2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
-----Ona şöyle dedim: tatlım sen nasıldır bilmezsin diye edeyim harika bir eşim, harika bir işim ve harika bir hayatım var. Eğer tabiat ana izin verirse harika da bir bebeğim olacak. Şu an bu tabloyu bozan benim düşük riskim değil senin telefonların. Bana bir süre telefon açmazsan çok sevinirim, en azından sen sorunlarını cözene kadar. Çünkü ben çözemeyeceğim, dedim. Kızlar galiba onunla hayat boyu konuşmayacağız ve üzerimden yük kalktı.----
valla bayıldım cevabına yaa gül gül öldüm harikasın canım yaa :))) hep böyle sakin ama ders verici ve karşıdakine haddini bildirici cevap vermek istemişimdir ama yapamıyorum malesef :) geçen burada paylaşmıştım ağrılarımvar acaba apandisitmiyim diye, topikte herkez güzel şeyler yazmış güzel temennilerde bulunmuş, kendi arkadaşlarıma söylüyorum koş koş koş çabuk git hastaneye kesin apandisitsin patlamadan yetiş diyorlar ciddi ciddi :)) insanlar mı tuhaf yoksa ben mi fazla alınganlaştım anlamadım....

Gunaydin kizlarr bisey sorucam sizlere gece bel agriniz oluyomuu ne yana yatsam rahat edemiyorum uff puff hepp bide bu aralar bir bas agrisii musallat oldu.15+4 bu arada
baş ağrısı artık hayatımn vazgeçilmezi oldu canım onsuz gün geçmek bilmiyor :)) bel ağrısıda normalde olmuyor ama sadece yorulursam oluyor , birçok kişide var ama canım normalde olan bel ağrıları

maşallah canım Allah hep mutlu etsin inşallah, benim eşim de kendi doğum gününde oğlumuzun olacağını öğrendi, bugün dile benden ne dilersen dedi hastane çıkışı, benim de mide bulantılarım çoktu eve götür yatmak istiyorum dedim sadece bi kaç gün sonra bulantılarım geçince şimdi isteyeyim mi o hakkımı dedim, artık geçti o gün isteyecektin dedi ama ben biraz surat ettikten sonra güzel bi akşam yemeğine çıkarmayı başardım

İşte sorun senin alınganlaşman değil, hormonların da değil. Buradaki tüm kadınlar kendilerini birbirlerinin yerine koyabiliyor. Bebeğin cinsiyeti öğrenen bir anne forumu bilgilendirdiğinde herhekbeğeniyor, iyi temenniler vs. Burada toplam sayfanın çoğu iyi dilek mesajlarıdır. Sen ağrı çekerken burada tüm gebeler bunu kendi yaşıyormuş gibi algılar. Kimse tüh vah demez. Hep iyi dilekler iletirler. Senin sonucunu da herkes merak eder. Dedim ya hamilelik insanı duygusal ve bilişsel anlamda çok daha zeki ve duyarlı yapıyor. Sen sadece hamileyken niyetleri çok daha iyi anlıyorsun.

günaydın mart anneleri: )
bu sene erkek senesi zaar: ))
özellikle mart bebişleri
banada doktor kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi :)
kızlar sağ kalçama bıçak saplanır gibi acılar giriyor son 1 haftadır.
araştırdım rahim genişlemesindenmiş sanırım.
mide bulantılarımsa hala devam(hatta şu satırları yazarken bi kusma molası verdim )
bu arada günde kaç saat uyuyorsunuz?
benim sabah hiç kalkasım olmuyor.9 10 saatten az uyuyunca sersem gibi oluyorum.
bu çok uyuma durumu hamilelik boyunca sürüyor mu yoksa sadece bu aylar mı böyle acaba?

canım bir olay ancak bu kadar somutlaştırılabilir yaa alnından öpüyorum seni benim de aynı cümleleri kurmak geçiyor içimden ama dilimin ucunda takılıp kalıyorlar

çok iyi yaaa çok güldüm ben de :)

slm kızlar
kızıma isim arıyorum ama bulamıyorum mira ismini çok beğendim kulağa hoş geliyor ama kuranda geçiyormu bi türlü bulamadım nette.sizce nasıl bir isim ve anlamı hakkında bilgi sahibi olan varmı?kuranda mira ve hira mağaraları geçiyor diye duydum ama net kaynak yok..

maşallah canım Allah hep mutlu etsin inşallah, benim eşim de kendi doğum gününde oğlumuzun olacağını öğrendi, bugün dile benden ne dilersen dedi hastane çıkışı, benim de mide bulantılarım çoktu eve götür yatmak istiyorum dedim sadece bi kaç gün sonra bulantılarım geçince şimdi isteyeyim mi o hakkımı dedim, artık geçti o gün isteyecektin dedi ama ben biraz surat ettikten sonra güzel bi akşam yemeğine çıkarmayı başardım [/QUOTE]

canım Allah herkesin yuvasını korusun... Ya erkekler gerçekten bebek gibi oluyor ben çok gülüyorum hallerine O yemek ne tatlı gelmiştir şimdi sana :) Eşim benimle şimdiden pazarlık yapıyor yine en çok beni seviceksin en çok benimle ilgileneceksin diye :) ya ama o kadar tatlı söylüyor ki kıyamıyorum :)

slm canım geçen gün medcezir dizisinin ilk bölümünü izliyordum ordaki başroldeki kızın adı da mira ydı. adam sordu anlamı ne diye 3 tane anlamı varmış biri aklımda kaldı kuyruklu yıldız dı sanırım. kuran da geçiyormu bilmiyorum canım ama kulağa çok hoş geliyor bu isim, benim de kızım olsaydı ismini melisa yada rüya koyacaktım ama oğluşum olacak Allah nasip ederse

merhabalar,sağ bacağıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor demişsinya hemen cevap yazmak istedim benim de öyle oluyor çünkü bazen yürürken giriyor adım atamıyorum kalıyorum öylece..gerçi geçiyor uzun sürmüyor ama nedenini merak etmiştim meğer ondanmış.Ve o uyku hali allahım sürekli uyuma isteğim var akşam tv izlerken uyuyakalıyorum erkenden...ve hiçbişey yapmasam dahi çabucak yoruluyorum..normalde ilk trimester dan sonra geçer deniyor ama bilemiyorum ben aynen devam.Ama bugünüme şükür diyor takmamaya çalışıyorum :)

İsminin kuranda geçmesi çok önemli değil canım ki kuranda geçen ama anlamı kötü olan isimler varb anlamı güzel olsun yeter

canım Allah herkesin yuvasını korusun... Ya erkekler gerçekten bebek gibi oluyor ben çok gülüyorum hallerine O yemek ne tatlı gelmiştir şimdi sana :) Eşim benimle şimdiden pazarlık yapıyor yine en çok beni seviceksin en çok benimle ilgileneceksin diye :) ya ama o kadar tatlı söylüyor ki kıyamıyorum :)[/QUOTE]

gerçekten okadar tatlı ve masumlar kii benim eşimde dün cinsiyeti öğrendikten sonra akşam konuşurken hayatımın erkeğisin dedim bebiş doğduktan sonrada ölemi olacak diyor .... kıyamam ben ona yaa çok şeker çok tatlı benim balımm...

aynı sorun bendede oldu sağ bacağımın ağrısından bi ara ağlamak istedim:2: hatta eşim doktora gidelim dedi ama ben gitmek istemedim demek sebep buymuş..... uyku hali var ama hep uykulu değilim akşam erken uykum geliyor ve sabah geç kalkıyorum..çok şükür tek sorunumuz bu olsun yeter ki

gülmekten karnıma ağrılar girdi iyiki böyle bir paylaşım alanı var ben her sabah işe gelir gelmez hemen arkadaşların paylaşımlarına bakıyorum bende artık bende problem olduğuna inanmaya başlamıştım arkadaşın yazdıklarını okuyunca yok hayır onlarda problem var

İsminin kuranda geçmesi çok önemli değil canım ki kuranda geçen ama anlamı kötü olan isimler varb anlamı güzel olsun yeter

CNM İSMİNİN KURANDA GEÇMESİ ŞART DEĞİL AMA KURANDADA GEÇEN VE GÜZEL ANLAMI OLAN Bİ İSİM ARIYORUM.
ASLINDA MİRANIN

1)Geceleri yunus balıklarına yol gösteren yıldız.
2) Prenses,
3) Mükemmel
4) Mucize
5) Refah
6)Eski likya kentlerinden birinin adı.
7)Bir kuyruklu yıldız adı

GİBİ GÜZEL ANLAMLARIDA VAR AMA KAFAMI KARIŞTIRAN KURANDA NASIL VE NE MANAYLA GEÇTİĞİ.KURANDA GEÇEN AMA ANLAMI GÜZEL OLMAYAN BİR İSİMMİ BUNU BİLMEK İSTİYORUM.BELKİ KURANDA MANASI KÖTÜDÜR BİLEMİYORUMKİ:18:
SEN BEBİŞİNE NE İSİM DÜŞÜNÜYOSUN

ufff ya daha önce başka bi arkadaşa da sordum yapamadımmm ( şu cümle sonuna koyduğunuz ikonları nerden yapıyorsunuuzzz bana da Allah başka dert vermesin :))

aynı dertten bende muzdaribim oğluma isim arıyorum ama nafile içime bir türlü sinmiyor bende kopya çekmeye başladım:) hastane sitelerine girip yeni doğan bebişlerine bakıyorum hem ruhum açılıyor hemde ufkum:) yanlız bir isim var inanılmaz uzun olmuş YASEMİN LİNA HACIMUSTAFAOĞLU

benim cinsiyet daha belli değil ama isim belli sayılır gibi en azından kızın 1. si değişmicek benşm kulağıma okunan isim meryem kimlikte gözde ama benim 3 yıl bebeğim olmadı meryem suresi okundu bana ayına hamile kaldım oyuzden kız olurya ya Meryem Sare yada Meryem Doğa olucak 2. isim muamma Meryem ama kulağına sadece meryem okuyacağım allah izin verirse erkek olursa Uras ismini çok seviyorum Mutluluk demek yanına belki mert olabilir yada Eşimin istediği bir isim Meryemde Dinine düşkün bayan anlamında

slm kızlar, sitenin yabancısıyım doğru yere yazdığımdan emin değilim. biraz kendimden bahsedip rahatlamak istedim.Allah kısmet ederse bende mart ayı annesi olacam.
bnm ilk hamileliğim kürtajla sonlandı. bu 2. hamileliğim çok korkuyorum. buda başından beri sıkıntılıydı. lekem geldi ,5 haftalıkken kanamam geldi progestan kullandım 2.5 aylık olana kadar. 12 haftalıkken yine lekem geldi doktora gittim. bebeğimizin iyi olduğunu söledi o an rahatladım. ama sanki her an kalbi duracakmış birşeyler ters gidecekmiş gibi bir korku var içimde şimdi 11 ekimde randevum. zaman nasıl geçecek bilmiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…