2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

evet canım eşimlede konuştuk eşim kendini ezdirme ver cevabını diyo işten kovarsa bir arabımız var onu satar borçları kapatırız diyo.
öyle bir durumda bend mahkemeye verip bütün haklarımı ararım

Gunaydin hatunlar goknilcisem gecmis olsun.Evde net yok telden surekli zor oluor istede firsat bulamiyorum cok uzak kaliyorum burdan ya Hadi gorusuruz

günaydın cnm tşk ederim bugün güzel birgün hamilelik çok zor oldu bu defa duygularımı kontrol etmekte zorlanıyorum
dünde ogünlerden biriydi sanırm :) bugün çok iyiyim

teyzelerimiz biz geldik ben yine 2 gün raporluydum yoktum biraz üşütmüşüz enfeksiyonda var antibiyotik başladık.dün dr gittim ve bizde cinsiyetimizi öğrendik.. oğluşumuz oluyo Allahım sağlıklı sıhatli kucağıma almayıda nasip eder inşallah.. Allah ım hepimizin evlatlarını bağışlasın... Amin...

Günaydın herkese😊 pzt ikili test olmuştum dün sonucunu aldım negatif çıktı çok şükür.. Cinsiyet için de büyük ihtimal erkek demişti. 5 ekim de gel kesinleştirelim dedi. Çok heyecanlıyım iple çekiyorum:) of mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj atamıyorum listeye dahil edilemedim birtürlü:))
Güzel 1 gün olsun!

ayy ne güzel canım ya benim hiç kız kardeşim yok teyze olamayacam ama bu topikteki bütün bebişlerin teyzesi sayılırım sanırım :) maşallah oğluşuna canım Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bu arada ilerde bu çocuklar okula başladığında 30 kişilik sınıf mevcudunun 25 i erkek olur sanırım

günaydın cnm tşk ederim bugün güzel birgün hamilelik çok zor oldu bu defa duygularımı kontrol etmekte zorlanıyorum
dünde ogünlerden biriydi sanırm :) bugün çok iyiyim

iyi olduguna sevindim canım bugun 5. kattayım benim de dün ağrım çoktu bugun iyiyim cok şükür inşallah akşamı da çıkartırım böyle :) 2 gün önce de ben zırıl zırıl ağladım tv de ne görsem ağladım

Kizlar bu sayfada erkek haberi artik sasirtmiyor nisan yada subat annelerinde cinsiyetler nasil acaba bi bakmak lazim :)

Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende henüz net olarak öğrenemedim senin gibi. Sabır, sabır

derlerki hamileliğin 2. dönemine geçince enerji yükselicekmiş daha iyi hissedicekmişiz 4. ayımız biticek ekimin başında ama ben tam tersi hissediyorum arada bir midem bulanmaya başladı özellikle otobüste yemek yapasım yok iş yapasım yok sadece yatasım var uyuyasım var dün 9 buçukta yorgunluktan mızmızlana mızmızlana uyudum eşim belime masaj yaptı çünkü çok ağrıdı otobüste ayaktaydım hep allah razı olsun azını bile açmıyor gerekirse haftasonu benden çok iş yapıyor ama böyle gitmez bu toparlanmam lazım hiç ilgilenmiyorum eşimle artık evimle acaba çalışıyorum diyemi

hm görüşürüz ozaman aman dikkat et benimde vardı ama ya bacağıma ağrı giriyodu şimdilik bişey yok :)
duygusallaştık iyice bende çok ağlar oldum

günaydın güzel anneler... benim kasıklarımda ağrı oluyor özelliklede bi yerden kalkınca ve yürümeye başlayınca sürekli devam etmiyo ama normalmi acaba?bazen de sırtımda oluyo aynı ağrı.

magnezyuma başladım suyumu da artırdım başka bişi yapamıorumki. benım bebeğim uzanıp dinlenmemi istiyor resmen uzanınca hiçbişeyim kalmıyor bazen çocuguma eziyet ediyormuşum gibi hissediyorum ama oturmaya mecburum

Bir iki gündür yazamadığımdan bu sabahım kaçırdıklarımı okuyarak geçti. Sizin de paylaştıklarınızdan sonra kafam çevredeki insanlara takıldı. Genelde hamileler için hormonlar yüzünden aşırı hassas ve tepkisel davrandıkları söylenir. Buna artık katılmıyorum. Tam tersine bir kadın hamileyken tüm algıları son derece açık olduğundan gözünden birşey kolay kolay kaçmıyor. İnsanların niyetini hemen anlayabiliyor. Mart annelerinden bir arkadaş patronun özellikle işe koşturduğundan bahsetmiş. Yazdıklarını okurken o adamla bir iki çift laf edesim geldi. Derdi nedir diye? Ya da başka bir arkadaş bir kızı olan ve aynı zamanda boşanmış olan olan bir arkadaşından erkek çocuklarının ne denli kötü olduğuyla ilgili bir ton laf duymak zorunda kalmış. Ben ciddi anlamda o boşanmış kadına bu mutsuzluk ve insanları hedef almasının nedenini boşanmasına mı bağlıyormuş, bir sormak istedim. Ya da gebelik haftanı soranlar ardından bir gebeye felaket bir düşük hikayesi anlatabilir. Sizlerin çevresindeki bir çok insana bir çok şey sormak istiyorum. Fazla boş vakitleri mi var yoksa bizleri mutsuz etmek gibi bir fantazileri mi var? Yüzde yüz olmasa da çoğunlukla gebe kadın mutlu kadındır. Çünkü normalden daha fazla hayal kurar, normal daha fazla herşeyi hayra yorar. Kısacası yepyeni bir başlangıcın eşiğinde olduğundan hayata olumlu bakar. Çevredeki insanların sanırım bununla ilgili bir sıkıntısı var. Günlük hayatın temposunda kendilerini gerçekleştiremediklerin bir yerlerleri hep eksik kalıyor. Bu kariyer de olabilir başarısız bir ilişki de olabilir. Bunu da gebelere hırlayarak mı doldurmaya çalışıyorlar? Kuzenim düşük riskim nedeniyle samimi olmamama rağmen iki günde bir arıyor kanama var mı, ağrı var mı diye. Kullandığı dil de şöyle: valla dikkatkli otur kalk sonra bir bakarsın.... Neyse... Güzel bir gün yaşamama izin vermiyor. Sürekli endişeli bir ruh halinde sabitliyordu beni. Dün kendiyle iligili sorunları çözmeden benimle iletişim kurmamasını istedim. Ona şöyle dedim: tatlım sen nasıldır bilmezsin diye edeyim harika bir eşim, harika bir işim ve harika bir hayatım var. Eğer tabiat ana izin verirse harika da bir bebeğim olacak. Şu an bu tabloyu bozan benim düşük riskim değil senin telefonların. Bana bir süre telefon açmazsan çok sevinirim, en azından sen sorunlarını cözene kadar. Çünkü ben çözemeyeceğim, dedim. Kızlar galiba onunla hayat boyu konuşmayacağız ve üzerimden yük kalktı. Siz de katlanmayın olur mu? Kısacası"hayır" deme hakkınızı kullanın. Düşünsenize bu forumda birbirini hiç tanımayan onlarca kadın birbirine destek oluyor, mesaj yazarken özenli davranıyor, cümlelerini dikkatli seçiyor. Bunu bize daha yakın olan bazı insanlar yapmıyor. sadece hayır deyin. Bu sizi kötü yapmaz, açık yapar. Ohh bee paylaştım rahatladım.

Gunaydin kizlarr bisey sorucam sizlere gece bel agriniz oluyomuu ne yana yatsam rahat edemiyorum uff puff hepp bide bu aralar bir bas agrisii musallat oldu.15+4 bu arada

herkese mutlu sabahlar.... dün benim evlilik yıldönümümdü... ikili test sonucumuzda süper çıktı... sonra ben dayanamadım ve hastahane dönüşü sevgili doktorum ısrarla bana cinsiyet söylemediği için tam başka bir hastahanenin önünden geçerken bir anda indim ve koşarak içeri girdim hemen kayıt yaptırdım ve koşar adımlarla doktora koştum BUGÜN BENİM EVLENME YILDÖNÜMÜM EŞİME SÜPRİZ YAPICAM LÜTFEN BANA CİNSİYET SÖYLEYİN :) dedim.... ve %90 oğlum olacağı haberi ile ayaklarım popoma çarpa çarpa işe döndüm :) Akşam dışarıda harika bir yemekten sonra eşime söyledim :) Ben biliyordum zaten dedi :) sonra kendimize patlayan şeker alıp kutlama yaptık :) harika bir gündü.... iyiki aşkımla evlenmişim yaaa!!! tam ruh eşim... onu çokkkkk seviyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…