Selam Ceren,
Yasal haklarından birini sana söyliyim ki hamile biri 7.5 saatten fazla çalışamaz. Hatta mobbing uygulandığına dair bence video veya ses kaydı yap ve hakkını ara sonuna kadar.. İnan hamilelere değer veren şirketler de var benim şirketin insan kaynaklarından bana bir mail geldi. Aynen aktarıyorum.."Merhaba,
Öncelikle sağlıklı bir hamilelik ve doğum dileriz.
Gebe olan bayan işçilerin, çocuk 1 yaşını dolduruncaya kadar olan sürede günde 7,5 saatten fazla çalıştırılmamaları gerektiğine ilişkin yasa doğrultusunda,
gebeliğiniz boyunca halihazırda çalışma saatlerimiz olan 08:30 12:00 ve 13:00 -17:30 saatleri içerisinde 12:00 13:00 arasında kullanmakta olduğunuz yemek molasına ek olarak toplam yarım saat daha ara dinlenme yapabilirsiniz.
Bilgilerinize sunarız."
sakın sinip kalma. allah böyle patronlara merhamet vicdan versin adi pislik herif..
Gunaydin hatunlar goknilcisem gecmis olsun.Evde net yok telden surekli zor oluor istede firsat bulamiyorum cok uzak kaliyorum burdan yaHadi gorusuruz
benim ilk 3 ay balık öyle midemi bulandırmıştı ki hiç yiyemedim... yeni yeni geçti.. kızmı ki acep
teyzelerimiz biz geldik ben yine 2 gün raporluydum yoktum biraz üşütmüşüz enfeksiyonda var antibiyotik başladık.dün dr gittim ve bizde cinsiyetimizi öğrendik.. oğluşumuz oluyo Allahım sağlıklı sıhatli kucağıma almayıda nasip eder inşallah.. Allah ım hepimizin evlatlarını bağışlasın... Amin...
günaydın cnm tşk ederim bugün güzel birgün hamilelik çok zor oldu bu defa duygularımı kontrol etmekte zorlanıyorum
dünde ogünlerden biriydi sanırm :) bugün çok iyiyim
Kizlar ben geldim randevuya gittim cok sukur hersey yolunda doktor gorur gormez resmen kiz bu dedi ama sonra emin olmak icin biraz evirdi cevirdi bizimki uyuyordu doktor ne yaptiysa uyanmadi :)) tamamen goremedim oyuzden simdilik kimseye biseye demeyin alisveris de yapmayin dedi 10 gun sonrasina randevu verdi bakalim hayirlisi
Kuzlar subat 86 kiz 78 erkek bizde bi is var
Kuzlar subat 86 kiz 78 erkek bizde bi is var
iyi olduguna sevindim canım bugun 5. kattayımbenim de dün ağrım çoktu bugun iyiyim cok şükür inşallah akşamı da çıkartırım böyle :) 2 gün önce de ben zırıl zırıl ağladım tv de ne görsem ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?