2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar ogluslariniza ne isim koyucaksiniz biz bayag kararsiziz hic biseyi begenmiyorum :) ama burak ismi sicak gelmeye basladi anlamida cok guzel peygamberimiz miraca ciktigi binegin adi

aynı şey benim arkadaşımın başına geldi 4 kilonun üzerinde normal yaptırmaya çalıştılar kız saat sancı çekti ve bebeğin kafasını görmelerine rağmen daha fazla dayanamayıp ıkınamadı. Benim de o olaydan sonra fobi oldu. Normal doğum denilince bile tüylerim ürperiyor artık. Ben sezeryan yapıcam büyük ihtimal. doktorunla konuş ona durumunu anlat ve korkularını anlat illa ki istediğin şekilde doğumunu yaptırır bence..

Kizlar ogluslariniza ne isim koyucaksiniz biz bayag kararsiziz hic biseyi begenmiyorum :) ama burak ismi sicak gelmeye basladi anlamida cok guzel peygamberimiz miraca ciktigi binegin adi

Benim oğlumun adı Burak çok bilindik bir isim olmasına rağmen inan sınıfta tek adı Burak olan çocuk benimkiydi :))) sınıf Yiğit,Enes,Görkem,Arda,Kayra kaynıyordu iyiki ismini Burak koymuşum ve asla modası geçmicek hem modern hemde inancımıza uygun bir isim kesinlikle tavsiye ederim oğlum şimdi 10 yaşında ve ismini çok seviyor :))) öğretmeni de oğlumu ve ismini çok sevdiği için oğlunun ismini Burak koydu benimkine benzesin diye :)))) 2.oğlumda yolda onunda ismini Doruk düşünüyoruz Burak&Doruk uyumlu diye ama diğer bir seçenekte Sancak Doruk eşimde sancak ismini istiyor bakalım kısmet herşey sağlıkla gelseler de kucamıza alsak yavrularımızı hayırlısıyla :))

Son düzenleme:
kışlar bu mesajımı gördünüz mü merak ediyorum normal mi bu durum diye????

isim için fikir veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim

şimdi gördüm canım ben 19. haftaya girmek üzereyim el kol hareketi gibi seçemiyortm ama hissediyorum artık net olarak yer değiştiriyor kayıyor gibi hissediyorum. bu hafta daha net oldu hareketlerimız eskiden de sanki birşey hisseder gibiydim ama anlayamıyordum ne olduğunu

slm kızlar

bugün doktorumuz kesin kız dedi ben ela istiyorum ama bizimki dilara istiyor mira ismi de güzel nasip bakalım

Merhabar ben nisan annesiyim sizin yorumlariniza bakiyim dedim.Ela ve Dilara ismini gorunce dikkatimi cekti.Benim iki adim var Ela Dilara adim.Ikisinide cok begeniyolar ama skinti cekiorum cogu zaman.Ela dedigim zaman Eda mi diyen cok oluyo.Dilara dedigim zaman soylemekte zorlanan cok oluyo hatta dirara diyen cok oluyo o yuzden iyi dusunun derim

Cnm agrilarin varmo.benm bel kasik vajinada sizi oluuo sizdede oluuomu bnm iltihaptan galiba

kızlar inanır misiniz suan karnımin sağ tarafı boş sola doğru kaydı bütün karnım bebeğim nasıl bir pozisyon aldıysa artık kurban olurum ona :):):)

burak ismi güzel canm bence..ama daha vakit var, elbet bi isme karar verirsiniz:)

ya kızlar şimdiden böyle kötü doğum hikayeleriyle kafamızı karıştırmayalım bence yaa herkesin hamileliği de bebeğinin kilosu da doğumu da farklı olur. bir kişinin başına geldi diye bizde de aynısı olacak değil ya. Rabbim inşallah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize ama ben eğer bi aksilik olmazsa herşey yolunda giderse normal doğum taraftarıyım. adı üstünde yani normal:) ve diğerlerinden avantajlı olduğu kesin.. ben korkmuyor muyum acayip korkuyorum ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. ayrıca çok da canı tatlı biriyim yani canı pek de zannetmeyin:) ama birbirmize destek olalım olumsuz doğum hikayelerini dinlemeyelim, düşünmeyelim mümkün mertebe:) hakkımızda hayırlısı..

diğer arkadaşa da yazdım burak ismi gerçekten güzel bir isim. hem de dediğin gibi modası geçmeyecek bir isim. Allah bağışlasın evladını..diğerine de doruk koymayı düşünüyormuşsun o da güzel, kardeşiyle de uyumlu olur:) hayırlısı

kızlar inanır misiniz suan karnımin sağ tarafı boş sola doğru kaydı bütün karnım bebeğim nasıl bir pozisyon aldıysa artık kurban olurum ona :):):)

canm ya ne güzel yazmışsın:) siz böyle yazdıkça hevesleniyorum ben de yaa, ben daha sizin kadar hissedemiyorum sanırım..göbeğimin alt kısmında bi damar atması gibi oluyo bazen ama o kadar..daha kaydığını falan hissedemiyorum

kızlar yaa bugün kontrolüm vardı bebişimin cinsiyeti kesinleşecekti. ama bizim minik sağolsun bizi parmağında oynattı :) 15-20 dk boyunca doktor ultrasonda uğraştı ama bizimki sağolsun hiç oralı olmadı. artık bi ara doktorumuz bile hadi hareket et falan diye karnımı sarsmaya başladı, bacaklarını çapraz yaptı tam açtı bu sefer de elini oraya koydu yaa inanamazsınız gülsek mi ağlasak mı şaşırdık :) şimdiden bizi oyun oynuyolar napcaz biz bu yaramazlarla. bu arada 3lü testimizi de yaptı doktor bi sürü değere baktı ultrasonda kan verdim pazartesi alıcam sonucu. o zaman bi daha bakıcak doktor cinsiyetine.

Tüm gece uzun aradan sonra hiç uyanmadım. Benim rutinim sabafa karşı 4'te uyanıp tv izlemek sonra da 6'ya doğru tekrar yatmaktı. Bir uyandım ki saat 07:40. Çok mutluyum ve açım...

merhaba canım , ben senden daha kötü durumdayım dipten çıkan saçlarım beyaz hamile olduğumu öğrendiğimde doktoruma sormuştum boyayabilirmiyim saçımı diye, kesinlikle boyama dedi 9 ay boyunca yasak dedi , 4 parmak beyaz saç gerisi kahverengi öyle kaldım

günaydın geebeşşşlerrr :) bugün nasılız bakalım??

arkadaşlar benim 16. haftada kontrolüm var üçlü test o zaman yapılıyor mu?benim ikili test iyi çıktı üçlüyü yaptırmak istemiyorum ama bakıcaz artık

canım 3lü test 16-18 haftalarda yapılıyor, bana doktorum sormadı sağolsun yapalım mı diye sorsaydı yaptırmak istemezdim 2li temiz çıktı çok şükür, o gün 25 tl 3lü ye ödedim 185 tl kan pıhtılaşma testine ödedim insanı resmen sömürüyorlar bu ne pahalılık yaw

günaydın geebeşşşlerrr :) bugün nasılız bakalım??

günaydın canım, bugün hiç ev temizliği yapasım yok kendimi çok uyuşuk hissediyorum , dün de yapasım yoktu, ondan önceki günde yoktu son 4 aydır evi çok boşladım hamileyim diye nazlanasım var değişik bir duygu durumu içindeyim

Boşver nazlan o zaman. Ben düşük riski kontenjanından 4aydır yatıyorum. Dün akşam yemeği masasını toplamadım. Koltukta uyumuşum. Az önce kadın geldi o yapıyor. Laf aramızda kadın da utandım. Boşver biriksin. Keyfin olunca yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…