- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
-----Ona şöyle dedim: tatlım sen nasıldır bilmezsin diye edeyim harika bir eşim, harika bir işim ve harika bir hayatım var. Eğer tabiat ana izin verirse harika da bir bebeğim olacak. Şu an bu tabloyu bozan benim düşük riskim değil senin telefonların. Bana bir süre telefon açmazsan çok sevinirim, en azından sen sorunlarını cözene kadar. Çünkü ben çözemeyeceğim, dedim. Kızlar galiba onunla hayat boyu konuşmayacağız ve üzerimden yük kalktı.----Bir iki gündür yazamadığımdan bu sabahım kaçırdıklarımı okuyarak geçti. Sizin de paylaştıklarınızdan sonra kafam çevredeki insanlara takıldı. Genelde hamileler için hormonlar yüzünden aşırı hassas ve tepkisel davrandıkları söylenir. Buna artık katılmıyorum. Tam tersine bir kadın hamileyken tüm algıları son derece açık olduğundan gözünden birşey kolay kolay kaçmıyor. İnsanların niyetini hemen anlayabiliyor. Mart annelerinden bir arkadaş patronun özellikle işe koşturduğundan bahsetmiş. Yazdıklarını okurken o adamla bir iki çift laf edesim geldi. Derdi nedir diye? Ya da başka bir arkadaş bir kızı olan ve aynı zamanda boşanmış olan olan bir arkadaşından erkek çocuklarının ne denli kötü olduğuyla ilgili bir ton laf duymak zorunda kalmış. Ben ciddi anlamda o boşanmış kadına bu mutsuzluk ve insanları hedef almasının nedenini boşanmasına mı bağlıyormuş, bir sormak istedim. Ya da gebelik haftanı soranlar ardından bir gebeye felaket bir düşük hikayesi anlatabilir. Sizlerin çevresindeki bir çok insana bir çok şey sormak istiyorum. Fazla boş vakitleri mi var yoksa bizleri mutsuz etmek gibi bir fantazileri mi var? Yüzde yüz olmasa da çoğunlukla gebe kadın mutlu kadındır. Çünkü normalden daha fazla hayal kurar, normal daha fazla herşeyi hayra yorar. Kısacası yepyeni bir başlangıcın eşiğinde olduğundan hayata olumlu bakar. Çevredeki insanların sanırım bununla ilgili bir sıkıntısı var. Günlük hayatın temposunda kendilerini gerçekleştiremediklerin bir yerlerleri hep eksik kalıyor. Bu kariyer de olabilir başarısız bir ilişki de olabilir. Bunu da gebelere hırlayarak mı doldurmaya çalışıyorlar? Kuzenim düşük riskim nedeniyle samimi olmamama rağmen iki günde bir arıyor kanama var mı, ağrı var mı diye. Kullandığı dil de şöyle: valla dikkatkli otur kalk sonra bir bakarsın.... Neyse... Güzel bir gün yaşamama izin vermiyor. Sürekli endişeli bir ruh halinde sabitliyordu beni. Dün kendiyle iligili sorunları çözmeden benimle iletişim kurmamasını istedim. Ona şöyle dedim: tatlım sen nasıldır bilmezsin diye edeyim harika bir eşim, harika bir işim ve harika bir hayatım var. Eğer tabiat ana izin verirse harika da bir bebeğim olacak. Şu an bu tabloyu bozan benim düşük riskim değil senin telefonların. Bana bir süre telefon açmazsan çok sevinirim, en azından sen sorunlarını cözene kadar. Çünkü ben çözemeyeceğim, dedim. Kızlar galiba onunla hayat boyu konuşmayacağız ve üzerimden yük kalktı. Siz de katlanmayın olur mu? Kısacası"hayır" deme hakkınızı kullanın. Düşünsenize bu forumda birbirini hiç tanımayan onlarca kadın birbirine destek oluyor, mesaj yazarken özenli davranıyor, cümlelerini dikkatli seçiyor. Bunu bize daha yakın olan bazı insanlar yapmıyor. sadece hayır deyin. Bu sizi kötü yapmaz, açık yapar. Ohh bee paylaştım rahatladım.
baş ağrısı artık hayatımn vazgeçilmezi oldu canım onsuz gün geçmek bilmiyor :))Gunaydin kizlarr bisey sorucam sizlere gece bel agriniz oluyomuu ne yana yatsam rahat edemiyorum uff puff hepp bide bu aralar bir bas agrisii musallat oldu.15+4 bu arada
herkese mutlu sabahlar.... dün benim evlilik yıldönümümdü... ikili test sonucumuzda süper çıktı... sonra ben dayanamadım ve hastahane dönüşü sevgili doktorum ısrarla bana cinsiyet söylemediği için tam başka bir hastahanenin önünden geçerken bir anda indim ve koşarak içeri girdimhemen kayıt yaptırdım ve koşar adımlarla doktora koştum BUGÜN BENİM EVLENME YILDÖNÜMÜM EŞİME SÜPRİZ YAPICAM LÜTFEN BANA CİNSİYET SÖYLEYİN :) dedim.... ve %90 oğlum olacağı haberi ile ayaklarım popoma çarpa çarpa işe döndüm :) Akşam dışarıda harika bir yemekten sonra eşime söyledim :) Ben biliyordum zaten dedi :) sonra kendimize patlayan şeker alıp kutlama yaptık :) harika bir gündü.... iyiki aşkımla evlenmişim yaaa!!! tam ruh eşim... onu çokkkkk seviyorummm....
-----Ona şöyle dedim: tatlım sen nasıldır bilmezsin diye edeyim harika bir eşim, harika bir işim ve harika bir hayatım var. Eğer tabiat ana izin verirse harika da bir bebeğim olacak. Şu an bu tabloyu bozan benim düşük riskim değil senin telefonların. Bana bir süre telefon açmazsan çok sevinirim, en azından sen sorunlarını cözene kadar. Çünkü ben çözemeyeceğim, dedim. Kızlar galiba onunla hayat boyu konuşmayacağız ve üzerimden yük kalktı.----
valla bayıldım cevabına yaa gül gül öldüm harikasın canım yaa:))) hep böyle sakin ama ders verici ve karşıdakine haddini bildirici cevap vermek istemişimdir ama yapamıyorum malesef :) geçen burada paylaşmıştım ağrılarımvar acaba apandisitmiyim diye, topikte herkez güzel şeyler yazmış güzel temennilerde bulunmuş, kendi arkadaşlarıma söylüyorum koş koş koş çabuk git hastaneye kesin apandisitsin patlamadan yetiş diyorlar ciddi ciddi :)) insanlar mı tuhaf yoksa ben mi fazla alınganlaştım anlamadım....
canım bir olay ancak bu kadar somutlaştırılabilir yaa alnından öpüyorum seniBir iki gündür yazamadığımdan bu sabahım kaçırdıklarımı okuyarak geçti. Sizin de paylaştıklarınızdan sonra kafam çevredeki insanlara takıldı. Genelde hamileler için hormonlar yüzünden aşırı hassas ve tepkisel davrandıkları söylenir. Buna artık katılmıyorum. Tam tersine bir kadın hamileyken tüm algıları son derece açık olduğundan gözünden birşey kolay kolay kaçmıyor. İnsanların niyetini hemen anlayabiliyor. Mart annelerinden bir arkadaş patronun özellikle işe koşturduğundan bahsetmiş. Yazdıklarını okurken o adamla bir iki çift laf edesim geldi. Derdi nedir diye? Ya da başka bir arkadaş bir kızı olan ve aynı zamanda boşanmış olan olan bir arkadaşından erkek çocuklarının ne denli kötü olduğuyla ilgili bir ton laf duymak zorunda kalmış. Ben ciddi anlamda o boşanmış kadına bu mutsuzluk ve insanları hedef almasının nedenini boşanmasına mı bağlıyormuş, bir sormak istedim. Ya da gebelik haftanı soranlar ardından bir gebeye felaket bir düşük hikayesi anlatabilir. Sizlerin çevresindeki bir çok insana bir çok şey sormak istiyorum. Fazla boş vakitleri mi var yoksa bizleri mutsuz etmek gibi bir fantazileri mi var? Yüzde yüz olmasa da çoğunlukla gebe kadın mutlu kadındır. Çünkü normalden daha fazla hayal kurar, normal daha fazla herşeyi hayra yorar. Kısacası yepyeni bir başlangıcın eşiğinde olduğundan hayata olumlu bakar. Çevredeki insanların sanırım bununla ilgili bir sıkıntısı var. Günlük hayatın temposunda kendilerini gerçekleştiremediklerin bir yerlerleri hep eksik kalıyor. Bu kariyer de olabilir başarısız bir ilişki de olabilir. Bunu da gebelere hırlayarak mı doldurmaya çalışıyorlar? Kuzenim düşük riskim nedeniyle samimi olmamama rağmen iki günde bir arıyor kanama var mı, ağrı var mı diye. Kullandığı dil de şöyle: valla dikkatkli otur kalk sonra bir bakarsın.... Neyse... Güzel bir gün yaşamama izin vermiyor. Sürekli endişeli bir ruh halinde sabitliyordu beni. Dün kendiyle iligili sorunları çözmeden benimle iletişim kurmamasını istedim. Ona şöyle dedim: tatlım sen nasıldır bilmezsin diye edeyim harika bir eşim, harika bir işim ve harika bir hayatım var. Eğer tabiat ana izin verirse harika da bir bebeğim olacak. Şu an bu tabloyu bozan benim düşük riskim değil senin telefonların. Bana bir süre telefon açmazsan çok sevinirim, en azından sen sorunlarını cözene kadar. Çünkü ben çözemeyeceğim, dedim. Kızlar galiba onunla hayat boyu konuşmayacağız ve üzerimden yük kalktı. Siz de katlanmayın olur mu? Kısacası"hayır" deme hakkınızı kullanın. Düşünsenize bu forumda birbirini hiç tanımayan onlarca kadın birbirine destek oluyor, mesaj yazarken özenli davranıyor, cümlelerini dikkatli seçiyor. Bunu bize daha yakın olan bazı insanlar yapmıyor. sadece hayır deyin. Bu sizi kötü yapmaz, açık yapar. Ohh bee paylaştım rahatladım.
herkese mutlu sabahlar.... dün benim evlilik yıldönümümdü... ikili test sonucumuzda süper çıktı... sonra ben dayanamadım ve hastahane dönüşü sevgili doktorum ısrarla bana cinsiyet söylemediği için tam başka bir hastahanenin önünden geçerken bir anda indim ve koşarak içeri girdimhemen kayıt yaptırdım ve koşar adımlarla doktora koştum BUGÜN BENİM EVLENME YILDÖNÜMÜM EŞİME SÜPRİZ YAPICAM LÜTFEN BANA CİNSİYET SÖYLEYİN :) dedim.... ve %90 oğlum olacağı haberi ile ayaklarım popoma çarpa çarpa işe döndüm :) Akşam dışarıda harika bir yemekten sonra eşime söyledim :) Ben biliyordum zaten dedi :) sonra kendimize patlayan şeker alıp kutlama yaptık :) harika bir gündü.... iyiki aşkımla evlenmişim yaaa!!! tam ruh eşim... onu çokkkkk seviyorummm....
slm kızlar
kızıma isim arıyorum ama bulamıyorum mira ismini çok beğendim kulağa hoş geliyor ama kuranda geçiyormu bi türlü bulamadım nette.sizce nasıl bir isim ve anlamı hakkında bilgi sahibi olan varmı?kuranda mira ve hira mağaraları geçiyor diye duydum ama net kaynak yok..
günaydın mart anneleri: )
bu sene erkek senesi zaar: ))
özellikle mart bebişleri
banada doktor kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi :)
kızlar sağ kalçama bıçak saplanır gibi acılar giriyor son 1 haftadır.
araştırdım rahim genişlemesindenmiş sanırım.
mide bulantılarımsa hala devam(hatta şu satırları yazarken bi kusma molası verdim)
bu arada günde kaç saat uyuyorsunuz?
benim sabah hiç kalkasım olmuyor.9 10 saatten az uyuyunca sersem gibi oluyorum.
bu çok uyuma durumu hamilelik boyunca sürüyor mu yoksa sadece bu aylar mı böyle acaba?
slm kızlar
kızıma isim arıyorum ama bulamıyorum mira ismini çok beğendim kulağa hoş geliyor ama kuranda geçiyormu bi türlü bulamadım nette.sizce nasıl bir isim ve anlamı hakkında bilgi sahibi olan varmı?kuranda mira ve hira mağaraları geçiyor diye duydum ama net kaynak yok..
maşallah canım Allah hep mutlu etsin inşallah, benim eşim de kendi doğum gününde oğlumuzun olacağını öğrendi, bugün dile benden ne dilersen dedi hastane çıkışı, benim de mide bulantılarım çoktu eve götür yatmak istiyorum dedim sadecebi kaç gün sonra bulantılarım geçince şimdi isteyeyim mi o hakkımı dedim, artık geçti o gün isteyecektin dedi ama ben biraz surat ettikten sonra güzel bi akşam yemeğine çıkarmayı başardım
merhabalar,sağ bacağıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor demişsinya hemen cevap yazmak istedim benim de öyle oluyor çünkü bazen yürürken giriyor adım atamıyorum kalıyorum öylece..gerçi geçiyor uzun sürmüyor ama nedenini merak etmiştim meğer ondanmış.Ve o uyku hali allahım sürekli uyuma isteğim var akşam tv izlerken uyuyakalıyorum erkenden...ve hiçbişey yapmasam dahi çabucak yoruluyorum..normalde ilk trimester dan sonra geçer deniyor ama bilemiyorum ben aynen devam.Ama bugünüme şükür diyor takmamaya çalışıyorum :)
-----Ona şöyle dedim: tatlım sen nasıldır bilmezsin diye edeyim harika bir eşim, harika bir işim ve harika bir hayatım var. Eğer tabiat ana izin verirse harika da bir bebeğim olacak. Şu an bu tabloyu bozan benim düşük riskim değil senin telefonların. Bana bir süre telefon açmazsan çok sevinirim, en azından sen sorunlarını cözene kadar. Çünkü ben çözemeyeceğim, dedim. Kızlar galiba onunla hayat boyu konuşmayacağız ve üzerimden yük kalktı.----
valla bayıldım cevabına yaa gül gül öldüm harikasın canım yaa:))) hep böyle sakin ama ders verici ve karşıdakine haddini bildirici cevap vermek istemişimdir ama yapamıyorum malesef :) geçen burada paylaşmıştım ağrılarımvar acaba apandisitmiyim diye, topikte herkez güzel şeyler yazmış güzel temennilerde bulunmuş, kendi arkadaşlarıma söylüyorum koş koş koş çabuk git hastaneye kesin apandisitsin patlamadan yetiş diyorlar ciddi ciddi :)) insanlar mı tuhaf yoksa ben mi fazla alınganlaştım anlamadım....
İsminin kuranda geçmesi çok önemli değil canım ki kuranda geçen ama anlamı kötü olan isimler varb anlamı güzel olsun yeter
aynı sorun bendede oldu sağ bacağımın ağrısından bi ara ağlamak istedim:2: hatta eşim doktora gidelim dedi ama ben gitmek istemedim demek sebep buymuş..... uyku hali var ama hep uykulu değilim akşam erken uykum geliyor ve sabah geç kalkıyorum..çok şükür tek sorunumuz bu olsun yeter ki
CNM İSMİNİN KURANDA GEÇMESİ ŞART DEĞİL AMA KURANDADA GEÇEN VE GÜZEL ANLAMI OLAN Bİ İSİM ARIYORUM.
ASLINDA MİRANIN
1)Geceleri yunus balıklarına yol gösteren yıldız.
2) Prenses,
3) Mükemmel
4) Mucize
5) Refah
6)Eski likya kentlerinden birinin adı.
7)Bir kuyruklu yıldız adı
GİBİ GÜZEL ANLAMLARIDA VAR AMA KAFAMI KARIŞTIRAN KURANDA NASIL VE NE MANAYLA GEÇTİĞİ.KURANDA GEÇEN AMA ANLAMI GÜZEL OLMAYAN BİR İSİMMİ BUNU BİLMEK İSTİYORUM.BELKİ KURANDA MANASI KÖTÜDÜR BİLEMİYORUMKİ:18:
SEN BEBİŞİNE NE İSİM DÜŞÜNÜYOSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?