2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

zevklerimiz aynı galiba çünkü yeğenimin adını ben bulmuştum ve adı kaan :)

Ayni seuler bendede var ve kiz geliyor♥

Hanımlar daha erken ama bebekleriniz için hiç alışveriş yaptınız mı???? Ben artık kendimi tutamıcam şimdiye kadar tek bir çöp bile almadım erken diye ama şimdi düşünüyorum da karnımız iyicene şişicek üstelik o zaman kar kışş olacak tam kışın ortasına geliyor son aylarımız nasıl alışveriş yaparım o halde diye endişeleniyorum...ufaktan başlasam mı hastane çıkışı,zıbınlar,tulumlar ve kendim için pijama takımı falan yoksa biraz daha beklesemmi? sizler neler aldınız şimdiye kadar?

bugün dr gittim amip olmuşsun dedi :26:
antibiyotik verdi 500 mg...

bebegim için çok endişeleniyorum

birşey olmaz dedi ama...

Canimm bende 5 haftalikken kullandim antibiyotik doktora endiseli gozlerle baktim antibiyotik yazdi diye ve bana kullanmazsan enf.bebege zarar eder dedi bu ilacin bebege zarari olsa nasil yaxarim milyonlarca hamile hasta oldugunda bu tarz ant.iciyor dedi beni coj rahatlatti

Ben kendin icinde aldim bebekim icinde aldim dayanamdim allah giydirmeyi nasip etsin bot falan aldim pembis pembis ugg botuna benziyen kizlar icin anneli kizli giyeri kuzum yaa allah giydirmeyi naaip etsin kendimede aldim kiyafet hamisa pantolunu ya zaten kisin ben hep tayt ve.bot salas giyiniyorum

Evet yaa donerken sanki icinde kasiliyomus gibii bir his oluyor sanki karnimi biri sıkiyorr
rahatladım cnm saol normal demek ki...
Evet cnm satin 1 haziranmi ayni anda dogum yaparmisiz bide hehe guEl olur
benim 15 hazirandı cnm...

ben dayanamadım aldım bir kaç şey,en çok beğendiklerimi ve tabiki sarı beyaz ve yeşil renkler, her ihtimale karşı :)
hatta internetten bile alışveriş yapıyorum bazen çok güzel şeyler geşiyor alışveriş sitelerine, geçen bir tulum aldım mesela üzerinde AŞK ÇOCUĞU yazıyo :))

Ayrica hastane cikisi zibinlar.aldim tayt yaz icin tsortler havlu takimi aldim sonra ya baya almisim bu ay dur diyim kndime bari 5 set aldik canta ana kucahi faln daga bseyler var icinde hediyede geldi sonra hastane giymek icin dagiden pijama aldim falan

ohooo sen baya ciddi ciddi alışverişini yapmışsın güle güle giydir :))) ben kendimi fazla tutmuşum galiba artık başlamalıyım :)

ben dayanamadım aldım bir kaç şey,en çok beğendiklerimi ve tabiki sarı beyaz ve yeşil renkler, her ihtimale karşı :)
hatta internetten bile alışveriş yapıyorum bazen çok güzel şeyler geşiyor alışveriş sitelerine, geçen bir tulum aldım mesela üzerinde AŞK ÇOCUĞU yazıyo :))[/QUOTE]

İyi yapmışsın güle güle giydir inş :))) benim bebeşin cinsiyeti belli ama yinede dediğin gibi her ihtimale karşı sarılar beyazlar ön planda tutucam :)) pazar günü kendimi alışverişe atıcam çok sabretmişim :)))

Amin inş...Kendim için bende aldım haliyle göbek çıkınca kılık kıyafetlerde olmuyor kendime geçen ay baya giysi aldım ama bebeş için hiç bir şey almamıştım artık kendimi en fazla pazar gününe kadar tutabileceğim :))))))

İyi yapmışsın güle güle giydir inş :))) benim bebeşin cinsiyeti belli ama yinede dediğin gibi her ihtimale karşı sarılar beyazlar ön planda tutucam :)) pazar günü kendimi alışverişe atıcam çok sabretmişim :)))[/QUOTE]

ohooo sen baya ciddi ciddi alışverişini yapmışsın güle güle giydir :))) ben kendimi fazla tutmuşum galiba artık başlamalıyım :)

Cnm ben aldim dayanamadim ama kiz seyleri aldim ben renk falan pembe aldim hep doktor kesin dedi zaten bizim zillosda kabak cicegi gibi acildi cikolata yemistim ben acti kusum saglikli giydirmeyi.nasip etsin allah ama bu ay durucam artik

Tutma kendini sal gitsin kimseye inanma nazar falan allah koruuo cnm al gtsn

Tutma kendini sal gitsin kimseye inanma nazar falan allah koruuo cnm al gtsn

Haklısın ilk hamileliğimde evde test yaptım gün alışveriş yapmıştım bir kaç parça kıyafet almıştım ve elim hep maviye gitmişti hepsini mavi almıştım ve oğlum oldu şimdikide erkekmiş dr.kesin erkek pipisinide gösterdi bize ama yinede insan ya kız doğarsa diye düşünüyor çünkü çok duyuyoruz görüyoruz kız veya erkek bebek bekleyipte tam tersinin doğdunu gerçi öyle olsa ne olacakki :)))) bebeğin kızı erkeği olmuyor varsın kız doğarsa mavileri giysin dime ne olacakki :))))) Allah a emanetler nazarlardan korusun Rabbim :)

ben de ilk başta gaz gibi sanmıştım böyle bişey kayıyormuş gibi hafif bişey.. o belirtiler bebeğin hareketleriymiş işte :)) sen de hissetmeye başlamışsın süper bişey..

anladım kızlar ben 17. haftadayım doktora gittim bugün bi daha gelmem için bişey demedi ama iki hafta sonra tekrar gideyim o zaman
ben konak kadın doğum hastanesinden 25 ekim e gün aldım detaylı ultrasonla ilgili 22.haftama denk geliyor.sonucu alınca doktoruma göstericem inşallah sorun çıkmaz.
özel hastanelerde izmir de 250-350 tl arası fiyatı artık kadın doğum hastanelerinde de bakılıyor.ama mutlaka detaylı ultrasona girmek gerekiyormuş bebeğin iç organlarının gelişimi için.

slm annişler size bir şey sorucam, sizinde hareket ederken sağdan sola falan dönerken karnınızda bir hassasiyet , ağrı veya hop ben burdayım der gibi bir durum var mı?????

selam annişşş:) bana da oluyor ama ağrı anlamında pek değil. Wc de genelde hafif ağrı hissdiyorum ama şiddetli ağrı hiç olmadı..
benim sağ tarafımda heralde bebeğim ayakkabı falan giyerken dediğin gibi solu giyerken bir sıkıntı yok ama sağ ayakkabımı giyerken su topu gibi bişey hissediyorum o tarafa eğilip bükülmeme pek müsaade etmiyor kerata. Rahatını bozmaya gelmiyor çok ehlikeyf olcak benim kız çok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…