arkadaşlar meraba
sizleri sürekli takip etmeye çalışıyorum ama taşındığmz için
netimiz henüz yok bulduğum yerde girip hemen bakıp çıkıyorum ancakbişey sorucam sizlere
bi haftadır idrarı köpüklü geliyo
bu konuda bilgisi olan böyle bi durum yaşayan var mı
stres yaptım
Detayli/ayrintili ultrason 17-23 haftalar arasi bebegin anatomik yapisinin incelenmesi icin giriliyor. Ic organlarina, kemik yapisina vs bakiliyor. Yaklasik 20-30dk suruyormus.
Bildiğim kadarıyla bebeğin tek tek tüm organları, vücudu, damarlarına kadar ayrıntılı bir şekilde inceleniyor.Bir sorun olup olmadığına bakılıyor.
kızlar size bir sorum olcak ya ben saçımı boyamak isityorum iki renk oldu çirkin oldu
dr 5.ayda boyayabilirsin demişti eşimde boyama diyo boyayacaksan organik boya
al evde boyayalım diyo kuaförde orgnik diyipte normal boya karıştırıyolarmış neyapayım:26:
selam arkadaşlar, benimde cuma günü kontrolüm var cinsiyetini öğrenicez kısmetse, 12. haftada gitmiştik en son cinsiyet için erken demiştir doktor, ama bebeğimin ultrason görüntülerinde bacaklar açık doktor kesin anladı ve söylemedi bize, kız erkek farketmiyo sağlıklı olması önemli ama ben kendimi erkeğe çok alıştırdım, annemle ikimizde rüyamızda erkek olduğunu gördük çevremde çoğu kişide öyle söylüyor, 4 yaşında bir oğlum var, ilk hamileliğimde hızlı kilo almıştım bunda hiç kiloa alamıyorum yüzüm sarardı süzüldü kaldı, canım hep acı turşu çekiyor, bakalım hayırlısı ne olcak...
benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ama kız olursa ELA düşünüyorum ama 2. isme karar vermedim daha... arkadaşlarımdan yeni kızı olanlar BERİL, DURU, NİL, Zeynep BERRA, ŞUHEDA koydular.. Azra ismide hoşuma gidiyor.. çok yeni isim aramıyorsan. YAĞMUR, ADA, DAMLA çok kullanıldı belki ama güzel...
Gecmis olsun canin ben hamileligimin basinda ishal olmustum ama su gibi biraz bekledin ama gecmedi doktora gittim bagirsak enf.olmusun tahlil falan antibiyotik icmistin eger devam ederse siddetliyse bi dahiliyeye gorun derim
bugün dr gittim amip olmuşsun dedi :26:
antibiyotik verdi 500 mg...
bebegim için çok endişeleniyorum
birşey olmaz dedi ama...
Benim inatçı melek sonunda yandan da olsa gösterdi: bir kızım daha oluyor
kısmetse doğum tariihi de 6 mart gözüküyor
selam arkadaşlar, benimde cuma günü kontrolüm var cinsiyetini öğrenicez kısmetse, 12. haftada gitmiştik en son cinsiyet için erken demiştir doktor, ama bebeğimin ultrason görüntülerinde bacaklar açık doktor kesin anladı ve söylemedi bize, kız erkek farketmiyo sağlıklı olması önemli ama ben kendimi erkeğe çok alıştırdım, annemle ikimizde rüyamızda erkek olduğunu gördük çevremde çoğu kişide öyle söylüyor, 4 yaşında bir oğlum var, ilk hamileliğimde hızlı kilo almıştım bunda hiç kiloa alamıyorum yüzüm sarardı süzüldü kaldı, canım hep acı turşu çekiyor, bakalım hayırlısı ne olcak...
arkadaşlar meraba
sizleri sürekli takip etmeye çalışıyorum ama taşındığmz için
netimiz henüz yok bulduğum yerde girip hemen bakıp çıkıyorum ancakbişey sorucam sizlere
bi haftadır idrarı köpüklü geliyo
bu konuda bilgisi olan böyle bi durum yaşayan var mı
stres yaptım
bugün dr gittim amip olmuşsun dedi :26:
antibiyotik verdi 500 mg...
bebegim için çok endişeleniyorum
birşey olmaz dedi ama...
bu arada listede ela ismi baya artmış, bende ela düşünüyorum kızım olursa ama eşim naz veya nazlı istiyor sizce hangisi güzel kızlar ELA mı NAZ mı????
benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ama kız olursa ELA düşünüyorum ama 2. isme karar vermedim daha... arkadaşlarımdan yeni kızı olanlar BERİL, DURU, NİL, Zeynep BERRA, ŞUHEDA koydular.. Azra ismide hoşuma gidiyor.. çok yeni isim aramıyorsan. YAĞMUR, ADA, DAMLA çok kullanıldı belki ama güzel...
sende bende suanda 3 bucuk aylık hamıleyız 2 hafta sonra 3ay bıtıcek 4e gırıs yapıcaz kısmetse
bu arada listede ela ismi baya artmış, bende ela düşünüyorum kızım olursa ama eşim naz veya nazlı istiyor sizce hangisi güzel kızlar ELA mı NAZ mı????
Kizlar moralim cok bozuk.haftasonu bi arkadsm normal dogm yapti cok zor olmus.bebek 4kilonun ustunde kiza normal dogum yaptirdilar.haliyle dikisleri cok oldu ve sen sezaryen yap dedi bana.kac gundur ruyamda dogumhanede ciplak kadinlar goruyorm.cok korkmaya basladm cok etkilendm.ilk hamileligim normal dogum istemiyormistege bagli sezaryen yapiliyormu artik.yaparmi doktorlar?hersey normalgiderken de ameliyat olmanin bi anlami yok ama insan korkuyor iste
Geçmiş olsun.umarım iyisin? Kültür verdin mi? Ben hafif nezle oldum.boğazım yanıyor(ah aşı ah! Inşallah iyi olurum.işe de gidiyorum.yormuyorum kendimi.
Ismi Naz olanlar darilmasin ama, elimizi sallasak Naz'a carpiyor. Ela daha ozel bir isim bence...
slm annişler size bir şey sorucam, sizinde hareket ederken sağdan sola falan dönerken karnınızda bir hassasiyet , ağrı veya hop ben burdayım der gibi bir durum var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?