- 10 Nisan 2010
- 432
- 86
- 123
Çok geçmiş olsun.Seni çok iyi anlıyorum.Benim de hamileliğimin 5. haftasından 11. haftasına kadar kanamam oldu.13. haftanın sonuna kadar lavabo ve yemek dışında sürekli yattım.Şimdi de çok dikkatliyim.Yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum.Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum.Öğretmenim raporda aldım doğuma kadar okula gitmeyeceğim.Bebek biraz daha büyüsün daha rahat edeceğim.
canım ya düzenli bakamadım nasıl oldun sen geçen topuklu yüzüne ağrın olmuştu ya ,nasıl oldun gittinmi doktora merak ettim .
Canım benimde 9. haftada muayene olduğum jinekolog karnıma çok bastırmıştı.Eve gidince çok korkmuştum bebeğe bir şey oldu mu diye sonrasında bayağı ağrımda olmuştu çünkü.Ama bir şey olmadı.Kendini suçlama sen kendini ve bebeğini korumak için muayene oldun sonuçta.Şükür bir sorun çıkmamış.Ama çıkabilirdi de ve belki muayene olmasaydın varolan problem sana ve bebeğine zarar verebilirdi.Zararsız bir ağrı olduğunu bilseydin zaten katlanır gitmezdin.Sen doğru olanı yaptın için rahat olsun.
çok geçmiş olsun canım..bende yaşadım bir ara kanama,feci bir psikoloji,çok iyi anlıyorum.ama atlatmışsındır inşallah canımbaya kanama yaşadım düşük riskim vardı flufem inşallah atlatıyoruz
sende minişlerine sağlıkla kavuşursun inş.bu arada hatayın neresindensin
ayyy maşallah yavruna canım...bence annesi gibi sakin senin bebiş tatlımdoktora gittik bugün, işe geç kalmayayım diye erkenden gittim ama bizim ufaklık yüzüstü yatmış uyuyodu:)
velhasılı kelam yine öğrenemedik cinsiyeti
doğunca öğrenecez bu gidişle yahu:) çikolata da yemiştim halbuki:) babasına kızdım senin gibi uykucu diye:)
hayırlısı bakalım..3 lü test için 10 gün sonraya çağırdı o zamana belki öğreniriz..
bu arada kızlar 3 lü test nasıl yapılıyor? yine kan tahlili mi yapılıyor? aç tok fark ediyor mu? aslında ben çok yaptırmak istemiyorum ama...eşim, doktor ne diyorsa yaptıralım diyor..bizden haberler böyle:)
benim eşimde çekiyo ve kesinlikle çok iyi oluyo...sizede tavsiye ederim kızlar,güzel bir anı.hemde özledikçe izliyoruzyarın cinsiyeti öğrenmek için gidicem. o zaman bakalım bizim bücürük neler yapıyor. Her gittiğimde ultrasonun videosunu çekiyor eşim. diğer kontrole kadar onu izleyip hasret gideriyorum :):):)
en son 5 cm idi şimdi boyu kaç oldu acaba:):)
tüm sorunlarımız böyle güzel olsun arkadaşımcinsiyetini öğrenene kadar kır takla attık şimdi öğrendik başka sorunlar bitmeeez bitmez
ben herşeyi bıraktımda ben kızıma ne isim katacağımarıyorum arıyorum
walla inatçı çıktı senin kuzuBenim bebiş cinsiyetini göstermiyor
poposunun üstüne oturdu ayaklarınıda koydu, açtırabilene aşkolsun
benide eklermisiniz yaş 26 ilk çocuk cinsiyet:erkek tahmini doğum tarihi:17.03.2014
Merhaba sevgili hamile arkadaşlarım, sevgili yoldaşlarım..
Ben de sizler gibi mart ayında bebeğime kavuşucam Allah'ın izniyle..
Biz 18. haftanın içindeyiz..Cinsiyeti öğrenemedik henüz ama..
Hepimize sağlıklı bir süreç diliyorum..
gittim canım doktor kadın doğumluk bir durum yok bebek sağlıklı dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi, oradaki doktor da apandisitten şüphelendi ama değil sanırım dedi kesin konuşmadı ama iyiyim çok şükür geçti ağrılarım Allah kimseye yaşatmasın yaçok zor hamile olmasaydım yine bu kadar takmazdım belki ama bebeğime birşey olur diye aklım çıkmıştı ama çok şükür iyiymiş miniğim
gittim canım doktor kadın doğumluk bir durum yok bebek sağlıklı dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi, oradaki doktor da apandisitten şüphelendi ama değil sanırım dedi kesin konuşmadı ama iyiyim çok şükür geçti ağrılarım Allah kimseye yaşatmasın yaçok zor hamile olmasaydım yine bu kadar takmazdım belki ama bebeğime birşey olur diye aklım çıkmıştı ama çok şükür iyiymiş miniğim
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum çatlak yağı yada kremleri ne zaman kullanılmaya başlanıyor bende ufak ufak kaşıntılar var ama daha hiçbirşey almadım
muhtemelen hamileleri işten çıkaramıyorlar artık yasaya göre seni bezdirmeye çalışıyor. ama maalesef 32. haftayı doldurman lazım hakkını alamazsın yoksa bence ya konuş yada arada rapor al inadına
iş hayatı malesef böyle canım yaa kendileri işten çıkartamadıkları için senin pes edip ayrılmanı beklerler ki doğum izninde sana fazladan para vermesinler diye. bence dayanmaya çalış canım biliyorum çok zordur ama sevinen taraf onlar olmasın
Maalesef yok canım. Ama kendini attırmayı başarırsan, hamilelik nedeniyle işten atıldım diye işe iade davası açıp tazminatın üzerine 4 ile 8 aylık kadar ayrıca tazminat alabilirsin. Bu ülkedeki patronların bu konulardaki çapsızlığı, kişiliksizliği beni öldürecek. Allah yardımcın olsun canım.
Nasıl insanlar var anlamıyorum.Daha bir özen gösterip iş yükünü hafifleteceğine böyle yapması çok yanlış.Yaptığından vicdanen rahatsız olmuyor mu acaba. Ben devlette çalıştığım için bilmiyorum canım ne yapabilirsin ama bir arkadaş yazmış sık sık rapor alabilirsin herhalde.
canım insanların lüzumsuzluk yağpmakta üstüne yok. gecen bana da doktor bebek aşağıda gibi dedi korktum snra biraz çıktı yukarı fln. gecende bizim arkadaşlardan biri demesin mi senin de bebek aşağıda olacak gibi duruyo die... düşüncesiz insanlar kafayı takarmıısn takmazmısın umursamıolar. şahsen ben kız bebeklere bayılırım. eşim de öyle. hayırlısı olsun Allah herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin hepimizebenimde dr kız dedi ikinci kızım olcak allah izin verirse ama psikolojim bozuldu benim bide bu hormonlardan galiba soruyolar cinsiyeti ne kız diyince hmmm hayırlısı sağlık olsun kime söylediysem bu cvbı aldım çok morelim bozuluyo halbuki ben mutluyum ne fark eder kız yada erkek doğana kadar sorana söylemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?