- 25 Mayıs 2010
- 414
- 36
- 118
ben dün başladım 3 mile doktora 9 gün sonra gidicem sorarım genelde ne sorsam serbest diyor bunada bişey demez gibime geliyorbende düşündüm leslie yapmayı ama sakıncası olur mu bilmiyorum o baya tempolu yapıyor çünkü??? yaparsan ve memnun olursan banada yazar mısın???
ne güzel darısı bize....
Leslie nedir canım?
Ben en az haftada 4 gün 30 ila 45 dk egzersiz yapıyorum.
3 kg aldım 17.haftaya giriyorum.
Ama bazen pis şeyler çekiyor canım ya üff yediğim oluyor
ben dün başladım 3 mile doktora 9 gün sonra gidicem sorarım genelde ne sorsam serbest diyor bunada bişey demez gibime geliyor
leslie tempolu yürüyüş egzersizi.ben zaten biraz kilolu(+5kg) hamile kaldım ve 5 kilo aldım 4 ay bitti 5.aya girdim ama ilk hamileliğimdeki gibi her hafta 1 kg şişmek istemiyorum bu kez hedef 10 kiloyla bitirmek ama bu gidişle imkansız .durmam lazım
kızlar bende cinsiyetini öğrendim kızım olucak çok mutluyuz
Elisa da var isim olarak :)) yanlış okumuş sayılmazsın :))Ben de değişik isim sevenlerdenim. Ama kocalar biraz daha klasik sanırım :)
Yalnız Esila'yı ikidir Elisa diye okuyorum.
Mila çok tatlı.
:) anlamazlar şekerim benim de mina ve sare ikisini beğeniyorum bakalım bizimki başka isimler
bul diyo mina liman ,sare saf temiz demekmiş bakalım
Evet sare guzell ama tuba Ünsal in kizinin adi ve ben o kadini hic sevmem ben alya istiyordum aslinda gecen gun teyzem çocuklar dalga gecer al yaaa alsana falan derler dedi bende biraz sogudum fikirleri bekliyorum
bana doktor tarih söylemedi hiç bende burda hesapladım...
ay şu dalga geçmeler, bende derin ismini beğeniyordum birisi ya çocuğa ne kadar derin diye espri yaparlarsa dedi...:26: bel altı resmenyine de derin ismi de güzel bence... bu arada oğlum olursa da adı can olcak kısa sade ve karizmatik geliyor bana, soyadımıza da çok uyumlu oluyor...
bende 6 kilo aldım diyet yapmam lazım.. önceki hamileliğimde diyetisyee gitmiştim hiç kilo almadan hamile kaldığım kiloda doğuma gitmiştim.
yazmış olabilir bikaç kere yazdım bu kötü tecrübeyiBayaüyük badire atlatmışın geçmiş olsun.bu olayı facede bir hamilelik annelik sitesindede yazdın mı sanki aynısını orda okumuş gibiyim ..
Cevap verdiğin için teşekkürler.En iyisi 4 lüyüde yaptirim aklımdan çıksın :))) inşallah hepimizinki güzel çıkar...
valla doğumdan önce bir başka dr daha görün derimKızlar bebeğim ilk önce 2 hafta önden gidiyordu.doktorun dediğine göre.. doktora ilk gittiğimde 27 mart tarihinde doğum yapabileceğimi söyledi 1 ay sonra gittiğimdeyse 17 martta ve yeni gittiğimdeyse 7 martta doğumum görünüyor böyle giderse doktor beni şubatta doğurtacak zaten sezeryanla doğum yapıcam ilk çocuğum öyle doğduğu için eee 1 hafta daha erken alınırsa çocuk o zaman şubatta doğurmuş olucam...aklım karıştı yaa bu doktor çocuğumu ya erken almış olursa ? başına böyle bir şey gelen varsa lütfen cevap yazsın((
hayırlı sağlıklı olsun da kızı erkeği farketmez benim de ikinci oğlumm kız istedim ciciler giydireyim diye ama önemli değil 3 tane kız yeğenim varBenimde 2.oğlum geliyor....cinsiyetini öğrenenler neredeyse bozuldu aynen benim kayınvalidede kız bekliyormuş! zaten oğlumda doğru dürüst bir şey yapmamıştı neymiş efendim kız olsaymış yaparmış herşeyini ! bahanemiz bu oldu birde utanmadan söylüyor şimdikinin erkek olduğunu da duyunca haliyle bozuldu yine! bende takmıyorum aslında hamile kalana kadar canım çıktı ilk oğlum 10 yaşında kaç sene beklemişim bende hamile kalmayı bazıları cinsiyetine taktı kafayı yakınlarım bile tuhaf karşıladı sanki cinsiyetini biz belirliyoruz bende senin gibi düşünüyorum sağlıklı hayırlı evlat olsunda gerisi boş.....
aç kalıyorsundur canımKızlar benim yaklaşık üç haftadır bulantım olmuyordu,üç gündür eski şiddetiyle geri başladı anlamadım
Kızlar ayrıntılı ölçümlerde kafa karın kol bacak ölçümleri, hepsi aynı haftada mı çıktı yok bir hafta ileri bir hafta geri çıkan değerleriniz var mı???
Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı kızımız olacak nasipse kesinleşti bide gelişim 1 hafta önden gidiyormuş çok mutluyum bildiğiniz güzel kız isimlerini paylaşırsanız sevinirim
Kızlar ayrıntılı ölçümlerde kafa karın kol bacak ölçümleri, hepsi aynı haftada mı çıktı yok bir hafta ileri bir hafta geri çıkan değerleriniz var mı???
yaşım 27 2 li test çok iyi çıkmasına rağmen 4 lü testte risk yüksek çıkınca korkuttu azıcık beni. bakırköyde bir doç. var, ona yönlendirdi 7 ekimde test yapacak. umarım her şey yolunda gider.
Elisa da var isim olarak :)) yanlış okumuş sayılmazsın :))
evet Mila ismini ben de çok sevdim de bakalım ikna edebilecek miyim benim beyi :)) ya da ikna için napmam lazım
bende 6 kilo aldım diyet yapmam lazım.. önceki hamileliğimde diyetisyee gitmiştim hiç kilo almadan hamile kaldığım kiloda doğuma gitmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?