2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ay ne güzel ben de ekimin 11 inde gidicem, inşallah öğrenebliriz biz de cinsiyeti

Ben de 6 haftalıkken sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım ama şuan 15 haftalık daha kimse aramadı beni de. Gittiğimde biz sizi arayıp bilgi vericez demişlerdi halbuki ben de bidaha gitmedim. Soktora da en son 12 haftalıkken gittim 2li testi yaptırdım 11 ekimde çağırdı tekrar yani 17. haftanın içinde olucam gittiğimde. Ben de öğrenmedim cinsiyeti inş gittiğimde öğrenirim. Başka doktora gitsen bebeğin pozisyonu uygun olursa öğrenirsin tabi artık cinsiyetleri daha net görülür ama doktorun tecrübeli olması ve uğraşması gerek.

canım yaa o konu benim de kafama takılıyor beni de kimse aramadı cinsiyeti eğer merak içindeysen beklemeden git öğren canım benimki 12+5 de belli olmuştu

Selam annisler

Benim bebik cok asagiys cokmus gibi orasi sert ve hic yer degismiyor harekette hisdetmiyorum korkuyorum dr ami gitsem ?:18:

Saglik ocagindan aranmayan arkadaslar eger tek ozel hastaneyw gidiyorsaniz aramanalari normal devlet hast gidince bilgileriniz sisteme giriyor ve saglik ocagida ariyor

Siz aranmadan da gidebilirsiniz aramalarina gerek yok.

slm kızlar bayadır giremiyorum maşallah cinsiyetlerieögrenen anne adaylarına insallah dogrudur yanılmalar oluyo cünkü allah hayırlısını versin.yaa buarada ben hala bişey anlamıyorum hareketleri nasıl anlıyosunuz ne oluyo gibi hissediyorsunuz ben gaz falan sanıyorum belkide bi anlatın gercekten tekme atıyor gibimi nasıl millet oynuyordur sen hissetmiyorsun diyolar hayır diyorum uzandıgınızda mı oynuyor daha çok ilk gebelik ondan mı hissetmiyorum.

Selam annisler

Benim bebik cok asagiys cokmus gibi orasi sert ve hic yer degismiyor harekette hisdetmiyorum korkuyorum dr ami gitsem ?:18:

selam canım, benim göbüşümün de sağ alt tarafı belirgin şekilde daha şiş, doktora her gidişimde ortadan bakmıyor ultrasona hep sağ taraftan bakıyor ve baya sert, sormadım doktora bu durumu ama kötü birşey olsa söylerdi doktor sende içini ferah tut canım

ben ilk gebeliğimde oldum tetanoz aşısını zaten dktrum demişti olmam için zararını görmedim açıkcası olası sezaryen ameliyatı için yapılıyor zaten bu aşı zararı olsa kimse yaptırmazdı diye düşünüyorum ben yinede için rahat etmiyorsa dktruna danış:26:

Kızlar dün doktora gittim.İkili tarama sonuçları çok iyi çıktı çok şükür.Ama bebişim rahime dayanmış çok aşağıdaymış(İlişki,ev işi hepsi yasak dedi doktor yoksa kanamam olurmuş.Böyle bişey yaşayan oldumu ki zamanla çıkarmı yukarıya?

İnşallah bi sorun olmadan bebeğini kucağına alırsın canım, biraz doktorlar da abartıyorlar durumu kafana takmadan yaşa bence...

ben 13+6 da öğrendim cinsiyeti bebişin uygun pozisyondaysa sende öğrenirsin cnm

merhaba canım bana da cinsiyet ve 4lü tarama için bayram sonrası 21 ekime randevu verdi doktorum.ama ben de bekleyemedim devlet hastanesinden randevu aldım haftaya ptesi için.16.hafta içersinde olacağım umarım öğrenirim..:26:

Ben yasadim cikiyor canin yukari ama bol bol uzan is yapma kesinlikle ben 2 hafta yattim.yalniz plasanta rahim agzina yakindir seninde bebek degilde .kanamam olmadi benim .bol bol dinlen

Merhaba ;
Bende çok fena mide ve yemek borusu yanma hissi var bazen dayanılmaz oluyor. yaklaşık 5 gündür böyle. ne yapmak ne yemek lazım. midesi yanan var mı böyle???

Canim benim hamilelikten once de vardi ama simdi daha da artti eskiden sadce uzaninca yanardi simdi ayaktayken bile yanma oluyordu doktor yagli yeme ozellikle cikolatadan uzak dur dedi bi de gaviscon surup verdi bi yudum aliyorum hemen geciyor

çok fazla korkutma kendini doktorlar gerçekten abartıyor benimde 7. haftamda doktor düşük riskin var kanaman olursa hemen gel falan dedi beni de korkuttu ama eşim başka bir doktora daha gitmemi istedi emin olalım diye. gittiğim doktor hiçbir sorun yok korkmayın dedi. çok şükür içimiz rahatladı. şuan 17. haftadayım sana tavsiyem bi doktora daha git bişey kaybetmezsin

Ay çok sevindimmmm. Hayırlı olsun...
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…