Kizlarrrr dun doktora gittim ve cinsiyeti tam olarak ogrendik kizimmm olucak insallah saglikli sihatli olarak kucağıma alirim cok mutluyum bide hareket lerini hissetsemmmn
Arkadaşlar, hamile olan arkadaşlarımı (hep özelde muayene olmuşlar, hiç sağlık ocağına gitmemişler) Sağlık ocağından Aile Hekimleri aramış ve detaylı bilgi vermiş hamilelikle ilgili. Sorular sormuş. Aşılar ve zamanları hakkında bilgi vermiş. Beni kimse aramadıBöyle aranmayan var mı acaba, 15. haftaya girdim ben.
Bu arada benim doktorum cinsiyet için 18. hafta gelmemi istedi, o da bayram tatiline denk geldiği için 21 Ekim'de gel dedi, çok geç değil mi, 21 Ekim de neredeyse (Allah izin verirse) 19. haftama girmiş olacağım. Başka bir doktora gitsem, acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim? Yoksa 15. hafta öğrenmek için erken mi?
Arkadaşlar, hamile olan arkadaşlarımı (hep özelde muayene olmuşlar, hiç sağlık ocağına gitmemişler) Sağlık ocağından Aile Hekimleri aramış ve detaylı bilgi vermiş hamilelikle ilgili. Sorular sormuş. Aşılar ve zamanları hakkında bilgi vermiş. Beni kimse aramadıBöyle aranmayan var mı acaba, 15. haftaya girdim ben.
Bu arada benim doktorum cinsiyet için 18. hafta gelmemi istedi, o da bayram tatiline denk geldiği için 21 Ekim'de gel dedi, çok geç değil mi, 21 Ekim de neredeyse (Allah izin verirse) 19. haftama girmiş olacağım. Başka bir doktora gitsem, acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim? Yoksa 15. hafta öğrenmek için erken mi?
Ay ne güzel ben de ekimin 11 inde gidicem, inşallah öğrenebliriz biz de cinsiyeti
Canim benim hamilelikten once de vardi ama simdi daha da artti eskiden sadce uzaninca yanardi simdi ayaktayken bile yanma oluyordu doktor yagli yeme ozellikle cikolatadan uzak dur dedi bi de gaviscon surup verdi bi yudum aliyorum hemen geciyor
slm kızlar bayadır giremiyorum maşallah cinsiyetlerieögrenen anne adaylarına insallah dogrudur yanılmalar oluyo cünkü allah hayırlısını versin.yaa buarada ben hala bişey anlamıyorum hareketleri nasıl anlıyosunuz ne oluyo gibi hissediyorsunuz ben gaz falan sanıyorum belkide bi anlatın gercekten tekme atıyor gibimi nasıl millet oynuyordur sen hissetmiyorsun diyolar hayır diyorum uzandıgınızda mı oynuyor daha çok ilk gebelik ondan mı hissetmiyorum.
slm kızlar bayadır giremiyorum maşallah cinsiyetlerieögrenen anne adaylarına insallah dogrudur yanılmalar oluyo cünkü allah hayırlısını versin.yaa buarada ben hala bişey anlamıyorum hareketleri nasıl anlıyosunuz ne oluyo gibi hissediyorsunuz ben gaz falan sanıyorum belkide bi anlatın gercekten tekme atıyor gibimi nasıl millet oynuyordur sen hissetmiyorsun diyolar hayır diyorum uzandıgınızda mı oynuyor daha çok ilk gebelik ondan mı hissetmiyorum.
Cinsiyet tahminin tuttu canim bende .kizim olacak Allah nasip ederse.bir oglum vardi simdi birde kizz
Isim dusunmeye basladinizmi arkadaslar paylassak hepimiz dusuncelerimizi
Selam,
Beni de kimse aramadı ama illa ki arayacaklardır aramasalar da zaten sorun yok zaten doktor kontrolündeyiz:)
benimle senin doğum yapacağımız tarihler hemen hemen aynı ve ben 14+6 da cinsiyeti öğrendim. doktorun becerisi mi yoksa ultrason aletinin kerameti mi bilmiyorum. ama genelde zaten 4.5 aylık(18.hafta) da öğreniliyor cinsiyet. Bence geç değil yani içini ferah tut..
canım sağlık ocağında tetanoz aşısının ilk dozunu 4. ayda yapıyorlar, beni de aramadılar ama ben beklemeyecem bu aralar bi gideyim diyorum geç kalmak istemiyorum
ben hamile kalmaya karar verdikten hemen sonra tetenoz ve hepatit b aşılarımı yaptırmıştım. bi güzel de ayrıntılı check up 'a girmiştim. Hamile kaldığımı öğrenip doktora gittiğimde çok gülmüştü tüm tahlilleri yaptırdığımı görünce :) ama napiyim önceden önlem alıp sonra hamileliği rahat rahat geçirmesi daha keyifli benim için.. bakalım doğana kadar şu bel ağrısı hariç bir sıkıntı yaşamayız inşallah
iki gündür önce ishal oldum sonra kabız gibi ama sürekli lavaboya gidiyorum gittiğimde afedersiniz sümüğümsü bir sıvı geliyo bugün.
Dün gün boyu başağrısı ve bunlar yattım. Bugün geçer belki dedim ama aynı çok korkuyorum bebegime bi şey olur diye aglıyorum eşimde yok yanımda annem hasta ona bakmaya geldim güyaona da belli edemiyorum
valla en iyisini yapmışsın canım yaaa tebrik ediyorum seni
Canım ben 2 gün önce bir şeyler hissettim.Bağırsak hareketleri olmadığından eminim.Bacaklarını hareket ettirdi.Birde yavaş tekmelerdi.Yan yatınca hissetmiştim.Bayağı sürdü.Çok güzeldi.
Tebrik ederim canım.Bebeğini sağlıkla dünyaya getirirsin umarım.
Gecmis olsun canin ben hamileligimin basinda ishal olmustum ama su gibi biraz bekledin ama gecmedi doktora gittim bagirsak enf.olmusun tahlil falan antibiyotik icmistin eger devam ederse siddetliyse bi dahiliyeye gorun derim
evet masalcımm tam bir muamma ne yapsak bilemiyorum bu aşıyı zaten bu aralar bir endişedir aldı beni çok sık idrara gidiyorum idrar yolu enfeksiyonumu var diye korkuyorum sabah gidip kültür vermeyi düşünüyorum
ben düşünmeye başladım da eşime kabul ettiremiyorum. Esila veya kendi ismimi de koyarak Emel Mila.. Nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?