Masallah herkez ela istiyormus ya ben hamileligim basindan beri kizim olursa ela oglum olursa kaan demistm allah bana kiz nasip etti konusmaya bile basladim elam annen diye ismine alistiryorum kizimi ama bu kadar ela ismi isteyn varmiydi ya :) baya ela gelck o halde seneye allah sagsalim kucagimiza almayi buyutneyi nasip etsin hep birlikte amin♥
canım bende senin gibiydim etrafımda herkes erkek diye tahmin ediyordu eşimde bende rüyalarımızda erkek görüyordu tatlı hiç yiyesim yok hala da öyle. kilo almaya gelince 16. haftaya kadar sadece bir kilo almıştım şuan 18. haftam bitmek üzere bir kilo daha almışım. bulantı ve kusmalar çok çektirdi bana 16. haftaya kadar sürdü. karnımda sadece önde sivri şekilde çıktı yaygın değil karnım. ama bebeğim kız olacak allahın izniyle. böyle şeylere aldanmayın herkesde farklı oluyor belirtiler kendini şartlandırma insan şaşırıyor sonra kendimden biliyorum :)
Ela, Dilara'dan 10 kat daha güzel. Mira da güzel...
Ayni seuler bendede var ve kiz geliyor♥
slm annişler size bir şey sorucam, sizinde hareket ederken sağdan sola falan dönerken karnınızda bir hassasiyet , ağrı veya hop ben burdayım der gibi bir durum var mı?????
zevklerimiz aynı galiba çünkü yeğenimin adını ben bulmuştum ve adı kaan :)
bugün dr gittim amip olmuşsun dedi :26:
antibiyotik verdi 500 mg...
bebegim için çok endişeleniyorum
birşey olmaz dedi ama...
Hanımlar daha erken ama bebekleriniz için hiç alışveriş yaptınız mı???? Ben artık kendimi tutamıcam şimdiye kadar tek bir çöp bile almadım erken diye ama şimdi düşünüyorum da karnımız iyicene şişicek üstelik o zaman kar kışş olacak tam kışın ortasına geliyor son aylarımız nasıl alışveriş yaparım o halde diye endişeleniyorum...ufaktan başlasam mı hastane çıkışı,zıbınlar,tulumlar ve kendim için pijama takımı falan yoksa biraz daha beklesemmi? sizler neler aldınız şimdiye kadar?
rahatladım cnm saol normal demek ki...Evet yaa donerken sanki icinde kasiliyomus gibii bir his oluyor sanki karnimi biri sıkiyorr
benim 15 hazirandı cnm...Evet cnm satin 1 haziranmi ayni anda dogum yaparmisiz bide hehe guEl olur
Hanımlar daha erken ama bebekleriniz için hiç alışveriş yaptınız mı???? Ben artık kendimi tutamıcam şimdiye kadar tek bir çöp bile almadım erken diye ama şimdi düşünüyorum da karnımız iyicene şişicek üstelik o zaman kar kışş olacak tam kışın ortasına geliyor son aylarımız nasıl alışveriş yaparım o halde diye endişeleniyorum...ufaktan başlasam mı hastane çıkışı,zıbınlar,tulumlar ve kendim için pijama takımı falan yoksa biraz daha beklesemmi? sizler neler aldınız şimdiye kadar?
Ayrica hastane cikisi zibinlar.aldim tayt yaz icin tsortler havlu takimi aldim sonra ya baya almisim bu ay dur diyim kndime bari 5 set aldik canta ana kucahi faln daga bseyler var icinde hediyede geldi sonra hastane giymek icin dagiden pijama aldim falan
Ben kendin icinde aldim bebekim icinde aldim dayanamdim allah giydirmeyi nasip etsin bot falan aldim pembis pembis ugg botuna benziyen kizlar icin anneli kizli giyeri kuzum yaa allah giydirmeyi naaip etsin kendimede aldim kiyafet hamisa pantolunu ya zaten kisin ben hep tayt ve.bot salas giyiniyorum
ben dayanamadım aldım bir kaç şey,en çok beğendiklerimi ve tabiki sarı beyaz ve yeşil renkler, her ihtimale karşı :)
hatta internetten bile alışveriş yapıyorum bazen çok güzel şeyler geşiyor alışveriş sitelerine, geçen bir tulum aldım mesela üzerinde AŞK ÇOCUĞU yazıyo :))
ohooo sen baya ciddi ciddi alışverişini yapmışsın güle güle giydir :))) ben kendimi fazla tutmuşum galiba artık başlamalıyım :)
Amin inş...Kendim için bende aldım haliyle göbek çıkınca kılık kıyafetlerde olmuyor kendime geçen ay baya giysi aldım ama bebeş için hiç bir şey almamıştım artık kendimi en fazla pazar gününe kadar tutabileceğim :))))))
Tutma kendini sal gitsin kimseye inanma nazar falan allah koruuo cnm al gtsn
kızlar özellikle bebğini hissedenler dün ultrasona girdik 16+1 iz dün akşam yatarken karnımın biraz altında ama kasığımda değil sanki karın guruldaması gibi bişey hissettim pıt yapıyor ama karnım guruldamıyor eminim şuanda göbek deliğin civarında pıt pıt bişeyler hissediyorum ama sizce bu bebekmi yoksa gazmı ama gazgibi durmuyor ilkdefa böyle birşey hissediyorum daha erken gibi geliyor ama ilk bebeğim sizce nasıl??
ben konak kadın doğum hastanesinden 25 ekim e gün aldım detaylı ultrasonla ilgili 22.haftama denk geliyor.sonucu alınca doktoruma göstericem inşallah sorun çıkmaz.anladım kızlar ben 17. haftadayım doktora gittim bugün bi daha gelmem için bişey demedi ama iki hafta sonra tekrar gideyim o zaman
slm annişler size bir şey sorucam, sizinde hareket ederken sağdan sola falan dönerken karnınızda bir hassasiyet , ağrı veya hop ben burdayım der gibi bir durum var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?