2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bi ara bende de düşük riski vardı canım ilaçlar kullandım atlattım o dönemi çok şükür inşallah sende atlatırsın sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza, o dönemde alıştım sanırım bol bol oturmaya yatmaya nazlanmaya şimdi eski yaşamıma dönemiyorum :) sağlık herşeyden önemli canım kendimizi ne zaman iyi hissedersek o zaman yaparız

Tüm gece uzun aradan sonra hiç uyanmadım. Benim rutinim sabafa karşı 4'te uyanıp tv izlemek sonra da 6'ya doğru tekrar yatmaktı. Bir uyandım ki saat 07:40. Çok mutluyum ve açım...

Gunaydin canim ya bendede durum ayni bu ara adet edindik sabaha karsi uyanip 1 saat don don sonra gene uyuyakaliyorum vee acliktanbayilcak gibi uyaniyorum

kızlar ben salı günü ağrım oldu telaşlandık apar topar en yakın doktora gittik bebeğim ozaman 16+0 dı ama gözükmüyor cinsiyeti demişti normal ultrasondu bende bu cumartesi yeni başlıcam doktoruma randevu almıştım eşimde gitme bidaha haftaya gidersin diyo ama içim içimi yiyor gitmek istiyorum hem sorucağım sorular var hemde renkli ultrason acaba gözükürmü cinsiyeti diyorum çatlıcam meraktan sizce gidimmi 1 hafta ertelimmi içim gitmek istiyor göremezsem üzülücem hemde doktorumla tanışıp konuşurum off kararsızım sizce napim

Günaydın. Bence biraz daha dayan. Çünkü hala ultrasonun bebeklere etkisi daha kanıtlanmadı. Amerika'da bizlerden çok çok az giriyorlar ultrasona. İlk altı ay sadece ayda bir kere gidiliyor. Ve ilk trimesterda yanılmıyorsam sadece kan tahlilleriyle kontrol yapılıyor. İlk kalp atış sesini yaklaşık 12. haftada dinletiyorlar filan falan. Yani Amerika'lıların bir bildiği vardır diye fikir yürütüyorum.

Bu risk yüzünden iyi alıştık iş yapmamaya :))) Ben de mecburi iki hafta yatmıştım. Şimdi hala cesaret edemiyorum hiç bir şey yokmuş gibi hareket etmeye.

Cnm agrilarin varmo.benm bel kasik vajinada sizi oluuo sizdede oluuomu bnm iltihaptan galiba

günaydın canım,
benim ağrım olmuyor şimdilik. ama çok ayakta kaldığımda belim her hamile gibi ağrıyor. Ama vajinada kasıklarda ağrım yok. Sen bence de bir kontrole git. eğer sızı ve kaşıntı varsa idrarda kötü koku varsa iltihap olabilir..

ya kızlar şimdiden böyle kötü doğum hikayeleriyle kafamızı karıştırmayalım bence yaa herkesin hamileliği de bebeğinin kilosu da doğumu da farklı olur. bir kişinin başına geldi diye bizde de aynısı olacak değil ya. Rabbim inşallah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize ama ben eğer bi aksilik olmazsa herşey yolunda giderse normal doğum taraftarıyım. adı üstünde yani normal:) ve diğerlerinden avantajlı olduğu kesin.. ben korkmuyor muyum acayip korkuyorum ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. ayrıca çok da canı tatlı biriyim yani canı pek de zannetmeyin:) ama birbirmize destek olalım olumsuz doğum hikayelerini dinlemeyelim, düşünmeyelim mümkün mertebe:) hakkımızda hayırlısı..

canm ya ne güzel yazmışsın:) siz böyle yazdıkça hevesleniyorum ben de yaa, ben daha sizin kadar hissedemiyorum sanırım..göbeğimin alt kısmında bi damar atması gibi oluyo bazen ama o kadar..daha kaydığını falan hissedemiyorum[/QUOTE]

Selam mavera,
ister istemez yaşanan kötü hikayeler insanı etkiliyor.Benim ağrı eşiğim yüksektir. Dayanabilirim gibi geliyor.Ama işte bunca zaman duyduğum kötü hikayeler yüzünden fobi oldu bende .Bu verdiğim sadece 1 kötü örnekti. diğerlerini hiç anlatmıyorum bile.. illa ki normal doğum tercih edilmeli ama normal doğumda kadına çok fazla yükleniyorlar gerek ebeler gerek doktorlar. Avrupada çekilmiş bir belgesel izlemiştim. Normal doğumun yonetimini tamamen anneye bırakıyolar. Doktor hemşire kenarda bekliyor anneye diyolar ki "sen zaten geldiğini hissedersin hissettiğin anda ıkınmaya başla" bu şekilde olmuyor ki türkiyede. kadın çabuk doğursun diye karnına oturan hemşireler biliyorum. ablamın başına geldi bu olay. herkesin kendi tercihi ama ülkemde normal doğumdan sıkılan doktorlar olduğu müddetçe ben doğumu normal yapmayı pek düşünmüyorum.

benim de işte damar atması gibi bişey bi de çok nadir de olsa kaymalar hissediyorum. Çok farklı bir duygu hakikaten. Sen de kısa bir zamanda hissedersin hiç merak etme:)))

kızlar gunaydın, grip oldum, rapor aldim bugune.. nasıl gecircez bu kısı bilemiyorum.. Bi de krese giden oglum var, o da tasıyor eve mikropları-) umarin hafif atlatırız, ilac da kullanamıyoruz...

Tüm gece uzun aradan sonra hiç uyanmadım. Benim rutinim sabafa karşı 4'te uyanıp tv izlemek sonra da 6'ya doğru tekrar yatmaktı. Bir uyandım ki saat 07:40. Çok mutluyum ve açım...

Günaydın Amargi:)
yazdığına gülümsedim ancak bir o kadar da merak ettim. Neden 4 gibi uyanıyorsun ki hamilelikten dolayı mı yoksa normalde de böyle miydin? Çok ilginç geldi de:)

Eki Görüntüle 821243 Eki Görüntüle 821244 Eki Görüntüle 821245 Eki Görüntüle 821246 Eki Görüntüle 821247 Eki Görüntüle 821248 Eki Görüntüle 821249 Arkadaşlar tekrar merhaba...Sizlere değişik alternatifler sunmak için tekrar buradayım doğumda mevlitte veya doğum günlerinde gelen konuklara dağıtılabilecek şık paslanmaz metal anahtarlığımız ve bebek şekerlerimiz...Anahtarlığın önüne ve arkasına istediğiniz herşeyi yazabiliyoruz Bilginiz olsun istedim(kız ve erkek bebek versiyonları vardır)

Günaydın Amargi:)
yazdığına gülümsedim ancak bir o kadar da merak ettim. Neden 4 gibi uyanıyorsun ki hamilelikten dolayı mı yoksa normalde de böyle miydin? Çok ilginç geldi de:)

merhaba bende hamıle kaldığımdan berı uykularım cok fazla bolunuyor zaten tuvalet ıhtıyaıcm sureklı olduğu ıcın kalkmak zorunda kalıorum bende genelde 3te uyanıp 5 e kadar uyuyamıorumm sıcak basıo dolanıo rum evın ıcınde herkesın bunyesı bır değıldır ama bunlaır yasıyan cok kısı duydum ozleıkle son zamanlarda herkes genelde yasıyomus

kızlar acil durum 17+2 haftalık oldum ve biraz önce lavaboda gördüm inanılmaz kanamam var
dr gitmeyi planlıyorum ama böyle birşey yaşayan var mı ?
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve iş yerindeyim şimdi .....

kızlar günaydın nasılsınız bakalım bugün.... İnşallah günümüz güzel geçer hepimizinde...

canım yaaa sakinleş ve doktorunla görüşerek vakit kaybetmeden git kontrole bence. bizi de haberdar et. Gönlünü ferah tut..

gecmiş olsun hemen doktora git, oyalanma, umarim onemli birsey değilir.

Selam aversa,
işe giden biri için çok zor oluyodur bu şekilde bir uyku düzeni Allah yardımcınız olsun..
benim mide ağrılarımdan dolayı uyku sorunum oluyordu. midemin ağrısında uyuyamıyordum ama ona da doğal yollardan çare buldum her gün yemekten sonra kefir içiyorum gaz ve mide ağrım geçiyor. rahatça uyuyorum.
Size de tavsiye ediyorum mideniz ağrırsa. Ayrıca wc ihtiyacı çok olmasın diye de gece 10dan sonra su içmiyorum. çünkü uyku bebek için de anne için de çok önemli. insan uykusunu alamadığında normalinden daha çok sersemliyor hamileyken:S

kızlar ben salı günü ağrım oldu telaşlandık apar topar en yakın doktora gittik bebeğim ozaman 16+0 dı ama gözükmüyor cinsiyeti demişti normal ultrasondu bende bu cumartesi yeni başlıcam doktoruma randevu almıştım eşimde gitme bidaha haftaya gidersin diyo ama içim içimi yiyor gitmek istiyorum hem sorucağım sorular var hemde renkli ultrason acaba gözükürmü cinsiyeti diyorum çatlıcam meraktan sizce gidimmi 1 hafta ertelimmi içim gitmek istiyor göremezsem üzülücem hemde doktorumla tanışıp konuşurum off kararsızım sizce napim

KIZLAR YARDIM EDİN KAFAM ÇOK KARIŞIK SİZ OLSANIZ NAPARSINIZ???

Planlamayı geç acil olarak git canım.. içini ferah tut ama mutlaka hemen gitmeni tavsiye ediyorum..Güzel haberlerini bekliyoruz.Hayırlısı ile canım...

Sadece cinsiyet için gidiceksen bence ertele.. Bebeğin sağlığı daha önemli bence ilk dönemlerde çok önemli değilde bu dönemde çok girmek iyi değil diye biliyorum yanlışda olabilir ama bence haftaya bekle.Bişey kaybetmezsin sonuçta.Bebeğinin sağlığı daha önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…