2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum sevdiği şeyleri daha çok yapmaya çalışıyorum bu sıralar
kesinlikle unutmuyolar bu yıl anaokuluna gidiyo orada fazlasıyla yoruluyo fazla zor olmuyo bakalım ikincide bukadar kolay olcakmı

kızlar merhaba.drum 2 hafta sonra detaylı ultrason için gel dedi.19.haftada oluyorum erken değilmi?sizede söledimi drunuz böle bişey.

Canin bence erken degil beni 20.haftamda cagirdi bayrama denk geldig icin 19+5 te gidicem bence problem gec olmasinda bu tarz kontrollerde hafta gecirmemek lazimmis

Kızlar ya benim anlamadığım bi şey var ben bugün ultrasona göre 14+3 üm ben 3.5 ay olarak düşünüyordum ama yanlış mi oluyo mesela 12 hafta bitince 3 ay bitmiş olmuyo mu

Merhaba ben ayları hesaplarken gün hesabına göre yapıyorum.Örneğin 12 hafta 84 gün yapıyor.3 ay 90 gün yaptığı için 12 hafta 6 günlük iken 90 günlük yani 3 aylık olduğumu düşündüm.Bu kanıya varmamın nedeni 4 haftayı 1 aydan hesapladığımızda 9. ay 36 haftada doluyor.Üzerine 10 gün de eklersek 37 hafta 3 günde gebeliğin sonuçlanması gerekiyor.Ama gebelik 40 hafta yani 280 gün(9 ay 10 gün).Yanılıyor da olabilirim ama ben böyle hesaplıyorum.

kızlar merhaba.drum 2 hafta sonra detaylı ultrason için gel dedi.19.haftada oluyorum erken değilmi?sizede söledimi drunuz böle bişey.

Benin doktorum 21 haftada çağırdı.O zamanda daha detaylı ultrason için gün verecek.

arkadaşlar benim 16. haftada kontrolüm var üçlü test o zaman yapılıyor mu?benim ikili test iyi çıktı üçlüyü yaptırmak istemiyorum ama bakıcaz artık

arkadaşlar benim 16. haftada kontrolüm var üçlü test o zaman yapılıyor mu?benim ikili test iyi çıktı üçlüyü yaptırmak istemiyorum ama bakıcaz artık

benim 2 li temiz çıkmıştı ama doktor 3 lüyü de yaptırdı şükür o da iyi çıktı

Benim inatçı melek sonunda yandan da olsa gösterdi: bir kızım daha oluyor

kısmetse doğum tariihi de 6 mart gözüküyor

Son düzenleme:
Kızlar baska hangi isimler olabilir sizde isim paylaşın olurmu

benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ama kız olursa ELA düşünüyorum ama 2. isme karar vermedim daha... arkadaşlarımdan yeni kızı olanlar BERİL, DURU, NİL, Zeynep BERRA, ŞUHEDA koydular.. Azra ismide hoşuma gidiyor.. çok yeni isim aramıyorsan. YAĞMUR, ADA, DAMLA çok kullanıldı belki ama güzel...

Son düzenleme:
kızlar size bir sorum olcak ya ben saçımı boyamak isityorum iki renk oldu çirkin oldu
dr 5.ayda boyayabilirsin demişti eşimde boyama diyo boyayacaksan organik boya
al evde boyayalım diyo kuaförde orgnik diyipte normal boya karıştırıyolarmış neyapayım:26:

kızlar ayrıntılı ultrason dediğiniz 3 boyutlu renkli gibi gösteren mi, neden giriliyor?

selam arkadaşlar, benimde cuma günü kontrolüm var cinsiyetini öğrenicez kısmetse, 12. haftada gitmiştik en son cinsiyet için erken demiştir doktor, ama bebeğimin ultrason görüntülerinde bacaklar açık doktor kesin anladı ve söylemedi bize, kız erkek farketmiyo sağlıklı olması önemli ama ben kendimi erkeğe çok alıştırdım, annemle ikimizde rüyamızda erkek olduğunu gördük çevremde çoğu kişide öyle söylüyor, 4 yaşında bir oğlum var, ilk hamileliğimde hızlı kilo almıştım bunda hiç kiloa alamıyorum yüzüm sarardı süzüldü kaldı, canım hep acı turşu çekiyor, bakalım hayırlısı ne olcak...

benimki kız olsaydı ben damla yada rüya koyacaktım :)

merhaba canım aynı denk gelmısız senle cuma sabah 9da benimde randevum var cınsıyetını orenıcez bakalım 1 aydır gormuyorum bebeğımı cok merak edıyorum nasıl dıye.cınsıyette hayırlı olsun kız erkek farketmez benım ıcın allah evlatlarımıza sağlık versın ıns cuma yaz buraya sonucu merak ederım.benımde ılk hamılelığım ben 7 kılo aldım basından berı bulantım hıc olmadı benım cok guzel beslendım zayıf olduğum ıcın kıloyu sorun etmıyorum alabıldığım kadar alayımm farketmez cuma hayırlı haberlerle gelırız ıns

kızlar özellikle bebğini hissedenler dün ultrasona girdik 16+1 iz dün akşam yatarken karnımın biraz altında ama kasığımda değil sanki karın guruldaması gibi bişey hissettim pıt yapıyor ama karnım guruldamıyor eminim şuanda göbek deliğin civarında pıt pıt bişeyler hissediyorum ama sizce bu bebekmi yoksa gazmı ama gazgibi durmuyor ilkdefa böyle birşey hissediyorum daha erken gibi geliyor ama ilk bebeğim sizce nasıl??

Canım benim ırsi çok beyazım var.Saçlarım çok kötüydü.Doktora sordum.Boyayabilirsin dedi.Kaynımın düğünü olunca insanların içine o şekilde çıkmak istemedim.15 haftada color soin diye bitkisel bir boya ile boyadım.Eczaneden aldım.İnternette de satıyorlar.Evde kendimiz boyadık.Şu an hep evde olduğum için artık doğuma kadar boyamayı düşünmüyorum.

Boyamamak en iyisi ama illa boyamak istiyorsan kendi dogal sac rengine en yakin organik boya ya da kina alip, kuafore gidip diplerine degdirmeden hatta belki krepe yaptirarak boyatabilirsin. En azindan cift renk sorunu dogal gorunumlu bir sekilde cozulmus olur.

kızlar ayrıntılı ultrason dediğiniz 3 boyutlu renkli gibi gösteren mi, neden giriliyor?

Detayli/ayrintili ultrason 17-23 haftalar arasi bebegin anatomik yapisinin incelenmesi icin giriliyor. Ic organlarina, kemik yapisina vs bakiliyor. Yaklasik 20-30dk suruyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…