2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar ben geldim randevuya gittim cok sukur hersey yolunda doktor gorur gormez resmen kiz bu dedi ama sonra emin olmak icin biraz evirdi cevirdi bizimki uyuyordu doktor ne yaptiysa uyanmadi :)) tamamen goremedim oyuzden simdilik kimseye biseye demeyin alisveris de yapmayin dedi 10 gun sonrasina randevu verdi bakalim hayirlisi

Çok gecmis olsun.benimkide 5.haftada başladı. Hala devam ediyor. Aynı senin gibi yatıyorum. İnşallah benimki de gecer. Duzeldim diye kalkmayasin sakin.nasil olsa raporun varmis. Tdkrar gecmis olsun.

canım ya düzenli bakamadım nasıl oldun sen geçen topuklu yüzüne ağrın olmuştu ya ,nasıl oldun gittinmi doktora merak ettim .

gittim canım doktor kadın doğumluk bir durum yok bebek sağlıklı dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi, oradaki doktor da apandisitten şüphelendi ama değil sanırım dedi kesin konuşmadı ama iyiyim çok şükür geçti ağrılarım Allah kimseye yaşatmasın yaçok zor hamile olmasaydım yine bu kadar takmazdım belki ama bebeğime birşey olur diye aklım çıkmıştı ama çok şükür iyiymiş miniğim

ne bileyim canım yaa insan bi kötü oluyor sanki birşey olacakmış gibi, halbuki bebeğin içinde bulunduğu amnion sıvısı bebeği dışarıdan gelen herşeye karşı koruyormuş karına bastırılsa bile bebeğe büyük bi darbe olmadığı sürece zarar verilmesini engelliyormuş ama annelik işte yaa korktum çok bastırınca ağrıdan değil birşey oldu mu düşüncesiyle ağladım , keşke kıpırdamalarını hissetsem artık, en azından şu an bile biraz kıpırdasa çok şükür demekki iyi derdim moralim düzelirdi hep doktora gitmek olmuyor malesef

Merhaba sevgili hamile arkadaşlarım, sevgili yoldaşlarım..
Ben de sizler gibi mart ayında bebeğime kavuşucam Allah'ın izniyle..
Biz 18. haftanın içindeyiz.. Cinsiyeti öğrenemedik henüz ama..
Hepimize sağlıklı bir süreç diliyorum..

baya kanama yaşadım düşük riskim vardı flufem inşallah atlatıyoruz
sende minişlerine sağlıkla kavuşursun inş.bu arada hatayın neresindensin
çok geçmiş olsun canım..bende yaşadım bir ara kanama,feci bir psikoloji,çok iyi anlıyorum.ama atlatmışsındır inşallah canım ben antakya merkezdeyim sen nerdesin?
ayyy maşallah yavruna canım...bence annesi gibi sakin senin bebiş tatlım. walla benim gözüm korkuyo ultrasonda çünkü birisi inan hiç durmuyo,en baştan bu yana.dr allah yardımcın olsun diyo
3lü de kan tahlili canım.gerçi ben hiç bir test yaptırmıyorum:18::18: allaha emanetiz
benim eşimde çekiyo ve kesinlikle çok iyi oluyo...sizede tavsiye ederim kızlar,güzel bir anı.hemde özledikçe izliyoruz
cinsiyetini öğrenene kadar kır takla attık şimdi öğrendik başka sorunlar bitmeeez bitmez
ben herşeyi bıraktımda ben kızıma ne isim katacağım arıyorum arıyorum
tüm sorunlarımız böyle güzel olsun arkadaşım kızına maşallah

Benim bebiş cinsiyetini göstermiyor
poposunun üstüne oturdu ayaklarınıda koydu, açtırabilene aşkolsun
walla inatçı çıktı senin kuzu hayırlısı olsun inşallah
benide eklermisiniz yaş 26 ilk çocuk cinsiyet:erkek tahmini doğum tarihi:17.03.2014

hoşgeldiniz arkadaşlar.hayırlı güzel bir hamilelik dilerim

çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim bu arada kızlar yazılarınızı okuyorum ama telefondan takip ettiğim için cevap yazmak zor oluyo malesef

Kizlar benim 18. Haftada randevum. Henuz 16. Haftadayim. Dun acile gittim. Acilde ki cihaz cok net gostermiyordu. Kesin olmamakla birlikte benim de oglusum geliyor Allah in izniyle... :)

Sevindim canim senim adina .Allah korusun bizi ve bebeklerimizi

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum çatlak yağı yada kremleri ne zaman kullanılmaya başlanıyor bende ufak ufak kaşıntılar var ama daha hiçbirşey almadım

bugun kontrolum vardi.cok sukur herr sey yolundaymis 120 gr olmus. 16 haftalikmis.9.1 cm yazio ultrasonda fakat cinsiyet konusunda tahmin bile yurutemedi sinir oldum.bacaginin arasinda kordon geciyor emin olamadim dedi. tabii ki doktorun umru degil ama herkes ogreniyor bu haftaya kadar ya da bu haftada. esim anlamiyor da ben bir sonraki randevuya kadar bekleyemecegim taa bayramdan sonra. nereye gitsem de ogrensem diye dusunuyorum:) ultrasonu da cok eski bu da bir sebep herhalde.

Gunaydin hatunlar goknilcisem gecmis olsun.Evde net yok telden surekli zor oluor istede firsat bulamiyorum cok uzak kaliyorum burdan ya Hadi gorusuruz

günaydın herkese dün benimde kontrolüm vardı doktor büyük ihtimalle kız ama bacaklarını kapatmış emin olamıyorum dedi yine 1 ay bekleyeceğim onun dışında sorun yokmuş ben hiç kilo almadım korkuyordum biraz ama şükür herşey yolundaymış

muhtemelen hamileleri işten çıkaramıyorlar artık yasaya göre seni bezdirmeye çalışıyor. ama maalesef 32. haftayı doldurman lazım hakkını alamazsın yoksa bence ya konuş yada arada rapor al inadına

evet canım bende öyle düşünüyorum rapor alıp alıp yatıyım

bilmiyorumki canım ocak 15'e kadar sabretmem gerekiyor.ya sürekli rapor alıp ben onu bezdiricem bakalım artık

hımm aslında ben onun söylediklerine bi cevap versem tersleşsem kovar beni bende bütün haklarımı alırım

yok canım ya ne vicdanı sana üç kuruş para veriyolar ya kölesi sanıyolar kendilerinin

günaydın en güzel anneler özledim sizi yaa internetim bitince yazamaz oldum ben de yarın 4 te gidicem doktora. sayfa cok hızlı ilerlediği için takip etmekte de szorlanıyorum. dua edin ben de yarın öğreneyim artık bebeğim kız mı erkek mi

canım insanların lüzumsuzluk yağpmakta üstüne yok. gecen bana da doktor bebek aşağıda gibi dedi korktum snra biraz çıktı yukarı fln. gecende bizim arkadaşlardan biri demesin mi senin de bebek aşağıda olacak gibi duruyo die... düşüncesiz insanlar kafayı takarmıısn takmazmısın umursamıolar. şahsen ben kız bebeklere bayılırım. eşim de öyle. hayırlısı olsun Allah herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…