canım biliyorum çok zordur ama sevinen taraf onlar olmasın
ben kız anasıyım balıktan tiksinmedim yaww ,sen bırak isteyen istediğini desin,deliler gibi turşu yiyorum ,ekşi portakal yiyorum ,hee birde sen demiştin canı fanta çekenin kızı olur bak o bende tuttu .aklıma geldikçe içesim geliyor ama engelliyorum kendimi arada bir kaçamak yapıyorum tabi.içine doğan genelde oluyor ,bir de çin takvimi hemen hem tüm arkadaşlarda tuttu bak bakalım seninki neydi
canım detaylı ultrason perinatoloji veya bir radyoloji uzmanı tarafından aileye bebeğin bütün organlarını detaylı olarak ve uzun süre gösteren işlem. 4 boyutluda 3 den farklı olarak renkli ultrason görüntüsü diye biliyorum yanlışım olabilir diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım...
Çok geçmiş olsun.Seni çok iyi anlıyorum.Benim de hamileliğimin 5. haftasından 11. haftasına kadar kanamam oldu.13. haftanın sonuna kadar lavabo ve yemek dışında sürekli yattım.Şimdi de çok dikkatliyim.Yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum.Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum.Öğretmenim raporda aldım doğuma kadar okula gitmeyeceğim.Bebek biraz daha büyüsün daha rahat edeceğim.
tamam denerimo kadar çok merak ediyorum ki ..bir de bazıları kızın olcak diyor bazıları oğlun... balık canım çekmişti oğlun olacak çünkü kız anneleri balıktan tiksinir diyen oldu... sadece içime doğuyor senin kızın olcak diyen .... beni daha da meraklandırdılar
kızlar merhaba.nasılsınız?4 lü testinizi yaptırdınızmı kızlar?
slmlar kızlar. bugün yine hepimiz için gelişmelerle dolu bi gün olmuş :) benim de başıma bugün farklı birşey geldi. durduk yere dişim kanamaya başladıı( 1-2 saattir az az kanıyo ve ben çok korkuyorum bu durumdan panik oldum ! başına böyle birşey gelen varmı aranızda...
meraba kızlar benim de ikili testim çıktı çok şükür iyi çok ii dedi dr.
cinsiyet belli degil
bi dahaki randevum bayramdan sonra gel de çatlama :)
bir de 5 saat yol gitmem gerekiyo kayınvalideme artı 15 dakika köy yolu ama asfalt degil yol
dr ye sordum git tabii dedi özledim de.. ama korkuyorum yolculuktan o yoldan sizce ne yapayım bi fikir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?