2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

benimki okadar büyük değil bende anlatayım biraydır temizlik yapıyoruz evde boya falan ne varsa yıkadık ütüledik yatak odasını bitirdik köşe takımı almıştık neyse oda geldi oturma odasınıda bitirdik salon ve diğer işler duruyo ev göçüyo eşim dediki yarın evdeyim yaparım neyse işten çıktım anneme gittim yemeği yedik nasılsa eşim yapacam demişti neyaptın hayatım çok yoruldunmu yok dedi öğlene kadar uyudum kahvaltımı yaptım anneme geldim ya ev dedim gidince yaparız dedi ay beynimde fırtılar koptu ağzıma birsürü laf geldi orada boğmak geldi içimden tuttum kendimi eve gittik kapıyı açtım ne göreyim ev dizili temizlenmiş serilmiş mis gibi kokuyo boynuna atılasım geldi ama durdum :) mutfağa girdim bulaşık dolu yine sinirlendim söylene söylene topladım şimdi düşünüyorum adam okadar iş yaptı benim tavrıma bak gideyimde gönlünü alayım :)

tebrikleer..maşallah ..hayırla sağlıkla kucağına al güzel annesi.bende bi öğrenseydim.

nazcımm ınsallah sende hayırlı haberı alırsın bıran once cinsiyetini öğrenmek hakikatten farklı bir mutluluk verici rabbim sağlıklı sıhhatli bütün anne adaylarının yavrularını kucağına almayı nasip etsin

bence şu devirdeki erkekler eşlerine daha fazla yardımcı oluyor. düşünsenize bundan bir 20 25 sene öncesinde olduğumuzu. Yemek bizde temizlik bizde çocuk bakımı bizde eşler de işe gidip yoruluyolar sadece. şuan evli olduğumuz için bence çok şanslıyız.. ki o vakitlerde bulaşık makinesi çamaşır makinesi hazır bebek bezi lüks sayılırmış. yok yok biz iyiyiz iyi :)))
Çok mu pollyanna oldum ben bu aralar ne:)))

evet cnm haklısın bende farkındayım ilgilenmeye anlamaya çalışıyorum geçen gün diyoki anne karnın büyümüş demekki
kardeşimde büyümüş geliyo seviyo öpüyo ağrın varmı diyo düşünüyorum kızım beni anlıyo çok şanslıyım aslında çok zor
bir çocuk değil şükrediyorum allaha iyiki onu bana vermiş allah herkesin evladını bağışlasın benimkileride

Pztesi kontrolüm vardı dr 5 hafta sonradına çağırdı çok ara var ya sizin de öyle mi kontroller

bizde kan uyuşmazlığı var kızlar doktor dün sana kan testi yapılmış dedinegatifmi sorundu pozitifmi bende negatif çıkmış

sen negatif eşin pozitifse ve bebeğiniz karnında pozitif kan taşıyorsa kan uyuşmazlığı oluşur. eğer bebeğin de negatifse oluşmaz. Biz Eşimle ikimizde negatif olduğumuz için bebek 100% negatif bir kan grubu ile doğacağından kan uyuşmazlığı riski yoktu.

katılıyorum sana eskidende yardım eden vardır eşlerine ama şuanki gibi değil şanslıyız şanslı hep olumlu olabilsek böyle :)

Herkese merhaba,

Bayram tatili için ailem yanına İstanbul'a gideceğim. Gitmişken hamilelik ve lohusalık için de alışveriş yapmak istiyorum. Bildiğiniz ekonomik ve kaliteli mağazalar var mı? Semtini ve mağaza ismini paylaşabilir misiniz? Belki bebek için de hastane çıkışı falan alırım... Şu ana kadar 3 kilo aldım. Artık göbeğim belli oluyor. Umarım 11 kilo alıp 70 ile kapatabilirim...

Kızlar ya benim anlamadığım bi şey var ben bugün ultrasona göre 14+3 üm ben 3.5 ay olarak düşünüyordum ama yanlış mi oluyo mesela 12 hafta bitince 3 ay bitmiş olmuyo mu

Kızlar ya benim anlamadığım bi şey var ben bugün ultrasona göre 14+3 üm ben 3.5 ay olarak düşünüyordum ama yanlış mi oluyo mesela 12 hafta bitince 3 ay bitmiş olmuyo mu

[tatalım bak soyle dusun aynı yas hesablama gıbı 12 haftalıksan bır ayda 4 hafta var 4 +4+4 3 a<y oluyosun ama 12.haftada 3ayın ıcıne yenı gırıosun suan yenı gırdın 3 aya sımdıen sonra artık yava syavas 3 bucuk olucaksın sonra 4e gırıceksın.yasını hesablarken mesela ben 90 doğumluyum 2013 yılında 23ten gun aldım ama 2014 e gırdığımızde 23 yasım dolucak 24e ozamn gırıcem suan hala 23 un ıcındeyım cnm anladınmı boyle hesaplarsan zaten tam 9 aya denk gelıyor/FONT]

sende bende suanda 3 bucuk aylık hamıleyız 2 hafta sonra 3ay bıtıcek 4e gırıs yapıcaz kısmetse

kızlar bugün benim de doktor randevum var. çok heyecanlıyım her kontrol zamanı böyle oluyorum. inşallah güzel haberlerle dönerim. önceki gittiğimizde doktor cinsiyeti söylemişti ama biz kimseye söylemedik 15 gündür bildiğimiz halde saklıyoruz. ne taklalar attık ailelerin yanındaa belli etmemek için :)) bi sürprizle karşılaşmayız inşallah. doktorum bu sefer 3 lü testin bir kısmını yapıcaz demişti bakalım noolucak.

hadi eşler filan anlar da bizi, bebişler anlamaz.. kızmayın kızınıza o da bir zaman annesinin karnındaydı onu da aynen böyle gün be gün beklediniz. ben bi çocuğa filan çok kızınca direk onun ilk doğduğu anı düşünüyorum. benim olmasa da başkasının canı, bebeği.. kızamıyorum geçiyor sonra

ama şu evimin önündeki park da bağıra çağıra oynayanlara da bir çift söz söylemeye devam ediyorum

kızlar merhaba.drum 2 hafta sonra detaylı ultrason için gel dedi.19.haftada oluyorum erken değilmi?sizede söledimi drunuz böle bişey.

kızlar merhaba.drum 2 hafta sonra detaylı ultrason için gel dedi.19.haftada oluyorum erken değilmi?sizede söledimi drunuz böle bişey.

merhaba cnm detaylı ultrason dediğin renkli doppler oluyor sanırım ben suan 18+3günlük gebeyim bana doktorum bayramdan sonra gelicen ayın 21ine denk geliyor ozamanda 21haftalık gebe olmuş oluyorum erken gibi sana ama doktorun dediyse bilemem.

Çok güzel şeyler söylüyorsun kızın için. Bence aynı şeyleri onun yüzüne de söyle ve kardeşi gelene kadar ona ilgini eksik etme. Benim de ilk çocuğum ve kardeşiyle arasında yaş farkı çok olmasın diye ikinciyi hemen istiyorum. ama hamileyken ilgilenememe korkusu ve bu hikayeleri duymak beni bile çok etkiliyor.
Çünkü çocuklar yapılanı hiç unutmuyolar.

Beni 20. Haftada çağırdı

banada erken geldi.bende 20.haftamda giderim.acaba kaçıncı haftalar arası yapılıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…