2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba kızlar ya bnm ikili tarama sonucumun riskli çıktığını söyledi doktor 1:173 çıktı aminosentez önerdi ense kalınlıgı ve burun kemiği normal onlarda sorun yok dedi. 21 ekimde 3lü taramaya gireceğim nolur dualarınızı eksik etmeyen sonuçlarımda bebeğimde sağlıklı olsun allah hepimizin kucagına sağlıklı ewlatlar wersin...sizce aminosentez yaptırıyım mı ?

kızlar acil yardım benım hamileliğimin başında kusmam olmadı 15. haftaya girdim ama 3 gündür her sabah kusuyorum böyle durumda olan varmı neden oluyo acaba ooffff çok kotuyum

Günaydın anneler dün işe başladığım anda kasığımda sancı başladı şiddetlenince apar topar hastaneye gittik tansiyonum 16 çıkınca ben daha çok panik yaptım tabi 10 dan 2.5 a kadar annem eşim halam 2 hastane dolaştık çünkü önce devlete gittik tahlil yaptılar intihap çıkmadı bebeğe bakmadı bile okadar sinirlendimki ordan özele gittik sancım geçti neden olduğunu anlamadık bebeğime baktık uzun uzun hemde tüm ailemle harikaydı ellini emdi gözlerine getirdi doktorumuz tam onanın resmini verdi annem el salladı bize diyor bebeğimde hiçbir sıkıntı yokmuş çok şükür :) normalde 15+3 üm ama doktor 16+0 dedi ama maalesef cinsiyetini göremedi bence kız erkek olsa gözükürdü ama ultrasondada bakarken içimden erkek geçiyordu :) gözükmüyor dedi birde tam yağ tabakasının orda onunda etkisi var dedi 20. haftada anca öğrenicez herhalde önceki gece eşimle tartıştım moralim çok bozuldu sanırım oyuzden sancım oda gün boyu dibimden ayrılmadı 50 kere özür diledi benim yüzümden oldu diye uzatmadım daha fazla cumartesi görücektik ama gerek kalmadı bebişime 2 hafta sonra umarım görürüm cinsiyetini:)

kızlar acil yardım benım hamileliğimin başında kusmam olmadı 15. haftaya girdim ama 3 gündür her sabah kusuyorum böyle durumda olan varmı neden oluyo acaba ooffff çok kotuyum

bebek tüylenmeye ne zaman başlar ki saçları falan çıkacağı zaman miğde bulantısı çoğalır diye duymuştum cnm

Merhaba, ben hep aynı şeyi öneriyorum. Bir doktordan daha fikir al olur mu? O da aynı şeyi önerirse içinde acaba yaptırmasa mıydım diye bir şüphe kalmaz. Burada ben de dahil tüm annelerin önerebileceği iyi düşünelim iyi olsun. Bebek sorunsuz sağlıklı bir biçimde dünyaya gelsin. Çok düşünmemeye çalış, kendini üzme. Kendine de bebişe de iyi bak. Çok geçmiş olsun.

Elisa da var isim olarak :)) yanlış okumuş sayılmazsın :))
evet Mila ismini ben de çok sevdim de bakalım ikna edebilecek miyim benim beyi :)) ya da ikna için napmam lazım

Bence eninde sonunda alışacaklar bizim istediğimiz isimlere : )))
Yani en azından ben öyle umuyorum .)))

Derin bence de çok güzel, yıllar önce Derin Mermerci'den kaynaklı olarak beğenmeye başlamıştım zaten.

ağrım geçti canım,önerini uygulayacağım.

sadece yüzüm değil tüm vücudum kaşınıyor canım.banyodan sonra bebek yağı sürüyorum biraz rahatlatıyor ama sonra yine başlıyor.

Ama o zaman zaten bütün anneanneler su ve dedeler berkcan filan olacak : )))

Kızlar en iyi sizler bilirsiniz bu aralar en fazla nazımızı kocalar çekiyor. Bazen kendimi çok önemsiz bir şey için bağırırken buluyorum. Kndimi tutamıyorum. Dün yine martta doğum yapacak bir arkadaşımın yanındaydım. Kocasını sinirlenip evden kovmuş, hatta o kadar sinirlenmiş ki boynundan geçen kaslarkasılmış, kıpırdayamıyordu. Onu teselli etmeye çalışırken Ankara'dan iki aylık hamile çoçukluk arkadaşım aradı. Kocası istediği perdeyi almıyor diye hıçkırıklara boğularak beni aradı. "Bende akıl yok, perde bile almıyan bu adama ikinci çocuğu yapıyorum" gülmemek için zor tuttum kendimi. Bu arada sinirinden sigara içmeye başlamış. Sonra kocama bağırma sebeplerimi düşündüm, en az o kadar komiik. Bilseniz eminim gülersiniz. Bn yine de bizlerin sebepleri ne kadar saçma ve ne kadar mantıksız olursa olsun, kocaların şu dönemde biraz alttan almaları lazım. Karşılık vermemeleri ve tartışmaya girmemeleri lazım. Bunu anlatamıyorsun ki. Bir iki defa dikkat ediyorlar sonra yine devam. Benim kendimi de dahil ederek sinirletimize hakim olmamızı istiyorum. İnsan sinirlenirken en çok yine kendisi ve bebeği hırpalanıyor. Sigara içmek, koşar adımlarla kendini sokağa atmak, adamı itip kakmak gibi bedenimizi ve sağlığımızı tehlikeye atan riskli hareketler yapmayalım olur mu? Mart ayı bir geçsin dilediğimiz herşeyi yaparız. Hem millet görür, gerçek sinir nasıl oluyormuş!

Evet sare guzell ama tuba Ünsal in kizinin adi ve ben o kadini hic sevmem ben alya istiyordum aslinda gecen gun teyzem çocuklar dalga gecer al yaaa alsana falan derler dedi bende biraz sogudum fikirleri bekliyorum

Alya da Ayşe Arman'ın kızının adı : )
Aslında isme karar verirken yüksek sesle söylemek lazım. Kulağa nasıl geldiğini test etmek için.
Keşke kimse seçtiğimiz isimlerle dalga geçmese.

Kesinlikle katılıyorum. Hatta keşke kocalarımızın sabrini çok zorlamasak da diyorum. Sonuçta sabır bu, bir an gelir "yetti be" derlerse çok pişman oluruz gibi hissediyorum : )

Son düzenleme:

ahhh ah canım üzülme bu haftalarda beta hcg seviyesi biraz yükselebiliyor ondandır.. ben 19. haftadayım hala kusuyorum.. ama benim 7. haftadan beri kesintisiz sürüyor.. sanırım doğuma kadar kusacağım alıştım artık kimse hamile olduğuma inanmıyor çünkü kilo verdim küçücük bir göbeğim var okadar.. senin bulantının çok uzun süreceğini sanmam.. eğer çalışmıyorsan bulandığı zaman yat uzan biraz.. moralini yüksek tutmaya çalış.. en tehlikeli haftaları atlatmışsın bundan sonra çok sııkıntın olmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…