bu konuda kesinlikle sana katılıyorum. ama ssk ya bağlı sağlık kurumlarına hiç yolum düşmedi. Çünkü babam polisti ve o zamanlar istanbulda polis hastanesi vardı işe başlayana kadar oraya gittim. Sonra işe başladım ve çalıştığım kurumun da kendine ait hastanesi vardı o yüzden ordan ücretsiz yararlandım tahlillerden felan. işimden ayrıldım ve yeni işe girdim şuan eşimden de benim de özel sigortamız var şirketlerden o yüzdende özel hastanelerde yapılan tahlillerden fazla etkilenmiyorum. FArklı bir durum olsaydı eğer kesinlikle senin yaptığını yapardım. Sonuçta tahlillerin hepsi aynı şekilde yapılıyor. özel hastane devlet hastanesi ayrımını sadece doktorlar ve görülen muamele için yaparım. Onun dışında herşekilde yararlanırdım ben de eğer şuanki durumdan farklı olsaydım..
Kizlar biliyorum kiz anneleri sayisi az ama yinede yeni bir baslik acsak isim konusunda birbirimize yardimci oluruz ben baslik acamiyorum daha dogrusu beceremedim hadi kiz anneleri isim cokk onemli bulalim bebeklerimizin isimlerini
Selam Butt
ben yavaştan hissetmeye başladım ama başlarda ben de onun hareket olduğunu anlamıyordum. benim bu arada 15+4. Dedim bazen ben damar seyirmesi gibi bişey hissediyorum demiştim büyüklerime bi de böyle hani bağırsakta gaz olursa o döner ya bağırsak içerisinde onun gibi kaymalar hissediyodum. onları sordum büyüklerime dediler ki onlar bebek hareketleri :):):)
o şekilde öğrendim. ama en çok damar atması gibi oluyor kaynının altında ..
evet cnm benımde esımın ısyerıyle anlasmalı gıtım hastane 100 tl ola ucrete 70 alıolar fakat sağlık ocağında hıc ucret vermıyorum sonucta tahlılı yapıcak ve yıne kendı doktorum bakıcak ben bırde soyle yapıorum kan sonucumu aıle hekımımede gosterıorum ılk ordan alınca sonrada kendı doktoruma gosterıorum boylece 2 doktor gormus oluyr.kesınlıkle arkadaslara tavsıye edıyorum sağlık ocaklarına gıtmelerını
ben daha öğrenmedim ama kızımız olursa ela yada naz koyucaz... Nehir, Zeynep, Elif de beğendiğim isimler arasında, bir arkadaşım eflin koydu o da güzel ama çok yeni isimlere alışamadım sanırım ben....Kizlar biliyorum kiz anneleri sayisi az ama yinede yeni bir baslik acsak isim konusunda birbirimize yardimci oluruz ben baslik acamiyorum daha dogrusu beceremedim hadi kiz anneleri isim cokk onemli bulalim bebeklerimizin isimlerini
canım neguzel senın cınsıyet bellı benım tarıhım senden once ama hala cınsıyetımız bellı değıl cuma gunu oğrenıcem kısmetse bakalım bızımkıde prensmı olucak prensesmıı:):)
canım aslında haklısın ama bazı doktorlar başka yerden yapılan testin sonucuna bakmıyor çok katı oluyorlar , öyle iyi bi doktora düşmek lazım, benim doktorum kesinlikle bakmaz mesela eminim
ben de değişik ve anlamı güzel olsun diye tercih etmek istiyorum. Mila Canım bitanem demekmiş anlamı müthiş yaaa..
Evlat candır bir tanedir diyorum eşime anlatamıyorum :))
ben daha öğrenmedim ama kızımız olursa ela yada naz koyucaz... Nehir, Zeynep, Elif de beğendiğim isimler arasında, bir arkadaşım eflin koydu o da güzel ama çok yeni isimlere alışamadım sanırım ben....
bizim bebişlerin aası 1 güncük
:) anlamazlar şekerim benim de mina ve sare ikisini beğeniyorum bakalım bizimki başka isimler
bul diyo mina liman ,sare saf temiz demekmiş bakalım
ben sare ismine bayılıyorummmmm
bana doktor tarih söylemedi hiç bende burda hesapladım...aa neguzel canımmmm benım burda 21 mart gosterıyor normaldede oyle ama doktor gecen gıtığımde 19 mart dedı
Evet sare guzell ama tuba Ünsal in kizinin adi ve ben o kadini hic sevmem ben alya istiyordum aslinda gecen gun teyzem çocuklar dalga gecer al yaaa alsana falan derler dedi bende biraz sogudum fikirleri bekliyorum
birkaç saat önce sinirlerime hakim olamadım ve mobilyaları yumrukladım,tekmeledim.sonrada uzun uzun ağladım.şimdi kasıklarım ve karnımın alt tarafı ağrıyor,birşey olmuşmudur çok tedirgin olmaya başladım.
düşününcede bir anda nasıl bu kadar sinirlendim şaşırıyorum kendime..tamam kızım beni sabahtan beri çok zorladı ama bu kadar sinirlenecek kadar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?