2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba kızlar nasılsınız 10 gün raporluydum pazartesi başaldım tekrar işe çok zor gidiyor işle hatta dayanılmaz midem felaket yanıyor zaten midem öncesindede cok kotuydu ileri asamada reflüm var malesef ama hamilelikle dahada arttı herkes öğrenmiş cinsiyetin ne güzel bana sadece olabılır ama kesin birsey soyleyemedi bende 16. haftayı bekleyeceğim artık ama hep kız hissediyorum o ayrı:) neyse işteyim zaten çok bunaldım biraz kaçış oluyor bu site bana

kızlar bende 1 haftadır felaket bir baş ağrısı var.. daha önce böle bir baş ağrısı çekmedim.... başımın sol tarafı ağrıyo sadece boynumun sol tarafında bir damar, sol şakakımda ve sol gözümde ara ara giriyor gün boyu.. hapşururken beynimde yıldırım çakıyo sanki... sizdede böyle olan var mı? hamilelikten midir? yoksa başka şeylerden mi kaynaklanıyor acaba.. doktora gitmeme 2 hafta var daha

kızlar özel olucak ama kimseye soramıyorum ve merak ediyorum.biz eşimle severek evlendik ilk evlilik dönemlerinde cinsel yaşantımız çok gzeldi ve çok zevk alıyodum hiç bir sorun yoktu.3-4 ay böyle devam etti ve isteksizlikler başladı bende.eşimi hep erteleyip durdum hastayım yok halsizim vs dedim hep derken son 1,5 yıldır bu isteksizliğim devam ediyor.eşimdede artık eskisi gibi istek yok neden böyle olduk normalmiyiz bilemiyorumeşim şuan hamişsin dye bebeğe zarar vermemek için yapmayalım dyo ama inandırıcı gelmiyor.en son ilişkiden sonra banyoda okadar ağladımki çünkü zorla yaptım çok kötü bi duygu.yani ayda 2 defa yapıyoruz onda bile istemeyerek yapıyorum varmı benimle aynı durumu yaşayanlar??
çok kötü bi durum kesin bigün evliliğim bitecek diyorum.aslında eşimle çok mutluyuz birbirimizi çok çok seviyoruz canımı istese veririm ama biz eşten çok ev arkadaşı gibi olduk çok iyi iki arkadaşız ama cinselliğe gelince ikimizdede tık yok

geçmiş olsun cnm bende de çıktı uçuk maalesef
hiçbişey yapmadım, yapamadım..başlangıçta ruj sürdüm ama o da kar etmedi..iyice kabardı, şimdi de kabuk bağladı.. normalde uçuk ilacı var ama kullanamıyoruz işte her ilacı.
burnum tıkanıyor o yüzden ağzımdan nefes alıyorum bu sefer boğazım acımaya başladı bu aralar fenayım..Allah hepimize şifa versin. ateşe dikkat et canım, ılık duş falan al, inşallah bebişine bişey olmamıştır.

kızlar 14.haftada cinsiyet kesin belli olurmu ?

cnm benim 12+3 te yanılmam ama kız dedi 13+3 te gittiğimdede %99 kız hatta kız kıyafetleri almaya başlayabilirsiniz dedi.kesin belli olur cnm ama gösterirmi orayı bilemem.çikolata ye ve bol su iç giderken.çok hareketleniyo ozaman

canım ben gittim kız dedi hemde iyi bir doktora gittim baya inceledi ama acaba değişme ihtimali varmıdır diyorum yani net görmüşmüdür kesin belli olurmu diye sordum.

merhaba sizinle aynı gün doğum yapıcaz sanırım:) benim oğlum olucak inşallah..1 martı görünce dayanamadım yazmak istedim.

Mrhab liva,
Aslında korkma demek için yazıyorum. Aylardır yatıyorum ve her gece hala progesteron kullanıyorum. Benimki de seninki gibi başladı. Hep hastanede yattım. Henüz başımıza gelmemiş henüz yaşamadığımız şeylerden ötürü korkuyoruz. Korkmayalım olur mu? Rahatlayalım, bu dönemlerimizi endişelenerwk geçirmeyelim. İnan bana bir sürü şeyin en kötüsünü yaşadım. Hiç söylemeye bile gerek yok. Sadece doğaya ve kendi bedeninin dengesine güven. Çünkü o senin için zaten en iyisini planlıyordur. Belki de senin için harika bir gebelik ve sonunda da tatlı bir bebk planlıyordur. Lütfen akşına bırak. Keyfini çıkar. Sevgiler...

Bikac kisiden daha duydum bendede ayni sekilde 4 gundur basagrisi var ara ara geliyo ama boynun ve sakaklarim sizliyor

Geçmiş olsun bende de çok çıkıyo buz biraz yavaslatıyo bi de yangısını alıyo galiba dediğin gibi

Son düzenleme:

Sana da geçmiş olsun canım aynen bende de burun tıksnıklığı var tam 3 ayın sıkıntılarını atlattık derken grip oldum galiba, baş ağrısı uçuk

benim ikinci hamileliğim hanımlar ilkini normal doğum yaptım ikincisindede normal doğum düşünüyorum geçenlerde hepimizin kullandığı meşhur sosyal paylaşım sitesinde ssvd grubuna girdim ssvd sezeryan sonrası vajinal doğum demekmiş.2.veya 3.doğumlarını normal yapmak isteyenlerin üye olduğu bir grup.ordaki annelerin çabalarına hayran kaldım ilginç bilgiler var doğuma hazırlık kampüsü gibi:) normal doğum yapabildiğim için ayrıca kendimi çok şanslı hissettim.üyeler arasında doktor ve ebeler de var.dogum hikayeleri var özellikle evde doğum hikayeleri çok ilgimi çekti hatta bende bilmediğim şeyleri öğrendim diyebilirim ilgilenen varsa üye olabilir.malesef bizlere abartıla abartıla korku filmi gibi anlatılan normal doğum hikayelerini birde orda okuyun derim.sevgiler..

Son düzenleme:

günaydın güzel anneler... benim kasıklarımda ağrı oluyor özelliklede bi yerden kalkınca ve yürümeye başlayınca sürekli devam etmiyo ama normalmi acaba?bazen de sırtımda oluyo aynı ağrı.

Ben de oluyodu canım, şimdi azaldı sanki biraz ama doktora sormuştum.Normal dedi.Rahim büyüdüğü için olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…