tebrik ederim canım Allah sağlıkla sıhhatle doğduğunu da görmeyi nasip etsin hepimize..
son anlara doğru kız sayısında artış olacak gibi geliyor:)) ben de geçen hafta öğrendim. Bize doğru dönük ve bacakları açıktı bariz anne bak cinsiyetime de artık baba ciciler almaya başla der gibiydi :)
kızçem oluyormuş benim de :))
Arkadaşlar, hamile olan arkadaşlarımı (hep özelde muayene olmuşlar, hiç sağlık ocağına gitmemişler) Sağlık ocağından Aile Hekimleri aramış ve detaylı bilgi vermiş hamilelikle ilgili. Sorular sormuş. Aşılar ve zamanları hakkında bilgi vermiş. Beni kimse aramadıBöyle aranmayan var mı acaba, 15. haftaya girdim ben.
Bu arada benim doktorum cinsiyet için 18. hafta gelmemi istedi, o da bayram tatiline denk geldiği için 21 Ekim'de gel dedi, çok geç değil mi, 21 Ekim de neredeyse (Allah izin verirse) 19. haftama girmiş olacağım. Başka bir doktora gitsem, acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim? Yoksa 15. hafta öğrenmek için erken mi?
Kizlarrrr dun doktora gittim ve cinsiyeti tam olarak ogrendik kizimmm olucak insallah saglikli sihatli olarak kucağıma alirim cok mutluyum bide hareket lerini hissetsemmmn
Arkadaşlar, hamile olan arkadaşlarımı (hep özelde muayene olmuşlar, hiç sağlık ocağına gitmemişler) Sağlık ocağından Aile Hekimleri aramış ve detaylı bilgi vermiş hamilelikle ilgili. Sorular sormuş. Aşılar ve zamanları hakkında bilgi vermiş. Beni kimse aramadıBöyle aranmayan var mı acaba, 15. haftaya girdim ben.
Bu arada benim doktorum cinsiyet için 18. hafta gelmemi istedi, o da bayram tatiline denk geldiği için 21 Ekim'de gel dedi, çok geç değil mi, 21 Ekim de neredeyse (Allah izin verirse) 19. haftama girmiş olacağım. Başka bir doktora gitsem, acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim? Yoksa 15. hafta öğrenmek için erken mi?
Selam annisler
Benim bebik cok asagiys cokmus gibi orasi sert ve hic yer degismiyor harekette hisdetmiyorum korkuyorum dr ami gitsem ?:18:
ben ilk gebeliğimde oldum tetanoz aşısını zaten dktrum demişti olmam için zararını görmedim açıkcası olası sezaryen ameliyatı için yapılıyor zaten bu aşı zararı olsa kimse yaptırmazdı diye düşünüyorum ben yinede için rahat etmiyorsa dktruna danış:26:günaydın güzel hamişler
geçen cuma ebeciğim çağırdı kan testi yaptırdım kanım 12.5 a düşmüş
kalp atışlarını duyduk
ekim sonu gel tetanos aşın var dedi bakalım doktorum önerecek mi önermeyen de varmış aşıyı sizinki bir şey dedimi?
Kızlar dün doktora gittim.İkili tarama sonuçları çok iyi çıktı çok şükür.Ama bebişim rahime dayanmış çok aşağıdaymış(İlişki,ev işi hepsi yasak dedi doktor yoksa kanamam olurmuş.Böyle bişey yaşayan oldumu ki zamanla çıkarmı yukarıya?
ben 13+6 da öğrendim cinsiyeti bebişin uygun pozisyondaysa sende öğrenirsin cnmArkadaşlar, hamile olan arkadaşlarımı (hep özelde muayene olmuşlar, hiç sağlık ocağına gitmemişler) Sağlık ocağından Aile Hekimleri aramış ve detaylı bilgi vermiş hamilelikle ilgili. Sorular sormuş. Aşılar ve zamanları hakkında bilgi vermiş. Beni kimse aramadıBöyle aranmayan var mı acaba, 15. haftaya girdim ben.
İnşallah bi sorun olmadan bebeğini kucağına alırsın canım, biraz doktorlar da abartıyorlar durumu kafana takmadan yaşa bence...[/QUOTE
sağol canım inş bi sorun olmaz doğru diyosun doktorlarda biraz abartıyolar her ay panikle gidiyo insan bişey olmuşmu bebek nasıl diye inş hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız
arkadaşlar, hamile olan arkadaşlarımı (hep özelde muayene olmuşlar, hiç sağlık ocağına gitmemişler) sağlık ocağından aile hekimleri aramış ve detaylı bilgi vermiş hamilelikle ilgili. Sorular sormuş. Aşılar ve zamanları hakkında bilgi vermiş. Beni kimse aramadıböyle aranmayan var mı acaba, 15. Haftaya girdim ben.
Bu arada benim doktorum cinsiyet için 18. Hafta gelmemi istedi, o da bayram tatiline denk geldiği için 21 ekim'de gel dedi, çok geç değil mi, 21 ekim de neredeyse (allah izin verirse) 19. Haftama girmiş olacağım. Başka bir doktora gitsem, acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim? Yoksa 15. Hafta öğrenmek için erken mi?
Kızlar dün doktora gittim.İkili tarama sonuçları çok iyi çıktı çok şükür.Ama bebişim rahime dayanmış çok aşağıdaymış(İlişki,ev işi hepsi yasak dedi doktor yoksa kanamam olurmuş.Böyle bişey yaşayan oldumu ki zamanla çıkarmı yukarıya?
Merhaba ;
Bende çok fena mide ve yemek borusu yanma hissi var bazen dayanılmaz oluyor. yaklaşık 5 gündür böyle. ne yapmak ne yemek lazım. midesi yanan var mı böyle???
tebrik ederim canım Allah sağlıkla sıhhatle doğduğunu da görmeyi nasip etsin hepimize..
son anlara doğru kız sayısında artış olacak gibi geliyor:)) ben de geçen hafta öğrendim. Bize doğru dönük ve bacakları açıktı bariz anne bak cinsiyetime de artık baba ciciler almaya başla der gibiydi :)
kızçem oluyormuş benim de :))
Arkadaslar bi kızımız olacağını öğrendik bugün
Sağlıkla inşallah
Kız oranını biraz daha yüksekttik ama erkeklere yetişemeyiz sanırım
aynen kız da yayvan bir karın erkekte daha sivri oluyor top gibide denebilir kızda yayılıyor biraz :) benm bu teoriler kızımda da oğlumda da tuttu . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?