Selam aversa,
işe giden biri için çok zor oluyodur bu şekilde bir uyku düzeni Allah yardımcınız olsun..
benim mide ağrılarımdan dolayı uyku sorunum oluyordu. midemin ağrısında uyuyamıyordum ama ona da doğal yollardan çare buldum her gün yemekten sonra kefir içiyorum gaz ve mide ağrım geçiyor. rahatça uyuyorum.
Size de tavsiye ediyorum mideniz ağrırsa. Ayrıca wc ihtiyacı çok olmasın diye de gece 10dan sonra su içmiyorum. çünkü uyku bebek için de anne için de çok önemli. insan uykusunu alamadığında normalinden daha çok sersemliyor hamileyken:S
bi ara bende de düşük riski vardı canım ilaçlar kullandım atlattım o dönemi çok şükür inşallah sende atlatırsın sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza, o dönemde alıştım sanırım bol bol oturmaya yatmaya nazlanmaya şimdi eski yaşamıma dönemiyorum :) sağlık herşeyden önemli canım kendimizi ne zaman iyi hissedersek o zaman yaparız
kızlar acil durum 17+2 haftalık oldum ve biraz önce lavaboda gördüm inanılmaz kanamam var
dr gitmeyi planlıyorum ama böyle birşey yaşayan var mı ?
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve iş yerindeyim şimdi .....
günaydın canım, bugün hiç ev temizliği yapasım yok kendimi çok uyuşuk hissediyorum , dün de yapasım yoktu, ondan önceki günde yoktu son 4 aydır evi çok boşladım hamileyim diye nazlanasım var değişik bir duygu durumu içindeyim
kızlar ben salı günü ağrım oldu telaşlandık apar topar en yakın doktora gittik bebeğim ozaman 16+0 dı ama gözükmüyor cinsiyeti demişti normal ultrasondu bende bu cumartesi yeni başlıcam doktoruma randevu almıştım eşimde gitme bidaha haftaya gidersin diyo ama içim içimi yiyor gitmek istiyorum hem sorucağım sorular var hemde renkli ultrason acaba gözükürmü cinsiyeti diyorum çatlıcam meraktansizce gidimmi 1 hafta ertelimmi içim gitmek istiyor göremezsem üzülücem hemde doktorumla tanışıp konuşurum off kararsızım sizce napim
KIZLAR YARDIM EDİN KAFAM ÇOK KARIŞIK SİZ OLSANIZ NAPARSINIZ???
Aslında nedeni çok basit , saat 10 gibi olduğum yerde uyuyorum. Sabaha karşı tuvalet ihtiyacı ile uyadığımda uykumu önemli ölçüde almış oluyorum. Ve uyuyamıyorum. Normalde böcek gibiydim, hiç uyumadan yaşayabilirdim. Hamilelikte ise 1 saat uyku için tüm insanlık değerlerini satabilirim. Biliyorum biraz ucuza gitti ama ne yapayım...Günaydın Amargi:)
yazdığına gülümsedim ancak bir o kadar da merak ettim. Neden 4 gibi uyanıyorsun ki hamilelikten dolayı mı yoksa normalde de böyle miydin? Çok ilginç geldi de:)
kızlar acil durum 17+2 haftalık oldum ve biraz önce lavaboda gördüm inanılmaz kanamam var
uykuyla ılgılı cok sorunum yok cok sukur.eskıdende uykuyu pek sevmezdım zaten.erken yatıyorum gece uyanırım dıye aksam 10da yatıyorum zaten sabah 9da kalkıorum 1 ıkı satlık uykusuzluk tam etkılemıyor cok sukur yıne halıme baska hıcbır porblemım olmadı mıde bulantısı mıde ağrısı veya baska seler gıbı rabbımde hıcbırmıze yasatmasın ıns tavsıyelerın ıcın tskur ederım yınede aklımda olsun.doktorumda sureklı su ıcmemı soyledı ben gunde 2bucuk lıtreye yakın su ıcıyorum suyun bebeğe cok faydası varmıs oyle soyledı.allah hepımzıın kucağına almayı nasıp etsın ıns
Aslında nedeni çok basit , saat 10 gibi olduğum yerde uyuyorum. Sabaha karşı tuvalet ihtiyacı ile uyadığımda uykumu önemli ölçüde almış oluyorum. Ve uyuyamıyorum. Normalde böcek gibiydim, hiç uyumadan yaşayabilirdim. Hamilelikte ise 1 saat uyku için tüm insanlık değerlerini satabilirim. Biliyorum biraz ucuza gitti ama ne yapayım...
süper o zaman uykunu alabiliyormuşsun ne mutlu:)))
ben bir an kendimi düşündüm de 12den önce yatmayıp 7de iş yüzünden kalkan biriyim. bi de o uyku vaktinde uykumun bölündüğünü ve 1 saat uykusuz kaldığımı düşününce bir an irkildim :)
suyun önemi büyük ben erken kalkan yol alır misali gece 10a kadar 2 2.5 litreyi tamamlıyorum son
Ben yaşadım. Hemen acile gittik. 1 gece hastanede kaldım. 2 hafta da yatak istiharati.
İçini ferah tut. Tahmin ettiğin kadar kötü bir şey olmayabilir. Ben çünkü doktor görene kadar kendimi kahretmiştim.
Şimdi Allah'a çok şükür.
Ama oyalanmadan hemen acile git.
Arkadaşlar şimdi gördüm, Genic'in kanaması başlamış. Umarım iyi haberlerle döner. Aynı şeyleri yaşadığımdan kimse yaşasın istemiyorum. Biliyorum biz burada birbirimize hep destek olur ve sakinleştiririz. Ama şu an sinirlerim bozuldu. Genic'ten iyi haber almadan ben de iyi hissetmeyeceğim. Kimsenin bebeğine bir şey olmasın... Bugün hep beraber bunu isteyelim mi?
yalnız o doktora bayıldım yaww her hamileye lazım öyle bi doktor :))Harikasın. Kesinlikle aynı seyi düşünüyorum. Ben ilk hamileliğimi ögrendiğimde istanbul dışındaydım. Orada lk gördüğüm doktora gittim. Dr kadındı ve çok sevimli bir insandı. Ammaaaan bol bol yat, yatmaktan zarar gelmez. En fazla hafif tombik olursun, demişti. Bende dünyanın tüm hamileleri yatmalı ve hayal kurmalı demişti. Çok gülmüştüm.
bence de hiç bulaşma temizliğe falan. Sen bir hazine taşıyorsun ve temizlik uğruna kendini yormanın hiç bir anlamı yok. Ben de temizlik yapmıyorum.bir kere yaptım 1 hafta belim ağrısından doğrulamadım bir daha da bulaşmıyorum. Eşim vardiyalı çalışıyor çoğunlukla gündüz evde benim yerime görevi o devraldı sağolsun güzel de yapıyor :))
Çok geçmiş olsun sana da insan ister istemez etkileniyor ve en kötüsünü düşünüyor. Bebeğinin sağlıklı olduğuna çok sevindim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?