2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

uykuyla ılgılı cok sorunum yok cok sukur.eskıdende uykuyu pek sevmezdım zaten.erken yatıyorum gece uyanırım dıye aksam 10da yatıyorum zaten sabah 9da kalkıorum 1 ıkı satlık uykusuzluk tam etkılemıyor cok sukur yıne halıme baska hıcbır porblemım olmadı mıde bulantısı mıde ağrısı veya baska seler gıbı rabbımde hıcbırmıze yasatmasın ıns tavsıyelerın ıcın tskur ederım yınede aklımda olsun.doktorumda sureklı su ıcmemı soyledı ben gunde 2bucuk lıtreye yakın su ıcıyorum suyun bebeğe cok faydası varmıs oyle soyledı.allah hepımzıın kucağına almayı nasıp etsın ıns

Harikasın. Kesinlikle aynı seyi düşünüyorum. Ben ilk hamileliğimi ögrendiğimde istanbul dışındaydım. Orada lk gördüğüm doktora gittim. Dr kadındı ve çok sevimli bir insandı. Ammaaaan bol bol yat, yatmaktan zarar gelmez. En fazla hafif tombik olursun, demişti. Bende dünyanın tüm hamileleri yatmalı ve hayal kurmalı demişti. Çok gülmüştüm.

canımmmm hemen doktoruna gıt bı goster telas etme ınsanlar okadar cok kanama gecırıor cocuklarını kucağına alıyorlar ama onlemını hemen alman lazım ısten ızın al ve hemen doktora gıt kotu dusuncelere kapılma allah yardım edıcek dualarımız senınle

bence de hiç bulaşma temizliğe falan. Sen bir hazine taşıyorsun ve temizlik uğruna kendini yormanın hiç bir anlamı yok. Ben de temizlik yapmıyorum.bir kere yaptım 1 hafta belim ağrısından doğrulamadım bir daha da bulaşmıyorum. Eşim vardiyalı çalışıyor çoğunlukla gündüz evde benim yerime görevi o devraldı sağolsun güzel de yapıyor :))

canım bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendiysen eğer 1 hafta daha bekle biraz daha büyüsün ve öyle net şekilde öğrenirsin. Çünkü 2 gün üst üste ultrasona girmen bence de pek sağlıklı değil.

Günaydın Amargi:)
yazdığına gülümsedim ancak bir o kadar da merak ettim. Neden 4 gibi uyanıyorsun ki hamilelikten dolayı mı yoksa normalde de böyle miydin? Çok ilginç geldi de:)
Aslında nedeni çok basit , saat 10 gibi olduğum yerde uyuyorum. Sabaha karşı tuvalet ihtiyacı ile uyadığımda uykumu önemli ölçüde almış oluyorum. Ve uyuyamıyorum. Normalde böcek gibiydim, hiç uyumadan yaşayabilirdim. Hamilelikte ise 1 saat uyku için tüm insanlık değerlerini satabilirim. Biliyorum biraz ucuza gitti ama ne yapayım...

Ben yaşadım. Hemen acile gittik. 1 gece hastanede kaldım. 2 hafta da yatak istiharati.
İçini ferah tut. Tahmin ettiğin kadar kötü bir şey olmayabilir. Ben çünkü doktor görene kadar kendimi kahretmiştim.
Şimdi Allah'a çok şükür.

Ama oyalanmadan hemen acile git.

süper o zaman uykunu alabiliyormuşsun ne mutlu:)))
ben bir an kendimi düşündüm de 12den önce yatmayıp 7de iş yüzünden kalkan biriyim. bi de o uyku vaktinde uykumun bölündüğünü ve 1 saat uykusuz kaldığımı düşününce bir an irkildim :)
suyun önemi büyük ben erken kalkan yol alır misali gece 10a kadar 2 2.5 litreyi tamamlıyorum son

kızlarr birşey soracağım size

bebişim şuan 17. haftada dr ayrıntılı için 29/11/2013 e randevu verdi bizden 3lü veya 4lü t3st falan istemedi .. araştırdığım kadarı ile 17-23 haftalar arasında ayrıntılı ultrasona bakılıyormuş ama kasım ayının sonunda ki randevu 25. haftamıza denk geliyor.. çok geç değilmi..

bide Ankara da düzen laboratuvarlarında ayrıntılı ultrasan çektiren varmı nasıl iyilermii... olmadı bayramdan sonra 20. haftamda oraya gideyim diyorumda..

bu uyku mevzusu bi beni mi bulmadı nedir anlamadım ki :)) ben hala olduğum gibiyim yaaa 12 gibi yatıyorum hatta o da eşimin zoruyla uyuyorum garip bi şekilde:) bebeğimi görmesem hamile olduğuma inanmıcam o derece yanii :)))

Yaa ben de inanilmaz tembellestim eskiden ben esimi zorla disari cikartirdim simdi o kirk takla atiyor ben birak disari cikmayi giyinmeye bile üseniyorum 4 gundur disari cikmadim hic umrumda degil

Arkadaşlar şimdi gördüm, Genic'in kanaması başlamış. Umarım iyi haberlerle döner. Aynı şeyleri yaşadığımdan kimse yaşasın istemiyorum. Biliyorum biz burada birbirimize hep destek olur ve sakinleştiririz. Ama şu an sinirlerim bozuldu. Genic'ten iyi haber almadan ben de iyi hissetmeyeceğim. Kimsenin bebeğine bir şey olmasın... Bugün hep beraber bunu isteyelim mi?

benim içtiğim su 2.5-3 litreyi kesin buluyor sırf iş yerinden çıkana kadar 1.5-2 litre oluyor..

Çok geçmiş olsun sana da insan ister istemez etkileniyor ve en kötüsünü düşünüyor. Bebeğinin sağlıklı olduğuna çok sevindim canım..

Allah ım yardımcısı olsun... İnşallah kötü birşey yoktur..

Günlerden 03 ekim perşembe. Bugün iyi dilekleri genic'e gönderme günü. Ben ise sanırım evde duramayacağım. Akşam görüşürüz tatlı anneler.

yalnız o doktora bayıldım yaww her hamileye lazım öyle bi doktor :))

ne güzel canım eşin yapıyormuş şanslısın, benimki de yapar sağolsun ama arada lafını da söyler ne pis karı oldun çıktın sen der amaaaaan desin napim rahatımdan önemli değil :))

canım benim yaa Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider iyi haberlerini bekliyoruz ihmal etme ama panik de yapma bebiş sağlıklı olacak canım inşallah,birçok hamile en az bir kere az yada çok kanamalı geçiriyor benim de olmuştu çok şükür herşey yolunda gitti senin de öyle olacak canımmm.. ..

Çok geçmiş olsun sana da insan ister istemez etkileniyor ve en kötüsünü düşünüyor. Bebeğinin sağlıklı olduğuna çok sevindim canım..

Çok teşekkür ederim. Gerçekten büyük travma. Ben yıllar önce büyük bir trafik kazası geçirmiştim. İnan o korku bile, bebeğimi kaybetme korkusuyla yarışamaz. Hayatta hiç bir şeyden bu kadar korkmamıştım. Normal şartlarda düşününce, vücudumdan şarıl şarıl kan geliyor ve aklıma "acaba bana bir şey olur mu?" diye bir düşünce bile gelmiyor. İnsanın aklına ilk gelen bebeği. Çok acayip bir his.

Canim plasanta ile ilgili bir problemdir buyuk ihtimal kanama genelde öyle olurmus.hemen doktor a git .dualarim seni le canim .Allaha emanet olun kuzucunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…