2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba kızlar. Mide yanmasına muz çok iyi geliyor. Çok ileri düzeyde bir sorun yoksa muzu denemenizi tavsiye ederim. Herkese sağlıklı günler

Kizlarrrr dun doktora gittim ve cinsiyeti tam olarak ogrendik kizimmm olucak insallah saglikli sihatli olarak kucağıma alirim cok mutluyum bide hareket lerini hissetsemmmn

gözün aydın canm, hayırlı olsun minik kızın:)

Ben dun aksam ogrendim oglum olacagini ve 16+2 de ve gayet net fotogtaflayp videoya aldik cok rahat ogrenirsin bence

Selam,
Beni de kimse aramadı ama illa ki arayacaklardır aramasalar da zaten sorun yok zaten doktor kontrolündeyiz:)
benimle senin doğum yapacağımız tarihler hemen hemen aynı ve ben 14+6 da cinsiyeti öğrendim. doktorun becerisi mi yoksa ultrason aletinin kerameti mi bilmiyorum. ama genelde zaten 4.5 aylık(18.hafta) da öğreniliyor cinsiyet. Bence geç değil yani içini ferah tut..

Ay ne güzel ben de ekimin 11 inde gidicem, inşallah öğrenebliriz biz de cinsiyeti

ben 14+6 da öğrendim sen de mutlaka öğrenmiş olursun. Şunun şurasında 10 gün kaldı dicem ama demiyorum biliyorum çünkü zaman geçmiyor o vakitleri beklediğin durumlarda:)

Canim benim hamilelikten once de vardi ama simdi daha da artti eskiden sadce uzaninca yanardi simdi ayaktayken bile yanma oluyordu doktor yagli yeme ozellikle cikolatadan uzak dur dedi bi de gaviscon surup verdi bi yudum aliyorum hemen geciyor

Canim elma tavsiyr ederim dahiliye doktoruda ii gelir dedi mideyi calistiriyo cunku

Selam Butt
ben yavaştan hissetmeye başladım ama başlarda ben de onun hareket olduğunu anlamıyordum. benim bu arada 15+4. Dedim bazen ben damar seyirmesi gibi bişey hissediyorum demiştim büyüklerime bi de böyle hani bağırsakta gaz olursa o döner ya bağırsak içerisinde onun gibi kaymalar hissediyodum. onları sordum büyüklerime dediler ki onlar bebek hareketleri :):):)
o şekilde öğrendim. ama en çok damar atması gibi oluyor kaynının altında ..

Canım ben 2 gün önce bir şeyler hissettim.Bağırsak hareketleri olmadığından eminim.Bacaklarını hareket ettirdi.Birde yavaş tekmelerdi.Yan yatınca hissetmiştim.Bayağı sürdü.Çok güzeldi.

Cinsiyet tahminin tuttu canim bende .kizim olacak Allah nasip ederse.bir oglum vardi simdi birde kizz

Tebrik ederim canım.Bebeğini sağlıkla dünyaya getirirsin umarım.

iki gündür önce ishal oldum sonra kabız gibi ama sürekli lavaboya gidiyorum gittiğimde afedersiniz sümüğümsü bir sıvı geliyo bugün.
Dün gün boyu başağrısı ve bunlar yattım. Bugün geçer belki dedim ama aynı çok korkuyorum bebegime bi şey olur diye aglıyorum eşimde yok yanımda annem hasta ona bakmaya geldim güya ona da belli edemiyorum

canım sağlık ocağında tetanoz aşısının ilk dozunu 4. ayda yapıyorlar, beni de aramadılar ama ben beklemeyecem bu aralar bi gideyim diyorum geç kalmak istemiyorum

canım sağlık ocağında tetanoz aşısının ilk dozunu 4. ayda yapıyorlar, beni de aramadılar ama ben beklemeyecem bu aralar bi gideyim diyorum geç kalmak istemiyorum

ben hamile kalmaya karar verdikten hemen sonra tetenoz ve hepatit b aşılarımı yaptırmıştım. bi güzel de ayrıntılı check up 'a girmiştim. Hamile kaldığımı öğrenip doktora gittiğimde çok gülmüştü tüm tahlilleri yaptırdığımı görünce :) ama napiyim önceden önlem alıp sonra hamileliği rahat rahat geçirmesi daha keyifli benim için.. bakalım doğana kadar şu bel ağrısı hariç bir sıkıntı yaşamayız inşallah

valla en iyisini yapmışsın canım yaaa tebrik ediyorum seni

Gecmis olsun canin ben hamileligimin basinda ishal olmustum ama su gibi biraz bekledin ama gecmedi doktora gittim bagirsak enf.olmusun tahlil falan antibiyotik icmistin eger devam ederse siddetliyse bi dahiliyeye gorun derim

valla en iyisini yapmışsın canım yaaa tebrik ediyorum seni

bi de tansiyon aleti aldım kendime günde 5 kez tansiyonumu ölçüyorum işyerinde de yanımda getiriyorum. Bu kadar derine inmemin sebepleri var aslında bir arkadaşım hamile kalınca kalbinde ritim bozukluğu çıktı 6 aydan sonra doğuma kadar hastanede yattı.
Bir arkadaşımın da ani tansiyon yükselmesi sebebiyle 7 aylıkken gebelik zehirlenmesi oldu bebeği karnında öldü

Bunları yakınen görünce ister istemez tevekkül yaparak elinden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak doğru geliyor bana..

Teşekkür ederim insallah hepimiz saglikla aliriz kucaklarimiza
Tek rek yazamadim tum cinsiyet ogrenen arkasaslari tebrik ederim bende

Geçmiş olsun.umarım iyisin? Kültür verdin mi? Ben hafif nezle oldum.boğazım yanıyor (ah aşı ah! Inşallah iyi olurum.işe de gidiyorum.yormuyorum kendimi.

ben düşünmeye başladım da eşime kabul ettiremiyorum. Esila veya kendi ismimi de koyarak Emel Mila.. Nasıl sizce?

Ben de değişik isim sevenlerdenim. Ama kocalar biraz daha klasik sanırım :)
Yalnız Esila'yı ikidir Elisa diye okuyorum.
Mila çok tatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…