2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
selam kızlar 1 haftadır yoktum tatile gittim geldim havaalanında kapılardan geçmedim sorun yaratmadılar elle arama yaptılar.. oğlumla uğraşmak biraz yorsa da onuda çou zaman hamileliğimi bahane ederek eşime pas ettim hahahahhah :)))

Kızlar ben uçuk çıkarttım. İlaç da kullanamıyınca nası geçircem bi fikri olan var mı
Ateş de yaptı bende bebeğe zararı olur mu
Bi soru daha önceden zona geçiren annelerde bebekte gelişim problemi oluyormus dedi biri böyle bişey duydunuz mu hiç

Liva Allah bi daha yasatmasın. Ben de aynı durumdayım ilkinde kalbi durmuştu şimdi yine aynı şey olcak diye endişeliyim hep ben de progesran kullandım inşallah bu defa sağlıkla kucağımıza alırız canım Allaha emanet bebeklerimiz

cnm sanada çok geçmiş olsun.. bn ilkinde hamile olduğumu bilmiyodum gripe yakalandım 2-3 gün ateşim 39-40 lardaydı. ondandır die düşündüm.sonrada 8 haftalıktı gelişmemiş kalbini hiç duymadık. şimdi doktor önlem olsun die bebek aspirini verdi hergün 1 tane içiyorum inş. bişe olmaz. 32.haftada bıracakmışım ama tedirginim yinede... seni çok iyi anlıyorum. bu 9 ay bize zor geceçek anlaşılan Allahın izniğle bebeğimizi kucağımıza alsaydık.

Ben de aynı durumu yaşayanlardanım. Üstelik benim 13 haftada baya ciddi bir kanamam oldu hastanede kaldım, sonra 2 hafta yatmak zorunda kaldım filan falan. Allah kısmet ederse bebeklerimizin hareketlerini hissetmeye başladıkça endişelerimiz azalır diye umuyorum. Ne olursa olsun olumlu düşünmeye zorlamalıyız kendimizi.

çok geçmiş olsun ya annelerimizin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum. 9 ay aslında ne kadar uzun ve zorlu bir süreçmiş. allah hepimize yardım etsin. çok dinliyorum kendimi hissedermiyim die ama tık yok... sanırım o zamana daha var

ben de çıktı uçuk yeni geçti bebeğe zararı olduğunu sanmıyorum ruj sürdüm sadece başka bişey kullanmadım buz sürebilsin mesela onu da yaptım ben büyümesini engellemişti biraz ama ben de çok çıkar

gerçekten okadar tatlı ve masumlar kii benim eşimde dün cinsiyeti öğrendikten sonra akşam konuşurken hayatımın erkeğisin dedim bebiş doğduktan sonrada ölemi olacak diyor .... kıyamam ben ona yaa çok şeker çok tatlı benim balımm...[/QUOTE]

koca bebekler ya :) cidden bazen düşünüyorum acaba 2 bebekle nasıl basedicem diye ama herşeye değerler tontikler :)

bana da etrafındakiler öyle derdi, hop hop hoplayacaksın 3.aydan sonra. ama öyle değil işte, bende de erken uyumalar başladı, yine arada bir bulantılarım devam ediyor, ne yediğime dikkat ediyorum, aşırıya kaçamıyorum midem ters tepiyor. kendime bakmayı bıraktım, canım istemiyor bir huysuzluk ev zaten almış başını gidiyor.
bir de işyerimde benimle aynı dönemin içinde olan başka hamile arkadaşımlarım da var, sürekli onlarla karşılaştırılıyorum, canım sıkılıyor..

Cnm bana dr.ilk kiz dedi .o zaman mira cok istemistim.bir kuyruklu yildiz adi ve bir likya kenti anlami.hira da dusundugum isimlerdendi.hira kuranda geciyor.ama mira nin kuranda gectigini duymadim hic.

ohh ne güzel biraz olsun dinlenmişsindir ve moral olarak daha iyisindir....

bende çok çıkartırım bağışıklık sistemimiz zayıf düştüğü için çıkarıyoruz bu da etken malesef hastalıklara karşı daha açığız. 2 gündür benimde oğlum hasta bugün benimde burnum tıkalı nefes alırken zorlanıyorum bakalım grip yolda tam da mevsim geçişi.

aynıymışız canım ya.
benimde öyle yürürken aniden saplanıyor ve öyle kalakalıyorum,Allah'tan uzun sürmüyor.
bir de şöyle bişey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama...
bu kalça ağrılarının4. 5. aydan sonra girmesi normalmiş,erken olması magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş.
ceviz,bal,fındık bu tür şeyler çok yemek lazım ama ben bulantılarımdan yiyemiyorum.
uyku problemide inşallah geçer.
sürekli bi halsizlik,herşeye isteksizlik....
karnım aç ama hem mide bulantısından hem isteksizlikten mutfağa giresim yok hiç.
inşallah geçer bir an önce.

kızlar 2 gündür giremiyorum ,işyerinde çok yoğunum maalesef tetkik denilen illet musallat oldu :)
umarım hepiniz iyisinizdir, keyifler yerindedir.

Kizlar merhaba uzun suredir uye olmadan takip ediyordum yazdiklarinizi..artik uye olma zamanim geldi sanirim:)gebeligimin 17.haftasindayim eger doktorumuz yanilmiyorsa oglum olacak..hepimize allah hayirli evlatlar nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…