2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

evet cnm benımde esımın ısyerıyle anlasmalı gıtım hastane 100 tl ola ucrete 70 alıolar fakat sağlık ocağında hıc ucret vermıyorum sonucta tahlılı yapıcak ve yıne kendı doktorum bakıcak ben bırde soyle yapıorum kan sonucumu aıle hekımımede gosterıorum ılk ordan alınca sonrada kendı doktoruma gosterıorum boylece 2 doktor gormus oluyr.kesınlıkle arkadaslara tavsıye edıyorum sağlık ocaklarına gıtmelerını

Kizlar biliyorum kiz anneleri sayisi az ama yinede yeni bir baslik acsak isim konusunda birbirimize yardimci oluruz ben baslik acamiyorum daha dogrusu beceremedim hadi kiz anneleri isim cokk onemli bulalim bebeklerimizin isimlerini

canım neguzel senın cınsıyet bellı benım tarıhım senden once ama hala cınsıyetımız bellı değıl cuma gunu oğrenıcem kısmetse bakalım bızımkıde prensmı olucak prensesmıı:):)

anladım sagolun kızlar daha dikkatli olucam anlamak için:) karnının altında oluyor demek nebilim banada arada pıt diyip bişey vurup kaçıyormuş gibi oluyo ama hemen gidiyor.

canım aslında haklısın ama bazı doktorlar başka yerden yapılan testin sonucuna bakmıyor çok katı oluyorlar , öyle iyi bi doktora düşmek lazım, benim doktorum kesinlikle bakmaz mesela eminim

Kizlar biliyorum kiz anneleri sayisi az ama yinede yeni bir baslik acsak isim konusunda birbirimize yardimci oluruz ben baslik acamiyorum daha dogrusu beceremedim hadi kiz anneleri isim cokk onemli bulalim bebeklerimizin isimlerini
ben daha öğrenmedim ama kızımız olursa ela yada naz koyucaz... Nehir, Zeynep, Elif de beğendiğim isimler arasında, bir arkadaşım eflin koydu o da güzel ama çok yeni isimlere alışamadım sanırım ben....
canım neguzel senın cınsıyet bellı benım tarıhım senden once ama hala cınsıyetımız bellı değıl cuma gunu oğrenıcem kısmetse bakalım bızımkıde prensmı olucak prensesmıı:):)

bizim bebişlerin aası 1 güncük

canım aslında haklısın ama bazı doktorlar başka yerden yapılan testin sonucuna bakmıyor çok katı oluyorlar , öyle iyi bi doktora düşmek lazım, benim doktorum kesinlikle bakmaz mesela eminim

tabıkı canım doğru dıosun doktordan doktora değısır ama bızım hastanede zaten ona gore soruyolar doktor dıo tahlıler bunlar burd ayaptırıcaksanız hemen gıdıp kan verın ıslem gırıs yapılsın dıo ona gore hareket edılıyor.aman bebıslerımız ıyı olsunda nerde olursa olsun

ben de değişik ve anlamı güzel olsun diye tercih etmek istiyorum. Mila Canım bitanem demekmiş anlamı müthiş yaaa..
Evlat candır bir tanedir diyorum eşime anlatamıyorum :))

:) anlamazlar şekerim benim de mina ve sare ikisini beğeniyorum bakalım bizimki başka isimler
bul diyo mina liman ,sare saf temiz demekmiş bakalım

aa neguzel canımmmm benım burda 21 mart gosterıyor normaldede oyle ama doktor gecen gıtığımde 19 mart dedı

Evet sare guzell ama tuba Ünsal in kizinin adi ve ben o kadini hic sevmem ben alya istiyordum aslinda gecen gun teyzem çocuklar dalga gecer al yaaa alsana falan derler dedi bende biraz sogudum fikirleri bekliyorum

aa neguzel canımmmm benım burda 21 mart gosterıyor normaldede oyle ama doktor gecen gıtığımde 19 mart dedı
bana doktor tarih söylemedi hiç bende burda hesapladım...
Evet sare guzell ama tuba Ünsal in kizinin adi ve ben o kadini hic sevmem ben alya istiyordum aslinda gecen gun teyzem çocuklar dalga gecer al yaaa alsana falan derler dedi bende biraz sogudum fikirleri bekliyorum

ay şu dalga geçmeler, bende derin ismini beğeniyordum birisi ya çocuğa ne kadar derin diye espri yaparlarsa dedi...:26: bel altı resmen yine de derin ismi de güzel bence... bu arada oğlum olursa da adı can olcak kısa sade ve karizmatik geliyor bana, soyadımıza da çok uyumlu oluyor...

birkaç saat önce sinirlerime hakim olamadım ve mobilyaları yumrukladım,tekmeledim.sonrada uzun uzun ağladım.şimdi kasıklarım ve karnımın alt tarafı ağrıyor,birşey olmuşmudur çok tedirgin olmaya başladım.
düşününcede bir anda nasıl bu kadar sinirlendim şaşırıyorum kendime..tamam kızım beni sabahtan beri çok zorladı ama bu kadar sinirlenecek kadar değil.

sakinleşmeye çalış, dinlen, banda oldu geçenlerde, ama ağrım olmadı, belki dinlenince geçer, Mozart dinlemeyi denesene, bebek için faydalı olduğunu duyup dinlemeye başladım inanılmaz sakinleştiğimi farkettim...

Kızlar benim yaklaşık üç haftadır bulantım olmuyordu,üç gündür eski şiddetiyle geri başladı anlamadım

Kızlar benim muhtemelen oğlum olacak ama birkaç kız ismi paylaşayım sizle:) arkadaşımın kızı oldu ismi Ecenaz.. O ne ya demiştim önce ama nasıl yakıştı anlatamam. Bir arkadaşım da kasımda doğurcak ismi Beren.. Bu hafta doğum yapacak bir arkadaşım da Masal koyuyor

slm kızlar

bugün doktorumuz kesin kız dedi ben ela istiyorum ama bizimki dilara istiyor mira ismi de güzel nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…