- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
Boşver nazlan o zaman. Ben düşük riski kontenjanından 4aydır yatıyorum. Dün akşam yemeği masasını toplamadım. Koltukta uyumuşum. Az önce kadın geldi o yapıyor. Laf aramızda kadın da utandım. Boşver biriksin. Keyfin olunca yaparsın.
Tüm gece uzun aradan sonra hiç uyanmadım. Benim rutinim sabafa karşı 4'te uyanıp tv izlemek sonra da 6'ya doğru tekrar yatmaktı. Bir uyandım ki saat 07:40. Çok mutluyum ve açım...
kızlar ben salı günü ağrım oldu telaşlandık apar topar en yakın doktora gittik bebeğim ozaman 16+0 dı ama gözükmüyor cinsiyeti demişti normal ultrasondu bende bu cumartesi yeni başlıcam doktoruma randevu almıştım eşimde gitme bidaha haftaya gidersin diyo ama içim içimi yiyor gitmek istiyorum hem sorucağım sorular var hemde renkli ultrason acaba gözükürmü cinsiyeti diyorum çatlıcam meraktansizce gidimmi 1 hafta ertelimmi içim gitmek istiyor göremezsem üzülücem hemde doktorumla tanışıp konuşurum off kararsızım sizce napim
Boşver nazlan o zaman. Ben düşük riski kontenjanından 4aydır yatıyorum. Dün akşam yemeği masasını toplamadım. Koltukta uyumuşum. Az önce kadın geldi o yapıyor. Laf aramızda kadın da utandım. Boşver biriksin. Keyfin olunca yaparsın.
bi ara bende de düşük riski vardı canım ilaçlar kullandım atlattım o dönemi çok şükür inşallah sende atlatırsın sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza, o dönemde alıştım sanırım bol bol oturmaya yatmaya nazlanmaya şimdi eski yaşamıma dönemiyorum :) sağlık herşeyden önemli canım kendimizi ne zaman iyi hissedersek o zaman yaparız
Cnm agrilarin varmo.benm bel kasik vajinada sizi oluuo sizdede oluuomu bnm iltihaptan galiba
Tüm gece uzun aradan sonra hiç uyanmadım. Benim rutinim sabafa karşı 4'te uyanıp tv izlemek sonra da 6'ya doğru tekrar yatmaktı. Bir uyandım ki saat 07:40. Çok mutluyum ve açım...
Günaydın Amargi:)
yazdığına gülümsedim ancak bir o kadar da merak ettim. Neden 4 gibi uyanıyorsun ki hamilelikten dolayı mı yoksa normalde de böyle miydin? Çok ilginç geldi de:)
kızlar acil durum 17+2 haftalık oldum ve biraz önce lavaboda gördüm inanılmaz kanamam var
dr gitmeyi planlıyorum ama böyle birşey yaşayan var mı ?
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve iş yerindeyim şimdi .....
kızlar acil durum 17+2 haftalık oldum ve biraz önce lavaboda gördüm inanılmaz kanamam var
merhaba bende hamıle kaldığımdan berı uykularım cok fazla bolunuyor zaten tuvalet ıhtıyaıcm sureklı olduğu ıcın kalkmak zorunda kalıorum bende genelde 3te uyanıp 5 e kadar uyuyamıorumm sıcak basıo dolanıo rum evın ıcınde herkesın bunyesı bır değıldır ama bunlaır yasıyan cok kısı duydum ozleıkle son zamanlarda herkes genelde yasıyomus
Planlamayı geç acil olarak git canım.. içini ferah tut ama mutlaka hemen gitmeni tavsiye ediyorum..Güzel haberlerini bekliyoruz.Hayırlısı ile canım...
kızlar ben salı günü ağrım oldu telaşlandık apar topar en yakın doktora gittik bebeğim ozaman 16+0 dı ama gözükmüyor cinsiyeti demişti normal ultrasondu bende bu cumartesi yeni başlıcam doktoruma randevu almıştım eşimde gitme bidaha haftaya gidersin diyo ama içim içimi yiyor gitmek istiyorum hem sorucağım sorular var hemde renkli ultrason acaba gözükürmü cinsiyeti diyorum çatlıcam meraktansizce gidimmi 1 hafta ertelimmi içim gitmek istiyor göremezsem üzülücem hemde doktorumla tanışıp konuşurum off kararsızım sizce napim
KIZLAR YARDIM EDİN KAFAM ÇOK KARIŞIK SİZ OLSANIZ NAPARSINIZ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?