merhaba kızlar ya bnm ikili tarama sonucumun riskli çıktığını söyledi doktor 1:173 çıktı aminosentez önerdi ense kalınlıgı ve burun kemiği normal onlarda sorun yok dedi. 21 ekimde 3lü taramaya gireceğim nolur dualarınızı eksik etmeyen sonuçlarımda bebeğimde sağlıklı olsun allah hepimizin kucagına sağlıklı ewlatlar wersin...sizce aminosentez yaptırıyım mı ?
Kızlar en iyi sizler bilirsiniz bu aralar en fazla nazımızı kocalar çekiyor. Bazen kendimi çok önemsiz bir şey için bağırırken buluyorum. Kndimi tutamıyorum. Dün yine martta doğum yapacak bir arkadaşımın yanındaydım. Kocasını sinirlenip evden kovmuş, hatta o kadar sinirlenmiş ki boynundan geçen kaslarkasılmış, kıpırdayamıyordu. Onu teselli etmeye çalışırken Ankara'dan iki aylık hamile çoçukluk arkadaşım aradı. Kocası istediği perdeyi almıyor diye hıçkırıklara boğularak beni aradı. "Bende akıl yok, perde bile almıyan bu adama ikinci çocuğu yapıyorum" gülmemek için zor tuttum kendimi. Bu arada sinirinden sigara içmeye başlamış. Sonra kocama bağırma sebeplerimi düşündüm, en az o kadar komiik. Bilseniz eminim gülersiniz. Bn yine de bizlerin sebepleri ne kadar saçma ve ne kadar mantıksız olursa olsun, kocaların şu dönemde biraz alttan almaları lazım. Karşılık vermemeleri ve tartışmaya girmemeleri lazım. Bunu anlatamıyorsun ki. Bir iki defa dikkat ediyorlar sonra yine devam. Benim kendimi de dahil ederek sinirletimize hakim olmamızı istiyorum. İnsan sinirlenirken en çok yine kendisi ve bebeği hırpalanıyor. Sigara içmek, koşar adımlarla kendini sokağa atmak, adamı itip kakmak gibi bedenimizi ve sağlığımızı tehlikeye atan riskli hareketler yapmayalım olur mu? Mart ayı bir geçsin dilediğimiz herşeyi yaparız. Hem millet görür, gerçek sinir nasıl oluyormuş!
merhaba kızlar ya bnm ikili tarama sonucumun riskli çıktığını söyledi doktor 1:173 çıktı aminosentez önerdi ense kalınlıgı ve burun kemiği normal onlarda sorun yok dedi. 21 ekimde 3lü taramaya gireceğim nolur dualarınızı eksik etmeyen sonuçlarımda bebeğimde sağlıklı olsun allah hepimizin kucagına sağlıklı ewlatlar wersin...sizce aminosentez yaptırıyım mı ?
genellikle aynı çıkmıyor zaten,ölçüm olduğu için bir mm yanlış hesaplansa gün olarak epey fark ediyor,onun da referans aralığı var,o aralıkta ise ileri ya da geri çıkmasının bir önemi yok
Çok teşekkür ederim patlaştığınız için
Bi baska sey daha takıldı kafama demire ne zaman baslattı drunuz
Ama o zaman zaten bütün anneanneler su ve dedeler berkcan filan olacak : )))
benimde aynı annesi gibi güzel bir kızım olcakmıs doktor öyle söyledii çok mutluyum..
Günaydın
Çıkma sen de boşver kiloyu da dert etme bebeemiz sağlıklı olsun da gerisi pek önemli değil.
günaydın ben kızımda kilo almadan doğum yaptım iştahım yoktu ama bu hamileliğimde durduramıyorum kendimi
şimdiden 5 kilo almışım bile
benimde aynı annesi gibi güzel bir kızım olcakmıs doktor öyle söyledii çok mutluyum..
Size sonuna kadar katılıyorum,ben de geçen gün canım eşimi gerçekten onu çok seviyorum ama saçma sapan bir şey yüzünden evden kovdum,resmen bir canavara dönüştümşu anda o halime birlikte gülüyoruz neyse ki evi terketmedi,ben de dahil gerçekten biraz sabır
ahhh ah canım üzülme bu haftalarda beta hcg seviyesi biraz yükselebiliyor ondandır.. ben 19. haftadayım hala kusuyorum.. ama benim 7. haftadan beri kesintisiz sürüyor.. sanırım doğuma kadar kusacağımalıştım artık kimse hamile olduğuma inanmıyor çünkü kilo verdim küçücük bir göbeğim var okadar.. senin bulantının çok uzun süreceğini sanmam.. eğer çalışmıyorsan bulandığı zaman yat uzan biraz.. moralini yüksek tutmaya çalış.. en tehlikeli haftaları atlatmışsın bundan sonra çok sııkıntın olmaz inş.
hadi bakalım inş.Kız annaleri atağa geçti
hormonların esiri olduk canım ondan. bende geçen gün okulda hizmetlinin üstüne yürüdüm sinirden ağzımdan köpükler saçarak ne cesaret adam beni bi ittirse allah korusun yani düşün kendimi nasıl kaybetmişim normal yani kontrolü imkansız gibi bişey aklım başıma gelince hem kızdım hem güldüm kendimebirkaç saat önce sinirlerime hakim olamadım ve mobilyaları yumrukladım,tekmeledim.sonrada uzun uzun ağladım.şimdi kasıklarım ve karnımın alt tarafı ağrıyor,birşey olmuşmudur çok tedirgin olmaya başladım.
düşününcede bir anda nasıl bu kadar sinirlendim şaşırıyorum kendime..tamam kızım beni sabahtan beri çok zorladı ama bu kadar sinirlenecek kadar değil.
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inş.kızlar bende cinsiyetini öğrendim kızım olucak çok mutluyuz
Isim dusunmeye basladinizmi arkadaslar paylassak hepimiz dusuncelerimizi
kesinlikle önemli olan bebeğin sağlığı da sezeryan olunca o kiloyla yataktan in kalk pek zor oluyo:18:
bende almışımdır heralde fazlasıyla
Negüzel kızlar atağa geçti :)) bi isim düşündünmü canım
cnm benim ilk doğumum normaldi onunda etkisi var sanırım doğumdan bir hafta sonra normal kıyafetlerimi giyip dışarı çıkmıştım :) hayırlısı bebişler sağlıklı olsundakesinlikle önemli olan bebeğin sağlığı da sezeryan olunca o kiloyla yataktan in kalk pek zor oluyo:18:
bende almışımdır heralde fazlasıyla
bende dün eşimin normalde de yaptığı bir şakaya tepine tepine "bak yapma ayyy çok fena oluyorum" diye üstümü başımı çekiştirdim. kocacağız gözlerini açmış gülsün mü ağlasın mı bilemedi. neyse öğle bir 3-5 dakika fenalıkdan sonra normale döndüm.
bu hormonlar içimizdeki güzelleri meydana çıkarıyor
cnm benim ilk doğumum normaldi onunda etkisi var sanırım doğumdan bir hafta sonra normal kıyafetlerimi giyip dışarı çıkmıştım :) hayırlısı bebişler sağlıklı olsunda
benim hormonlar işyerinde coşuyo :) işim zaten stresli santrale ve sekreterlik herikisi ve kamu kurumu hiç susmuyo sağolsun tlf eve gelince
sessizlik oluyoya eşim bişey desede dokunmuyo sadece kızma sanırım çok yükleniyorum onun farkındayım gönlünü yapmaya çalışıyorum
çocuk robot gibi olsun istiyorum git dediğimde gitsin gel dediğimde gelsin ay bir farkına vardım o çocuk daha dökecek kıracak normal kendimi
enazından kızımın yanındayken yumuşamak için çaba sarfediyorum
Size sonuna kadar katılıyorum,ben de geçen gün canım eşimi gerçekten onu çok seviyorum ama saçma sapan bir şey yüzünden evden kovdum,resmen bir canavara dönüştümşu anda o halime birlikte gülüyoruz neyse ki evi terketmedi,ben de dahil gerçekten biraz sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?