Size sonuna kadar katılıyorum,ben de geçen gün canım eşimi gerçekten onu çok seviyorum ama saçma sapan bir şey yüzünden evden kovdum,resmen bir canavara dönüştümşu anda o halime birlikte gülüyoruz neyse ki evi terketmedi,ben de dahil gerçekten biraz sabır
tebrikleer..maşallah ..hayırla sağlıkla kucağına al güzel annesi.bende bi öğrenseydim.
Tebrikler canım benimde kızım olcak inş
benimki okadar büyük değil bende anlatayım biraydır temizlik yapıyoruz evde boya falan ne varsa yıkadık ütüledik yatak odasını bitirdik köşe takımı almıştık neyse oda geldi oturma odasınıda bitirdik salon ve diğer işler duruyo ev göçüyo eşim dediki yarın evdeyim yaparım neyse işten çıktım anneme gittim yemeği yedik nasılsa eşim yapacam demişti neyaptın hayatım çok yoruldunmu yok dedi öğlene kadar uyudum kahvaltımı yaptım anneme geldim ya ev dedim gidince yaparız dedi ay beynimde fırtılar koptu ağzıma birsürü laf geldi orada boğmak geldi içimden tuttum kendimi eve gittik kapıyı açtım ne göreyim ev dizili temizlenmiş serilmiş mis gibi kokuyo boynuna atılasım geldi ama durdum :) mutfağa girdim bulaşık dolu yine sinirlendim söylene söylene topladım şimdi düşünüyorum adam okadar iş yaptı benim tavrıma bak gideyimde gönlünü alayım :)
Çok haklısın. İnsan kendini hiç tutamıyor. Elbette sen daha iyi bilirsin ama küçük kızına bir kardeş geldiğinde ufaklık anne ve babanın ilgisini bebekle paylaşmak zorunda kalacak. Hatta senin gebeliğinin ilerleyen aşamalarında yani karnın büyüdüğünde kızındaki olagandışı sinyalleri almaya başlayacaksın. Belki hırçınlaşacak, belki de bebek gibi davranmaya başlayacak. Şu an anneciğinin ilgisi, anlayışı ve sabrına herkesten çok onun ihtiyacı var.
bizde kan uyuşmazlığı var kızlar doktor dün sana kan testi yapılmış dedinegatifmi sorundu pozitifmi bende negatif çıkmış
bizde kan uyuşmazlığı var kızlar doktor dün sana kan testi yapılmış dedinegatifmi sorundu pozitifmi bende negatif çıkmış
bence şu devirdeki erkekler eşlerine daha fazla yardımcı oluyor. düşünsenize bundan bir 20 25 sene öncesinde olduğumuzu. Yemek bizde temizlik bizde çocuk bakımı bizde eşler de işe gidip yoruluyolar sadece. şuan evli olduğumuz için bence çok şanslıyız.. ki o vakitlerde bulaşık makinesi çamaşır makinesi hazır bebek bezi lüks sayılırmış. yok yok biz iyiyiz iyi :)))
Çok mu pollyanna oldum ben bu aralar ne:)))
Kızlar ya benim anlamadığım bi şey var ben bugün ultrasona göre 14+3 üm ben 3.5 ay olarak düşünüyordum ama yanlış mi oluyo mesela 12 hafta bitince 3 ay bitmiş olmuyo mu
Kızlar ya benim anlamadığım bi şey var ben bugün ultrasona göre 14+3 üm ben 3.5 ay olarak düşünüyordum ama yanlış mi oluyo mesela 12 hafta bitince 3 ay bitmiş olmuyo mu
cnm benim ilk doğumum normaldi onunda etkisi var sanırım doğumdan bir hafta sonra normal kıyafetlerimi giyip dışarı çıkmıştım :) hayırlısı bebişler sağlıklı olsunda
benim hormonlar işyerinde coşuyo :) işim zaten stresli santrale ve sekreterlik herikisi ve kamu kurumu hiç susmuyo sağolsun tlf eve gelince
sessizlik oluyoya eşim bişey desede dokunmuyo sadece kızma sanırım çok yükleniyorum onun farkındayım gönlünü yapmaya çalışıyorum
çocuk robot gibi olsun istiyorum git dediğimde gitsin gel dediğimde gelsin ay bir farkına vardım o çocuk daha dökecek kıracak normal kendimi
enazından kızımın yanındayken yumuşamak için çaba sarfediyorum
kızlar merhaba.drum 2 hafta sonra detaylı ultrason için gel dedi.19.haftada oluyorum erken değilmi?sizede söledimi drunuz böle bişey.
kızlar merhaba.drum 2 hafta sonra detaylı ultrason için gel dedi.19.haftada oluyorum erken değilmi?sizede söledimi drunuz böle bişey.
evet cnm haklısın bende farkındayım ilgilenmeye anlamaya çalışıyorum geçen gün diyoki anne karnın büyümüş demekki
kardeşimde büyümüş geliyo seviyo öpüyo ağrın varmı diyo düşünüyorum kızım beni anlıyo çok şanslıyımaslında çok zor
bir çocuk değil şükrediyorum allaha iyiki onu bana vermişallah herkesin evladını bağışlasın benimkileride
Beni 20. Haftada çağırdı
merhaba cnm detaylı ultrason dediğin renkli doppler oluyor sanırım ben suan 18+3günlük gebeyim bana doktorum bayramdan sonra gelicen ayın 21ine denk geliyor ozamanda 21haftalık gebe olmuş oluyorum erken gibi sana ama doktorun dediyse bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?