2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
arkadaşlar meraba
sizleri sürekli takip etmeye çalışıyorum ama taşındığmz için
netimiz henüz yok bulduğum yerde girip hemen bakıp çıkıyorum ancakbişey sorucam sizlere
bi haftadır idrarı köpüklü geliyo
bu konuda bilgisi olan böyle bi durum yaşayan var mı
stres yaptım

Merhaba canım.Bahsettiğin durum hakkında bir bilgim yok.İstersen bir tahlil yaptır.İçin rahat eder.

Detayli/ayrintili ultrason 17-23 haftalar arasi bebegin anatomik yapisinin incelenmesi icin giriliyor. Ic organlarina, kemik yapisina vs bakiliyor. Yaklasik 20-30dk suruyormus.

Bildiğim kadarıyla bebeğin tek tek tüm organları, vücudu, damarlarına kadar ayrıntılı bir şekilde inceleniyor.Bir sorun olup olmadığına bakılıyor.

anladım kızlar ben 17. haftadayım doktora gittim bugün bi daha gelmem için bişey demedi ama iki hafta sonra tekrar gideyim o zaman

bence kendin evde organik bir boya ile boyayabilirsin belki kuafördeki gibi olmaz ilk defa boyayacaksan ama olsun diplerdeki görüntülerden kurtulursun

canım bende senin gibiydim etrafımda herkes erkek diye tahmin ediyordu eşimde bende rüyalarımızda erkek görüyordu tatlı hiç yiyesim yok hala da öyle. kilo almaya gelince 16. haftaya kadar sadece bir kilo almıştım şuan 18. haftam bitmek üzere bir kilo daha almışım. bulantı ve kusmalar çok çektirdi bana 16. haftaya kadar sürdü. karnımda sadece önde sivri şekilde çıktı yaygın değil karnım. ama bebeğim kız olacak allahın izniyle. böyle şeylere aldanmayın herkesde farklı oluyor belirtiler kendini şartlandırma insan şaşırıyor sonra kendimden biliyorum :)

valla canım yeni isimlere alışamadım hamile olduğumu öğrenince ablam birkaç seçenek söylemişti eflin ecrin ebral alya gibi ne bilim yabacı geldi bana biraz galiba klasik seviyorm gerçi benim bebeğimin cinsiyeti de belli deyil ayın 14ünde dr gitcem kız olursa melek yağmur erkek olursa hamza olsun çok istiyorum eşimde mustafa istiyo bakalım

slm annişler size bir şey sorucam, sizinde hareket ederken sağdan sola falan dönerken karnınızda bir hassasiyet , ağrı veya hop ben burdayım der gibi bir durum var mı?????

Gecmis olsun canin ben hamileligimin basinda ishal olmustum ama su gibi biraz bekledin ama gecmedi doktora gittim bagirsak enf.olmusun tahlil falan antibiyotik icmistin eger devam ederse siddetliyse bi dahiliyeye gorun derim

bugün dr gittim amip olmuşsun dedi :26:
antibiyotik verdi 500 mg...

bebegim için çok endişeleniyorum

birşey olmaz dedi ama...

bu arada listede ela ismi baya artmış, bende ela düşünüyorum kızım olursa ama eşim naz veya nazlı istiyor sizce hangisi güzel kızlar ELA mı NAZ mı????

Benim inatçı melek sonunda yandan da olsa gösterdi: bir kızım daha oluyor

kısmetse doğum tariihi de 6 mart gözüküyor

gözün aydın canm, kızına kız kardeş geliyor çok güzelll:)

ben de cuma günü gideceğim inşallah öğrenirim bu sefer cinsiyeti, hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim hepimize

zinnurcum merhaba canım, haziran topiğini bırakınca bi daha görüşememiştik. nasılsın? cinsiyeti öğrendin mi?
taşınma işleri zor olur aman dikkat et kendine
köpüklü idrar hakkında hiç bilgim yok canım, ama doktora söyleyip bi idrar tahlili yaptır için rahat etsin. geçmiş olsun..

bugün dr gittim amip olmuşsun dedi :26:
antibiyotik verdi 500 mg...

bebegim için çok endişeleniyorum

birşey olmaz dedi ama...

canım geçmiş olsun..bişey olmaz inşallah, bol bol su iç..

bu arada listede ela ismi baya artmış, bende ela düşünüyorum kızım olursa ama eşim naz veya nazlı istiyor sizce hangisi güzel kızlar ELA mı NAZ mı????

bence ela daha güzel:)

Bende kiz olursa ela,berre,beril,aydan isimlerini dusunuyorm.erkek olursa da dogukan,alper. Cinsiyeti dogumda ogrencez surpriz olsun diyoruz

sende bende suanda 3 bucuk aylık hamıleyız 2 hafta sonra 3ay bıtıcek 4e gırıs yapıcaz kısmetse

kızlar bende bugün 17+5 gunluk hamileyım. doktorum dört ayı doldurmuş bese girmiş dedi bende 16 hafta olunca 4 ay bitmiş mi oldu dedim oda hafta olarak hesaplama kafan karisir son adet tarihine bak 31 mayıs yani 31 ekim de 4 ay doldu besin içine girdi ama soranlara dolu dolu 4 olduğu için 4 aylık demelisin dedi. ben öyle hesaplıyorum soranlara 4 u doldurduk 5 e girdik diyorum size tavsiyem sizde adet tarihinize göre hesaplayın daha basit

Kizlar moralim cok bozuk.haftasonu bi arkadsm normal dogm yapti cok zor olmus.bebek 4kilonun ustunde kiza normal dogum yaptirdilar.haliyle dikisleri cok oldu ve sen sezaryen yap dedi bana.kac gundur ruyamda dogumhanede ciplak kadinlar goruyorm.cok korkmaya basladm cok etkilendm.ilk hamileligim normal dogum istemiyormistege bagli sezaryen yapiliyormu artik.yaparmi doktorlar?hersey normalgiderken de ameliyat olmanin bi anlami yok ama insan korkuyor iste

Ismi Naz olanlar darilmasin ama, elimizi sallasak Naz'a carpiyor. Ela daha ozel bir isim bence...

Simdiden korkmanin hic bir anlami yok. Once kendini sakinlestir. Allah kismet ederse daha cok vaktimiz var doguma hazirlanmak icin. Her iki secenege de hazir olmaliyiz. Ama oncelik normal dogum olmali. Hypnobirthing Morgan Yontemi kitabini okumamizi tavsiye ediyorlar.

Geçmiş olsun.umarım iyisin? Kültür verdin mi? Ben hafif nezle oldum.boğazım yanıyor (ah aşı ah! Inşallah iyi olurum.işe de gidiyorum.yormuyorum kendimi.

canım kültür verdim Allaha şükür bişey çıkmadı:))şimdi daha iyiyim :))Dr.umla konuştum grip aşısını kesinlikle ol kış gebeliği dedi.Dün hemen yaptırdım içim çok rahatladı şu an.Akşam biraz hafiften salladı beni sonra iyileştim çok şükür koruma altındayım Allahın izniyle:))

Masallah herkez ela istiyormus ya ben hamileligim basindan beri kizim olursa ela oglum olursa kaan demistm allah bana kiz nasip etti konusmaya bile basladim elam annen diye ismine alistiryorum kizimi ama bu kadar ela ismi isteyn varmiydi ya :) baya ela gelck o halde seneye allah sagsalim kucagimiza almayi buyutneyi nasip etsin hep birlikte amin♥

slm annişler size bir şey sorucam, sizinde hareket ederken sağdan sola falan dönerken karnınızda bir hassasiyet , ağrı veya hop ben burdayım der gibi bir durum var mı?????

kışlar bu mesajımı gördünüz mü merak ediyorum normal mi bu durum diye????

isim için fikir veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…