2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bende düşündüm leslie yapmayı ama sakıncası olur mu bilmiyorum o baya tempolu yapıyor çünkü??? yaparsan ve memnun olursan banada yazar mısın???

ne güzel darısı bize....
ben dün başladım 3 mile doktora 9 gün sonra gidicem sorarım genelde ne sorsam serbest diyor bunada bişey demez gibime geliyor
Leslie nedir canım?
Ben en az haftada 4 gün 30 ila 45 dk egzersiz yapıyorum.
3 kg aldım 17.haftaya giriyorum.
Ama bazen pis şeyler çekiyor canım ya üff yediğim oluyor

leslie tempolu yürüyüş egzersizi.ben zaten biraz kilolu(+5kg) hamile kaldım ve 5 kilo aldım 4 ay bitti 5.aya girdim ama ilk hamileliğimdeki gibi her hafta 1 kg şişmek istemiyorum bu kez hedef 10 kiloyla bitirmek ama bu gidişle imkansız .durmam lazım

Son düzenleme:

bende 6 kilo aldım diyet yapmam lazım.. önceki hamileliğimde diyetisyee gitmiştim hiç kilo almadan hamile kaldığım kiloda doğuma gitmiştim.

Selam annişler:
kızlar ben bugün doktora gittim gelecek hafta gitmem lazımdı ilaçlarım bitince gideyim dedim

bebeğim sağlıklıymış çok şükür en önemlisi o benim için. cinsiyetini öğrenemedik yine bundan önce erkek gibi demişti bi doktor bu doktor net değil kız gibi duruyor dedi ne yani ben hala eşya alamayacak mıyım dedim yeşil sarı alabilirsin dedi :) ama kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum dedim yavrum diyebilirsin dedi. çok keyifli bir kontroldü. iyiyiz çok şükür bebişim ve ben.
üçlü test için kan verdim doktor tercih senin dedi bende olsun madem dedim bayramdan sonra gideceğim sonuç almaya inşallah hayırlı haberler olur.

bebeğimin kilosu 220 g boyu 16cm dedi doktor değerler normaldir değil mi kızlar

kızlar aranızda yüzü kaşınan var mı? ben doktora sormayı unuttum ama sanki sakalım çıkacakmış gibi feci kaşınıyorum. bir sabah kurt adam olarak uyanmaktan korkuyorum özellikle sabahları böyle bir beliirtisi olan var mı? gebelik mi yoksa başka bir sorun mu var unuttum sormayı doktora püfff....:44:

Son düzenleme:
Ben de değişik isim sevenlerdenim. Ama kocalar biraz daha klasik sanırım :)
Yalnız Esila'yı ikidir Elisa diye okuyorum.
Mila çok tatlı.
Elisa da var isim olarak :)) yanlış okumuş sayılmazsın :))
evet Mila ismini ben de çok sevdim de bakalım ikna edebilecek miyim benim beyi :)) ya da ikna için napmam lazım

:) anlamazlar şekerim benim de mina ve sare ikisini beğeniyorum bakalım bizimki başka isimler
bul diyo mina liman ,sare saf temiz demekmiş bakalım

ahhh bu erkekler yaaa hiçmi değişmeyecekler:)) hepsi aynı valla. mina ismini çok ama çok severim ama geçmişten kalma bir kötü hatırası var o yüzden koyamıyorum
ama sare çok güzel isim hakikaten ben çok beğendim.. Adlarıyla yaşasınlar inşallah

Evet sare guzell ama tuba Ünsal in kizinin adi ve ben o kadini hic sevmem ben alya istiyordum aslinda gecen gun teyzem çocuklar dalga gecer al yaaa alsana falan derler dedi bende biraz sogudum fikirleri bekliyorum

yaa şu isimle dalga geçerler yorumları da yeni türemeye başladı:)) alya hakikaten bu açıdan düşünülünce sakıncalı bir isim bir kaç muziplik de benim aklıma geldi de şimdi kararını verenler vardır o yüzden demiyim:))

benim ilk başta eşimle benim ilk iki harflerimiz olsun dedik erem çıktı ortaya. Çok yakın bır arkadaşıma söyledim o ne öyle diyo çocukla dalga geçerler erem seni döverem derler diyo :))) çok gülmüştüm o yoruma :)))

Kızlar ayrıntılı ölçümlerde kafa karın kol bacak ölçümleri, hepsi aynı haftada mı çıktı yok bir hafta ileri bir hafta geri çıkan değerleriniz var mı???

bir arkadaşımın yorumu da şöyle olmuştu diyo ki öyle moderen isim koymayın kardeşim diyelim kızın adını su koydunuz ve geldi 70 yaşına. çocuklar ona su teyze mi dicek diyo biraz insaf diyo. Koyun işte bilindik babaanne isimlerinden çocuk da yaşlanınca rahat etsin diyo:))) çevrem deli kaynıyor napiyim:))

bende 6 kilo aldım diyet yapmam lazım.. önceki hamileliğimde diyetisyee gitmiştim hiç kilo almadan hamile kaldığım kiloda doğuma gitmiştim.

diyetisyen benimde aklımda, cuma günü kontrole gideceğim hastanede varsa randevu almaya çalışacağım bakalım umarım vardır ve faydası olur.

şu anda 18. haftadayım ve 2,5 kg aldım. bu ay çok korkuyorum fazla almaktan. iştahım çok açıldı. canım sürekli ekmek çekiyor. yemekleri ekmekle yemeye başladım. biri beni durdurmalıııı.....

Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı kızımız olacak nasipse kesinleşti bide gelişim 1 hafta önden gidiyormuş çok mutluyum bildiğiniz güzel kız isimlerini paylaşırsanız sevinirim

yazmış olabilir bikaç kere yazdım bu kötü tecrübeyi
valla doğumdan önce bir başka dr daha görün derim
hayırlı sağlıklı olsun da kızı erkeği farketmez benim de ikinci oğlumm kız istedim ciciler giydireyim diye ama önemli değil 3 tane kız yeğenim var

Kızlar benim yaklaşık üç haftadır bulantım olmuyordu,üç gündür eski şiddetiyle geri başladı anlamadım
aç kalıyorsundur canım
Kızlar ayrıntılı ölçümlerde kafa karın kol bacak ölçümleri, hepsi aynı haftada mı çıktı yok bir hafta ileri bir hafta geri çıkan değerleriniz var mı???

birer gün farklı çıktı sadece

Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı kızımız olacak nasipse kesinleşti bide gelişim 1 hafta önden gidiyormuş çok mutluyum bildiğiniz güzel kız isimlerini paylaşırsanız sevinirim

tebrik ederim cellyn. Allah sağlıkla dünyaya gelmesini de nasip etsin.. Benimki de kız :))

genellikle aynı çıkmıyor zaten,ölçüm olduğu için bir mm yanlış hesaplansa gün olarak epey fark ediyor,onun da referans aralığı var,o aralıkta ise ileri ya da geri çıkmasının bir önemi yok

Seni merak ettim, şimdi 7 ekimde bir test yapılacak galiba. O doçente giderken tüm sonuçları yanında görür. Mümkünse ikili testin ultrasound cd'sini de al. Hoca bakmak isteyebilir. Zor süreçler ama hepsi bir şekilde geçecek ve yükün hafifleyecek. Bizleri merakta bırakma, olur mu? Tüm iyi dileklerim seninle ve küçük bebeğinle...

süpersin nasıl başardın hiç kilo almadan doğuma gitmeyi:2: diyetisyenle bile olsa zor bişey sonuçta

Son düzenleme:
Gunaydin

Bende kilo konusunda malesef ilk hamileligimdeki gibi olmaya basladim 27 kilo almistim bundada ayni kiloya cikacak gibiyim her hafta bir kilo aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…