Kizlar moralim cok bozuk.haftasonu bi arkadsm normal dogm yapti cok zor olmus.bebek 4kilonun ustunde kiza normal dogum yaptirdilar.haliyle dikisleri cok oldu ve sen sezaryen yap dedi bana.kac gundur ruyamda dogumhanede ciplak kadinlar goruyorm.cok korkmaya basladm cok etkilendm.ilk hamileligim normal dogum istemiyormistege bagli sezaryen yapiliyormu artik.yaparmi doktorlar?hersey normalgiderken de ameliyat olmanin bi anlami yok ama insan korkuyor iste
Kizlar ogluslariniza ne isim koyucaksiniz biz bayag kararsiziz hic biseyi begenmiyorum :) ama burak ismi sicak gelmeye basladi anlamida cok guzel peygamberimiz miraca ciktigi binegin adi
kışlar bu mesajımı gördünüz mü merak ediyorum normal mi bu durum diye????
isim için fikir veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim
slm kızlar
bugün doktorumuz kesin kızdedi ben ela istiyorum ama bizimki dilara istiyor mira ismi de güzel nasip bakalım
selam annişşş:) bana da oluyor ama ağrı anlamında pek değil. Wc de genelde hafif ağrı hissdiyorum ama şiddetli ağrı hiç olmadı..
benim sağ tarafımda heralde bebeğim ayakkabı falan giyerken dediğin gibi solu giyerken bir sıkıntı yok ama sağ ayakkabımı giyerken su topu gibi bişey hissediyorum o tarafa eğilip bükülmeme pek müsaade etmiyor kerata. Rahatını bozmaya gelmiyor çok ehlikeyf olcak benim kız çok:)))
kızlar inanır misiniz suan karnımin sağ tarafı boş sola doğru kaydı bütün karnım bebeğim nasıl bir pozisyon aldıysa artık kurban olurum ona :):):)
o nasıl oluyor?
Kizlar ogluslariniza ne isim koyucaksiniz biz bayag kararsiziz hic biseyi begenmiyorum :) ama burak ismi sicak gelmeye basladi anlamida cok guzel peygamberimiz miraca ciktigi binegin adi
aynı şey benim arkadaşımın başına geldi 4 kilonun üzerinde normal yaptırmaya çalıştılar kız saat sancı çekti ve bebeğin kafasını görmelerine rağmen daha fazla dayanamayıp ıkınamadı. Benim de o olaydan sonra fobi oldu. Normal doğum denilince bile tüylerim ürperiyor artık. Ben sezeryan yapıcam büyük ihtimal. doktorunla konuş ona durumunu anlat ve korkularını anlat illa ki istediğin şekilde doğumunu yaptırır bence..
Benim oğlumun adı Burak çok bilindik bir isim olmasına rağmen inan sınıfta tek adı Burak olan çocuk benimkiydi :))) sınıf Yiğit,Enes,Görkem,Arda,Kayra kaynıyordu iyiki ismini Burak koymuşum ve asla modası geçmicek hem modern hemde inancımıza uygun bir isim kesinlikle tavsiye ederim oğlum şimdi 10 yaşında ve ismini çok seviyor :))) öğretmeni de oğlumu ve ismini çok sevdiği için oğlunun ismini Burak koydu benimkine benzesin diye :)))) 2.oğlumda yolda onunda ismini Doruk düşünüyoruz Burak&Doruk uyumlu diye ama diğer bir seçenekte Sancak Doruk eşimde sancak ismini istiyor bakalım kısmet herşey sağlıkla gelseler de kucamıza alsak yavrularımızı hayırlısıyla :))
kızlar inanır misiniz suan karnımin sağ tarafı boş sola doğru kaydı bütün karnım bebeğim nasıl bir pozisyon aldıysa artık kurban olurum ona :):):)
kızlar size bir sorum olcak ya ben saçımı boyamak isityorum iki renk oldu çirkin oldu
dr 5.ayda boyayabilirsin demişti eşimde boyama diyo boyayacaksan organik boya
al evde boyayalım diyo kuaförde orgnik diyipte normal boya karıştırıyolarmış neyapayım:26:
arkadaşlar benim 16. haftada kontrolüm var üçlü test o zaman yapılıyor mu?benim ikili test iyi çıktı üçlüyü yaptırmak istemiyorum ama bakıcaz artık
günaydın geebeşşşlerrr :) bugün nasılız bakalım??
günaydın canım, bugün hiç ev temizliği yapasım yok kendimi çok uyuşuk hissediyorum , dün de yapasım yoktu, ondan önceki günde yoktu son 4 aydır evi çok boşladım hamileyim diye nazlanasım var değişik bir duygu durumu içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?