2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bana da cvs önermişti ense kalınlığı yüksek çıkmıştı
Sende riskli gördüğü ne yas kaç
Çok şükür bi dorın olmadan atlattık cvsi biz
İnşallah siz de atlatacaksınız

Size sonuna kadar katılıyorum,ben de geçen gün canım eşimi gerçekten onu çok seviyorum ama saçma sapan bir şey yüzünden evden kovdum,resmen bir canavara dönüştümşu anda o halime birlikte gülüyoruz neyse ki evi terketmedi,ben de dahil gerçekten biraz sabır

inşallah iyi sonuç alırsın canım, dualarım seninle
ben olsam yaptırırdım

ben kendi adıma konuşayım ki riskli çıksaydı da yaptırmayacaktım amniyosentezi. çünkü yaptırsam da yaptırmasam da bu çocuğu doğuracaktım. kesin kararlı olarak doğurmayı düşündüğüm bir bebeğin zeka geriliği olup olmaması beni o an için pek ilgilendirmezdi çünkü evlat bu ve Allah verdi ki bir bildiği var diye düşündüm.
Çok şükür benim riskli çıkmadı. ama sonrasında acaba yaptırsa mıydım pişmanlığını yaşarım dersen yaptır derim. Çünkü düşünüp düşünüp bebeğini strese sokmaktansa iyi olduğunu öğrenirsin için rahatlar..
Karar senin tamamen kendini sorgulamanla verebileceğin bir karar.. o yüzden bebeğini düşünerek onun için en iyisi ne ise o kararı ver. İyi düşün iyi olsun gerçekten çok etkili bu. İnsan kötü düşününce hep başına geliyor. Sen de içini gönlünü ferah tut..

genellikle aynı çıkmıyor zaten,ölçüm olduğu için bir mm yanlış hesaplansa gün olarak epey fark ediyor,onun da referans aralığı var,o aralıkta ise ileri ya da geri çıkmasının bir önemi yok

Çok teşekkür ederim patlaştığınız için
Bi baska sey daha takıldı kafama demire ne zaman baslattı drunuz

Günaydın
Çıkma sen de boşver kiloyu da dert etme bebeemiz sağlıklı olsun da gerisi pek önemli değil.

kesinlikle önemli olan bebeğin sağlığı da sezeryan olunca o kiloyla yataktan in kalk pek zor oluyo:18:
günaydın ben kızımda kilo almadan doğum yaptım iştahım yoktu ama bu hamileliğimde durduramıyorum kendimi
şimdiden 5 kilo almışım bile

bende almışımdır heralde fazlasıyla

kızlar birde dün doktor bebek aspirini verdi ve 30. haftaya kadar günde 1 tane al dedi damarların açılıp bebeğin daha iyi beslenmesine sebep oluyormuş doktorunuza sorun isterseniz

bende dün eşimin normalde de yaptığı bir şakaya tepine tepine "bak yapma ayyy çok fena oluyorum" diye üstümü başımı çekiştirdim. kocacağız gözlerini açmış gülsün mü ağlasın mı bilemedi. neyse öğle bir 3-5 dakika fenalıkdan sonra normale döndüm.
bu hormonlar içimizdeki güzelleri meydana çıkarıyor

inşallah dediğin gibi olur keşke çalışmıyor olsam birde iş felaket yogun kafamı kaldıramıyorum arada unutuyorum işten hamile olduğumu düşün inşallah çabuk biter bu kusma yoksa işle birlikte mahvolacağım ben 1 kilo aldım toplamda inşallah fazla almadan biter bu dönem tabi bebeklerimiz kucağımızda olarak:):nazar

Kız annaleri atağa geçti
hadi bakalım inş.
hormonların esiri olduk canım ondan. bende geçen gün okulda hizmetlinin üstüne yürüdüm sinirden ağzımdan köpükler saçarak ne cesaret adam beni bi ittirse allah korusun yani düşün kendimi nasıl kaybetmişim normal yani kontrolü imkansız gibi bişey aklım başıma gelince hem kızdım hem güldüm kendime
kızlar bende cinsiyetini öğrendim kızım olucak çok mutluyuz
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inş.
Isim dusunmeye basladinizmi arkadaslar paylassak hepimiz dusuncelerimizi

kızım olursa betül oğlum olursa ali kerem düşünüyorum ben

Son düzenleme:
bizde kan uyuşmazlığı var kızlar doktor dün sana kan testi yapılmış dedinegatifmi sorundu pozitifmi bende negatif çıkmış

kesinlikle önemli olan bebeğin sağlığı da sezeryan olunca o kiloyla yataktan in kalk pek zor oluyo:18:

ben 4 aylığım zaten kiloluydum şuana kadar 600 gr almışım. çünkü tansiyon ve şekerden çok korktuğum için diyet yapar gibi beslenmeye başladım. Bi de benim iştahım çok açılmadı hala:)) hep böyle devam etsin inşallahhhh:))))

cnm benim ilk doğumum normaldi onunda etkisi var sanırım doğumdan bir hafta sonra normal kıyafetlerimi giyip dışarı çıkmıştım :) hayırlısı bebişler sağlıklı olsunda

benim hormonlar işyerinde coşuyo :) işim zaten stresli santrale ve sekreterlik herikisi ve kamu kurumu hiç susmuyo sağolsun tlf eve gelince
sessizlik oluyoya eşim bişey desede dokunmuyo sadece kızma sanırım çok yükleniyorum onun farkındayım gönlünü yapmaya çalışıyorum
çocuk robot gibi olsun istiyorum git dediğimde gitsin gel dediğimde gelsin ay bir farkına vardım o çocuk daha dökecek kıracak normal kendimi
enazından kızımın yanındayken yumuşamak için çaba sarfediyorum

Çok haklısın. İnsan kendini hiç tutamıyor. Elbette sen daha iyi bilirsin ama küçük kızına bir kardeş geldiğinde ufaklık anne ve babanın ilgisini bebekle paylaşmak zorunda kalacak. Hatta senin gebeliğinin ilerleyen aşamalarında yani karnın büyüdüğünde kızındaki olagandışı sinyalleri almaya başlayacaksın. Belki hırçınlaşacak, belki de bebek gibi davranmaya başlayacak. Şu an anneciğinin ilgisi, anlayışı ve sabrına herkesten çok onun ihtiyacı var.

eşlerin bu zamanlarda biraz daha sabırlı olmaları gerekiyor bence de. ama bazen bizden daha fazla hamileymiş gibi kapris yaptıkları oluyor. o zaman da benim sinirlerim tepeme çıkıyor. Benim de normal vakitlerde sinirlenmediğim bişey için 1 gün eşimle küs kaldığım olmuştur:) ama o olayda Allahım bana öyle bir ders verdi ki şimdi kesinlikle küs kalmıyorum. Küs olduğum vakitte servisle eve dönerken servis şoförü aracı sürerken beyin kanaması geçirip direksiyon başında vefat etti. biz de kazayı ucuz atlattık. O çok büyük bir ders oldu ve şuan abuk subuk şeylere takılıp kırmıyorum. O kazadan sonra eşim de daha sabırlı daha bir ilgili ve alttan alıyor herşeyi:)))

kötü bir olay ama bize büyük bir ders verdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…