Çok güzel şeyler söylüyorsun kızın için. Bence aynı şeyleri onun yüzüne de söyle ve kardeşi gelene kadar ona ilgini eksik etme. Benim de ilk çocuğum ve kardeşiyle arasında yaş farkı çok olmasın diye ikinciyi hemen istiyorum. ama hamileyken ilgilenememe korkusu ve bu hikayeleri duymak beni bile çok etkiliyor.
Çünkü çocuklar yapılanı hiç unutmuyolar.
kızlar merhaba.drum 2 hafta sonra detaylı ultrason için gel dedi.19.haftada oluyorum erken değilmi?sizede söledimi drunuz böle bişey.
Canin bence erken degil beni 20.haftamda cagirdi bayrama denk geldig icin 19+5 te gidicem bence problem gec olmasinda bu tarz kontrollerde hafta gecirmemek lazimmis
Kızlar ya benim anlamadığım bi şey var ben bugün ultrasona göre 14+3 üm ben 3.5 ay olarak düşünüyordum ama yanlış mi oluyo mesela 12 hafta bitince 3 ay bitmiş olmuyo mu
kızlar merhaba.drum 2 hafta sonra detaylı ultrason için gel dedi.19.haftada oluyorum erken değilmi?sizede söledimi drunuz böle bişey.
arkadaşlar benim 16. haftada kontrolüm var üçlü test o zaman yapılıyor mu?benim ikili test iyi çıktı üçlüyü yaptırmak istemiyorum ama bakıcaz artık
anladım cnm.peki sen özelemi gidiyosun devletemi
Ozele canin bu arada ben ist.se?
Kızlar baska hangi isimler olabilir sizde isim paylaşın olurmu
benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ama kız olursa ela düşünüyorum ama 2. Isme karar vermedim daha... Arkadaşlarımdan yeni kızı olanlar beril, duru, nil, zeynep berra, şuheda koydular.. Azra ismide hoşuma gidiyor.. çok yeni isim aramıyorsan. Yağmur, ada, damla çok kullanıldı belki ama güzel...
selam arkadaşlar, benimde cuma günü kontrolüm var cinsiyetini öğrenicez kısmetse, 12. haftada gitmiştik en son cinsiyet için erken demiştir doktor, ama bebeğimin ultrason görüntülerinde bacaklar açık doktor kesin anladı ve söylemedi bize, kız erkek farketmiyo sağlıklı olması önemli ama ben kendimi erkeğe çok alıştırdım, annemle ikimizde rüyamızda erkek olduğunu gördük çevremde çoğu kişide öyle söylüyor, 4 yaşında bir oğlum var, ilk hamileliğimde hızlı kilo almıştım bunda hiç kiloa alamıyorum yüzüm sarardı süzüldü kaldı, canım hep acı turşu çekiyor, bakalım hayırlısı ne olcak...
kızlar size bir sorum olcak ya ben saçımı boyamak isityorum iki renk oldu çirkin oldu
dr 5.ayda boyayabilirsin demişti eşimde boyama diyo boyayacaksan organik boya
al evde boyayalım diyo kuaförde orgnik diyipte normal boya karıştırıyolarmış neyapayım:26:
kızlar ayrıntılı ultrason dediğiniz 3 boyutlu renkli gibi gösteren mi, neden giriliyor?
kızlar size bir sorum olcak ya ben saçımı boyamak isityorum iki renk oldu çirkin oldu
dr 5.ayda boyayabilirsin demişti eşimde boyama diyo boyayacaksan organik boya
al evde boyayalım diyo kuaförde orgnik diyipte normal boya karıştırıyolarmış neyapayım:26:
kızlar ayrıntılı ultrason dediğiniz 3 boyutlu renkli gibi gösteren mi, neden giriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?