canım kan ilacı şurup iğrenç ben çuklatalı ağızda çiğnenen maltofer kullanıyorum .ama yutuyorum canım .onu tavsiye ederim gece yatarken iç.bu arada benim detaylı 12 kasımda çok ileri tarih verdiler doktor kasımın ilk haftası yok.ama arada adanada doktora gidecem yoksa özlerim 7 hafta var çünkü .
Zehracım doktora alıştım da hani detaylı bakmaması çok hasta olması beni endişelendiriyor.yoksa doktor çok iyi.yani bir çok kişi doktorunu anlatınca bende acaba oluyor.ben de senin ilacın şurubunu içiyorum.çiğneme tabletinden haberim yoktu.illa sabah aç karnına al dedi.sabah işe çok erken gidiyorum.o saatte de alamıyorum midem kabul etmiyor.öğlen aç karnına alıyorum.
Özcan beyin hastanesinde mi doğum yapacaksın? Ya orası bana pek temiz gelmiyor.bir de kalabalık olmuyor mu? Yani kalabalığa rağmen çok mu detaylı inceliyor?evet arada baktırmak lazım başka doktora. Ayy inşallah herşey yolundadır.ben de yakında gideceğim.bu aralar biraz stresliydim.okulda sorunlar yaşadım.insanlar çok anlayışsız.nöbet konusunda sorun yaşadım.beni bahçe nöbetine yazmışlar.ama normalde dönüşümlü oluyor .bir hafta bahçe,bir hafta bina diye.diğer hoca ben hep binada olacağım sen bahçe de dur demez mi! Kan beynime sıçradı.kendine rahat yeri aldı , ben hep bahçede tutacakmışım.itiraz edince de o zaman tek tut.ben seninle tutmam demez mi! Üstelik bu erkek hoca . Durumumu biliyor ve normalde nöbet dönüşümlü olur.ben de idareye düzeltilmesini rica ettim.nefret ediyorum bencil insanlardan .hala sinirden başım ağrıyor.işte iki arada içimi dökeyim dedim.
Kızlar ben uçuk çıkarttım. İlaç da kullanamıyınca nası geçircem bi fikri olan var mı
Ateş de yaptı bende bebeğe zararı olur mu
Bi soru daha önceden zona geçiren annelerde bebekte gelişim problemi oluyormus dedi biri böyle bişey duydunuz mu hiç
kızlar 14.haftada cinsiyet kesin belli olurmu ?
ufff ya daha önce başka bi arkadaşa da sordum yapamadımmm( şu cümle sonuna koyduğunuz ikonları nerden yapıyorsunuuzzz bana da Allah başka dert vermesin :))
cnm benim 12+3 te yanılmam ama kız dedi 13+3 te gittiğimdede %99 kız hatta kız kıyafetleri almaya başlayabilirsiniz dedi.kesin belli olur cnm ama gösterirmi orayı bilemem.çikolata ye ve bol su iç giderken.çok hareketleniyo ozaman
24 haftada nöbet yazamazlar ya da dr söyle nöbet tutamaz diye rapor versin canımZehracım doktora alıştım da hani detaylı bakmaması çok hasta olması beni endişelendiriyor.yoksa doktor çok iyi.yani bir çok kişi doktorunu anlatınca bende acaba oluyor.ben de senin ilacın şurubunu içiyorum.çiğneme tabletinden haberim yoktu.illa sabah aç karnına al dedi.sabah işe çok erken gidiyorum.o saatte de alamıyorum midem kabul etmiyor.öğlen aç karnına alıyorum.
Özcan beyin hastanesinde mi doğum yapacaksın? Ya orası bana pek temiz gelmiyor.bir de kalabalık olmuyor mu? Yani kalabalığa rağmen çok mu detaylı inceliyor?evet arada baktırmak lazım başka doktora. Ayy inşallah herşey yolundadır.ben de yakında gideceğim.bu aralar biraz stresliydim.okulda sorunlar yaşadım.insanlar çok anlayışsız.nöbet konusunda sorun yaşadım.beni bahçe nöbetine yazmışlar.ama normalde dönüşümlü oluyor .bir hafta bahçe,bir hafta bina diye.diğer hoca ben hep binada olacağım sen bahçe de dur demez mi! Kan beynime sıçradı.kendine rahat yeri aldı , ben hep bahçede tutacakmışım.itiraz edince de o zaman tek tut.ben seninle tutmam demez mi! Üstelik bu erkek hoca . Durumumu biliyor ve normalde nöbet dönüşümlü olur.ben de idareye düzeltilmesini rica ettim.nefret ediyorum bencil insanlardan .hala sinirden başım ağrıyor.işte iki arada içimi dökeyim dedim.
benim 2 nöbetimde bahçede ben hep bahçede tutarım branşımdan dolayı geç kenara otur düdük al kendine ki benim branş gereği var bişey olunca düdüğü çalışıyorum gezmiyorum valla bişey diyen olursa alırım raporumu herkes anlayışlı olmuyor onlar olmazsa sen hiç olma canını da sıkma
kızlar özel olucak ama kimseye soramıyorum ve merak ediyorum.biz eşimle severek evlendik ilk evlilik dönemlerinde cinsel yaşantımız çok gzeldi ve çok zevk alıyodum hiç bir sorun yoktu.3-4 ay böyle devam etti ve isteksizlikler başladı bende.eşimi hep erteleyip durdum hastayım yok halsizim vs dedim hep derken son 1,5 yıldır bu isteksizliğim devam ediyor.eşimdede artık eskisi gibi istek yok neden böyle olduk normalmiyiz bilemiyorumeşim şuan hamişsin dye bebeğe zarar vermemek için yapmayalım dyo ama inandırıcı gelmiyor.en son ilişkiden sonra banyoda okadar ağladımki çünkü zorla yaptım çok kötü bi duygu.yani ayda 2 defa yapıyoruz onda bile istemeyerek yapıyorum varmı benimle aynı durumu yaşayanlar??
çok kötü bi durum kesin bigün evliliğim bitecek diyorum.aslında eşimle çok mutluyuz birbirimizi çok çok seviyoruz canımı istese veririm ama biz eşten çok ev arkadaşı gibi olduk çok iyi iki arkadaşız ama cinselliğe gelince ikimizdede tık yok
öncesi için bişey diyemem ama hamilelikte normal eşin de tedirgin olur sen de o da isteksiliğe sebebe olur bunun önüne evde sarılmalar aşk sözcükleri kendinizi iyi hissettirecektir
Zehracım doktora alıştım da hani detaylı bakmaması çok hasta olması beni endişelendiriyor.yoksa doktor çok iyi.yani bir çok kişi doktorunu anlatınca bende acaba oluyor.ben de senin ilacın şurubunu içiyorum.çiğneme tabletinden haberim yoktu.illa sabah aç karnına al dedi.sabah işe çok erken gidiyorum.o saatte de alamıyorum midem kabul etmiyor.öğlen aç karnına alıyorum.
özcan bey çok detyalı baktı anlattı ,yorumlar espiriler havada uçustu çok iyi bir doktor o yüzden onla devam edecem .çok kalabalık olduğundan baya bir sıra bekliyorsun canım.ama değer diyorum.içim rahatladı .özlem hanım içinde büsürü hikayeler duydum son bir haftadır iyice soğudum inan.sen memnunsan devam et canım.hastane tamirden geçmiş birhayli 3 yıldır gitmeyince ben.ozman pisti şimdi yatak yerleri nasıl bilemiyorum bende tamirat vardı her yerde .düzelmiştir diye umuyorum .
okulda sorunlar olunca kötü oluyor canım.ne anlayışsız insanlar var.ben oğlumdayken bana bahçe nöbeti vermişti müdür bey söyleyince tüm nöbetleri kaldırmıştı nur içinde yatsın vefat etti kendisi 40 yaşındarapor alsana mehmet beyden nöbet tutmaya uygun değil gibi .söylersin durumunu ağrım falan var de .bahçe çok zor olur koridorlar bile zor ya bir çarpan olursa hadi ufff.bu konuda bayanlara düzenleme yapılması gerek bence
Merhaba sevgili hamile arkadaşlarım, sevgili yoldaşlarım..
Ben de sizler gibi mart ayında bebeğime kavuşucam Allah'ın izniyle..
Biz 18. haftanın içindeyiz..Cinsiyeti öğrenemedik henüz ama..
Hepimize sağlıklı bir süreç diliyorum..
Mrhab liva,slm kızlar, sitenin yabancısıyım doğru yere yazdığımdan emin değilim. biraz kendimden bahsedip rahatlamak istedim.Allah kısmet ederse bende mart ayı annesi olacam.
bnm ilk hamileliğim kürtajla sonlandı. bu 2. hamileliğim çok korkuyorum. buda başından beri sıkıntılıydı. lekem geldi ,5 haftalıkken kanamam geldi progestan kullandım 2.5 aylık olana kadar. 12 haftalıkken yine lekem geldi doktora gittim. bebeğimizin iyi olduğunu söledi o an rahatladım. ama sanki her an kalbi duracakmış birşeyler ters gidecekmiş gibi bir korku var içimdeşimdi 11 ekimde randevum. zaman nasıl geçecek bilmiyorum (
kızlar bende 1 haftadır felaket bir baş ağrısı var.. daha önce böle bir baş ağrısı çekmedim.... başımın sol tarafı ağrıyo sadece boynumun sol tarafında bir damar, sol şakakımda ve sol gözümde ara ara giriyor gün boyu.. hapşururken beynimde yıldırım çakıyo sanki... sizdede böyle olan var mı? hamilelikten midir? yoksa başka şeylerden mi kaynaklanıyor acaba.. doktora gitmeme 2 hafta var daha
Kuzlar subat 86 kiz 78 erkek bizde bi is var
ben de çıktı uçuk yeni geçti bebeğe zararı olduğunu sanmıyorum ruj sürdüm sadece başka bişey kullanmadım buz sürebilsin mesela onu da yaptım ben büyümesini engellemişti biraz ama ben de çok çıkar
geçmiş olsun cnm bende de çıktı uçuk maalesef
hiçbişey yapmadım, yapamadım..başlangıçta ruj sürdüm ama o da kar etmedi..iyice kabardı, şimdi de kabuk bağladı.. normalde uçuk ilacı var ama kullanamıyoruz işte her ilacı.
burnum tıkanıyor o yüzden ağzımdan nefes alıyorum bu sefer boğazım acımaya başladıbu aralar fenayım..Allah hepimize şifa versin. ateşe dikkat et canım, ılık duş falan al, inşallah bebişine bişey olmamıştır.
özcan bey çok detyalı baktı anlattı ,yorumlar espiriler havada uçustu çok iyi bir doktor o yüzden onla devam edecem .çok kalabalık olduğundan baya bir sıra bekliyorsun canım.ama değer diyorum.içim rahatladı .özlem hanım içinde büsürü hikayeler duydum son bir haftadır iyice soğudum inan.sen memnunsan devam et canım.hastane tamirden geçmiş birhayli 3 yıldır gitmeyince ben.ozman pisti şimdi yatak yerleri nasıl bilemiyorum bende tamirat vardı her yerde .düzelmiştir diye umuyorum .
okulda sorunlar olunca kötü oluyor canım.ne anlayışsız insanlar var.ben oğlumdayken bana bahçe nöbeti vermişti müdür bey söyleyince tüm nöbetleri kaldırmıştı nur içinde yatsın vefat etti kendisi 40 yaşındarapor alsana mehmet beyden nöbet tutmaya uygun değil gibi .söylersin durumunu ağrım falan var de .bahçe çok zor olur koridorlar bile zor ya bir çarpan olursa hadi ufff.bu konuda bayanlara düzenleme yapılması gerek bence
Özcan beyi merak ettim şimdi.evet okul çok kötüydü bugün.sinirden eve geldim ağladım.bir de duygusallık var tabi . Basit bir mesele ama haksızlık olunca insan üzülüyor.maalesef etrafımız çıkarcı bencil insanlarla dolu.24.haftadan önce raporu düşünmedim hiç.özellikle böyle kaba insanlara inat hamileler için yeni yasalar çıkmalı.tabi kendisi evli değil ne anlar benim halimden.ona göre basit .hala düşündükçe nasıl sinir oluyorum.Allahım sen koru böyle insanlardan.
günaydın güzel anneler... benim kasıklarımda ağrı oluyor özelliklede bi yerden kalkınca ve yürümeye başlayınca sürekli devam etmiyo ama normalmi acaba?bazen de sırtımda oluyo aynı ağrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?