2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çok geçmiş olsun.olumlu düşün,olumlu şeyler olsun.su içmeyi ihmal etme

canım sağlık ocağında tetanoz aşısının ilk dozunu 4. ayda yapıyorlar, beni de aramadılar ama ben beklemeyecem bu aralar bi gideyim diyorum geç kalmak istemiyorum

Benim de hepatit aşılarım tam. Sağlık ocağı konusunda zaten yaşadığımız yerdekini hiç hijyenik filan bulmadığım için aklıma bile getirmek istemiyorum. Allahtan şimdilik arayıp sormadılar. Tetanoz konusunda kendi doktorum yaptır demedikçe bir şey yaptırmam yani muhtemelen.

Bence kendi kendine oturup endişelenmektense en kısa zamanda bir doktora görün. En azından doktor durumuna bir çare bulacaktır. Belki de boşuna endişelenmişim diyeceksin. Geçmiş olsun.

Allah korusun yaaa çok korkuyorum böyle şeyleri okudukça...

Ben de değişik isim sevenlerdenim. Ama kocalar biraz daha klasik sanırım :)
Yalnız Esila'yı ikidir Elisa diye okuyorum.
Mila çok tatlı.

ben de değişik ve anlamı güzel olsun diye tercih etmek istiyorum. Mila Canım bitanem demekmiş anlamı müthiş yaaa..
Evlat candır bir tanedir diyorum eşime anlatamıyorum :))

Allah korusun yaaa çok korkuyorum böyle şeyleri okudukça...

Allahım korusun hakikaten fikri bile çok acı. Ben her doktor kontrolünde önce kalp sesini dinletin nolur diyorum ondan sonra diğer kontrollerine başlıyoruz. allahım yaşayanlara büyük sabırlar versin..

tetenoz aşısı 10 yılda bir yaptırmak gerekiyormuş. eğer yaptırmadıysan dediğin gibi doktorun söylemeden sen sor bence..
ama 10 yıl içinde yaptırdıysan bence hiç gerek yok..

Allahım korusun hakikaten fikri bile çok acı. Ben her doktor kontrolünde önce kalp sesini dinletin nolur diyorum ondan sonra diğer kontrollerine başlıyoruz. allahım yaşayanlara büyük sabırlar versin..

Amin... bende biras panikatak var bazen sırf bu korkular yüzünden ağlayıp duruyorum ya aynısı olursa diye kafama takıyorum.... her şey iyi ve kolay geçer inşallah, çabucak alırız kucağımıza bebeklerimizi....

Çok iyi anlıyorum seni hakikaten annelik çok acayip bir duyguymuş. Yaşayan biliyor ancak..
Aynı korkular bende de var. Hamilelik belirtilerim kayboldu diye gecenin 1 inde doktora gidip ultrasonla kalbini dinlemiştim bebeğimin. çok ağlamıştım o zamanda ama düşünsene göğüslerin şiş ve ağrıyorken birden şişliği geçip ağrısı da geçiyor. İnsan ister istemez panikliyor :18::18:

amanin valla bak ona dikkat etmemişim, ama benziyoruz seninle o kesin, birbirimizi rahatlatıcaz artık çünkü herkes anlamıyor, eşim bile anlamıyor endişelerimi çoğunlukla... az önce ekim anneleri topiğine girdim duygulandım çok, maşşallah çok az kalmış hepsinini doğuma hatta bazıları almış bile bebişlerini kucağına, Allah bize de nasip etsin inşallah..

kalp kalbe demişler valla bu kadar olur seninle hakikaten benziyoruz..ben de dün ekim 2013 anneleri topiğine girdim. Baktım orda doğum yapan olmamış. Ben de eylül 2013e girip duygulandım. :))) başlarda bizim gibi heyecanla başlayan muhabbet. 9 ayın sonunda doğum hikayeleriyle sona ermiş. "yatışım yapılıyor dua edin" biri. bu tür yazıları okuyunca boğazım düğümlendi resmen . Dediğin gibi hakikaten bazen eşler bile anlamıyor yaşadığımız endişeleri.
o da ister istemez bizi kendi içimizde endişelerimizi yaşamaya itiyor. İyi ki burası var da biraz rahatlayabiliyor insan kendinle aynı şeyleri düşünen hisseden kişileri görünce..
Herkese bu konuda bana katkıda bulundukları her konu için teşekkür ediyorum:))

Merhaba,
Beni bugün sağlık ocağından aradılar. Bir şekilde öğrenmişler hamile olduğumu. Yapılan testlerle ilgili bunlara bilgi gidiyor sanırım. Neyse hemen gelin kaydınızı yapalım dediler. Yoksa bakanlık sizin de bizim de arkamıza düşer dedi. Bize birşey olmaz da aile hekimlerine ceza oluyormuş. Hamilelik boyunca birkaç kez görünmek gerekiyor. Tetonozu sordu henüz 15. Haftamdaym dedim. 20. Haftada gelin dedi. Yarın da öyle kayıt için gidicem. Kan testi yapabiliriz dedi gerek yok yaptrdım hepsini dedim. Sonuçlarla gelin o halde dedi.
Cinsiyet konusuna gelince ben 13. Haftamda gittim erkek dedi büyük ihtimal. Ama 2 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi. Bu cmt kesinleşicek inşallah:)
Yani erken değil cinsiyet için gösterirse görebilirsiniz..

yakalandın demek devletin eli uzundur nerde hamile var nerde yeni bebek kokusu var alır o kokuyu :))))
bizi ne zaman yakalıcak bakalım.benim 16. haftam dolacak cuma günü..

yakalandın demek devletin eli uzundur nerde hamile var nerde yeni bebek kokusu var alır o kokuyu :))))
bizi ne zaman yakalıcak bakalım.benim 16. haftam dolacak cuma günü..

ben her sağlık ocağına gittiğimde doktr tembihliyordu hamile kalırsan hemen gel diye, son 3 yıldır falan...

ben her sağlık ocağına gittiğimde doktr tembihliyordu hamile kalırsan hemen gel diye, son 3 yıldır falan...

ablamın da hamileliğinde eve ziyarete gelmişlerdi hemşireler aile sağlık merkezindeki hemşireler. ben çok şaşırmıştım o zaman. belki bana da ulaşırlar.. ben hiç sağlık ocağına gitmedim çalıştığım bankanın kendine ait özel hastanesi vardı o yüzden gitmek nasip olmamıştı. ihtiyacı olanlar için çok sevindirici ve güzel bir uygulama.. inşallah daha daha güzel olur kadın doğumu ve takibi ile ilgili sağlık şartları..

arkadaslar bende ozel hastaneye gıdıyorum fakat sağlık ocağına kaydımı yaptırdım onlar aramadan mesela 9 ekıme gun verdıler ası olcakmısım ocak 20ye gun verdıler dubat 5 e gun verdıler sureklı takıp ıcınde olcakmısım ayrıca ozel hasatneye muayene ucretı verıorum fakat kan tahlılerı ıcın ayrıca para ıstenıoya onlarda 100 tl vs tutuo ben o testlerı sağlık ocağında yaptırıorum ucretsız sonucuda kendı ozel doktoruma verıorum bu konuda sağlık ocağının cok katkısı var sızlerınde bılgısı olsun elınızı ayağınızı cekmeyın bıze cok faydası olucak ılerıdede cocuklarımız olduğunda ıns

ben ömrü hayatımda sağlık ocağına hiç gitmedim aile hekimimi bile bilmiyorum bi gideyim bakayım bende yaşıyorum diyeyim

bu konuda kesinlikle sana katılıyorum. ama ssk ya bağlı sağlık kurumlarına hiç yolum düşmedi. Çünkü babam polisti ve o zamanlar istanbulda polis hastanesi vardı işe başlayana kadar oraya gittim. Sonra işe başladım ve çalıştığım kurumun da kendine ait hastanesi vardı o yüzden ordan ücretsiz yararlandım tahlillerden felan. işimden ayrıldım ve yeni işe girdim şuan eşimden de benim de özel sigortamız var şirketlerden o yüzdende özel hastanelerde yapılan tahlillerden fazla etkilenmiyorum. FArklı bir durum olsaydı eğer kesinlikle senin yaptığını yapardım. Sonuçta tahlillerin hepsi aynı şekilde yapılıyor. özel hastane devlet hastanesi ayrımını sadece doktorlar ve görülen muamele için yaparım. Onun dışında herşekilde yararlanırdım ben de eğer şuanki durumdan farklı olsaydım..

Kizlar biliyorum kiz anneleri sayisi az ama yinede yeni bir baslik acsak isim konusunda birbirimize yardimci oluruz ben baslik acamiyorum daha dogrusu beceremedim hadi kiz anneleri isim cokk onemli bulalim bebeklerimizin isimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…