slm kızlar, sitenin yabancısıyım doğru yere yazdığımdan emin değilim. biraz kendimden bahsedip rahatlamak istedim.Allah kısmet ederse bende mart ayı annesi olacam.
bnm ilk hamileliğim kürtajla sonlandı. bu 2. hamileliğim çok korkuyorum. buda başından beri sıkıntılıydı. lekem geldi ,5 haftalıkken kanamam geldi progestan kullandım 2.5 aylık olana kadar. 12 haftalıkken yine lekem geldi doktora gittim. bebeğimizin iyi olduğunu söledi o an rahatladım. ama sanki her an kalbi duracakmış birşeyler ters gidecekmiş gibi bir korku var içimdeşimdi 11 ekimde randevum. zaman nasıl geçecek bilmiyorum (
nekadar ve nerde yaptırdın canım
sevindim temiz çıkmasına cnm.banada 16+2 de yaptırdı drum dedim acaba erkenmi oldu dedim.neyseki değilmiş.
Liva Allah bi daha yasatmasın. Ben de aynı durumdayım ilkinde kalbi durmuştu şimdi yine aynı şey olcak diye endişeliyim hep ben de progesran kullandım inşallah bu defa sağlıkla kucağımıza alırız canım Allaha emanet bebeklerimiz
slm kızlar, sitenin yabancısıyım doğru yere yazdığımdan emin değilim. biraz kendimden bahsedip rahatlamak istedim.Allah kısmet ederse bende mart ayı annesi olacam.
bnm ilk hamileliğim kürtajla sonlandı. bu 2. hamileliğim çok korkuyorum. buda başından beri sıkıntılıydı. lekem geldi ,5 haftalıkken kanamam geldi progestan kullandım 2.5 aylık olana kadar. 12 haftalıkken yine lekem geldi doktora gittim. bebeğimizin iyi olduğunu söledi o an rahatladım. ama sanki her an kalbi duracakmış birşeyler ters gidecekmiş gibi bir korku var içimdeşimdi 11 ekimde randevum. zaman nasıl geçecek bilmiyorum (
Ben de aynı durumu yaşayanlardanım. Üstelik benim 13 haftada baya ciddi bir kanamam oldu hastanede kaldım, sonra 2 hafta yatmak zorunda kaldım filan falan. Allah kısmet ederse bebeklerimizin hareketlerini hissetmeye başladıkça endişelerimiz azalır diye umuyorum. Ne olursa olsun olumlu düşünmeye zorlamalıyız kendimizi.
derlerki hamileliğin 2. dönemine geçince enerji yükselicekmiş daha iyi hissedicekmişiz 4. ayımız biticek ekimin başında ama ben tam tersi hissediyorum arada bir midem bulanmaya başladı özellikle otobüste yemek yapasım yok iş yapasım yok sadece yatasım var uyuyasım var dün 9 buçukta yorgunluktan mızmızlana mızmızlana uyudum eşim belime masaj yaptı çünkü çok ağrıdı otobüste ayaktaydım hep allah razı olsun azını bile açmıyor gerekirse haftasonu benden çok iş yapıyor ama böyle gitmez bu toparlanmam lazım hiç ilgilenmiyorum eşimle artık evimle acaba çalışıyorum diyemi
slm kızlar
kızıma isim arıyorum ama bulamıyorum mira ismini çok beğendim kulağa hoş geliyor ama kuranda geçiyormu bi türlü bulamadım nette.sizce nasıl bir isim ve anlamı hakkında bilgi sahibi olan varmı?kuranda mira ve hira mağaraları geçiyor diye duydum ama net kaynak yok..
selam kızlar 1 haftadır yoktum tatile gittim geldim havaalanında kapılardan geçmedim sorun yaratmadılar elle arama yaptılar.. oğlumla uğraşmak biraz yorsa da onuda çou zaman hamileliğimi bahane ederek eşime pas ettim hahahahhah :)))
Kızlar ben uçuk çıkarttım. İlaç da kullanamıyınca nası geçircem bi fikri olan var mı
Ateş de yaptı bende bebeğe zararı olur mu
Bi soru daha önceden zona geçiren annelerde bebekte gelişim problemi oluyormus dedi biri böyle bişey duydunuz mu hiç
merhabalar,sağ bacağıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor demişsinya hemen cevap yazmak istedim benim de öyle oluyor çünkü bazen yürürken giriyor adım atamıyorum kalıyorum öylece..gerçi geçiyor uzun sürmüyor ama nedenini merak etmiştim meğer ondanmış.Ve o uyku hali allahım sürekli uyuma isteğim var akşam tv izlerken uyuyakalıyorum erkenden...ve hiçbişey yapmasam dahi çabucak yoruluyorum..normalde ilk trimester dan sonra geçer deniyor ama bilemiyorum ben aynen devam.Ama bugünüme şükür diyor takmamaya çalışıyorum :)
Kayinvalidemler geliyo hem de bi hafta kalacaklar imdaaaaaaaaaaatttttt
Kayinvalidemler geliyo hem de bi hafta kalacaklar imdaaaaaaaaaaatttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?